Canım bakımı malesef çok zor ve profesyonel birisi bakmalı. Kadın bu yüzden bile enfeksiyon kapıp gidebilirgörümceniz çalışıyormuş, altı üstü 2-3 gün anneniz sayılır bu kadın farkında mısınız? hadi öyle göremiyorsunuz eşinizin annesi, 2-3 gün bakacaksınız tabii, ne olmuş ben anlamadım? cidden bu konuda bile size hak veren varsa bir şey diyemeyeceğim artık, toptan öldürelim bu eşlerin anne babalarını rahata erelim. soruna gelince evet ben olsam kabul ederdim, tıpkı kendi annemi kabul edeceğim gibi...
gidip gezsek mi
iyi de kadın kimsesi olmasa tamam da
kızı varmış ee bunu anlayamayacak insan yoktur heralde gelinin yanına gidip de istenmeyerek bakılacagıma kendi kızıma naz geçiririm ben olsam
gönül rızası ise bakılmayacagını bile bile gitmesin o da
Galiba oyle dusunuyorlar ama oyle degil biz bypass sonrasi neler yaptigimizi anlatayim arkadaslar belki o zaman ciddiyeti anlarlaraynı şeyleri yazdım.
olay vicdana döndürülüyor.
ameliyatın zorluğu ve sonraki süreçte bakımı hiç düşünülmüyor.
mantuıklı hareket etmek lazım.
böyle ağır hastalara titizlikle bakılmalı ameliyat sonrası.
şakası yoktur bunun.
bi köşede kıvrılır yatar mı sanılıyor ki?
öz anne ile arada bir sıkıntı olsa da annemdir der insan bakarGorumceniz ilgilenemez ki calisiyormus.
Yani soyle bi durumda insan ònce öz annesine olsa napar? Ne der bunu dusunmeli.
Tabi k.v aranizda bi sıkınti yoksa.
peki şunu söyler misiniz?Şimdi genel olarak cevap vereyim çünkü teker teker alıntı yaparsam sayfa sayısı artacak.
Öncelikle yeni besil gelin değilim 36 yaşımdayım.
Kızım tüp bebek ve doğduğundan beri benimle uyumaya alıştı. Bende kızıma kolay kavuşmadığım için ve büyük olasılıkla tekrar anne olamayacağım için mümkün olduğu kadar kokusunu içime çeke çeke uyumak istedim uyuyorum da.
Kızım bana bağımlı değil tam tersi görebileceğiniz en özgür ve sosyal çocuklardan. Bir ortamda herkesle muhabbet kurabiliyor.
Konu kızım değil zaten.
Rica ederim evet bakmazlar çünkü beyin kanaması geçirip o hale geldi bir kere nasılsın demediler bana o kadar vicdansız insanlara ben teklif etmem gerek yok. Ama ben yaparım tamamen vicdanla alakalı bir durum bu. Sadece 1 hafta bakılacak kaldı ki klozet ne kadar önemli birşey . Ben şuan yeni taşınacağım ildeki evde ilk bakacağım şey evde kesinlikle klozet olmalı, asansör olmalı. Bunlar basit nedenler değil onu anlatmaya çalışıyorum
Görümcem izin alır mı bilmiyorum güya anneanne ilgilenecekmiş. Tamam kadın çok dinç ama 85 yaşında.peki şunu söyler misiniz?
görümce izin alıp gelecek mi ? bu 3 gün olmayacak bu apaçık ortada ama madem klozet sorunu var kızıyla beraber bakarsanız ne yapalım o da anne işte diyebilirsiniz.
kocanızın tutumu ne ?
görümceniz nasıl bir insan ?
bakın ben bu ameliyat nasıldır sonrasında süreç nedir bilmyorum ama yaşayanlar yazmışAmeliyatlı insanlar için eğilip kalkmak zor , o yüzden istemiş söylemiş zaten klozet var diye.
3 gün kalmaya gelininin bu kadar huzursuz olacağını kadın ne bilsin?
Merhaba hanımlar. Hemen ön bilgi verip sorunuma geçeyim.
Ben İstanbul'da yaşıyorum. 28 aylık bana sın derece düşkün ve tüm zamanımı alan bir kızım var. O nedenle halen işe dönüş bile yapamıyorum.
Kv de İstanbul'da yaşıyor. O, Avrupa yakasında; ben ise Asya. Evde annesi (sağlığı gayet yerinde), emekli kocası ve kızı ile birlikte. Görümcemde çalışıyor.
Kv'nin bu hafta içi açık kalp ameliyatı ile kalp kapakçığı değişecek. Ayrıca kendisinin ileri derece astım, kansızlık, şeker, tansiyon sorunu var ve en az 100 kilo.
Bugün telde bana ameliyattan sonra bana gelip iki üç gün bende kalacağını, sonra evine geçeceğini söyledi. Sebebi ise bizim evde klozet var onlarda yok. Moralini bozmak için birşey demedim ama sonradan canım sıkıldı. Bu isteği bana saçma geldi ve bana sorulmadan alınan bir karar. O kadar ciddi ve sağlık sorunları olan bir kişinin bende iki gün kalıp eve geçeceğini söylemesini aklım mantığım almadı. Kaldı ki görümcem sağlıkçı. Kv bilmese o bilir. Amaç nedir anlamadım. siz olsanız kabul eder miydiniz?
yanı kayınvaldenizin annesi de mi size gelecek?Görümcem izin alır mı bilmiyorum güya anneanne ilgilenecekmiş. Tamam kadın çok dinç ama 85 yaşında.
Görümcem annesi ile ilgilenir fakat bana göre kendini düşünen bencil biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?