kv yine yanıltmadı beni

kirmizicilek16

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
3.377
1.225
373
37
önceki konumda kv mi anlatmıştım haksızmıyım diye..ben her zaman onlara karşı saygımı bozmadım her seferinde,biz ev aldıktan sonra kendileri ve bekar kaynımlar bi soğukluk soktular araya.
kızımın 1.yaş gününde iki amcası da gelmedi bekarlar ikisi de bahaneleri saçma sapan bişiydi...o konuyu uzatmadık.
bu pazar günü de 2.yaş günün kutlayacaktık ve ben iki gün öncesinden aradım pazar günü için plan yapmayın bize yemeğe bekliyorum ayrıca pasta keseceğiz dedim kaynımlardan için de mutlaka gelsinler bak gelmemezlik etmesinler diye de özellikle söyledim.
"çünkü eşim kardeşlerini seviyor onlar da olsun istiyor babaları vefat etmiş bi annesinden ve kardeşlerinden başka candan kimsesi yok"
biz o gün için hazırlığımızı yaptık kv biraz erken geldi mantı vs yapalım dedik annemde geldi biz hep birlikte yaptık yemek vaktı geldi babam kardeşim hatta kardeşimin kız arkadaşı geldi ama kaynımların ikisi de yok...
kv bahane uydurup durdu küçük kaynım teyzesine gitmiş gibi laflar etti teyzesi bizim eve yürüme mesafesiyle 10 dk.
büyüğü de evdeymiş uyuyomuş gece işe gidecekmiş falan fişman,o gece benim kardeşim de gece işe gidecekti.
yemek yedik gelmediler aradı eşim kaç kez telefon açmadılar
pasta keseceğiz kimse gelen giden yok ama eşimin elinde telefon sürekli arıyor
çok bozuldu bu arada kv hiç sesi soluğu çıkmıyor...
ya benim annem olsa kardeşin darılır mutlaka gel bak abini üzme yeğenin d.günü vs bir sürü sayar döker...
çok kırıldım inanın beni geçtim yeğenlerini bile artık sevmediklerini düşünüyorum.
eşime bişi demedim yeterince üzüldü zaten ama diyecek olsam da laf söyletmeyeceğine eminim...sadece şunu söyledim
annenlere bir daha gitmem ayda yılda bir giderim bilmiş ol ben yeğen sevdirmeye götüremem dedim...
Biraz ıvır zıvır konuştuk konuyu kapattık...Sizce nasıl davranmam lazım bu son olaydan sonra...

canım önceki konularından haberim yok.o yüzden bi soru sorcam sana.ev aldık demişsin.daha önceden birlikte mi oturuyırdun eşinin ailesiyle?

.bazı insan tantanayı sevmez belki sebebi budur..sen üzerlerine gittikçe illada gelin dedikçe onlar daha cok kaçar umursama bak nasıl geliyorlar..kıskançlık yapmışlar sanırım..işine bak işine.. herkesi memnun edemessin.

canım önceki konularından haberim yok.o yüzden bi soru sorcam sana.ev aldık demişsin.daha önceden birlikte mi oturuyırdun eşinin ailesiyle?

Hayır birlikte oturmuyorduk kiraydık biz onlar da öyle..
onların istediği ben bütün altınlarımı vereceğim bi arsa alacağız sonra oraya ev yapacağız herkese bi kat gibi.
ben de istemedim tabi bunu yani benim altınım benimdir ben ev alacaksam sıkıntıya gireceksem ayrı alırım kimseyi de çekmem dedim.
onların bi birikimi yok bu zaman a kadar ev sahibi olamamışlar benim mi beklediler ben çalışacağım ayrıca ev yaparken öderken
durum böyle yani

inan kırmamak için elimden geleni yapıyorum
yani kızdığım şeyleri söylemeye kalksam suan konuşmazdık ama hep eşim için sustum.Yaranamadım

çok haklısın canım.zaten bunların aile binası sevdasına hayranım.ya yüz göz olmaya ne gerek var.eşim villa istiyo sırf evimden çıkmazlar diye ben istemiyorum.çok haklısın.boşver takma.bence bi daha davet etme.geldikleri zamanda sen yine güler yüzlü ol.kardeşlerin gelmedi diye de eşinle aranı bozma.sen yuvana bak

ben zaten annemlerle aile apartmanındaydık zorluğunu çok biliyorum ne diye üzeyim kendimi

inan kırmamak için elimden geleni yapıyorum
yani kızdığım şeyleri söylemeye kalksam suan konuşmazdık ama hep eşim için sustum.Yaranamadım

niye yaranacaksın ki zaten..anlamıyorum şu cümleyi bayanlar..yaranma arkadaşım kendin için yaşa..kırmada kırdırmada anlatabiliyor muyum..üzülme onlar başka kafadalar belliki herkes herkesle uyuşmaya bilir..onemli olan arada saygısızlık olmasın..

