Kv’nin amacı ne?

Evelyn_____

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2018
848
496
23
Merhabalar hemen konuya geçeyim
Bundan 2 hafta önce kv oğlunu aramış size gelip banyo yapıcam bizim sular zor ısınıyo ısınıp soğuyo demiş, eşim de beni aradı annem gelecek diye tamam dedim. Geldi abartmıyotum tam 3 saat banyoda kaldı. Çıktı oğlu başladı ısrar etmeye anne kal diye bende yarım sğız söyledim neyse ki kalmadı.
Normal şartlar altında olsak ve gerçekten banyosunda sorun olsa hiç sorun değil gelsin ama bu kadın beni çok ama çok üzdü yaptıklarını anlatsam inanamazsınız , banada değil sadece aileme dil uzattı bende ondan nefret ettim ve araya mesafe koydum. Ama demek ki yüzsüz.
Bu sabah bana yine mesaj attı akşam beni alırmısınız banyo için diye. Bende dedim ki ben bugün annemlerde olucam akşama kadar, eşiminde bi programı olduğunu söyledim ki gerçekten öyle.
Tamam sorun değil, başka zaman artık yazmış.
Şimdi ben aramızdaki sorunlarıda geçtim ( geçmem mümkün değilde) diğer gelinine yürüyerek 5 dk uzaklıkta oturuyor. Benim evim daha uzak en az 20 dk arabayla. Yani neden ona gitmiyor, ondan çekiniyo biliyorum ama bu nasıl oluyo çözemedim aralarıds iyi diğer gelin haftanın 2-3 günü kv ye gider yemek vs yapar yerler.
Ben nasıl bir yol izlemeliyim

Neler yaptığını merak ettim ben.
Evime girip eşyalarımı çöpe attı kullanmam artık diye düşünmüş
Bir gün işten geliyodum eşyaların yerleri değişmiş eski haline getiriyodum oğluna şikayet ediyodu..
Benim ailemin evimd gelmesini istemiyodu tabi ki onu dinleyecek drğilim ama ne kadar çirkin birşey şimdi bende onu istemiyorum ınun yüzünden neler ysşadım artık mesajla hakaret mi etmefi dahs neler neler

Evime girip eşyalarımı çöpe attı kullanmam artık diye düşünmüş
Bir gün işten geliyodum eşyaların yerleri değişmiş eski haline getiriyodum oğluna şikayet ediyodu..
Benim ailemin evimd gelmesini istemiyodu tabi ki onu dinleyecek drğilim ama ne kadar çirkin birşey şimdi bende onu istemiyorum ınun yüzünden neler ysşadım artık mesajla hakaret mi etmefi dahs neler neler
Evine sen yokken nasıl giriyor? Anahtar niye var onda?

Kızlar bu kadın benim ailem evdeyken oğlunu arayıp hala gitmediler mi diye soran, evime ben yokken girip bu lazım mı diye sormadan eşyalarımı çöpe atan hatta aşıp evine götüren, bana aileme hakaret eden biri bu gibi sorunlar var yoksa ben bi banyoyu sorun edecek insan değilim

Her aradiginda bahane bul. Annemlerdeyim, kuafördeyim,.. ne bilim ne.
Esin ilede konus. Ben bu durumu kabullenemiyorum, sen kendini iyi evlat göstereceksin diye ben kendimi ezdiremem. Kadin açta degil açikta degil. Cok banyo yapmak istiyorsa, diger kardesinin evine gitsin.

Bu sekilde zaten olmaz, tesisatçiyi arasin gelsin. Ben bir daha burda banyo yapmasini istemiyorum diye konus.

Kv'denin yaptigi çok büyük terbiyesizlik. Simdi banyo bahane, güç savasi sahane olarak kullaniyor. Kendini sakin ezdirme.

