Kv'nin ameliyat sonrası bana gelme isteği

2-3 günse ses etmezdim. Eşinizin annesi, çocuğun babannesi sonuçta. Gelsin kalsın ne olacak.
Lakin haklısınız şeker astım kalp yazmışsınız, evimde ölür mü acaba diye korkardım.
(Evimde olur mu acaba diye korkardim) ne demek ya bukadar vicdansiz olmayin kendi anneniz olsa boyle dermisiniz o cumleyi bile bir araya getiremezsiniz ama soz konusu kayinvalide olunca sanki bi kedi gibi evimde olucek mi diye korkardim diyorsunuz,lutfen daha duyarli olun yarin oburgun bizde yaslanicaz bizimde evlatlarimiz bize ayni seyi yapsa hosumuza gider mi. Konu sahibide 3 5 gun bakiversin cocugu hepten bebek degil cok buyutmussunuz

Tabiki yapamayabilir. Bende yapamam sanıyordum ama bir gün annem beyin felci geçirince baktım ki hiç iğrenmeden yapıyorum. Bu birazda sevgiyle alakalı bir şey.
Kayınvalidem ameliyat olduğunda (ağır bir ameliyattı) onunda bir anne olması ve bir gün benim de başıma bunun gelebileceği gerçeğini iyice kavradım. Gene iğrenmedim, gene olsa yaparım.
Karşılık için değil, insanlık için yaparım.
Yapamayan tabiki olur ama bence bunun da bir çözümü olmalı. Hasta bakmak sabır işidir. Eğer yapamayacaksam ben eşime bir yardımcı tutmasını söylerim. Her ne olursa olsun evimde misafir ederim. Yani her işin çözümü elbette var.
Konumuzda ise kadın bir kaç günlüğüne demiş ve klozet için istemiş. Çok insani bir istek bence bu.
İsteyen yapar istemeyen yapmaz ama genede ben yorumları okudukça içimin cız etmesini engelleyemedim.

Yanlış anlamışsınız ben asla kadın gelmesin yazmadım ki. Gelsin kalsın oğlunun evi ne olacak yazdım. Son cümlem sadece yorumdu, Allah korusun insanın evinde tanıdığı birinin ölmesi çok korkunç. Ben olsam korkardım.

+1
Kadının yerinde olmak istemezdim. Ameliyat oluyorum, yaşlıyım, oğlumun karısı gelmeme mırın kırın ediyor. Yaşlılık mı zor, insanlar mı çok acımasız bilemedim.

InsAllah siz ileride sizin gibi bir gelin ile karsilasmazsiniz. Kendi anneniz olsa da ayni seyi dusunur muydunuz?
Bakın ben kv ile ilgilenmem bakmam etmem yazmadım. Sorunum farklı. Ve kesinlikle annem olsa da aynı şehirde kendi evi, düzeni varken yalnız değilken benim evime gelmek istese aynı şeyi düşünürdüm kesinlikle.

+1
Kadının yerinde olmak istemezdim. Ameliyat oluyorum, yaşlıyım, oğlumun karısı gelmeme mırın kırın ediyor. Yaşlılık mı zor, insanlar mı çok acımasız bilemedim.
iyi de kadın kimsesi olmasa tamam da
kızı varmış ee bunu anlayamayacak insan yoktur heralde gelinin yanına gidip de istenmeyerek bakılacagıma kendi kızıma naz geçiririm ben olsam
gönül rızası ise bakılmayacagını bile bile gitmesin o da

Daha 2 hafta var ameliyata. Onların evindeki tuvaleti alafranga tuvalete çevirmek için yeter de artar. "Bizde 2-3 gün kaldıktan sonra kendi evinizde sıkıntı çekmenize gönlümüz razı gelmedi. Bizden size hediye" deyip yaptırabilirsiniz. 150-200 TL'ye klozetler var. Tadilat da sorup soruşturursunuz ama maksimum 500-600 TL falandır herhalde. Yaşlı insanlar, şimdi olmasa sonra yine ihtiyaçları olabilir. Her ameliyat sonrası önce size sonra kendi evlerine taşınıp durmasınlar. Kendi evlerine giderler, siz de arada gidip yardım edersiniz.

