Kv gözümün önünde cocuğumu dolduruyor. Ağzından " anneni dövüyüm mü annen seni dövdü mü seni döverse bana söyle ben onu döverim ' gibi daha nice kelimeler eksik olmuyor kavga dövüş ise yaramiyor ne desem laftan anlamıyor bu kadın. Kim suclu sizce. Onlar olmayınca onlari görmeyince hic bi sorunumuz yok cocugumla . Onlar olunca böyle oluyor iste. Yüzlerine de söyledim bunu. Ama bugün bitti artık ilk fırsatta gerekni sert bi sekilde söyliycem.Ben de konunuzda sadece bu cümlelere takildim açıkçası. Çocuğunuzdan bahsederken seçtiğiniz kelimeler hiç doğru değil. Kv nın davranışlarını bu kadar onemseyeceginize kızınız neden böyle davranıyor diye bir durun da düşünün bence. Eğer sorunu varsa bunun en büyük sorumlusu sizsiniz.
Ne alaka ergenle??? Kv Daha benden kıyafet istiyo bende getirip onune koydum kendi giydirdi. Eğitim bilmem ne boş kardesim 2 yaş sendromu evet ılk defa bagırmıyorum boyle cocugu olan anlar beni sağolun yorumunuz icin sizin böyle çocuğunuz olursa bağırmazsınız çokta iyi eğitirsiniz inşallh.
Ben de ilk kez burda algisi bu kadar acik 2 yas cocuklari gordum milanaCunku 2.5 yasindaki kizim dugunun ne demek oldugunu bilmiyor , hani biri seni dugune goturcem dese salak salak bakar diyen kisiye sonra da bacaklarima sarilir sadece goturmek eyleminin ne oldugunu bildigi icin
Baskasinin arkasindan da boyle aglamaz ki cocugum her an herseye aglama potansiyeline sahip bir bebek
Yani konudaki bebegin tepkileri 4-5 yad cocuk algisi ve tepkisi bana gore , burda baska konularda da benzer seyler okuyorum , sonucta benimkinin gerizekali olduguna karar verdim birkac gundur okudugum bebek konularindan sonra
Evet aynen öyle dediğiniz çok doğru:) bizim tam kapının onunde de olmustu bi düğün camdan izledik filan aa düğün diyerek izliyodu ve bu sene cok sık gittik düğüne öylelikle alıstı sanirim
Ay cok sevindim benim gibi dusunen biri daha olmasinaBen de ilk kez burda algisi bu kadar acik 2 yas cocuklari gordum milanameslegim geregi zamaninda kreste de calistim. 2 yaslarla. Hic boyle degillerdi. 3 yasla 2 sene calistim. Onlar bile bu kadar algisi acik cocuklar degildi.
1 1mirac bence senin artik kv ile kusmen lazim. Bu kadar karismasina izin verme. Haddini ve durmasi gereken yeri bilsin. Gerekirse sert ol. Kir kalbini. Zaten kocan da konusmuyomus. Ne lazimlar sanki
Bana da sürekli ağlayan çocuklar değişik geliyor. Ben hiç yaşamadım. Anlattım bitti.Bilemedim valla , oglum da var 11 yasinda , o da boyle diildi 2.5 yasindayken , tuhaf geliyor o yuzden bana cocuklarim boyle konulari okuyunca
Dun bir konuda daha yazmistim insanin kendine yaptigi kotulugu baskasi yapmiyor diyeKv gözümün önünde cocuğumu dolduruyor. Ağzından " anneni dövüyüm mü annen seni dövdü mü seni döverse bana söyle ben onu döverim ' gibi daha nice kelimeler eksik olmuyor kavga dövüş ise yaramiyor ne desem laftan anlamıyor bu kadın. Kim suclu sizce. Onlar olmayınca onlari görmeyince hic bi sorunumuz yok cocugumla . Onlar olunca böyle oluyor iste. Yüzlerine de söyledim bunu. Ama bugün bitti artık ilk fırsatta gerekni sert bi sekilde söyliycem.
