Kv'nin ameliyat sonrası bana gelme isteği

Bu kadar anlaşılmadığımı görmek üzdü gerçekten beni. Oysa elimden geldiği kadar mantıklı bir şekilde açıklamaya çalışmıştım.
Kv'mi de anlatmadım ki yorumlar objektif olsun diye. Fakat ben vicdansız oldum. Olabilir gerçi kimse kimseyi tanımıyor. Yinede beni de tanımıyorsunuz o yüzden vicdansız, insanlık nereye gitmiş gibi yorumlar yapmazsanız sevinirim.

Geçmiş olsun.Yanlış kaldırma şekli derken nasıl bir şey yaptı?

tepkimiz sizden ziyade abuk subuk yorum yapan insanlıktan nasibini almamışlara, lütfen siz üstünüze alınmayın.

Bende hiç almasın demem zaten. Eşi gece 12-1 de geliyordu yanlış okumadiysam. Aslında iş kızının vicdanında bitiyor. Canım benim ne 3 günü 1 aydan önce toparlanması imkansız heleki şeker hastasıyım mümkün değil. Çok çok ağır. Bunu hemşire olan kızın düşünmesi ve yardımcı bulması yada izin alması gerekiyordu. Küçük bir hayat kadını ölüme götürür. Ki birşey olsa küçük çocukla ağır bir kadına tek başına müdahale edemez. Israrla söylüyorum ama konu sahibi suçlanır kimse bu kadın nasıl tek başına bakabilirdi demez zaten. Konu sagliksa bilen biri şart.

hanımlar klozet olayı öyle aman aman bişey değil yahu , bir günde söküp takılıyor, 1 günde kullanılmadan bekleniyor bu kadar. 2 günde halloluyor yani evi yıkıp baştan yapmıyorlar, daha bu yaz yapıldı kvmin evine alaturka sökülüp klozet takıldı ve nedeni sadece kvmin kızkardeşi yazın tatile geldi onlara, çok kilolu oturamıyor alaturkaya diye. ne kadar büyüdü gözünüzde 2 günlük iş için 3 ay ev mi değiştirilir. kaldı ki ameliyata 2 hafta var denmiş. çoktan hallolurdu yapmaya niyeti olan. masrafı hakkında bilgim yok ama herşeyin yapılıp bitmesi 2 gün. bu konuda bilgim gayet net.

üzülme.
kk da klasiktir bu tavır.
öncelikle kv nin iyi bakılması için yardımlaşmanız şart.
daha önceki mesajımda yazdım bir yardımcı bayan ayarlayın.
görümce ve sen dönüşümlü bakın.
zira bakımı zor olacaktır.
bilen biliyor ağır ameliyat sonrası hasta bakımının zorluğunu.
bu öncelikle kv nin sağlığı ve iyileşmesi için şart.

Ben konu sahibine vicdansız demedim ki beyin kanaması geçiripte nasılsın diye sormayanlar var demişti bir arkadaş onun yazdıklarına hitaben yazdım.Birde kendi çevremde gördüklerim var hepsinin karışımı.

Önemli olan niyettir her zaman.

Bakın, burda bana şunu yaptı bunu yaptı sevmiyorum evimde istemiyorum deseydiniz anlaşılırdı. Hiçbir şey yazmayınca zararsız bir kadın olduğu sonucuna vardı insanlar.

Haydi bunları geçtim kadın çok ağır bir ameliyat geçircekmiş. Baştan anlamamıştım gelsin kalsın nolcak yazdım. Sonra öyle şeyler yazmışlar ki kadının profesyonel bakıma ihtiyacı var. Görümceyle mutlaka konuşun ya birlikte yapın ya hastabakıcı tutun. Evde tek başınıza başa çıkamazsınız.

Eşiniz ne diyor bu duruma?
Kafanıza takmayın, insan başına gelmeden anlamaz. Böyle önemli ameliyattan çıkan obezite sınırında bir hastaya da kucağında çocukla bir kadın tek başına bakamaz. Siz nereden bileceksiniz neler yapılması gerekiyor, nasıl tutulur, nasıl kaldırılır, oda sıcaklığı, nemi, dezenfektesi? Ben eşinizin tutumunu merak ediyorum asıl.

