Hakediyorsam yapar tabi kim olsa yapar ama etmediğim halde yapıyorsa dur demesini iyi bilirimBence siz annesine karşı saygısız davranma potansiyeli olan adamın yarın size neler yapmayacağından endişelenin...
Kına'nın tüm masraflarını sizin aileniz mi karşılayacak?Selam kızlar,
7 aylık nişanlıyım ve eylülde düğünüm olacak.
Kına düğün bir olsun muhabbetleri oldu ama ben ve ailem bunu kabul etmedik tek çocuğum ve herşey bir kere olacak diye güzel olsun istiyorum.
Annem kına gecesi için bir düğün salonu ayarladı herşey içinde 3000 tl ve çok uygun geldi bize.
Bugün kv ye gittik ben de söyledim kına gecesi için yer ayarladığımızı o da yazık değil mi o paraya kim gelecek burdan kimse gelmez ki dedi
Ben de nasıl kimse gelmez dedim
2 saat mesafe olduğu için kimse kınaya gitmek istemez düğün salonunda 10 kişi olunca da insanın zoruna gider dedi
Ben de onu kırmak istemediğim için sakince bizimkiler yeter gelmeyen gelmesin hem nişan da baya gelen olmuştu dedim
O da gelmezler nişanın da çok kalabalık değildi dedi ama salon dolmuştu oturacak yer bulamamışlardı hatta
Neyse ben çok takmadım anneme söylerim böyle düşündüğünü dedim çıktım eve gidiyordum yolda aradım beni
Kızım sakın oğluma ve annene söyleme nolur dedi 1 minibüs Ayarlar geliriz kınaya
Ne oldu birşey mi dedi nişanlım dedim daha önce de bu tarz karışmalarında nişanlım annesine baya kızmıştı
Sanırım o yüzden korktu ben de tamam söylemem dedim üst üste tembihledi
Kv iyi bir insan ama bu tarz olayları kafamı karıştırıyor sizce amacı ne ?
Cimri mi tutumlu mu bilemedimKına ve düğün bir olacak salon parası haliyle ortak olacak bunlar düğünü ucuza getirecek işte siz salon tuttuğunuzu söylediğinizde bile ilk yazık değil mi o paraya demesinden belli tipik cimri kv işte
Nişanlımla birlikte karşılayacağız aileler de ellerinden geldiği kadar destek olacak benim ailem kına onun ailesi düğün için destek vereceklerKına'nın tüm masraflarını sizin aileniz mi karşılayacak?
Kayinvalideniz kötü bir şey dememiş.Masraf yapmanızı istememiş olabilir.
Siz çalışıyor musunuz?Nişanlımla birlikte karşılayacağız aileler de ellerinden geldiği kadar destek olacak benim ailem kına onun ailesi düğün için destek verecekler
Evet memurumSiz çalışıyor musunuz?
Çok iyi o zaman tabi ki karısmamalılar. .Yaşlılık diyin geçin kimseye de söylemeyin. Kayinvalidenizle biraz sırdaş olun.Evet memurum
Aslında şöyle ailesine çok değer veriyor, kaçma gibi birşeyi yokÇok iyi o zaman tabi ki karısmamalılar. .Yaşlılık diyin geçin kimseye de söylemeyin. Kayinvalidenizle biraz sırdaş olun.
Zararını görmezsiniz diye düşünüyorum.
Müstakbel eşinizde Ailesine karşı biraz daha iyi ,naif olsun.Üzmesin onları her şeye de kızmasın engelleyin onu iyi bir şey degil o tavır.
Ben hep şunu savunurum ailesini sevmeyen,kaçan, onlara aşırı tepki gösteren zamanı geldiğinde aynı tepkileri,agresiflikleri karısına da yapar onun ailesine de yapar bunu asla unutmayın.Zamanında çok örnekler gördüm duydum.
İşte o yarım saatte birini aramış olabilir diye düşündüm. Haklısınız sinir bozucu gerçekten. Ama neyse ki siz tepkinizi koymuşsunuz o da geri adım atmış. Dilerim her şey gönlünüzce olur, mutluluklar...Birine danışacağı vakit olmadı ki hemen yola çıktım yarım saat sonra aradı beni
Düşündü herhalde şimdi annesine söyleyecek oğluma söyleyecek ben üzüleceğim sonunda o yüzden en iyisi kabullenmek
Ya zaten benim istediğim olacak onda problemim yok ama bu şekilde konuşmaları bana istediğini deyip sonra oğluma söyleme diye tembihlemesi sinirimi bozuyor çoğu şeyde yapıyor bunu
Olabilir aslında dediğiniz gibi ben arama yapabileceğini düşünmedim hiç.İşte o yarım saatte birini aramış olabilir diye düşündüm. Haklısınız sinir bozucu gerçekten. Ama neyse ki siz tepkinizi koymuşsunuz o da geri adım atmış. Dilerim her şey gönlünüzce olur, mutluluklar...
