kvdem

Anladim, mesele uslupmus demek ki. O sekilde soylemesi yanlis elbette,ha bana sorarsaniz herhangi bir sekilde soylemesi de yanlis. Yoksa ben de kvniz gibi dusunuyorum ama bunu asla karsi tarafa dillendirmem kendime saklarim dusuncemi o ayri mesele.

Sadece esimden bi destek görmek istedigim icin söyledim kötü bi niyetle söylemedim geçimsiz olsaydım simdiye bizim evliligimiz bitmiş olurrdu canım annesinin bana ve eşime etmedigini eziyetler kalmadı inan.
ALLAH yardımcınız olsun tabiki Kv tanımıyorum,deneyimli olduğum için söylemek istedim.....

Can sıkılacak birsey yok.
Sonradan kapanmissin ama whatsapinda illa ki mahrem olan erkekler vardir.bem kaoanio sonradna saci acik resimleri kiymayi yanlış buluyorum .
Okadar uzun uzun aciklama yapilacka yada uzerinde konusulanacak birdeyde degilmis.
Guzel bir dille uyarmis.
Her denilende her yapilanda aslinda art niyet aramamak gerek. Yada kv dediyse aksi olacak diye yada ön yargi ile bakmamak gerek bazi uyarilara.
Sonucta onlar bizim, bizim ailelerimizde esimizim ailesi sayilir. Sayilir degil oyle olmasi gerek.
Annemiz uyarsa tamam anne der geceriz kv uyarinca altinda birseyler arariz. Geliniz genel oalrak boyleyiz. Kv lerde genel olarka hep aynidir ama kv yada sonuc olarak annen 1 -2 sey demeye hakki var gibime geliyor.
Oyle herseye ama herseye her dakka uyarida bulunuyorsa olmaz tabiki.. herseye gwnwl olarak mudahale ediyor mu? Yoksa arada bir boyle mudahelerdemi bulunuyor?

Bence herkes kendini eleştirmeli ilk önce nerdeyse onları samimi bulmuyorum ama acık olup orasını burasını acanlar samimi diceksniz
Bence sız acıklardan bahsederken orasını burasını dıyemezsınız sız bır kere ıcınızde oldugunuz duruma saygı gostermıyorsunuz

konu kapanabilir
kv niz uyarısında haklı ama kv olduğu için gıcık kapmışsınız
kapalı bir insanım hiçbir insanın açıklığına müdahale etmem
yalnız kapalı insanın açık resim paylaşmasını whatsupp face v.s. bana da ter geliyor

ayrıca telefonunuzda hiç erkek kuzeniniz falan kayıtlı değil mi?

Acik birinin zamaninda tesetturlu halini koymasi ne kadar abesse sizinki de o kadar abes..zamaninda esiniz guzelce fikir vermis dinleseydiniz keske.
Anladim, mesele uslupmus demek ki. O sekilde soylemesi yanlis elbette,ha bana sorarsaniz herhangi bir sekilde soylemesi de yanlis. Yoksa ben de kvniz gibi dusunuyorum ama bunu asla karsi tarafa dillendirmem kendime saklarim dusuncemi o ayri mesele.
Hayır ben kmsenin söyledigini yanls anlamak istemem zamanında beni kendine o kdar zıtlaştırdı ki her söyledigi canımı sıkıyor simdide böyle demesi dgru olsada canımı sktı ve snrlendm

Bence herkes kendini eleştirmeli ilk önce nerdeyse onları samimi bulmuyorum ama acık olup orasını burasını acanlar samimi diceksniz
Acik olup orasini burasini acanlar derken??
Yakismadi
Ki arkadas kotu bir sey soylememis dogru soylemis. Bir insan ya aciktir ya kapali. Bunun bir oylesi bir boylesi yoktur.

Hayır telefonumda hic erkek kuzenim falan kayıtlı degil kendileriyle görüsmüyorum

Acik olup orasini burasini acanlar derken??
Yakismadi
Ki arkadas kotu bir sey soylememis dogru soylemis. Bir insan ya aciktir ya kapali. Bunun bir oylesi bir boylesi yoktur.
Siz herhalde anlamak istediginiz gibi anlıyosunuz ben acık olmak isteyip mllete fotograf göstermek isteseydm kapanmak istemezdim kapandım diyede fotograflarımı göstermeyecemmi ben onu anlayamıyorum yanlısmıyım benim dügün fotografımda acık napablirim yenidenmi cektireyim kimse görmesin diye

Dugun fotonuzu elaleme gostermek icin mi cektirdiniz? Ben ani olsun diye cektirilir diye dusunuyorum da o yuzden sordum. Bu tur riskleri siz benden daha iyi biliyor olmalisiniz. Ben oldugum gibi birisiyim, bunun gerekliliklerini yerine getirmekle yukumluyum. Siz de kapaliysaniz kapalisinizdir sizin de kendinize gore yapmaniz gerekenler vardir onu yaparsiniz. Ama aciklara orasini burasini acanlar seklinde cirkin yakistirmalar yapamazsiniz. Bu laf her acik kisiye dokunur ben de dahil. Ben sizin kapaliliginiza saygi duymusum degil mi?

Hayır telefonumda hic erkek kuzenim falan kayıtlı degil kendileriyle görüsmüyorum
oldu ki bayan arkadaşlarınızdan birinin eşi arkadaşınızın telefonunu karıştırıyordu
sizin resme rastladı meraktan açtı böye ihtimaller de var
madem kapandınız ince düşüneceksiniz net...

yani bence de kadın haklı.

kimseye göstermeyin sadece bayanlara gösterin olsun bitsin
burda kv yi çekiştirmedik diye işinize gelmedi açıkçası

Ne guzel ne kadsr anlayisli kv niz var...
Kv de ya adi sizin hayriniza birseyde olsa kotulugunuze konusmus gibi algilamissiniz...
Bence kv niz cok hakli...
Benimde nisan evlilik fotolarimda kollarim bile acik degil sadece sacim acik...
Kimseye gostermedim vermedimde annemler dahil...
Siz neden kapandiniz kapalilik yakistigi icin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…