kvdem

iyi de konu sahibi bunu bilmiyor mu? biliyor. günahı varsa da onun boynuna. kimse ondan mesul değil ki aman böyle kapan şöyle kapan deniliyor. bize ne oluyor yani?

Bizim millet birbirinin günahını takip etmezse rahatlayamaz. İlla karışılacak sonra da -kimsenin bilmediği birşeyi söylüyor zannederek- canım bak günah doğrusu bu denecek.

aslında ıcerık dogru uslup yanlış sanırım, sizinde sinirlendiğiniz konu bu. Benım fıkrımde koyulmamasından yana ayrıca nişan düğün yada günlük foto fark etmez...

canım duymak istedigin cevabı vermiycem kusura bakma sen baskası istiyor diye kapanablirsin ama ben kapanmazdım bu benim kararm.

Ben hiç kapalılık bana daha cok yakısıyor kapanayım diye düsünmemiştim canım demekki sen öyle kapanmışsın. Bişey demek istemiyorum haklısnız.

Daha başı acık mı, kapalı mı bilmediğiniz kisilere ya tutarsa diye rastgele sallıyorsunuz habire. "Demekki sen yapmissin, sen yaparsın." Şeklinde ama basbaya istekli kapanmadığınız belli oluyor çünkü benimseyememişsiniz. Zorla yapılan iş anca bu kadar olur. Kendi isteyen bir insan daha özenli olurdu. Bence kvnize kızmak yerine kulak verin. Emrivaki hoş olmamış sadece, bu konuda güzelce uyarabilirsiniz.

Not: Demekki sen öyle yapmışsın yazacaksan belirteyim, yorulma. Başım kapalı değil.

Kayinvalidenn güzellikle söylemiş bence haklı da sonuçta kendi isteginle kapanmissin artık açık fotoğrafları koyman saçma olur ayrıca tek kollarım açık demişsin kolların aciksa basın da açık haklı bulamadım seni

Açığım ve kapanmayı düşünmüyorum ama ola ki kapanırsam açık resimlerimin ortada olmasını istemezdim. Nişan düğün özel gün bile olsa eski fotoları paylaşmazdım. Kv nin sizin davranışınıza karışması hoş olmamış ama eşiniz de istememiş belli ki "ben sana söylemiştim" dediğine göre. Yerinizde olsam o fotoyu kaldırırım.

bence kapanmanı eşin istemiş. sen isteseydın o fotoyu oraya koymazdın
şu erkekler çok garip yaa.. kapalı istiyorsun ama başı açık kadınla evlenıp sonra onu kapatıyorsun
Bunu ben de anlamiyorum. Zibilyon tane kapali kadin var,evlen biriyle rahatla.

Çok malumatımın olduğu bir konu değil ancak içten yürekten kapanmışsanız sizide rahatsız etmesi gerekirdi diye düşündüm. Neticede kapalısınız ve açık halinizle foto koyuyorsunuz. Yani mevzu zaten dekoltenizin olup olmaması değil kıyafet çok açık olmayabilir ama başınız açık kollarımız açık ve siz şuan kapalısınız. Ben dışardan gören biri olsam "aile zoruyla kapanmış demekki eski haline özeniyor derdim"

Ben acik bir kadinim, kapali arkadaslarim bazen baslari acik fotograflarini koyuyorlar. Sahsen ben uygun bulmuyorum. Bence yanlis bir davranis. Kapaniyorsan eger yapabildigin kadar tam yapmalisin diye dusunuyorum.

Tuhafsınız ya. Artık tesettürlüysen sosyal medyada,whatsappta tesettürlü olmayan hâlini gösteremezsin. Nasıl bi tesettür anlayışı bu böyle? Allahtan k.validen akıllı mantıklı kadınmış da düzgünce uyarmış. Her şeyde bi fenalık arama çabası ne ya illa kötü göstereceksiniz k.valideleri

Hiç kapanmayı düşünmedim ama olur da kapanırsam ortada açık fotoğraflarımın gezmesini istemem. Hayır o zaman niye kapandım?
Ben de geçen bir tanıdığın facebookuna bakıyordum, baya eski tarihlere gittim. Ben bildim bileli kapalı, aa bi baktım çok açık saçık bikinili falan değil ama gayet kollar meydanda saçlar sarı fönlü falan fotoğraflar. Epey tuhaf geldi, o hali hala ortalık yerde açık erişimdeyken şuan kapanmasının mantığı ne ki?

içinize sindirerek yapın bazı şeyleri yoksa işte böyle eğreti durur. Hakkıyla tesettüre girse idiniz, kesseler koyamazsınız o fotoyu.

Ben wats up a gelinlikli foto olayini anlamadım ? profil fotosuysa şaşırdım...gruba attiysan...Kv lerle grup neyin olma :) sosyal medyayi atar gider - nispet icin kullanmak ayrı dertti...simdi iki nesil öteninde işe dahil olmasiyla suyu cıktı...wats up stalklayan KV ne yahu ? Kahrolsun sanal alem...

Evlwndikten sonra kapancaktin madem evlenirkende kapali gelinlik nisanlilik alsaydin ya bunu boyle olcagini biliyodun sende

Yanlış anlama canım ama banada kapalı birinin açıkkenki fotoğrafını koyması tuhaf geliyor sanki zoraki geçici kapanmış gibi.

Tek derdi kayinvalidenin bunu söylemiş olması gelinlerinden buda. Kolları açik sadece ne demek? O zaman herkes o şekilde kapansin. Kapaliysan düğün fotolarinida kimseye gösterme arkadaş, sinir oldum

aynısını kendi annem söylese böyle kötü niyetli düşünür müydün acaba. bende evlilik fotoğrafımı koymuştum eşim anlımdan öpüyordu. annem kızım kaldır mısın onu dedi ve kaldırdım. hem kapanıyorsun hem de açık fotonu koyuyorsun. saçma geldi bana yaptığın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…