Ayy bende seni ariyodum kac gündür diğer topikte canımbu arada ben samdan yogicim nikimi degistirdim:)
Kv nın davranışları zaten yanlış ama demek ki sizin kızınızda bıraktığınız bazı eksiklikler yüzünden kızımız gözünde bu kadar önemli. Bir de kardeşi varmış. Gerçekten kv yı falan boşverin. Sınırınızı cizin muhattap olmayın. Kizinizin her zamankinden daha fazla özel hissetmeye ihtiyacı var şu dönemde. O da çok küçük sabırla anlamaya çalışın.Kv gözümün önünde cocuğumu dolduruyor. Ağzından " anneni dövüyüm mü annen seni dövdü mü seni döverse bana söyle ben onu döverim ' gibi daha nice kelimeler eksik olmuyor kavga dövüş ise yaramiyor ne desem laftan anlamıyor bu kadın. Kim suclu sizce. Onlar olmayınca onlari görmeyince hic bi sorunumuz yok cocugumla . Onlar olunca böyle oluyor iste. Yüzlerine de söyledim bunu. Ama bugün bitti artık ilk fırsatta gerekni sert bi sekilde söyliycem.
Bu konuda hic buyuk konusmayin derimBana da sürekli ağlayan çocuklar değişik geliyor. Ben hiç yaşamadım. Anlattım bitti.
Evet cok haklısn canım ben ne yapsam tersini yapiyolar ben neyi istemiyosam inadıma yapıyolar mesela geçen sene görümcem kızıma ilk anneni dövüyüm mü dediğnde çok sert çıkışmıştım çok sinirlenmiştim. Kv de o kızını ayrı sever gurbette ya bide . küsmüştü filan şimdi onun acısını çıkarıyolar nede olsa bişiyde diyemiyorum diye. Ama dediğin gibi bundan sonra böyle. Mesafemi koyucam herkes kendi isine baksın iyiliklerini filan istemiyorum beni gören herkes diyo ki sen kac yıllık evlisin bide altlı üstlüsün bunca yıl bu kadar icli dıslı olunca saygı mı kalır yeni gelin gibi nası kibarlasıyosn vs diyolar. Ay nasi sinirim bozuk artık olduğum gibi olucam o an agzıma ne geliyosayogicim tatlım:)
o çocuk dünyayının tadına bakiyo. dünyayı tanıyo. biseyler gördükçe bseylere dokundukca ufku genisliyo. merakini gidermenin hazzini aliyo. tabiki seni bırakıp düğüne gitmek ister. bence sorun kız da değil.
sen ne kadar pedogojik olarak iyi eğitim verirsen ver. senin kv ve gorumcelerin tersine davranarak bozuyo zaten.
bizim sorunumuz oğlumla sana noluyo diyen kadına o da benim kocam deyip kapiyi göstereceksin. torununu ne kadar severse sevsin. annesine babasına saygi gostermeyi bilmiyosa torunuyla anne babasi izin verdigi kadar gorusebilirler. sen kendin tavır koymaya cekiniyosun sanırım.
ama bunun acısını ilerde daha cok cekersin. markete mi gitceksin. alıp kızını konuscaksin. şimdi senle markete gidicez eger evde söylediğim kurallara uyarsan bundan sonra markete benle gelebilirsin. uymazsan bi sonraki sefer evde kalırsın diye. inan kv ve gorumceler bilerek kışkırtıp çocuğu kullaniyo sana karşı.
torunu o evde diye her dk gelemez. acma kapıyı. öğlen çaya gelin simdi müsait değilim de. komsu ilişkisine cekmeye çalış. bu kadar içli dışlı olunca çocuk naparsan yap devam eder bu tarz davranışa.
Evet haklısınızzYani olayda sinir krizi geçirmeye sebep olan ne var. Ben bulamadım.
Hani olay ile sizin tepkinizi kıyas edemiyorum. Çünkü tepkiniz olayın tamamından çok çok büyük.