Her aradiginda bahane bul. Annemlerdeyim, kuafördeyim,.. ne bilim ne.
Esin ilede konus. Ben bu durumu kabullenemiyorum, sen kendini iyi evlat göstereceksin diye ben kendimi ezdiremem. Kadin açta degil açikta degil. Cok banyo yapmak istiyorsa, diger kardesinin evine gitsin.

Bu sekilde zaten olmaz, tesisatçiyi arasin gelsin. Ben bir daha burda banyo yapmasini istemiyorum diye konus.

Kv'denin yaptigi çok büyük terbiyesizlik. Simdi banyo bahane, güç savasi sahane olarak kullaniyor. Kendini sakin ezdirme.
Aslında tamirlik birşey yok sadece bizim evin suyu daha kolay ısınıyor ve daha sıcak bu.
Bunları eşine söylesem heralde aklını oynatır o kadar bağlı ki annesine kölesi gibi, ama bu raddeye gelmeyiz umarım
Bahane bulmak bişey değil ben yokken alır getirir oğlu onada eminim hatta ilk aradığında ben işteyken oğluna demiş ki evelynn den çekiniyorum diye ndan önce gidemedim. şaka gibi:))

Aslında tamirlik birşey yok sadece bizim evin suyu daha kolay ısınıyor ve daha sıcak bu.
Bunları eşine söylesem heralde aklını oynatır o kadar bağlı ki annesine kölesi gibi, ama bu raddeye gelmeyiz umarım
Bahane bulmak bişey değil ben yokken alır getirir oğlu onada eminim hatta ilk aradığında ben işteyken oğluna demiş ki evelynn den çekiniyorum diye ndan önce gidemedim. şaka gibi:))

Bu nasil saçma bir bahane? O zaman daha iyi bir isitici alsin ödesin. Ogluda kölesi ise bosanin, annesinin yaninda ömür boyu kalsin.

Cok ciddiyim. Niye çekiyorsunki bunlari? Suç sadece kv'dede degil, esinde. Annesi 20 dakikalik mesafede kalmasini istiyor. Üstelik senin ailene hakaret etmis oldugu halde.

Kv'de diger gelininden çekinmiyor, oglundan çekiniyor. Benden söylemesi. Diger geline bosuna billenme. Kv'de eger birseyler yapiyorsa, esinden dolayi yapiyor.

Bu nasil saçma bir bahane? O zaman daha iyi bir isitici alsin ödesin. Ogluda kölesi ise bosanin, annesinin yaninda ömür boyu kalsin.

Cok ciddiyim. Niye çekiyorsunki bunlari? Suç sadece kv'dede degil, esinde. Annesi 20 dakikalik mesafede kalmasini istiyor. Üstelik senin ailene hakaret etmis oldugu halde.

Kv'de diger gelininden çekinmiyor, oglundan çekiniyor. Benden söylemesi. Diger geline bosuna billenme. Kv'de eger birseyler yapiyorsa, esinden dolayi yapiyor.
Haklısın valla defslarca şans verdim eşime ama ne ddğişti...
Şindi düşününce kv min diğer oğlu annesini hiç umursamıyor belki de o yüzden gitmiyor onun evine hatta bi oğlu daha var oda şehir dışında 10 senedir evli ,evine 10 senede iki kere gitti kalmaya

Haklısın valla defslarca şans verdim eşime ama ne ddğişti...
Şindi düşününce kv min diğer oğlu annesini hiç umursamıyor belki de o yüzden gitmiyor onun evine hatta bi oğlu daha var oda şehir dışında 10 senedir evli ,evine 10 senede iki kere gitti kalmaya

Konularina baktim da, her iki ay konu açmissin. Aldatma süphelerin var.

Esine sans vermiyorsun, bosanmaktan korkuyorsun. Ve adina "esime sans verdim" koyuyorsun. Cocuk varmi bilmiyorum ama olsa bile yerinde olsam bosanirdim. Adama güvenmiyorsun ve adam seni zaten zerre umursamiyor.

Back
X