Annemin evinede lazım.2 günde halloluyorsa iyi.

Geçmiş olsun.Yanlış kaldırma şekli derken nasıl bir şey yaptı?
Benim annem biraz ağır geçirdi 15 gün kadar araştırma hastanesinde yatıp tedavi gördük. Eve geldik sonrası. Annem yutkunma sorunu yasiyordu. Suyu bile zor içiyordu (bilenler bilir sağ tarafından geçirdi. Hafızada gel-git problem oluyor bazen. Bizim 3 ay kadar öyle oldu.) İlaç icirecekken (annemi kaldırmak için sağ tarafının boynuna yakın kısmından tutulması gerekiyordu) yanına oturup öyle kaldırıldı ablam üstüne doğru eğilip , annem yutkunmadı kaldı gözleri büyüdü

Son düzenleme:

Bende size vijdansız vs demedim kendi adıma baştan bu kadar açık ve detaylı yazmadınız evett anneanne var dediniz ama o da gelicek demediniz kaldıki görümcenizin rahatına düşkün olduğunuda yazmadınız siz böyle yazınca böyle yorumlar almanızda normal neyse kısacası bu konuyu eşinizle konuşup kendi evinde daha iyi olacağını izah edersiniz olur biter.

Kadın iki yerdede kalabilir.Özel odada ve yatakta kalması şartıyla.Evde dedede olacak ama dedeyle gelin kaldırabilirmi iki kişi.Gelinde kalacaksa oğlunun izin alması mantıklı.

konu sahibi görümcesini arayıp danışabilir annem bizde kalmak istiyor ama kalp ameliyatı çok hijyenik olması lazım napalım nsıl edelim diye sonuçta kadın özel olarak gelinini aramış ben gelmek istiyorum diye ricada bulunmuş . eğer geline haber vermeyip oğluna emrivaki yapsa haklı . ama gelinini aramış kendine yakın görmüş , hata etmiş.. kızıda suçlu tabiki ben olsam asla gelinin eline bırakmam annemi , ne kadar iyi bakarsa baksın gelin çok nadir kendi annesi kadar değer verir ( heleki burda yemek verme diyenleri okudukça gelin olduğumdan nefret ettim ) demekki kızıda vurdumduymaz , gelinide türlü bahanelerle gelmesini istemiyor , uygun koşullar oluşturmak istese eşine söyler bak şöyle yapalım yatak alalım , ayrı oda lazım evde çocuk var eşi hayırmı diyecek , evladı yapmasa ben yapardım , ben normal hayatta çok gidip gelmem eski sıkıntılardan dolayı ama şuan hasta olsa kv bana ihtiyacı olsa koşa koşa giderim bakarımm kızı gibi. kendi evimede alırım iyileşene kadar en iyi şartlarda bakarım , ister oğlu bakmasın ister kızı bakmasın ben allah rızası için bakarım , heleki beni arıyorsa gelmek istiyorum diyorsa o haliyle başımın üstüne yeri olur , bu bahaneler gerçekten çok acı...

Biz hastanedeyken 150 kilo bir kadın vardı.Ayağıda yara olduğu için tuvalete falan gidemiyordu.Döndürmesini bile zor yapıyorlardı.Tuvalete gidemediği için portatif tuvalete oturtuyorlardı.Ona bile 2 kişi zorlanıyordu.Bazen 3 kişi kaldırıyordu.

Gerçi bu kadın yürüyecek pozisyonda olacak ama yinede destek gerekecektir.

burda millet vicdandan insanlıktan atıp tutuyor da
peki buradaki görümce nasıl bir insan ? siz allah aşkına kadının ameliyat olacağı bir anda çıkmamış bir klozet yaptırmaz mısınız , siz annenizi klozet yok diye böyle önemli bir ameliyat geçirmişken gelinin evine bizim evde klozet yok diyip de yollar mısınız? görümcede de iş yok
kaynana peki , ameliyat olacagı belliymiş önceden ki olmasa bile o cüssede kadına her zaman lazım bu , bunu taktırıp evine insan kendi yatagında yatıp kendine de kızının bakmasını istemez mi ?
konu sahibi bence bunlara akıl erdiremedi ki ben de erdiremedim açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…