- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
- Konu Sahibi pembeolsunn
-
Sanki okuduğu konulardan harmanlama yaparak konu açmış gibi.
Konuda dayak yiyen kadın 20 dk önce benim kocam bana bağırmaz bile diye yorum yapıyor başka konuya.
Zaten böyle kaçarak daha çok şüphe uyandırıyor farkında değil.Öğlen 1 saatten fazla sitedeydi gerçek olsa o zaman yapardı açıklamasını. Akşam geldi baktı hala banlanmamış şansını denedi.
bir sürü yalan dizmiş işte
ben bu arkadaşın ciddi problemleri olabileceğini düşünerek destek çıktım az önce
gerçekleri anlatmasını yardımcı olacağımız söyledim hala alay ediyor
Koni ne oldu ki? Nereye vardi simdi?
Ne çok uzadı bu polemikler... Yetkili kişi neden kilitlemiyorsunuz konuyu?
17 18 yaslarinda biri dalga geçiyor diyeceğim ama hamilelik takvimi de yapmis kendine
yetkili kişi online değil çünküNe çok uzadı bu polemikler... Yetkili kişi neden kilitlemiyorsunuz konuyu?
Evet canim fakemis baskasina esim bana hic bagirmaz falan yazmisNe oluyor ya? Konu ne olmus? Fake mi?
Bayan iki ayrı konuya yorum yazmış. 1. konu dayak yiyen bir kadına " Benim eşim bana bağırmadı" bile demiş.
ikinci konu " bebeğini senden alamazlar korkma ses kayıtlarını al" demiş
ama bu son yazdığı 2 yorumdan 20 dakika sonra son iki yorumu harmanlayıp buraya kocam beni dövdü ya çocuğumu alırlarsa diye konu açmış.
Heğğ ya. 32 haftalık bebeğini de bizim yüzümüzden DÜŞÜRECEKmiş. DÜŞÜRMEK bak.
kk ilham veriyor işte.Bayan iki ayrı konuya yorum yazmış. 1. konu dayak yiyen bir kadına " Benim eşim bana bağırmadı" bile demiş.
ikinci konu " bebeğini senden alamazlar korkma ses kayıtlarını al" demiş
ama bu son yazdığı 2 yorumdan 20 dakika sonra son iki yorumu harmanlayıp buraya kocam beni dövdü ya çocuğumu alırlarsa diye konu açmış.
Yok ben anlayamıyorum ya. Nasıl bir eğlence çeşidi bu nasıl bir zevk veriyor ki bu insanlara üşenmeyip yazıyor da yazıyorlar sonra da yorumlara yorum yazıyorlar,yav oyun sitelerine gir oyun oyna, facedi twitterdı takıl, olmadı aç vlog izle, film izle yani bir insan internetin başına oturunca neden sıkılıp böyle konular açma isteği duyar ki sıkılmaya imkan vermiyor ki internettrollükteki tat başka hiçbir şeyde yok yeminle ortaya bi laf atıyorsun herkes seninle ilgileniyo falan Ohh mis sanalda olsa negzel
Ne çok uzadı bu polemikler... Yetkili kişi neden kilitlemiyorsunuz konuyu?
gerçek ortada değil mi? biri eğleniyor işte...sizler de hala yazarak eğlencesine ortak oluyorsunuz... yazmayın artık bence...Konuyu ogrenmeden neden kilitlesinler ya? Bi gerçekleri ogrenelim hele..
Bir kitap okumuştum ismi sybil. 1973 basımı ilk. Kapakta da , sybil, normale bakışımızı etkileyen bir gerçektir yazıyordu hiç unutmam. Çünkü gerçekte de etkilemişti beni. Bakış açım değişmişti. Kızın on dört kişiliği vardı hatta bazıları da erkekti. Çok ilginç bir gerçek hikayeydi.bulabilen okusun. Konu sahibi de bu kadar ortada olan bir yalanı büyük bir kararlılıkla savununca acaba dedim kayıp zamanları mı var. Olur mu olur.
gerçek ortada değil mi? biri eğleniyor işte...sizler de hala yazarak eğlencesine ortak oluyorsunuz... yazmayın artık bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?