- 7 Ocak 2019
- 443
- 953
- 18
- 35
İşte tamamen boş kalmaktan. Kv işe girsin tartışmaya hali kalmaz.Sorunun ne diyoruz bisey de soyleyemiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte tamamen boş kalmaktan. Kv işe girsin tartışmaya hali kalmaz.Sorunun ne diyoruz bisey de soyleyemiyor.
Ev onlarınsa ondandır ya bu tepkisiO kadar saçma şeyler yasaniyor ki. Bir tanesini soylemek istiyorum. Esimle birlikte yasadigimiz ev icin kullandigim cumle şu. Evimize kim gelirse gelsin saygisizlik etmem ben. Kv ye bunu soyledim. Bizim evimiz demisim. O bizim evin demirbasiymis. Nasil oyle dermisim. Cildirdim ya. Ikimiz yasiyoruz tabiki esimle benim evim orasi dedim. Yok. Anlamiyor. Nerden ne sorun cikartacagini sasirdi.
Not: Kv kendi evinde esiyle yasiyor.
Ben o başı keserim deyinO kadar saçma şeyler yasaniyor ki. Bir tanesini soylemek istiyorum. Esimle birlikte yasadigimiz ev icin kullandigim cumle şu. Evimize kim gelirse gelsin saygisizlik etmem ben. Kv ye bunu soyledim. Bizim evimiz demisim. O bizim evin demirbasiymis. Nasil oyle dermisim. Cildirdim ya. Ikimiz yasiyoruz tabiki esimle benim evim orasi dedim. Yok. Anlamiyor. Nerden ne sorun cikartacagini sasirdi.
Not: Kv kendi evinde esiyle yasiyor.
Yok ya kirada oturuyoruz. Kurus faydalari olmadi. Olmasin da. Esime diyor ki senden para istemedim bugune kadar ama bana bakmak zorundasin kizkardesine bakmak zorundasin. Bu saat oldu ayaktayim. Sinirimden agliyorum. Benim annem hayatta degil. Bana diyor ki annen yok diye sana hassas davrandim. Dedim gercekten bunu yapsan yuzume vurmazsin. O kadar ofkeliyim ki. Ne yapsam dinmiyor.Ev onlarınsa ondandır ya bu tepkisi
Benimkide oyleydi. Nasil saklamis kendini agzim acik kaldi bugun. Gittigimiz tatiller bile batmis. Onu niye goturmemis oglu. Ne yapacak gecelere kadar bizle mi gezecek. Ne isim var genc ciftin yaninda diyecegine ettigi laflara bak. Yayila yayila oturamamis oglumun evi diye. Niye diyor esim. Bilmem oyle iste diyor.Bir de kaynanaların oğlumun evi benim evimdir tripleri var en nefret ettiğim cinsten.
Hep oğullarından böyle yüz alıyorlar.
Ya benim annem de kaynana yeni evlenecekleri zaman gel ev dizildi sende bak dediklerinde gelin girmemiş eve ben girmem demişti.
Hiç dozu yok bu kaynanaların. Cinnet sebebi yemin ederim ya.Benimkide oyleydi. Nasil saklamis kendini agzim acik kaldi bugun. Gittigimiz tatiller bile batmis. Onu niye goturmemis oglu. Ne yapacak gecelere kadar bizle mi gezecek. Ne isim var genc ciftin yaninda diyecegine ettigi laflara bak. Yayila yayila oturamamis oglumun evi diye. Niye diyor esim. Bilmem oyle iste diyor.
Annesi muhtaç durumda olsa evet bakmak zorunda ama kardeşine değil tabiki bazı kaynanalar sadece insanı verem etmek için yaşarlar bence buda onlardan biri kafaya takıp bayramı kendine zehir etme boşver.Yok ya kirada ot
Yok ya kirada oturuyoruz. Kurus faydalari olmadi. Olmasin da. Esime diyor ki senden para istemedim bugune kadar ama bana bakmak zorundasin kizkardesine bakmak zorundasin. Bu saat oldu ayaktayim. Sinirimden agliyorum. Benim annem hayatta degil. Bana diyor ki annen yok diye sana hassas davrandim. Dedim gercekten bunu yapsan yuzume vurmazsin. O kadar ofkeliyim ki. Ne yapsam dinmiyor.
