- 6 Ekim 2014
- 1.461
- 1.045
- 158
- 35
(Evimde olur mu acaba diye korkardim) ne demek ya bukadar vicdansiz olmayin kendi anneniz olsa boyle dermisiniz o cumleyi bile bir araya getiremezsiniz ama soz konusu kayinvalide olunca sanki bi kedi gibi evimde olucek mi diye korkardim diyorsunuz,lutfen daha duyarli olun yarin oburgun bizde yaslanicaz bizimde evlatlarimiz bize ayni seyi yapsa hosumuza gider mi. Konu sahibide 3 5 gun bakiversin cocugu hepten bebek degil cok buyutmussunuz2-3 günse ses etmezdim. Eşinizin annesi, çocuğun babannesi sonuçta. Gelsin kalsın ne olacak.
Lakin haklısınız şeker astım kalp yazmışsınız, evimde ölür mü acaba diye korkardım.
Oldum iki ameliyat oldum.Sanırım siz hiç ameliyat olmadınız çünkü hasta insan için klozet son derece önemli. Ne var 2-3 gün kalsın zaten kızı varmış bakar
Tabiki yapamayabilir. Bende yapamam sanıyordum ama bir gün annem beyin felci geçirince baktım ki hiç iğrenmeden yapıyorum. Bu birazda sevgiyle alakalı bir şey.bunu yaptıgınız için gercekten sizi tebrik ederim ama bu herkesin yapabileceği bir şey değil
siz yapmışsınız ama ben açıkcası başkasının altını temizleyemem
yanı ben eşim yapma dediği halde yaptım diyorsunuz ama yapamayan yapamaz yani bu da bir gerçek
siz yaptınız diye ne var bunda herkes yapar dıye küçümsenecek bir şey değil
yaptıgınız gerçekten çok çok büyük bir şey bana kalırsa
helal olsun size diyorum ama yapamayan yapamaz işte
(Evimde olur mu acaba diye korkardim) ne demek ya bukadar vicdansiz olmayin kendi anneniz olsa boyle dermisiniz o cumleyi bile bir araya getiremezsiniz ama soz konusu kayinvalide olunca sanki bi kedi gibi evimde olucek mi diye korkardim diyorsunuz,lutfen daha duyarli olun yarin oburgun bizde yaslanicaz bizimde evlatlarimiz bize ayni seyi yapsa hosumuza gider mi. Konu sahibide 3 5 gun bakiversin cocugu hepten bebek degil cok buyutmussunuz
Tabiki yapamayabilir. Bende yapamam sanıyordum ama bir gün annem beyin felci geçirince baktım ki hiç iğrenmeden yapıyorum. Bu birazda sevgiyle alakalı bir şey.
Kayınvalidem ameliyat olduğunda (ağır bir ameliyattı) onunda bir anne olması ve bir gün benim de başıma bunun gelebileceği gerçeğini iyice kavradım. Gene iğrenmedim, gene olsa yaparım.
Karşılık için değil, insanlık için yaparım.
Yapamayan tabiki olur ama bence bunun da bir çözümü olmalı. Hasta bakmak sabır işidir. Eğer yapamayacaksam ben eşime bir yardımcı tutmasını söylerim. Her ne olursa olsun evimde misafir ederim. Yani her işin çözümü elbette var.
Konumuzda ise kadın bir kaç günlüğüne demiş ve klozet için istemiş. Çok insani bir istek bence bu.
İsteyen yapar istemeyen yapmaz ama genede ben yorumları okudukça içimin cız etmesini engelleyemedim.
Bakın ben kv ile ilgilenmem bakmam etmem yazmadım. Sorunum farklı. Ve kesinlikle annem olsa da aynı şehirde kendi evi, düzeni varken yalnız değilken benim evime gelmek istese aynı şeyi düşünürdüm kesinlikle.InsAllah siz ileride sizin gibi bir gelin ile karsilasmazsiniz. Kendi anneniz olsa da ayni seyi dusunur muydunuz?
iyi de kadın kimsesi olmasa tamam da+1
Kadının yerinde olmak istemezdim. Ameliyat oluyorum, yaşlıyım, oğlumun karısı gelmeme mırın kırın ediyor. Yaşlılık mı zor, insanlar mı çok acımasız bilemedim.
Merhaba hanımlar. Hemen ön bilgi verip sorunuma geçeyim.
Ben İstanbul'da yaşıyorum. 28 aylık bana sın derece düşkün ve tüm zamanımı alan bir kızım var. O nedenle halen işe dönüş bile yapamıyorum.
Kv de İstanbul'da yaşıyor. O, Avrupa yakasında; ben ise Asya. Evde annesi (sağlığı gayet yerinde), emekli kocası ve kızı ile birlikte. Görümcemde çalışıyor.