haklısın ama bu gibi durumlarda insan önemsendiğini hissetmek istiyor...
uzak insanlar değiller biri babaanne biri amca yani can olmalarını bekledik başka bişi istemedik
eşim hafta sonları gidelim diyor mesela bu olayları düşündükçe hiç gitmek istemiyorum gitmediğim zaman eşimle tartışıyoruz
bana değer vermeyen insanlarla yüz göz olmak istemiyorum artık ama eşimle karşı karşıya kalıyorum bu sefer

aranızdaki gelişmişlik farkını düşünürsen bunuda aşarsın..

aranızdaki gelişmişlik farkını düşünürsen bunuda aşarsın..

ben çok umursamıyorum zaten gitmesem 1 sene görmek aklıma gelmez
baştan çok taktım hiç değer vermediler vs.gibi kızım doğduğunda da böylelerdi
sonra aman dedim ben mutluyum evim var arabam var işim var çocuğum eşim.....onları mı takacağım
ama iş aile olunca dönüyor dolaşıyor yine başa geliyor

haklısın tabiki ama böyle yaşanmaz..sen seni degersiz kılmalarından yakınıyorsun..ama şunu aklından çıkarma senin tavrın karşındakinin tavrını belirler..

haklısın tabiki ama böyle yaşanmaz..sen seni degersiz kılmalarından yakınıyorsun..ama şunu aklından çıkarma senin tavrın karşındakinin tavrını belirler..

haklısın çok yüz verdiğim için herşeylerini hoşgörü ile karşıladığım için böyle oldular

eşim gidelim dediği zaman şimdi yine evde kriz yaşanacak

haklısın çok yüz verdiğim için herşeylerini hoşgörü ile karşıladığım için böyle oldular

eşim gidelim dediği zaman şimdi yine evde kriz yaşanacak

hiç tartışma doğal olarak istiycek tabiki ailesi..şurda katlanacağın bir iki saat inan bunu yapabilirsen büyük birşeyide başarmış olacaksın..sen degersiz değilsin sadece onlar başka açıdan bakıyorlar..tavrını koy az konuş tebessümü bırakma tamam işte..yeter ki senin aleyhine konuşacakları birşey olmasın..onlara fırsat verme..

Bu zamana kadar yaptığım şeyler bunlar
tavsiyelerin için yine de çok teşekkür ederim.
aleyhime konuşacakları hiç bir şey yok bu yüzden içim fazlasıyla rahat o yüzden eşim bana karşı da bişi diyemiyor.

o doğum günü gecesi yattıktan sonra eşim sarıldı ve ağladı oda istemezdi oda kardeşleri yanında olsun isterdi ama yapmadılar.

sen herkesi kucaklarsın cok sıcak bir kadınsın belliki..senin gücün hepsine yeter..sadece savaşma oluruna bırak ..eminim kendileri geleceklerdir..

Anladığım eşinizin verdiği değer kadar kardeşleri aynı değeri vermiyor insan ne olursa olsun bir pasta kesme sırasında orada olur sonra uykum var yorgunum der ayrılır bu kadar zor olmamalı zorunuza gitmesin herkes kendi değerini belirler sizde bundan sonra tavrınızı ona göre alırsınız herkes kendi bilir zorla olacak iş değil canınızı sıkmasın boşverin önemsemeyin napacaksınız

aynen öyle eşimin verdiği değer kadar aynı değeri görmüyor yanı ben çok bişi istemiyorum onlardan
işte bana kalsa onlara hakettikleri değeri çok iyi vereceğim de eşim var arada onun zorlamalarıyla hep gidip geliyorum gittiğimde de kırmıyorum güler yüzümü eksik etmiyorum keza evime geldiklerinde de...Gerçi evime 3 senede toplasan 5 kere gelmemiştir kaynımlar yüzüme mesafesindeyiz üstelik

Siz aynı şekilde devam edin önemsemeyin o da onların kişiliği eşiniz üzülür sonuçta öyle kabullenin zorda olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…