• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv ye bir adım atıyorum, yardımcı olmanızı istiyorum

Eşiniz arasın akşam sizi çaya bekliyoruz desin. Gelirse barışırsınız. Mesafeyi korursunuz .barışmak istiyorsa herşeyi sizden beklemesin. Siz arayın o da gelsin evinize. Siz bir adım atmış oluyorsunuz aramakla. O da 2. Adımı atsın.ama mesaj atmayın da aramayında o sizden pişmanım barışalım tarzı bir konuşma bekliyor.yapmayın bunu.
gelmiyor telefonlarımı açmıyor. ben bir adım atmış olacağım gidersek eşimle gideriz

Ben olsam arardım. Anne nasılsın iyi misin epeydir görüşemedik diye konuya girerdim. Ama kısa keserdim. En doğrusunu düşünmüşsünüz. Sonuçta ne olursa olsun eşinizin annesi. Mesafeyi koruyun sık sık gitmeyin. 15 günde bir gidebilirsiniz mesela. Telefon görüşmesinden sonra da 1 hafta bekleyip geçiyorduk uğradık gibisinden yarım saat uğrardım eşimle. Bu benim fikrim. Yaşadıklarınızı siz biliyorsunuz.
sağolun fikirleriniz için, telefonlarımı açmıyor. kendisi atar-giderli bir insan:) birilerine küser aylarca telini kapalı tutar hattını değiştirir.aslında aşırı ezik ve bunun ezikliğini benim üzerimden çıkarmaya çalışıyor. eşim de annesini tanıyor sonuçta ama tüm ipler kopmasın diye ısrarcı adım at diye. bende atacağım bir mesajla. topu ona atmış olacağım gerisini kendi bilir :)

Tamam eşinle beraber git diyorum işte. Gitmek bir adım değil mi?
evet aynen öyle haklısınız bende aylardır eşime gidelim beraber diyorum. ama adam taktı illa bir adım at bişi yap mesaj at vs. ben de al sana mesaj dicem işte :) birbirimizi sevmediğimizin farkında eşim sanırım kavga çıkmasın diye mi korkuyor bilmiyorum...

evet aynen öyle haklısınız bende aylardır eşime gidelim beraber diyorum. ama adam taktı illa bir adım at bişi yap mesaj at vs. ben de al sana mesaj dicem işte :) birbirimizi sevmediğimizin farkında eşim sanırım kavga çıkmasın diye mi korkuyor bilmiyorum...
Attın mı mesaj? ne atıcan çok merak ettim

Attın mı mesaj? ne atıcan çok merak ettim
merhaba, dün eşime söyledim böyle böyle diye mesaj atıcam akşam konuşalım dedi, konuştuk tamam at tek başına kaldığında dedi, bugün atıcam öğle tatilinde... gelişmeleri yazarım....

atacağım mesaj dün burda @turuncupijama arkadaşın mesajına benzer olacak kısa ve öz...

merhaba, dün eşime söyledim böyle böyle diye mesaj atıcam akşam konuşalım dedi, konuştuk tamam at tek başına kaldığında dedi, bugün atıcam öğle tatilinde... gelişmeleri yazarım....

atacağım mesaj dün burda @turuncupijama arkadaşın mesajına benzer olacak kısa ve öz...
tek başına kaldığında ??
İnce planlara bak ya
yani kendin düşünüp kendin atmış gibi olacaksın eşin de evde değil falan filan.......
allah akıl fikşr versin hepsine, vicdansızlar

Telefona cevap vermeyen mesaja da varmez bence.

eşime dedim telefonu açmayan mesaja cevap mı verecek :) olsun sen at adımını bana göster niyetini dedi. bir de kv akrabalar aracılığı ile ah canım gelinim bana bir mesaj gönderse yeter babında bişiler söylemiş. zaten en sinir olduğum nokta da bu, kadın ben harici herkesle muhatap. benle iki kelime konuşmaktan aciz ama tüm akrabalarıma servis ediyor beni. ay neyse sinirlendim gene. ben eşimin dediğini yapayım topu onlara atayım gerisini kendileri bilir. eşimi de senin eşin bizle konuşmak istemiyor diye darlıyorlarmış.

tek başına kaldığında ??
İnce planlara bak ya
yani kendin düşünüp kendin atmış gibi olacaksın eşin de evde değil falan filan.......
allah akıl fikşr versin hepsine, vicdansızlar
hııı aynen...ooooo çok fenadırlar. kv 5 sene önceki bir surat ifademi bile unutmamış anneme şikayet etmiş bir kişilik.

Back
X