Kv'nin bu hafta içi açık kalp ameliyatı ile kalp kapakçığı değişecek. Ayrıca kendisinin ileri derece astım, kansızlık, şeker, tansiyon sorunu var ve en az 100 kilo.
Bugün telde bana ameliyattan sonra bana gelip iki üç gün bende kalacağını, sonra evine geçeceğini söyledi. Sebebi ise bizim evde klozet var onlarda yok. Moralini bozmak için birşey demedim ama sonradan canım sıkıldı. Bu isteği bana saçma geldi ve bana sorulmadan alınan bir karar. O kadar ciddi ve sağlık sorunları olan bir kişinin bende iki gün kalıp eve geçeceğini söylemesini aklım mantığım almadı. Kaldı ki görümcem sağlıkçı. Kv bilmese o bilir. Amaç nedir anlamadım. siz olsanız kabul eder miydiniz?
Bakın işte hepi topu 2-3 gün değil. Ameliyatın sonrasının ciddiyeti ortada. Normalde zaten atnı şehirde brnim evime gelirler kalırlar. Bu durum farklı.2 3 hepi topu, düşman olsa ses etmem, büyük bir ameliyat olacak yazık
Bakın yardımcı olmam demiyorum ben. Neden öyle anlaşılıyor anlam veremedim. Kv ile ilişkimi bile sizleri etkilememek için yazmadımÖyle bir yazmışsınız ki okuyanlar ameliyattan çıkıp yoğun bakım yerine sizin evinize gelecek sanacaklar.
Yapmayın yahu
Bu kadın servise çıkacak. Orada yürütecekler. Ayaklandırmadan zaten taburcu etmezler. Ameliyattan sonra 5-7 gün hastanede kalsa sonra size gelecek.
Hem 2-3 gün kalayım demiş. "İyileşene kadar kalayım" dememiş ki.
Yemek yapamıyorsanız görümcenize rica edşn, akşamdan yemek yapsın sizde. Mutfağıma girmesin derseniz kendi evinde yapıp tencereyle size getirsin.
En kötüsü görümce izin alsın, annesine sizin evde baksın.
Yani eşlerimizi doğuran kadına, böyle hastalık durumunda yardımcı olmayacaksak ne zaman olacağız?
Klozet icin geliyor ihtiyaci olmasa o da minnet etmezdi sanaBakın ben kv ile ilgilenmem bakmam etmem yazmadım. Sorunum farklı. Ve kesinlikle annem olsa da aynı şehirde kendi evi, düzeni varken yalnız değilken benim evime gelmek istese aynı şeyi düşünürdüm kesinlikle.
Ben çok iyi anlıyorum seni .. Kızın var koçan var anneciğin var ooohhh mis gibi kal evinde paşalar gibi bakarlar sana. Oglıunla gelinin de gelir arada bir çayını kahvenin yapar evi süpürür torunu da görürsün aç esra erolu izle aç müge anlıyı izle oooaaahhh misssBakın yardımcı olmam demiyorum ben. Neden öyle anlaşılıyor anlam veremedim. Kv ile ilişkimi bile sizleri etkilememek için yazmadım
Sanki yardim etse cok memnun kalacaktiniz. Bir kulp bulup yine sikayet ederdiniz. Ben bana kv yardima gelsin istemem hem basima kakar hem de insanin kendi annesi gibi olmuyor ama hasta bir insan yardim istiyorsa bu kadar gaddar olunmaz. En azindan vicdani olan yapmazKendi annemize niye ayni seyi dusunucez kv kendi kizi gibi gorurmu gelini benim kv gormuyo ust katimda oturuyor lohusayken bakima ihtiyacim varken beni birakip kizinin yanina keyfi gezmeye gitti cocugum cok sıkıntili buyuyor annem evini birakip gelip bende kaliyor yardim icin annem varken sevgili kv zahmet edip bi kat assagi inip 2 dk torun seviyor gostermelik annem gidince 3-4 gun kapimi calmadigi oluyor bu kadin zorda olunca nasil benden yardim bekler ve ben buyuk konusmayim ama esimede soyledim hasta falan olursa sakin benden yardim beklemesin
Herkesin görüşü farklı tabi
Bence paylaşmak zorundalar, gayette görevidir aile içinde
Anlamadiginiz veya gozden kacirdiginiz bir durum var. Bu kadin merakli degil gelinin eline bakmaya ama klozet var diye gidiyor yani evinde kizi baksa da klozet ihtiyaci nasil karsilanacak?kendi annesi olsa aynı şeyi düşünmez tabiki bakar
kaldı ki buradaki kaynananın da kendi kızı var ona da kızı baksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?