Kv soyledigi sey mantikli degil yani benm babam da oldu ayni ameliyati kac gun yatti onunda yatmasi gerekecek kalkarken yatirirken hep yardm oluyo ustelik enfeksiyon kapmamalari lazim herkes yakin temas da olmayacak nasil 2 3 kalip gidecekmis canim o 2 3 ay olur merak etme oyle diyip o donemini orda atlatmak istiyo sanirim tamam sifa versin rabbim ama kendi kizi annesi dururken de size dusmez yani en rahat onlarn yaninda olmasi lazim bence esinizle konusun halletsin kizinizlada ilgileniyosnz sonucta gider gelrsnz yanina da ne bu kalma meraki gelinin ustune yigma meraki anlayamiyorum bu kv leri

Bakın yardımcı olmam demiyorum ben. Neden öyle anlaşılıyor anlam veremedim. Kv ile ilişkimi bile sizleri etkilememek için yazmadım

100 kilo kadın zaten kalkamaz, birşeyine karışamaz yatar öyle sabit. Biraz idare etsen birşey olmaz. Kendi yatağını verme oturma odasını ona ayarla. Evdesin şu an nasıl yemek yapamıyorsun anlamadım, ona yaparken 2 tas yemek yapmak kayınvalidene zor değil. Sizinde başınıza gelebilir el kızının evinde kalabilirsiniz düşünün. Allah yardımcınız olsun, evlilikte karı koca bazen alttan almalı anne baba konusunda.

Yazıp yazıp siliyorum valla yaa.. Ne diyim arkadaşım geçmiş olsun Allah acil şifa versinde evine dönsün biranönce

Klozet icin geliyor ihtiyaci olmasa o da minnet etmezdi sana

Bakın yardımcı olmam demiyorum ben. Neden öyle anlaşılıyor anlam veremedim. Kv ile ilişkimi bile sizleri etkilememek için yazmadım
Ben çok iyi anlıyorum seni .. Kızın var koçan var anneciğin var ooohhh mis gibi kal evinde paşalar gibi bakarlar sana. Oglıunla gelinin de gelir arada bir çayını kahvenin yapar evi süpürür torunu da görürsün aç esra erolu izle aç müge anlıyı izle oooaaahhh misss

Haksızsınız, net.
Normal şartlarda gelip kalsa hepimiz karşı çıkardık ama hastalık durumu söz konusu iken anlayışlı olmak gerek. Kızınız da size bağımlı yaşamaktan ayrılır belki bu süreçte.

Sanki yardim etse cok memnun kalacaktiniz. Bir kulp bulup yine sikayet ederdiniz. Ben bana kv yardima gelsin istemem hem basima kakar hem de insanin kendi annesi gibi olmuyor ama hasta bir insan yardim istiyorsa bu kadar gaddar olunmaz. En azindan vicdani olan yapmaz

Herkesin görüşü farklı tabi
Bence paylaşmak zorundalar, gayette görevidir aile içinde

Aynen kız annesine babasına bakarken damat nasıl kendinden fedakarlık yapıyorsa gelinde kendinden fedakarlık yapabilir.

Aile olmak bunu gerektirir.Sadece iyi günde değil kötü gündede birbirine destek olmak lazım.Yoksa elden ne farkları kalır.

kendi annesi olsa aynı şeyi düşünmez tabiki bakar
kaldı ki buradaki kaynananın da kendi kızı var ona da kızı baksın
Anlamadiginiz veya gozden kacirdiginiz bir durum var. Bu kadin merakli degil gelinin eline bakmaya ama klozet var diye gidiyor yani evinde kizi baksa da klozet ihtiyaci nasil karsilanacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…