Mümkünse çıkın evinize gidin. Değilse hasta ayağına yatın ya da ben bugün dışarı çıkıp gezeceğim deyin. Şunu yap derse aaa hiç yapamam anne her tarafım ağrıyor ben evimde bu kadar iş güç yapmıyorum deyin. Yemek mevzuu için de çok sıkıldım duşarıda yiyelim deyin. Güzel yaptığı yemek varsa ondan isteyin çok güzel yapıyorsun canım istedi diye. Kısacası cin olun biraz...
Eğer bu şartlarda ağırlanıyorsam ben o misafirliğe gitmezdim,o kadar uzun süre de kalmazdım,bu şartlar için maksimum üç gün kalınır orda,ayrıca kayınvalide gün içinde geziyorsa bunlar hangi ara görüşüyor ki saçma sapan bişey. Bazen kv bizi yemeğe çağırır,o masaya kadar hazırlamış olur çoğu zaman,benle görümcem toplayıp çayı yapıp ikram ederiz,bana o bile zor gelir,o kadar kişinin bardağını takip et otur otur kalk,benim gidesim yok keyfinize bakın ertesi gün iş var ben ayaklarımı uzatıp yatıcam derim başta bi anlayamamıştı dediğimi şuan mecbur kabul ediyor,kendinizden vermeye o kadar alıştırmışsınız ki bence ezdikçe eziyorlar,ben kendi evimi hergün süpürmüyorum gittiğiöm evi hergün süpürmek nedir ya,bir de çalışan bi kadınsanız eğer iki defa üzülürüm size eve gittiğiniz gibi işe mi gideceksiniz yoksa?
Sihirli bi cümle diyosun yani :)Bu kadına öyle birşey demeliyim ki kavga etmeden su işten kurtulmalıyım. Algısız akılsız fikirsiz yani.
Bana göre misafirlik 3 bilemedin 5 gündür bu süreden sonra kendimi yük gibi hisseder ev sahibine yardım ederim bana geleninde böylw yapmasını isterim ama sizin ki yardım değil iyilik yapacağım derken üstünüze görev olan cinsten bu saatten sonra zor değişir gittiğiniz yerde yardımcı olacağım diyr kendinizi öldürmeyin elinizin ucuyla yapın yardımınızı her şeyi yapmaya çalışmayın bu saatten sonra senin yapacağın üstüne kalan her iş için kv yi kırk kere rahtsız et at şekeri dolabın başka gözüne bulamadım de kalksın arasın bulsun o sırada başka iş bul yapma yemeklerin tadını kaçır, bulaşık yıkarken kır iki üç tabak yani o işi kalkıp kendi yapsa daha az yorulacağını hissetsin başka yolu yokKızlar Kvnin evine misafirliğe geldim iki haftadır buradayım. Şuan yemeği bulaşığı temizliği bana kitlemiş durumda. İlk gün kendi yaptı. Sadece fikirlerinizi merak ettiğim için soruyorum. Bunları yapmak zorunda Mıyım? Yani yardım olsa edeceğim ama görevim gibi üstüme yapıstı. İşin kötüsü bunu her Seferinde yapıyor. Artık ciddi ciddi sinir olmaya başladım. Yine yaparım yapmasına ama aksama kadar ter akıyor bir yerlerimden çok yoruluyorum. Bir çözüm gösterin nasıl bu işi değiştirebilirim
O kadına sihirli cümle falan sökmez. Sen de onun taktiğini uygulayacaksın.Kocana acitasyon yapacaksın. Her şeyi benden bekliyor. Yoruldum artık. Deyip ağlayacaksın.
Ben gittiğimde asla ne bir iş ne bir yemek ne bulaşık yaptırmaz .. hatta ben yalvarırım yapmak için ama yaptırmıyor .. 60 yaşında üzülüyorumda bana çay bile dolduruyor ..
Daha önce yalancı olduğunu gözlerimle gördüm oturur sabah akşam namaz kılar ama yalan yere yemin eder. Kötü bir kadın. Oğlu görmüyor farketmiyor ben ona daha çok sinir oluyorumNe hissettiğini iyi anlıyorum aynılarını yaşadım çünkü. Bariz kullanıyorlar. Bizimki de biz oraya gidince resmen elini eteğini her şeyden çekerdi. Yemek, bulaşık...
Ben sözümü esirgemem. Sonu kocamla kavga da olsa söylerim. Ben böyle kurtuldum. İnşallah sen de kurtulursun.
Kocan da yanınızdayken ''sen de her şeyi benden bekliyorsun anne. Yoruluyorum artık kusura bakma'' desen. İşe yarar mı acaba. Ama sakın eşin yokken konuşma. O kadın seni yalancı durumuna da sokar.
Hastalık muhabbetini yapacağım. Kadın o kadar cin ki asla boy ölçüştüremem yani. Herşeye ağlıyor oğluna acıtasypn yapıyor. Zaten oturmam yabi yardım ederim de. Ben onlara değil omlar bana misafirliğe gelmiş gibi. Bir daha gelemeyeceğim dedim. Çok istersen sen tek gel benim sahan işim olmaz en fazla 3 gün gelir dönerim dedim. Kadın herşeyde gözyaşlarını kullanıyor
Siz kendi evinizden sorumlusunuz. Sizin ailenize gittiğinizde eşiniz kiralarını ödeyip, evi geçindirmiyor. E o zaman eşinizin ailesinin evinde ev işi neden sizden bekleniyor? Ben olsam “çok halsizim, burada çok yoruldum. Eve dönüp dinlenmem lazım” deyip eve dönerdim.
Onu yapamıyorsanız bir bahane uydurup geri dönün. Eşiniz de çok istiyorsa annesi üzülmesin diye işleri kendi yapsın.
Ben bilmem ben anlamam diyerek :)Kızlar Kvnin evine misafirliğe geldim iki haftadır buradayım. Şuan yemeği bulaşığı temizliği bana kitlemiş durumda. İlk gün kendi yaptı. Sadece fikirlerinizi merak ettiğim için soruyorum. Bunları yapmak zorunda Mıyım? Yani yardım olsa edeceğim ama görevim gibi üstüme yapıstı. İşin kötüsü bunu her Seferinde yapıyor. Artık ciddi ciddi sinir olmaya başladım. Yine yaparım yapmasına ama aksama kadar ter akıyor bir yerlerimden çok yoruluyorum. Bir çözüm gösterin nasıl bu işi değiştirebilirim
Kadın gözümüze soka soka yapıyor söylüyor herşeyi ama ne hikmetse ben yanlış anlamış oluyorum. Ne ana sevdasıdır anlamadım. Kadın biz gidince temizlik askına geliyor işin ilginci
Kızlar Kvnin evine misafirliğe geldim iki haftadır buradayım. Şuan yemeği bulaşığı temizliği bana kitlemiş durumda. İlk gün kendi yaptı. Sadece fikirlerinizi merak ettiğim için soruyorum. Bunları yapmak zorunda Mıyım? Yani yardım olsa edeceğim ama görevim gibi üstüme yapıstı. İşin kötüsü bunu her Seferinde yapıyor. Artık ciddi ciddi sinir olmaya başladım. Yine yaparım yapmasına ama aksama kadar ter akıyor bir yerlerimden çok yoruluyorum. Bir çözüm gösterin nasıl bu işi değiştirebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?