- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
- Konu Sahibi Yazyagmurum68
-
Anladim, mesele uslupmus demek ki. O sekilde soylemesi yanlis elbette,ha bana sorarsaniz herhangi bir sekilde soylemesi de yanlis. Yoksa ben de kvniz gibi dusunuyorum ama bunu asla karsi tarafa dillendirmem kendime saklarim dusuncemi o ayri mesele.Bana bir anne olarak söyleyeblir bunu kendi annem söylese snirlenirdim ama bu kadar tepki vermezdim anneme cnkü annem bile olsa o uslupla söylemezdi. Bana resmen şunu yazmış yazyagmurum watsaptaki resmini kaldır bu kdar rica yok acıklamak denen bişey yok ben soruyorm öyle acıklama yapıyor bu benim canımı sıktı sanki beni bişeye benzetmıyorda cocuk gibi emirler veriyo
ALLAH yardımcınız olsun tabiki Kv tanımıyorum,deneyimli olduğum için söylemek istedim.....Sadece esimden bi destek görmek istedigim icin söyledim kötü bi niyetle söylemedim geçimsiz olsaydım simdiye bizim evliligimiz bitmiş olurrdu canım annesinin bana ve eşime etmedigini eziyetler kalmadı inan.
Bence sız acıklardan bahsederken orasını burasını dıyemezsınız sız bır kere ıcınızde oldugunuz duruma saygı gostermıyorsunuzBence herkes kendini eleştirmeli ilk önce nerdeyse onları samimi bulmuyorum ama acık olup orasını burasını acanlar samimi diceksniz
Acik birinin zamaninda tesetturlu halini koymasi ne kadar abesse sizinki de o kadar abes..zamaninda esiniz guzelce fikir vermis dinleseydiniz keske.
Hayır ben kmsenin söyledigini yanls anlamak istemem zamanında beni kendine o kdar zıtlaştırdı ki her söyledigi canımı sıkıyor simdide böyle demesi dgru olsada canımı sktı ve snrlendmAnladim, mesele uslupmus demek ki. O sekilde soylemesi yanlis elbette,ha bana sorarsaniz herhangi bir sekilde soylemesi de yanlis. Yoksa ben de kvniz gibi dusunuyorum ama bunu asla karsi tarafa dillendirmem kendime saklarim dusuncemi o ayri mesele.
Acik olup orasini burasini acanlar derken??Bence herkes kendini eleştirmeli ilk önce nerdeyse onları samimi bulmuyorum ama acık olup orasını burasını acanlar samimi diceksniz
Hayır telefonumda hic erkek kuzenim falan kayıtlı degil kendileriyle görüsmüyorumkonu kapanabilir
kv niz uyarısında haklı ama kv olduğu için gıcık kapmışsınız
kapalı bir insanım hiçbir insanın açıklığına müdahale etmem
yalnız kapalı insanın açık resim paylaşmasını whatsupp face v.s. bana da ter geliyor
ayrıca telefonunuzda hiç erkek kuzeniniz falan kayıtlı değil mi?
Siz herhalde anlamak istediginiz gibi anlıyosunuz ben acık olmak isteyip mllete fotograf göstermek isteseydm kapanmak istemezdim kapandım diyede fotograflarımı göstermeyecemmi ben onu anlayamıyorum yanlısmıyım benim dügün fotografımda acık napablirim yenidenmi cektireyim kimse görmesin diyeAcik olup orasini burasini acanlar derken??
Yakismadi
Ki arkadas kotu bir sey soylememis dogru soylemis. Bir insan ya aciktir ya kapali. Bunun bir oylesi bir boylesi yoktur.
Dugun fotonuzu elaleme gostermek icin mi cektirdiniz? Ben ani olsun diye cektirilir diye dusunuyorum da o yuzden sordum. Bu tur riskleri siz benden daha iyi biliyor olmalisiniz. Ben oldugum gibi birisiyim, bunun gerekliliklerini yerine getirmekle yukumluyum. Siz de kapaliysaniz kapalisinizdir sizin de kendinize gore yapmaniz gerekenler vardir onu yaparsiniz. Ama aciklara orasini burasini acanlar seklinde cirkin yakistirmalar yapamazsiniz. Bu laf her acik kisiye dokunur ben de dahil. Ben sizin kapaliliginiza saygi duymusum degil mi?Siz herhalde anlamak istediginiz gibi anlıyosunuz ben acık olmak isteyip mllete fotograf göstermek isteseydm kapanmak istemezdim kapandım diyede fotograflarımı göstermeyecemmi ben onu anlayamıyorum yanlısmıyım benim dügün fotografımda acık napablirim yenidenmi cektireyim kimse görmesin diye
oldu ki bayan arkadaşlarınızdan birinin eşi arkadaşınızın telefonunu karıştırıyorduHayır telefonumda hic erkek kuzenim falan kayıtlı degil kendileriyle görüsmüyorum
yani bence de kadın haklı.Kızlar anlattığım olay yarım saat önce oldu canım sıkkın ve sizinle paylaşmak istedim. Ben evlenmeden önce acıktım yani evlendm iki üc ay sonra kendi istegimle kapanmak istedim gelinlik ve nisandaki fotograflarım acık,bikaçgün önce nisanlıkla olan fotografımı wtsba koymuştm elbisem boydan balık sadece kollarm acık öyle dekoltem falan yok zaten giymemde o tür seyler. Nyse dört bes gündür duruyordu kvdem mesaj atmış kızım wtsaptaki fotografını değiştir demiş ben şok oldm mesajı görünce. Anne fotografımda nevar eşimin hayır dedigi bişeyi koymadım dedm. Açık demiş bende ben acık olsa koymam zaten sdece kollarm acık nyse dedim geçtim sonra dedimki sen böyle şeyler söylemzsin normalde kp falanmı söyledi sana bnu dedm, yoo biraz açık millet görür demiş bnde sdece gülümsedim inanın bu dedigine yorum bile yapamadım oda güldü gıcık gıcık. Eşime söyledim onunla fotografı koydgmda bi konu gecmisti askm kapalısınya artk bu fotografı koyman olurmu dedi bnde o zaman acıksa gelinlik fotografımıda saklayım kmseye göstermeyim dedim böyle bişi geçmişti aramızda. Eşime dedim annen böyle demiş dedm asık bi suratla ben sana koyma diye demiştim falan dedi lafı oraya buraya cekti canım cok sıkıldı sanki annesini destekler gbiydi snirlendm suratına kapattım kızlar canım cok skkın
kimseye göstermeyin sadece bayanlara gösterin olsun bitsinSiz herhalde anlamak istediginiz gibi anlıyosunuz ben acık olmak isteyip mllete fotograf göstermek isteseydm kapanmak istemezdim kapandım diyede fotograflarımı göstermeyecemmi ben onu anlayamıyorum yanlısmıyım benim dügün fotografımda acık napablirim yenidenmi cektireyim kimse görmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?