- 25 Nisan 2014
- 4.057
- 7.504
- 168
- Konu Sahibi pembeolsunn
-
Özelden küfür etmeyi sevdiğin gibi mi?cok severim öyle kitap ve filmleri...
İlgilensinler.... üzerinden 24 saat geçti hala kilitlenmemiş konu...24 saattir online olmadılarmı yani..Yetkili kişi kimseden işini öğrenecek değil burada olsa kilitler
Özelden küfür etmeyi sevdiğin gibi mi?
Heey bana inanmayanlar yazin hadi sorularinizi size kendimi inandirmam icin ne yapmalitim artik lutfen yazin neden bogle oldu vb sorun cevapliyayim
Evet akasyacim sor nasil inandirabilirim size kendimi ??Öğlen 1 saatten fazla sitedeydi gerçek olsa o zaman yapardı açıklamasını. Akşam geldi baktı hala banlanmamış şansını denedi.
Geçmiş sayfalarda sorular var uğraştırma beni.Evet akasyacim sor nasil inandirabilirim size kendimi ??
hemnn cdvap verigorum annem kardesimi ben 13 yasindayken 7 aylik hamile iken dusurmustu bende bu yuzden tedirginimMesela 32 haftalik bebisinizi nasil dusurmeyi planliyordunuz? 32 haftalik bir cocuk nasil düşer? ??
Bayan iki ayrı konuya yorum yazmış. 1. konu dayak yiyen bir kadına " Benim eşim bana bağırmadı" bile demiş.
ikinci konu " bebeğini senden alamazlar korkma ses kayıtlarını al" demiş
ama bu son yazdığı 2 yorumdan 20 dakika sonra son iki yorumu harmanlayıp buraya kocam beni dövdü ya çocuğumu alırlarsa diye konu açmış.
Düşürdüğüne emin misin? Erken doğum olmasın?hemnn cdvap verigorum annem kardesimi ben 13 yasindayken 7 aylik hamile iken dusurmustu bende bu yuzden tedirginim
Hazirlamadim dogrular hazirlanmaz sor hadiGeçmiş sayfalarda sorular var uğraştırma beni.
Hazırlandın da mı geldin hayırdır?
kk ilham veriyor işte.
bunu hamile bir bayanmmı yazdı şimdi. pesssshemnn cdvap verigorum annem kardesimi ben 13 yasindayken 7 aylik hamile iken dusurmustu bende bu yuzden tedirginim
3'ün 5'in hesabını yapmasak.ben hala o kayıp 5 yılın derdindeyimbari benim soruma cevap verip çıksaydı
gerçek ortada değil mi? biri eğleniyor işte...sizler de hala yazarak eğlencesine ortak oluyorsunuz... yazmayın artık bence...
Bebeğini alamayacaklarını bal gibi biliyorken (başka konularda yorumların var) neden bebeğimi alırlar mı diye acitasyon yaptın?Hazirlamadim dogrular hazirlanmaz sor hadi
Heey bana inanmayanlar yazin hadi sorularinizi size kendimi inandirmam icin ne yapmalitim artik lutfen yazin neden bogle oldu vb sorun cevapliyayim
kayıp seneler mi? nerede kaybetmiş senelerini? seneler nasıl kaybolur ki?ben hala o kayıp 5 yılın derdindeyimbari benim soruma cevap verip çıksaydı
Düşürdüğüne emin misin? Erken doğum olmasın?[/QUOTE
Olan birsey bu annem bebegini 7 aylik hamileyken dusurdu bende birazcik tedirginimbunu hamile bir bayanmmı yazdı şimdi. pessss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?