- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi pembeolsunn
-
hemnn cdvap verigorum annem kardesimi ben 13 yasindayken 7 aylik hamile iken dusurmustu bende bu yuzden tedirginim
34Kaç yaşındasınız?
ben bekarım, hiç hamile kalmadım.hemnn cdvap verigorum annem kardesimi ben 13 yasindayken 7 aylik hamile iken dusurmustu bende bu yuzden tedirginim
Kazen demişti bir kere Birol Güven buradan ilham alıyormuş diye.
o bayan yardima muhtacti ne diyim kocam beni dovuyor iskence ediyor diyip onuda birkez daha mi uzeyimCildirdiniz mi? 7 aylik bebek düşmez doğar. Erken doğum olur o da. Kac yasindasiniz ama cok ilginctir ki bunu bilmiyorsunuz? ??
Peki neden baskasina kocam bana bagirmaz bile dedigin halde gelip kocam bana vurdu diyorsun?
26 yasında oldugunu söylemişsin bir yorumda http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ap-versin-lutfen.798835/page-13#post-39552879 burada yani?
öncelikle konu sahibine şunu belirteyim ki buradaki herkes sizin için üzüldü (dün gece rüyamda bile kk da size üzülüyordum, doğru düzgün uyuyamadım bile!) ve size yardım etmek için bişeyler yazdı. sonra tutarsızca yorumları görünce doğal olarak hepimiz ayrı bir üzüldük, kandırıldık yani bi nevi. neyse ben başka bişeyi daha merak ettim:
şuan 34 yaşındaymışsın 11 aylık evliysen 33 yaşında evlenmişsin ailen de 28 yıl boyunca tokat bile atmamış. aradaki 5 yıl farkı küçük bir matematik hatası mı? bunu ciddi anlamda soruyorum.
Olan birsey bu annem bebegini 7 aylik hamileyken dusurdu bende birazcik tedirginim
Bu konu cok eglenceliymis ya. Niye yeni geldim kivay anasini 32 haftalik bebegini acaba sezeryanla mi düşürecekmis
Özelden küfür etmeyi sevdiğin gibi mi?
Aynen cok severim. Ozelden küfür de cok severim ikisi ayri ama
Kaç yaşındasınız?
o bayan yardima muhtacti ne diyim kocam beni dovuyor iskence ediyor diyip onuda birkez daha mi uzeyim
gerçekten mi?
Daha lisedesin ne cocugu ? Otur derslerini calis tatlim ne acele ? 25 - 27 arasi yapilmali acelen ne cok kolay birsey degil bu ben 26 yasindayim ogretmenim meslegimi eime almisim ben bile dusunuyorum yani cocuk ye icir uyut degil yani
fake konular yazdığımız bir yer var zatenbu sitede :)bende bi uyduruk hikaye yazabilirmiyimmm, lütfeeennn... Acayip atarim, Türk Filmlerine tas cikartir... Ama banlanmayim... Atayim, tutayim, atayim, tutayim.... Bizde sIkIliyoz, bizimde canimiz var dimi yani...
Ozelden kufur de mi etmiissss???? :O
Bu arada ben oyumu epidural dusukten yana kullaniyorum.:)
Gitmedim mi saniyorsun buraya saat .... da kahvalti yaptim suan nefes aldim ve verdim boyle herseyi yazay m mi?Neden olay olduktan sonra hastaneye gitmedin .madem bu kadar endişelisin .
allah suni düşüğü kimsenin başına vermesin. çok zor çokOzelden kufur de mi etmiissss???? :O
Bu arada ben oyumu epidural dusukten yana kullaniyorum.:)
Allah rızası için benim sorularımı yanıtlaGitmedim mi saniyorsun buraya saat .... da kahvalti yaptim suan nefes aldim ve verdim boyle herseyi yazay m mi?
Kiz ozelden küfür eden benim
Saka tabi. Simdi banlanirim falan neme lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?