Kv yetti artıkkkk. 1 saattir aglıyorum!!!!

Bana saçma geldi ya tavrınız. Bu kadar ağlaması sizin eğitim ve iletişim probleminizden. Eminim başka şeylere yapıyor bunu ve siz ilk defa bağırmıyorsunuz. Kvdeye kızıp önüne kıyafetini atmak nedir ergen gibi.. Çocuğun psikolojisini bozuyorsunuz sonra niye böyle yapıyor diye düşünüyorsunuz....

Yani şöyle eşin anasına evlatlık yapmıyor maşallah sen bol muhabbet içindesin evlatlık yapıyorsun. Yaranamazsin canim çek çizgini!!!!
Ya inanır mısınız gerçekten öyle eşimin göstermediği saygıyı ben gösteriyorum çok yumusak yüzlüyüm ben hâla yeni gelin gibi anne anne yapıyorum iki güler yüzlerine. Ama yaranılmıyo kesinlikle ... bi bakiyorum öyleler bi böyle. Eşim kendi ağzıyla onlar bes para etmez demiş bi insan. Ama ben yapamiyorm
İste.. simdi gelir hiçbişey olmamış gibi düğünü anlatırlar

Ne alaka ergenle??? Kv Daha benden kıyafet istiyo bende getirip onune koydum kendi giydirdi. Eğitim bilmem ne boş kardesim 2 yaş sendromu evet ılk defa bagırmıyorum boyle cocugu olan anlar beni sağolun yorumunuz icin sizin böyle çocuğunuz olursa bağırmazsınız çokta iyi eğitirsiniz inşallh.

Cunku 2.5 yasindaki kizim dugunun ne demek oldugunu bilmiyor , hani biri seni dugune goturcem dese salak salak bakar diyen kisiye sonra da bacaklarima sarilir sadece goturmek eyleminin ne oldugunu bildigi icin
Baskasinin arkasindan da boyle aglamaz ki cocugum her an herseye aglama potansiyeline sahip bir bebek
Yani konudaki bebegin tepkileri 4-5 yad cocuk algisi ve tepkisi bana gore , burda baska konularda da benzer seyler okuyorum , sonucta benimkinin gerizekali olduguna karar verdim birkac gundur okudugum bebek konularindan sonra

Onlara onlar gibi ol. Kaç senelik evliliğinde az çok huylarını tanımışsındır. Önce onlara karşı başın dik özgüvenli ol. Sonra evinde dönmesine karışmasına müdahale etmesine izin verme. Dua et eşinle küs oldukları için kendilerini frenlemiş halleri bu dönem değiştirir. Hatta gülerek iyi olarak mutlu olarak başın dik istemediklerini söyle. Senin ağlayıp sızlaman şikayetlenmen hoşlarına gider.

İki çocukla başa çıkamadığınızdan sinirleriniz yıpranmış sanırım. Yoksa bu olaya bir saat ağlamak da, küçücük çocuğa bu kadar öfkelenmek de normal değil.

Ben olsam bu durumda çocuğu göndermezdim. Hatta arayıp gelmemelerini söylerdim. Haklı gerekçeniz de var. Siz süreci yönetemiyorsunuz, başkalarına kızmayın.

Merak ettim çocuğunuzu yalnız başınıza mı büyütüyorsunuz? Bunu soruyorum çünkü anneanne, babaanne,dede veya diğer akrabalarla çok yakın ve sürekli ilişki içinde olmayan çocuklarda durum dediğiniz gibi ama sürekli iç içe beraber olan bir bakıma diğer aile bireyleriyle nerdeyse beraber büyüyen çocuklar da konu sahibinin anlattığı gibi. Benim abim annemlerle altlı üstlü oturuyor ve çocuklar günün nerdeys tamamı annemlerle beraber. İnanın çocuklar anne babasının arkasından ağlamaz biyere giderlerken ama annemle babamın ve diğer abimin yani amcalarının peşinden de asla ama asla düşmezler. Ama benim çocuklarım bu uaşlardayken sizin çocuğunuz gibiydi çünkü biz memlekette olmadığımızdan çekirdek ailede büyüdüler ve kimseyle yakınlaşma fırsatı bulamadılar. Ama şimdi büyüdükleri ve artık herkesi iyice tanıdıklarından o kadar uzak değiller.

