Sanki kötülemişim ya da ona ters cevap vermişim gibi konuştunuzne amacı olacak kadın fıkrını söylemiş.sonra da sızden korkusundan kimse fıkrıni duymasın istemiş.yazık bazı kayınvalidelere
önceden çok takardım da alıştım artık ama bu şekilde yapmazdı söyleme falan gibisinden ona şaşırdımPatavatsizlik etmis sonradan anlayip duzeltmeye calismis.
Ustunde durmayin.
Selam kızlar,
7 aylık nişanlıyım ve eylülde düğünüm olacak.
Kına düğün bir olsun muhabbetleri oldu ama ben ve ailem bunu kabul etmedik tek çocuğum ve herşey bir kere olacak diye güzel olsun istiyorum.
Annem kına gecesi için bir düğün salonu ayarladı herşey içinde 3000 tl ve çok uygun geldi bize.
Bugün kv ye gittik ben de söyledim kına gecesi için yer ayarladığımızı o da yazık değil mi o paraya kim gelecek burdan kimse gelmez ki dedi
Ben de nasıl kimse gelmez dedim
2 saat mesafe olduğu için kimse kınaya gitmek istemez düğün salonunda 10 kişi olunca da insanın zoruna gider dedi
Ben de onu kırmak istemediğim için sakince bizimkiler yeter gelmeyen gelmesin hem nişan da baya gelen olmuştu dedim
O da gelmezler nişanın da çok kalabalık değildi dedi ama salon dolmuştu oturacak yer bulamamışlardı hatta
Neyse ben çok takmadım anneme söylerim böyle düşündüğünü dedim çıktım eve gidiyordum yolda aradım beni
Kızım sakın oğluma ve annene söyleme nolur dedi 1 minibüs Ayarlar geliriz kınaya
Ne oldu birşey mi dedi nişanlım dedim daha önce de bu tarz karışmalarında nişanlım annesine baya kızmıştı
Sanırım o yüzden korktu ben de tamam söylemem dedim üst üste tembihledi
Kv iyi bir insan ama bu tarz olayları kafamı karıştırıyor sizce amacı ne ?
İşte onu yapamıyorum çünkü patavatsızlıkları dışında bana çok iyi davranıyorDiger arkadaslar gibi dusunmuyorum acikcasi bana art niyetli geldi.
Hani oglu varken geline iyi davranip, yokken yilan gibi zehrini salanlar olur ya. Once sizin icinize sikinti verecek, rahatsiz edecek seyi soyluyor sonra aman oglum duymasin diyor.
Aa ben oglunuzdan hicbir seyi saklayamam deyip dibi delik poset gibi soylediklerini dokmek lazim.
Söyledi zaten de hevesim kırılıyor o böyle yaptığındaAman ne takıyorsunuz ki? Benim kaynanam da demişti senin düğüne kimse gelmez diye. Ama düğünüm doldu taştı her milletten insan vardı :)
Hiç de takmadım fikrini söyleyebilir ne olacak ki?
Art niyetli dahi olsa, kadın diretmemiş düşüncesinde. Konu sahibi zaten son sözü söylemiş, ezilmemiş, sinmemiş. Daha önce nişanlısına bu gibi şeyleri söyledi ise o da annesine bağırmış belli ki.Kadın korkmuş. Nişanlınızın annesine kuzdığını söylemişsiniz. Muhtemelen olayı anlatacağınzı ve oğlunun kızacağını sandı kadın.
Üzüldüm kadına, doğur büyüt fikrini söyle, oğlun sana cırlasın. Kadın sinmiş ben olsam bana kızan oğlumu silkelerdim.
Siz de kafaya takmayın çünkü burada mağdur taraf değilsiniz.
Art niyetli dahi olsa, kadın diretmemiş düşüncesinde. Konu sahibi zaten son sözü söylemiş, ezilmemiş, sinmemiş. Daha önce nişanlısına bu gibi şeyleri söyledi ise o da annesine bağırmış belli ki.
Büyük konuşmayın derim benKadına üzüldüm ben. Ne olursa olsun doğurduğum çocuk bana sesini yükselemez. Ben olsam minübüs falan tutmam. Oğlum ağzını açsa haddini bildiririm. Burada kusur tamamen damadın.
Hayır öyle bir talepte bulunamayacağını biliyor kiKötü niyetli değil de acaba sizin araç tutmanızı beklemiş olabilir mi uzaktan gelen misafirleri içın?
Salonun parasını kim verecak.?eger siz verecekseniz kv karısmamalıSelam kızlar,
7 aylık nişanlıyım ve eylülde düğünüm olacak.
Kına düğün bir olsun muhabbetleri oldu ama ben ve ailem bunu kabul etmedik tek çocuğum ve herşey bir kere olacak diye güzel olsun istiyorum.
Annem kına gecesi için bir düğün salonu ayarladı herşey içinde 3000 tl ve çok uygun geldi bize.
Bugün kv ye gittik ben de söyledim kına gecesi için yer ayarladığımızı o da yazık değil mi o paraya kim gelecek burdan kimse gelmez ki dedi
Ben de nasıl kimse gelmez dedim
2 saat mesafe olduğu için kimse kınaya gitmek istemez düğün salonunda 10 kişi olunca da insanın zoruna gider dedi
Ben de onu kırmak istemediğim için sakince bizimkiler yeter gelmeyen gelmesin hem nişan da baya gelen olmuştu dedim
O da gelmezler nişanın da çok kalabalık değildi dedi ama salon dolmuştu oturacak yer bulamamışlardı hatta
Neyse ben çok takmadım anneme söylerim böyle düşündüğünü dedim çıktım eve gidiyordum yolda aradım beni
Kızım sakın oğluma ve annene söyleme nolur dedi 1 minibüs Ayarlar geliriz kınaya
Ne oldu birşey mi dedi nişanlım dedim daha önce de bu tarz karışmalarında nişanlım annesine baya kızmıştı
Sanırım o yüzden korktu ben de tamam söylemem dedim üst üste tembihledi
Kv iyi bir insan ama bu tarz olayları kafamı karıştırıyor sizce amacı ne ?
Biz vereceğiz tabi ki ama düğünü de nişanlımla birlikte yapacağız ve benim daha fazla birikmişim varSalonun parasını kim verecak.?eger siz verecekseniz kv karısmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?