Çoğu erkek ailesi böyle neden çünkü okulları ses çıkarmamış zamanında herşeye olur deyip hesap vermiş geçende kaynanam bayramda ne kestiğimizi öğrenemeyecek diye fenalaşacaktı resmen bağışlayacağız dedik bari biraz alsaydınız diyorOğlunun evliliğini hala daha sindirememis.boyleleri herşeyin başında ben olayım herşey benden sorulsun gibi tavırları vardır. Birde bunu utanmadan sıkılmadan soyleyebilme yetenekleri vardır. Benimki de öyleydi yayilamama konusu aynıydı. O gelince oda vermeye başladık. Rahat etsin sussundiye.oda onun odası oldu gittiğinde bile girulsin istemiyodu. Yani tepemize çıktı.her şeyde oyleoldu. Sallayin gitsin cildirsin sonunda alışacak oğlunun evlendigine ve artık onun dışarda kaldığına. Anneolarak yerini bilsin
Benim evde çeyizim vardı inşaat var ayağına girip çıkmayan kalmadı nasıl ki temizliğe başladım ortadan kayboldular tabi düğünden birkaç gün önce ben yine evdeyken geldiler abim o sırada dışardan bizim için aldığı yiyecekleri içeri taşıyordu destur demeden içeri daldılar eşime anahtar düğün günü eve girmeden verildi üstü başıda düğünden bir hafta sonra ancak geldi bir hafta damat gömlek pantolonuyla gezdi.Bir de kaynanaların oğlumun evi benim evimdir tripleri var en nefret ettiğim cinsten.
Hep oğullarından böyle yüz alıyorlar.
Ya benim annem de kaynana yeni evlenecekleri zaman gel ev dizildi sende bak dediklerinde gelin girmemiş eve ben girmem demişti.
Evi bana çok yakın olmasına rağmen evlenmeden 1 kere bile gitmedim. Oysaki annemler de uzaktan gelmişlerdi. Gitme hakları vardı ama annem de babam da kendileri beğenmiş yapmış gelin girmemiş eve bizim girmemiz doğru olmaz demişlerdi.Benim evde çeyizim vardı inşaat var ayağına girip çıkmayan kalmadı nasıl ki temizliğe başladım ortadan kayboldular tabi düğünden birkaç gün önce ben yine evdeyken geldiler abim o sırada dışardan bizim için aldığı yiyecekleri içeri taşıyordu destur demeden içeri daldılar eşime anahtar düğün günü eve girmeden verildi üstü başıda düğünden bir hafta sonra ancak geldi bir hafta damat gömlek pantolonuyla gezdi.
Görümcem ben yokken eve gidip perdelere bakmış eve mi gittin diye şaşırdım neler neler saydı bana düşman oldu ne alaka yani bir abim evli hiç öyle evinin delisi olmadım gidip göreyim demedim gerçekten anlamıyorum bu merakı.Keşke anne ve babanız görseydi uzaktan gelmişler...Benim en çok sinirlendiğim konu ayrılmamız için uğraşan kaynanamın teyzeside gelmişti o zaman hemde kız kardeşiyle(kız kardeşini o zaman ilkkez gördüm)ikiside düşman gibi bana bakıp evi gezip gittiler.Evi bana çok yakın olmasına rağmen evlenmeden 1 kere bile gitmedim. Oysaki annemler de uzaktan gelmişlerdi. Gitme hakları vardı ama annem de babam da kendileri beğenmiş yapmış gelin girmemiş eve bizim girmemiz doğru olmaz demişlerdi.