kvdem

Yazyagmurum68

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2016
572
438
33
29
Kızlar anlattığım olay yarım saat önce oldu canım sıkkın ve sizinle paylaşmak istedim. Ben evlenmeden önce acıktım yani evlendm iki üc ay sonra kendi istegimle kapanmak istedim gelinlik ve nisandaki fotograflarım acık,bikaçgün önce nisanlıkla olan fotografımı wtsba koymuştm elbisem boydan balık sadece kollarm acık öyle dekoltem falan yok zaten giymemde o tür seyler. Nyse dört bes gündür duruyordu kvdem mesaj atmış kızım wtsaptaki fotografını değiştir demiş ben şok oldm mesajı görünce. Anne fotografımda nevar eşimin hayır dedigi bişeyi koymadım dedm. Açık demiş bende ben acık olsa koymam zaten sdece kollarm acık nyse dedim geçtim sonra dedimki sen böyle şeyler söylemzsin normalde kp falanmı söyledi sana bnu dedm, yoo biraz açık millet görür demiş bnde sdece gülümsedim inanın bu dedigine yorum bile yapamadım oda güldü gıcık gıcık. Eşime söyledim onunla fotografı koydgmda bi konu gecmisti askm kapalısınya artk bu fotografı koyman olurmu dedi bnde o zaman acıksa gelinlik fotografımıda saklayım kmseye göstermeyim dedim böyle bişi geçmişti aramızda. Eşime dedim annen böyle demiş dedm asık bi suratla ben sana koyma diye demiştim falan dedi lafı oraya buraya cekti canım cok sıkıldı sanki annesini destekler gbiydi snirlendm suratına kapattım kızlar canım cok skkın

Annesinin size bunu soylemesi sinir bozucu ama siz de kapanmıssınız artık acık resmi watsapa koymanız sacma

Kpanmak istedim diye onun beni bu şekilde uyarması gerekmıyor hemde uyarmak demem ben buna emir vererek konusuyo senin mantıgın şu dügünde açıgım sonra kapanırsam fotograflarımı kimse göremez o zman dügünde fotograf cektirmesin kmse nası olsa kapanırsa gösteremicek kimseye.

ben bu acıldım kapandım muhabbetlerını anlamıyorum gercekden
hanı acıklar yesıl renk kapalılar kırmızı renk gıbı
sen acıksın herseyın acık ben kapalıyım der gıbı ... nahoş

konuya gelırsek;
kımsenın sıze karısma hakkı yok
fakat bende tesetturu benımsemıs bı ınsanın hala teseturden oncekı halını devam ettırmesını ıstemem
yanı sunu demek ıstıyorum
bırseyı yapıcaksak hakkını vererek yapmak lazım

bu esarbı parmak arası terlık yarım kollu bluz ve sort ıle kombınlemek gıbı duruyor

Zannetmiyorum kvdem bu kadar ince düsünebilcek birisi degil hep emirleriyle yönetmeye calısıyor beni ve herşeye cok müdahale eden biri dogru bi dillede söyleyeblirdi emir vermek yerine. Zaten şunuda bilmesi lazım benim fotograflarımı gösteremiyecegm birisi kayıtlı degil telefonumda.

Ben size hak verdim. Kapanmış olabilirsiniz ama açık olduğunuz resminizi paylaşmak sizi rahatsız etmiyorsa kime ne?

Ancak yerinizde olsam, kayınvalideme uygun cevabı verir, eşime de bahsetme gereği duymazdım.

yani aslında yerinde ve uygun bir söylem ama işte kayınvalide söyleyince sinir bozmuş gibi. Kapandıysanız açık fotoların görünmesi sizce uygun mu?
Uygun görmeye bilirsiniz tabikide bende face veya herkesn görebilcegi biyere atmak taraftarı degilim benim telefonumda kayıtlı erkek vs. görmemesini istemicegm biri yok kız arkadaslarımdanda bu konuda hic kocunmamıştm yanlıs oldgnu düsünmedim o yüzden.

Kapalıyken görebilecek kişilerin sınırları vardır. Şimdi ayrıntılı girmeyeceğim tabi de, bundan çok kayınvalidenin üslubuna takmışsınız siz.

Ben size hak verdim. Kapanmış olabilirsiniz ama açık olduğunuz resminizi paylaşmak sizi rahatsız etmiyorsa kime ne?

Ancak yerinizde olsam, kayınvalideme uygun cevabı verir, eşime de bahsetme gereği duymazdım.
Bianda öyle bi tepki görünce şaşırdım ne yazıcagımı söyledm esimin haberı var ve ben acık oldgnu düsünmüyorum dedim umarım oda anlamıstır ne demek istedigimi ben uzatsam zaten altta kalmaz tartşma cıkarır benim kvdem.

Konu sahibi, düğünde resim çektirmeseydik o zaman kapanınca kimse göremicek falan yazmışsın..
Albüm anı kalsın diye yaptırılır, millet görsün diye değil..
Uyarması hoş değil ama manasal bakımdan yanlış değil.. Yani başınız açıklığı kolunuz falan kaynanayı ilgilendirmez.. Ama bende kapalı kadınların açık resmini hoş bulmuyorum.

Bu benim telefonumsa kimsede buna karısmak zorunda hssetmesin kendni herkes düsünmekte özgür kvdemin bu sekilde tutumu bana yanlıs geldi bilmiyorm yada kendisine snir oldgm icin her söyledigi gıcık ediyor benide olablir.

yanlış denilebilir mi bilemem.
ancak tesettüre girmişsin artık.
açık fotoğraflarını koymanı çoğunluk yadırgayabilir.
algı bu yönde olacaktır garipsenecektir.
fotoğraflarını at sakla yak filan demiyor hiç kimse ama tercihen arkadaşlarınla vs. paylaşmamayı seçebileceğin düşünülür haliyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…