Kv yetti artıkkkk. 1 saattir aglıyorum!!!!

Ne gerek var sinirlerini bozmaya. eşin bile gorusmuyomus sen neden bu kadar gorusuyorsun
Kapıdan kovsa bacadan girerim diyen bi kv var artık yüzsüzlükte çağ atladılar evine gitmiyorum gene kurtulus yok çocukların bahanesiyle bizde..

Yok banyo yapan oğlumdu 5 aylık ellerinizden öper

Son düzenleme:
Ya buradaki en büyük sorun bence kızınıza soruldugunda evet denmesi siz dövmüyorsunuz ama o evet dövdü diyor normal mi bu
2 yaşındaki çocuk aglar o da normal arkasından yapmayan çocuk yoktur geçenler de kuzenim yırtına yırtına ağladı

Madem anlaşamıyorsunuz az görüşün kızınızında kimse ağlatmadı çok normal ya o yaştaki çocuk bu tarz şeylere ağlar...

Sizde mesafe koymayı öğrenin

Çocuğu neden ve nasil sakinlestiremediniz.bu olay o kadar büyütülecek bir olay değil bence.farkli birseylerin birikimi olabilir ama bence çocuğu sakinleştirip gününüzün berbat olmasına izin vermeyebilirdiniz.
Oğlumu emziriyordum o sırada uyumak üzereydi, sakin sakin konuştum hiç bi şekilde fayda etmedi zaten genelde de böyle davranısları var kızımın. Oğlanı bırakıp onunla ilgilensem kv bu seferde " bebek niye aaağlıııyooooo' der

2 yaş sendromlu çocuğun istersen ayağına kapanın susmaz :)) teoride öyle ama pratikte değişiyor. Ağlayınca yüzü gözü kızarmıştır kolunu da çizik görünce yanlış anlamış olabilirler. Tamam siz annesiniz ama o da babane endişelenip sormuş olabilir. Ne münasebet dersiniz olur biter. Ağlancak saç yoluncak bir şey yok.

Bunlar insan değil.Sen de değiş biraz dişli ol,kırılırlarsa kırılsın orta yerinden hemde!Senden bir tane daha yok ezdirme kendini

Ya ben anlamıyorum eşinizin bile küs olduğu ailesini nasıl bu kadar kafanıza takabiliyorsunuz? Eşiniz onları ölümüne savunmuyor düşkün değil onlar için sizi eZmiyor kırmıyor ailem de ailem demiyor. E daha ne? Merhaba merhaba olun bu kadar

Çocuğumu göndermezdim ben olsam ne münasebet çocuğumu dolduracak hele ki gözlerimin önünde . Bazı şeyler senin elinde sınırlarını iyi çiz madem eşinde destek .

Heh işte ailesi özellikle de annesi kaldıramıyor bunu. Alışmış kukla gibi oğlunu yönetmeye. O gelmese ben ne giderim ne sorarm ama yok kendi ağzıyla bile söylüyo evladım kapıdan kovsa bacadan girerim diye. Bahaneside çocuklar her dk geliyo

suclamiyodur bence hosuna gidiyodur cocugunuzun verdigi cevap sekli
annemde kizima surekli agladinmi kizim sen der bizimki aglamasada agladim der gozlerii ovusturarak bizin cok hosumuza gider
brnce onlarda mimiklerinden hoslanip soruyor

Gelip sana iftira atiyor, çocuğunun yuzune yuzune seni kotuluyor, evine oraya buraya karışıyor, sen de kalkip cocugu susleyip pusleyip onlarla gönderiyorsun, cidden şaka gibi..
Cocuguna ne bicim etki ve ornek, düşünemiyor musun? Yarin bi gun sana saygı duyacak mi o cocuk? Rol model olarak aldigi annesi bu sekilde davranirsa yarin o çocuktan farkli bir davranış beklenmez.. Lutfen cocugun icin kendine gel.. Git kavga et, olay cikar, cirkeflik yap diyen yok.. Binbir türlü yolu var sınırlarını çizmenin.. Herkes haddini bilecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…