yok yooook yazmanız gerekirdi yanlış yaptınızBakın yardımcı olmam demiyorum ben. Neden öyle anlaşılıyor anlam veremedim. Kv ile ilişkimi bile sizleri etkilememek için yazmadım
Oyle demeyin acik kalp ameliyati diyor. Eger baypass gibi aciyolarsa ki tahminimce oyle mikrop kapmamasi icin cok ozenli olmak gerekiyor. Benim kayinvalidemde benim yanimda ameliyat oldu ama gorumcelerimde geldi yardima tek basima mumkun degil cunku egilip dogrulamiyor. Wcye gidiyor afedersinizckendi pijamasini indirip cekemiyor. Yaranin pansumani temizligi var. Ilaclarin duzeni yemek vs. Var cocukla ayni zamanda hasta bakamaz mumkun degil. Kaldi ki gelince 2 3 gunle kalmaz iyilesene kadar kalir diyor bence hakli konu sahibi 2 3 gunlugune degildir o iyilesene kadar kalacaktirda alistira alistira soyluyor.Kalp kapakçığının değişeceğini söylüyorsunuz gerçekten riskli bir ameliyat. üstelik hem şeker hastası hemde açık ameliyat buyüzden iyileşme süreci uzar , Allah kayın validenize acil şifa versin. Bence sizde bu konuda biraz hoşgörülü olmayı deneyin, sonuçta kayın valide dediğimizde sevdiğiniz eşinizi doğuran ana.. sizde annesiniz, varsın 3,4 gün hatta 1 ay kalıversin n'olacak? Bu yardımınızla alacağınız sevapları düşünün bence
yardımlaşarak bakmanız lazım zaten.Bakın yardımcı olmam demiyorum ben. Neden öyle anlaşılıyor anlam veremedim. Kv ile ilişkimi bile sizleri etkilememek için yazmadım
tamam bu klozet meselesıne bir arkadasla da yazıştık falan hak verdimAnlamadiginiz veya gozden kacirdiginiz bir durum var. Bu kadin merakli degil gelinin eline bakmaya ama klozet var diye gidiyor yani evinde kizi baksa da klozet ihtiyaci nasil karsilanacak?
aynı şeyleri yazdım.Oyle demeyin acik kalp ameliyati diyor. Eger baypass gibi aciyolarsa ki tahminimce oyle mikrop kapmamasi icin cok ozenli olmak gerekiyor. Benim kayinvalidemde benim yanimda ameliyat oldu ama gorumcelerimde geldi yardima tek basima mumkun degil cunku egilip dogrulamiyor. Wcye gidiyor afedersinizckendi pijamasini indirip cekemiyor. Yaranin pansumani temizligi var. Ilaclarin duzeni yemek vs. Var cocukla ayni zamanda hasta bakamaz mumkun degil. Kaldi ki gelince 2 3 gunle kalmaz iyilesene kadar kalir diyor bence hakli konu sahibi 2 3 gunlugune degildir o iyilesene kadar kalacaktirda alistira alistira soyluyor.
Sevgili konu sahibi bence esinizle konusun ve kabul edemeyeceginizi bunun altindan tek basiniza kalkamayacaginizi soyleyin. Gerekirse medikalcilerden klozet alin. Gorumcenizde bi zahmet izin aliversin annesi hayati bir operasyon geciriyor sonucta. Baktiniz olmuyor en kotu gorumcenizide cagirin izin alip gelsin oda kalsin
Burada ki paylaşımlar yaşarsam ileride önlemler almama neden oluyor.
Mesela;
1- Asla torun bakmam. Doğuran bakmasını da bilsin.
2- Asla ben ölmeden çocuklarıma, para, mal, mülk vermem. Çok istiyorlarsa ya ölmemi bekleyecekler yada çalışıp kazanacaklar.
3- Kimsenin evinde gidip yatıya kalmam, çocuklarım da gelinler de, damatlar da gelmesinler kalmasınlar. En iyi misafirlik 30 dk. geçmemeli.
4- Annelik görevimi yapıp onlara eğer hala malım varsa %50 sini eşit paylaştırıp diğer %50 sini bir huzurevine bağışlayıp orada yaşamımı devam ettiricem.
5- Ne oğlumun nede kızımın huzuru için ne geline ne de damada susmam. Laf sokana lafı sokarım. Herkes haddini bilecek.
aynı şeyleri yazdım.Oyle demeyin acik kalp ameliyati diyor. Eger baypass gibi aciyolarsa ki tahminimce oyle mikrop kapmamasi icin cok ozenli olmak gerekiyor. Benim kayinvalidemde benim yanimda ameliyat oldu ama gorumcelerimde geldi yardima tek basima mumkun degil cunku egilip dogrulamiyor. Wcye gidiyor afedersinizckendi pijamasini indirip cekemiyor. Yaranin pansumani temizligi var. Ilaclarin duzeni yemek vs. Var cocukla ayni zamanda hasta bakamaz mumkun degil. Kaldi ki gelince 2 3 gunle kalmaz iyilesene kadar kalir diyor bence hakli konu sahibi 2 3 gunlugune degildir o iyilesene kadar kalacaktirda alistira alistira soyluyor.