Siz yinede ne olursa olsun sebep olmayın. Her üzüldüğümüz de Eşimize yansıtırsak ne bizde ne ailelerimizde huzur kalmaz.Aslında şöyle ailesine çok değer veriyor, kaçma gibi birşeyi yok
Ama haksız olan kişiye tavrını koyuyor bu ailesi de olsa eğer haksızsa tepkisini gösteriyor
Bir de ben çok üzüldüm zamanında annesinin buna benzer sözlerinden dolayı zoruma gidip ağladım şeyler oldu baya onun için de kızıyor biraz
Evet haklısınız tavsiyeniz için çok teşekkür ediyorum.Siz yinede ne olursa olsun sebep olmayın. Her üzüldüğümüz de Eşimize yansıtırsak ne bizde ne ailelerimizde huzur kalmaz.
O alevse siz su olacaksınız. Aksine alevi iyice harlamayacaksınız.
Siz eğitimli bir insansınız sizin aile içinde farkınız olsun.İnanın ki o zaman Aile içinde hem kabul görür hem de sevilen biricik gelin olursunuz.
Her şey gönlünüzce olsun.Dilerim ki Evliliğinizde huzuru ve mutluluğu yakalayınEvet haklısınız tavsiyeniz için çok teşekkür ediyorum.
Elimden geldiğince dediğiniz gibi yapmaya çalışacağım
Teşekkür ederim güzel dileğiniz için inşallah sizin de herşey gönlünüzce ve huzur, mutluluk hep sizinle olsunHer şey gönlünüzce olsun.Dilerim ki Evliliğinizde huzuru ve mutluluğu yakalayın
Bence kına icin 2saat cok uzun 11.30da bitse 1bucukda evlernde olucak millet kizmayn ama dogru demis dugun olsa hadi neyse de kimsenin gelmemesini onemsemeyeblrsnz ama misafir acisndanda duşun cok sıkici olurSelam kızlar,
7 aylık nişanlıyım ve eylülde düğünüm olacak.
Kına düğün bir olsun muhabbetleri oldu ama ben ve ailem bunu kabul etmedik tek çocuğum ve herşey bir kere olacak diye güzel olsun istiyorum.
Annem kına gecesi için bir düğün salonu ayarladı herşey içinde 3000 tl ve çok uygun geldi bize.
Bugün kv ye gittik ben de söyledim kına gecesi için yer ayarladığımızı o da yazık değil mi o paraya kim gelecek burdan kimse gelmez ki dedi
Ben de nasıl kimse gelmez dedim
2 saat mesafe olduğu için kimse kınaya gitmek istemez düğün salonunda 10 kişi olunca da insanın zoruna gider dedi
Ben de onu kırmak istemediğim için sakince bizimkiler yeter gelmeyen gelmesin hem nişan da baya gelen olmuştu dedim
O da gelmezler nişanın da çok kalabalık değildi dedi ama salon dolmuştu oturacak yer bulamamışlardı hatta
Neyse ben çok takmadım anneme söylerim böyle düşündüğünü dedim çıktım eve gidiyordum yolda aradım beni
Kızım sakın oğluma ve annene söyleme nolur dedi 1 minibüs Ayarlar geliriz kınaya
Ne oldu birşey mi dedi nişanlım dedim daha önce de bu tarz karışmalarında nişanlım annesine baya kızmıştı
Sanırım o yüzden korktu ben de tamam söylemem dedim üst üste tembihledi
Kv iyi bir insan ama bu tarz olayları kafamı karıştırıyor sizce amacı ne ?
1 gün boşluk bıraktım ama düğünden önde dinlenme süresi varBence kına icin 2saat cok uzun 11.30da bitse 1bucukda evlernde olucak millet kizmayn ama dogru demis dugun olsa hadi neyse de kimsenin gelmemesini onemsemeyeblrsnz ama misafir acisndanda duşun cok sıkici olur
Ama gene çevre onu düsünmüyor iste gdecegi 2saati düsünüyor1 gün boşluk bıraktım ama düğünden önde dinlenme süresi var
Evet ama daha uzun mesafe olup gidilen kınalar var zaten şöyle söyleyeyim İstanbul’da bir yerden bir yere gitmek bile 2 saat sürüyor gelmek isteyen katlanacak mecburenAma gene çevre onu düsünmüyor iste gdecegi 2saati düsünüyor
Benim kv böyle birşey yapmaz kin beslemez tanıdığım kadarıyla ama şu nişan kına düğün mevzusunda karışmıyor gösterip karışıp ama oğlundan saklama çabasındabenim kv de öleydi eşim hep çikar yukariya gelinde gelsin demiyormuş...
ben gelmiyorum.
sonra 1,5 yaşinda kızım var.
torununa çok düşkündür.
beni yokmuş gibi davranmalari bana vermeleleri bisürü seyler.
eşime dedim biliyor anliyor adam bişey diyemiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?