Çok tatlısınız. Bence çocuklar hangi konuda uyarilirsa o konuda gelişiyor. :)

Benim çocuğumda dışarı hastalığı var geçen markete giderken kv ye bırakcaktım anladı aynı kıyameti benim peşimden kopardı ama nasıl ağlıyor daha gitmemistim bile. onuda götürmek zorunda kaldım sürekli dışarda olsa da kim nereye gidiyosa onunla gitmek istiyor babanne aşkı diye düşünüyodum ama o olaydan sonra anladım dışarı aşkıymış

Kendi cocugunuz icin kurdugunuz cumlelerden alinti yapip birakiyorum sadece.
Sinirle yazılmıs cümleler hic mi sabrınız tastığı olmuo uzaktan davulun sesi hos gelir ama bi yerden sonra insanın sabrı kalmıyo demekki bizim yengelerimiz ablalarımız anne değil yeri geliyo demedikleri kalmıyor sinirlenince . her turlu benim canım sonucta.

Evet bulundugumuz ulkede bizden baska kimse yok ama mesela oglum bu yaslardayken annemlerle yan binada oturuyorduk ve annem bakiyordu ogluma , ben varken annem ona hazirlan seni dugune goturcem dese yine dugun ne diye bakar ve ben varsam gitmezdi ki anneannesine cok duskun bir bebekti
Neyse konuyu dagitmayalim , konu sahibinin derdi bambaska

Aynen öyle katılıyorum çocuk üstünden bile beni ezmeye calısıyolar zaten baktı olmuyor konuyu yatak ortusune filan getirdi

Bilemedim valla , oglum da var 11 yasinda , o da boyle diildi 2.5 yasindayken , tuhaf geliyor o yuzden bana cocuklarim boyle konulari okuyunca

bide şu var milena
sen yılda kaç düğüne katılırsn bilmiyorum. hepsine çocuklarınla gider misin onu da bilmiyorum.
konu sahibi küçük bi yerde oturuyo. öyle yerde her hafta düğün bayr nişan vs bisey olur. o yüzden senin küçük düğün ne bilmez ama diğer daha küçük olan çocuk sürekli duyup gittiği için bilir. yaşam şeklinden dolayı diye düşünüyorum :)

ben oğlum doğduğundan beri düğüne gitmedim:) ama yoginin bebekleri eminim çok defa öyle ortamda bulunmuştur. kalabalık müzikli ve ilginç bisey olduğunu biliyodur düğünün :)

Ben de konunuzda sadece bu cümlelere takildim açıkçası. Çocuğunuzdan bahsederken seçtiğiniz kelimeler hiç doğru değil. Kv nın davranışlarını bu kadar onemseyeceginize kızınız neden böyle davranıyor diye bir durun da düşünün bence. Eğer sorunu varsa bunun en büyük sorumlusu sizsiniz.

Evet aynen öyle dediğiniz çok doğru:) bizim tam kapının onunde de olmustu bi düğün camdan izledik filan aa düğün diyerek izliyodu ve bu sene cok sık gittik düğüne öylelikle alıstı sanirim

yogicim tatlım:)

o çocuk dünyayının tadına bakiyo. dünyayı tanıyo. biseyler gördükçe bseylere dokundukca ufku genisliyo. merakini gidermenin hazzini aliyo. tabiki seni bırakıp düğüne gitmek ister. bence sorun kız da değil.

sen ne kadar pedogojik olarak iyi eğitim verirsen ver. senin kv ve gorumcelerin tersine davranarak bozuyo zaten.

bizim sorunumuz oğlumla sana noluyo diyen kadına o da benim kocam deyip kapiyi göstereceksin. torununu ne kadar severse sevsin. annesine babasına saygi gostermeyi bilmiyosa torunuyla anne babasi izin verdigi kadar gorusebilirler. sen kendin tavır koymaya cekiniyosun sanırım.

ama bunun acısını ilerde daha cok cekersin. markete mi gitceksin. alıp kızını konuscaksin. şimdi senle markete gidicez eger evde söylediğim kurallara uyarsan bundan sonra markete benle gelebilirsin. uymazsan bi sonraki sefer evde kalırsın diye. inan kv ve gorumceler bilerek kışkırtıp çocuğu kullaniyo sana karşı.

torunu o evde diye her dk gelemez. acma kapıyı. öğlen çaya gelin simdi müsait değilim de. komsu ilişkisine cekmeye çalış. bu kadar içli dışlı olunca çocuk naparsan yap devam eder bu tarz davranışa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…