- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.186
- 798
- Konu Sahibi kirmizicilek16
-
Hayır birlikte oturmuyorduk kiraydık biz onlar da öyle..
onların istediği ben bütün altınlarımı vereceğim bi arsa alacağız sonra oraya ev yapacağız herkese bi kat gibi.
ben de istemedim tabi bunu yani benim altınım benimdir ben ev alacaksam sıkıntıya gireceksem ayrı alırım kimseyi de çekmem dedim.
onların bi birikimi yok bu zaman a kadar ev sahibi olamamışlar benim mi beklediler ben çalışacağım ayrıca ev yaparken öderken
durum böyle yani
önceki konumda kv mi anlatmıştım haksızmıyım diye..ben her zaman onlara karşı saygımı bozmadım her seferinde,biz ev aldıktan sonra kendileri ve bekar kaynımlar bi soğukluk soktular araya.
kızımın 1.yaş gününde iki amcası da gelmedi bekarlar ikisi de bahaneleri saçma sapan bişiydi...o konuyu uzatmadık.
bu pazar günü de 2.yaş günün kutlayacaktık ve ben iki gün öncesinden aradım pazar günü için plan yapmayın bize yemeğe bekliyorum ayrıca pasta keseceğiz dedim kaynımlardan için de mutlaka gelsinler bak gelmemezlik etmesinler diye de özellikle söyledim.
"çünkü eşim kardeşlerini seviyor onlar da olsun istiyor babaları vefat etmiş bi annesinden ve kardeşlerinden başka candan kimsesi yok"
biz o gün için hazırlığımızı yaptık kv biraz erken geldi mantı vs yapalım dedik annemde geldi biz hep birlikte yaptık yemek vaktı geldi babam kardeşim hatta kardeşimin kız arkadaşı geldi ama kaynımların ikisi de yok...
kv bahane uydurup durdu küçük kaynım teyzesine gitmiş gibi laflar etti teyzesi bizim eve yürüme mesafesiyle 10 dk.
büyüğü de evdeymiş uyuyomuş gece işe gidecekmiş falan fişman,o gece benim kardeşim de gece işe gidecekti.
yemek yedik gelmediler aradı eşim kaç kez telefon açmadılar
pasta keseceğiz kimse gelen giden yok ama eşimin elinde telefon sürekli arıyor
çok bozuldu bu arada kv hiç sesi soluğu çıkmıyor...
ya benim annem olsa kardeşin darılır mutlaka gel bak abini üzme yeğenin d.günü vs bir sürü sayar döker...
çok kırıldım inanın beni geçtim yeğenlerini bile artık sevmediklerini düşünüyorum.
eşime bişi demedim yeterince üzüldü zaten ama diyecek olsam da laf söyletmeyeceğine eminim...sadece şunu söyledim
annenlere bir daha gitmem ayda yılda bir giderim bilmiş ol ben yeğen sevdirmeye götüremem dedim...
Biraz ıvır zıvır konuştuk konuyu kapattık...Sizce nasıl davranmam lazım bu son olaydan sonra...
İki kaynın birden aynı şeyi yapıyorsa bir sorun vardır. Bu olay dışındaki ilişkilerinize bakmak lazım.
Bir sorun olması lazım. Her şey güllük gülistanlık olup da gelmemeleri normal değil.
Ama sorun yeğenlerini sevmemek değil. Seninle ya da eşinle veya ikinizle birlikte şahsi sorunlar olduğunu düşünüyorum.
önemsememişler gibi duruyor.burda iş KV nize düşüyordu kırılşacagınızı ve bekleyeceğinizi onlara anlatacak oydu.aileyi toparlayan dağıtan da annedir maalesef
işte tam olarak bunu demek istiyorum....
benim kv bunu yapamıyor işte.
gelmeyen kayınlar,suçlu kaynana:44:
bence sen gidip gelmemeye bahane arıyormuşsun da bahane bulmuş gibisin
İlk sene beraber kutlanmış .İkinci sene niye cümbür cemaat kutlamak istediniz?
Ben mesela kocam çocuğum ben başbaşa olalım isterdim.
Madem gelmiyorlar uzatmanın da alemi yok. Tavrını koyar önüne bakarsın. Eşin yok yere aramış etmiş kaç kere. Gelecek olan Fizan'dan gelir isteyince.Zorla güzellik olmuyor işte.
Taşıma suyla değirmen dönmezmiş doğru.
baştan beri kırıldım bir çok şeye evet çok da gitme gelme taraftarı değilim.
belli zaten.bir gelinin kayınlarım gelmedi diye bu kadar üzüleceğine inanamamıştım.hadi istediğini elde etmişsin.eşine karşı her zaman kullanabilirsin
inan kırmamak için elimden geleni yapıyorum
yani kızdığım şeyleri söylemeye kalksam suan konuşmazdık ama hep eşim için sustum.Yaranamadım
aynen öyle eşimin verdiği değer kadar aynı değeri görmüyor yanı ben çok bişi istemiyorum onlardan
işte bana kalsa onlara hakettikleri değeri çok iyi vereceğim de eşim var arada onun zorlamalarıyla hep gidip geliyorum gittiğimde de kırmıyorum güler yüzümü eksik etmiyorum keza evime geldiklerinde de...Gerçi evime 3 senede toplasan 5 kere gelmemiştir kaynımlar yüzüme mesafesindeyiz üstelik
Kırmızı çilek baştan beri gitme gelme taraftarı değilsen doğum günü gibi özel bir günde neden ısrarla arayıp çağırdın ki? Gelmeyince de dertsiz başına ağrıttın ki şimdi bunu anlamadım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?