Kv yaptığına anlam veremedim

Bence siz annesine karşı saygısız davranma potansiyeli olan adamın yarın size neler yapmayacağından endişelenin...
Hakediyorsam yapar tabi kim olsa yapar ama etmediğim halde yapıyorsa dur demesini iyi bilirim

Kına'nın tüm masraflarını sizin aileniz mi karşılayacak?
Kayinvalideniz kötü bir şey dememiş.Masraf yapmanızı istememiş olabilir.

Kına ve düğün bir olacak salon parası haliyle ortak olacak bunlar düğünü ucuza getirecek işte siz salon tuttuğunuzu söylediğinizde bile ilk yazık değil mi o paraya demesinden belli tipik cimri kv işte
Cimri mi tutumlu mu bilemedim

Kına'nın tüm masraflarını sizin aileniz mi karşılayacak?
Kayinvalideniz kötü bir şey dememiş.Masraf yapmanızı istememiş olabilir.
Nişanlımla birlikte karşılayacağız aileler de ellerinden geldiği kadar destek olacak benim ailem kına onun ailesi düğün için destek verecekler

Çok iyi o zaman tabi ki karısmamalılar. .Yaşlılık diyin geçin kimseye de söylemeyin. Kayinvalidenizle biraz sırdaş olun.
Zararını görmezsiniz diye düşünüyorum.
Müstakbel eşinizde Ailesine karşı biraz daha iyi ,naif olsun.Üzmesin onları her şeye de kızmasın engelleyin onu iyi bir şey degil o tavır.

Ben hep şunu savunurum ailesini sevmeyen,kaçan, onlara aşırı tepki gösteren zamanı geldiğinde aynı tepkileri,agresiflikleri karısına da yapar onun ailesine de yapar bunu asla unutmayın.Zamanında çok örnekler gördüm duydum.

Aslında şöyle ailesine çok değer veriyor, kaçma gibi birşeyi yok
Ama haksız olan kişiye tavrını koyuyor bu ailesi de olsa eğer haksızsa tepkisini gösteriyor
Bir de ben çok üzüldüm zamanında annesinin buna benzer sözlerinden dolayı zoruma gidip ağladım şeyler oldu baya onun için de kızıyor biraz

İşte o yarım saatte birini aramış olabilir diye düşündüm. Haklısınız sinir bozucu gerçekten. Ama neyse ki siz tepkinizi koymuşsunuz o da geri adım atmış. Dilerim her şey gönlünüzce olur, mutluluklar...

Olabilir aslında dediğiniz gibi ben arama yapabileceğini düşünmedim hiç.
Teşekkür ediyorum sizin de öyle olsun inşallah :)

Siz yinede ne olursa olsun sebep olmayın. Her üzüldüğümüz de Eşimize yansıtırsak ne bizde ne ailelerimizde huzur kalmaz.

O alevse siz su olacaksınız. Aksine alevi iyice harlamayacaksınız.

Siz eğitimli bir insansınız sizin aile içinde farkınız olsun.İnanın ki o zaman Aile içinde hem kabul görür hem de sevilen biricik gelin olursunuz.

Evet haklısınız tavsiyeniz için çok teşekkür ediyorum.
Elimden geldiğince dediğiniz gibi yapmaya çalışacağım

Her şey gönlünüzce olsun.Dilerim ki Evliliğinizde huzuru ve mutluluğu yakalayın
Teşekkür ederim güzel dileğiniz için inşallah sizin de herşey gönlünüzce ve huzur, mutluluk hep sizinle olsun

Bence kına icin 2saat cok uzun 11.30da bitse 1bucukda evlernde olucak millet kizmayn ama dogru demis dugun olsa hadi neyse de kimsenin gelmemesini onemsemeyeblrsnz ama misafir acisndanda duşun cok sıkici olur

Bence kına icin 2saat cok uzun 11.30da bitse 1bucukda evlernde olucak millet kizmayn ama dogru demis dugun olsa hadi neyse de kimsenin gelmemesini onemsemeyeblrsnz ama misafir acisndanda duşun cok sıkici olur
1 gün boşluk bıraktım ama düğünden önde dinlenme süresi var

Ama gene çevre onu düsünmüyor iste gdecegi 2saati düsünüyor
Evet ama daha uzun mesafe olup gidilen kınalar var zaten şöyle söyleyeyim İstanbul’da bir yerden bir yere gitmek bile 2 saat sürüyor gelmek isteyen katlanacak mecburen

benim kv de öleydi eşim hep çikar yukariya gelinde gelsin demiyormuş...
ben gelmiyorum.
sonra 1,5 yaşinda kızım var.
torununa çok düşkündür.
beni yokmuş gibi davranmalari bana vermeleleri bisürü seyler.
eşime dedim biliyor anliyor adam bişey diyemiyo.

Benim kv böyle birşey yapmaz kin beslemez tanıdığım kadarıyla ama şu nişan kına düğün mevzusunda karışmıyor gösterip karışıp ama oğlundan saklama çabasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…