Bukadar öfkenin sebebi bu olay değil bence. Siz bilenmişsiniz. Kinlenmişsiniz. O sebeple kadının her hareketi batıyor şu an size.
Biraz uzak durun bence.
Okadar yüzsüz ki ne mesafeden anlıyor ne bişeyden gitmiyorum evine gene kurtulus yok acmıycam kapiyi da baska ne yapıcam da anlıcak inanın çözemedim artık cocklarımla basbasa kalmak istiyorm ya görümceymis kv mis iyilikleri de kendilerine kalsın bi bakiyorm cok iyi gelip 2 dk duruyo çocuğu sevip gidiyo bi bakiyorum laf sokuyo tavirlari degismis anlamiyorum geceden sabaha ne değisiyo daDun bir konuda daha yazmistim insanin kendine yaptigi kotulugu baskasi yapmiyor diye
Siz bosuna kv ye kiziyorsunuz , esiniz de mesafeliymis , koyun mesafeyi gitsin , gorusmeyin , bu kadar ic ice olmayin
Evladinizin tek bir gozyasina deger mi bu kadin ? Ve buna siz sebep oluyorsunuz , yapmayin allah askina
Evet cok haklısn canım ben ne yapsam tersini yapiyolar ben neyi istemiyosam inadıma yapıyolar mesela geçen sene görümcem kızıma ilk anneni dövüyüm mü dediğnde çok sert çıkışmıştım çok sinirlenmiştim. Kv de o kızını ayrı sever gurbette ya bide . küsmüştü filan şimdi onun acısını çıkarıyolar nede olsa bişiyde diyemiyorum diye. Ama dediğin gibi bundan sonra böyle. Mesafemi koyucam herkes kendi isine baksın iyiliklerini filan istemiyorum beni gören herkes diyo ki sen kac yıllık evlisin bide altlı üstlüsün bunca yıl bu kadar icli dıslı olunca saygı mı kalır yeni gelin gibi nası kibarlasıyosn vs diyolar. Ay nasi sinirim bozuk artık olduğum gibi olucam o an agzıma ne geliyosa
Hemen ısırdım dilimi.Bu konuda hic buyuk konusmayin derim
Benim oglan oyleydi , herseyi anlatirdim anlardi hic aglayan , israr eden bir bebek degildi
Ben o zamanlar aglayan cocuk gorunce annesine kizardim icimden , cocuguyla konusmuyor diye
Sonra kizim dogdu , herseye ama herseye aglayan bir cocuk , tiz sesle cigliklar atar , kendini yerlere atar , ne kadar anlatirdam anlatiyim anlamaz , korkunc bir sekilde agliyor
Sinir hastasi oldum 2 senedir , yani anladim ki tamamen cocugun karakteriyle alakali bir durum , ben ayni anneyim ama cocuklarim farkli
Oglum su anda 11 yasinda hala her anlatilani anlar , bir kere soylemem yeterli
Ama kizim cigliklarindan ne beni duyuyor ne baskasini , allah dusmanimin basina vermesin boylr aglayan vr bagiran cocuk , cok zormus
Acmayin kapiyi eger care buysa , sizin evinizin ve cocuklarinizin huzurundan onemli degil sonuctaOkadar yüzsüz ki ne mesafeden anlıyor ne bişeyden gitmiyorum evine gene kurtulus yok acmıycam kapiyi da baska ne yapıcam da anlıcak inanın çözemedim artık cocklarımla basbasa kalmak istiyorm ya görümceymis kv mis iyilikleri de kendilerine kalsın bi bakiyorm cok iyi gelip 2 dk duruyo çocuğu sevip gidiyo bi bakiyorum laf sokuyo tavirlari degismis anlamiyorum geceden sabaha ne değisiyo da
Valla tek soyleyebilecegim tavsiye kinamayinHemen ısırdım dilimi.
Çok zor olmalı. Sizi anlıyorum. (Başıma gelmesin diye başka Ne yapsam ki)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?