Sevgili konu sahibi bence esinizle konusun ve kabul edemeyeceginizi bunun altindan tek basiniza kalkamayacaginizi soyleyin. Gerekirse medikalcilerden klozet alin. Gorumcenizde bi zahmet izin aliversin annesi hayati bir operasyon geciriyor sonucta. Baktiniz olmuyor en kotu gorumcenizide cagirin izin alip gelsin oda kalsin
Kendi oglu gelini bakmazken akrabalardan bir kadın mı baksın yani ?yardımlaşarak bakmanız lazım zaten.
ben önceki mesajda da yazdım sana hak veriyorum.
bakımı zor olacaktır.
evirip çevirmek kaldırmak zor olacaktır.
tek başına küçük bir bebekle hakkından gelemezssin.
iyi bakılması lazım.
şekeri vs. hep ölçülecek ,ilaçları takip edilecek.
bunları hafife alan arkadaşlarımı anlayamıyorum.
en az iki kişi lazım.
akrabalardan genç bir kadın ayarlanamaz mı?
evde bakılabilir böylelikle.
kızı da izin alacaktır zaten.
hiç konuşmadınız mı?
beraber bakmalarını tavsiye etmiştim.Kendi oglu gelini bakmazken akrabalardan bir kadın mı baksın yani ?
4 aylik bebek ile 27 aylik benek arasinda cok fark var. W7 aylik o benek hastanin butun esyalarini ellemeye musaittir mesela gidip babaannesinin kucagina hoplamaya calisir. Onun yatagina yatmak ister. Gidip opmek ister vs. Vs. 4 aylik bebekse zaten gunun buyuk bolumunu uyur. Sakin bir bebekse uyanikkende koyarsiniz pusete oynar yada en kotu kucaginiza alip dolastirirsiniz.Kesinlikle gel buyur ben bakarım sana derdim o kendisi soylemeden ben teklif ederdim gel anne bizde kal bizde daha rahat edersin derdim. Mesela klozetse o gidince kapagini degistiririm olur biter.
cocuktan ilgilenmeyeceginizi falan mı dusunuyorsunuz bilmiyorum ama benim kızım 4 ayliktı kaynanam ameliyat oldu. Ben baktım onada. Bakılıyor yani merak etmeyin cocuk gibi sizden ilgi beklemez ki. Ne bileyim bu saglik konularında ben cok hassas davranìyorum. Tabi siz boyle olmak zorunda degilsiniz istemeyebilirsiniz. Ama bunu direk olarak yuzune soylemelisiniz bence. Boyle yuzune olur deyip arkadan yargılamak bence hic yakışmıyor.
aynı şeyleri yazdım.
olay vicdana döndürülüyor.
ameliyatın zorluğu ve sonraki süreçte bakımı hiç düşünülmüyor.
mantuıklı hareket etmek lazım.
böyle ağır hastalara titizlikle bakılmalı ameliyat sonrası.
şakası yoktur bunun.
bi köşede kıvrılır yatar mı sanılıyor ki?
Merhaba hanımlar. Hemen ön bilgi verip sorunuma geçeyim.
Ben İstanbul'da yaşıyorum. 28 aylık bana sın derece düşkün ve tüm zamanımı alan bir kızım var. O nedenle halen işe dönüş bile yapamıyorum.
Kv de İstanbul'da yaşıyor. O, Avrupa yakasında; ben ise Asya. Evde annesi (sağlığı gayet yerinde), emekli kocası ve kızı ile birlikte. Görümcemde çalışıyor.
Kv'nin bu hafta içi açık kalp ameliyatı ile kalp kapakçığı değişecek. Ayrıca kendisinin ileri derece astım, kansızlık, şeker, tansiyon sorunu var ve en az 100 kilo.
Bugün telde bana ameliyattan sonra bana gelip iki üç gün bende kalacağını, sonra evine geçeceğini söyledi. Sebebi ise bizim evde klozet var onlarda yok. Moralini bozmak için birşey demedim ama sonradan canım sıkıldı. Bu isteği bana saçma geldi ve bana sorulmadan alınan bir karar. O kadar ciddi ve sağlık sorunları olan bir kişinin bende iki gün kalıp eve geçeceğini söylemesini aklım mantığım almadı. Kaldı ki görümcem sağlıkçı. Kv bilmese o bilir. Amaç nedir anlamadım. siz olsanız kabul eder miydiniz?
sevgiliHnaımefendi zaten hastaneden de pat diye çıkarmayacaklar ki kadını toparlanacak falan öyle çıkaracaklar. Bakım dediğiniz ne olacak ki? yattığı yer temiz olsun, tuvaleti temiz olsu yeter en fazla baticonla temizlenmesi olabilir yaranın onu da oğlu yapar akşamları zaten bir kolundan tutup sofraya ya da tuvalete götürecek, giyinmesine yardımcı olacak yani bu kadar. Zaten yatacak sürekli ne olacak başka. Kadın da zaten yük olmak istemiyor ki 2-3 gün diyor ki aslında o kadar ona yetmez ama demek ki gelininin huyunu biliyor. Kendi evinde nasıl bakılacaksa orada da öyle bakılacak. Lütfen yorum yaparken geleceğin kayınvalide adayı olduğunuzu unutmayın. Bir insanı oğlu evinde istemezse kim ister? Bir anne çocuğunu ne zorluklarla büyütüyor yetiştiriyor ama oğlu anne eşim istemiyor eve alamam diyecek öyle mi. Hayırlı evlat versin Allah.
Bunu niye sen düşünüyorsun. Klozeti bahane edip emrivaki yapıp gelmeye çalışan kv. Bırak yatsın kanepede. Rahatını hiç bozma. Yemek yapamadığım zamanlar oluyor demişsin. Gene yapma. Umursama. Ver önüne çorbayi içine ekmek doğar icsin. Sonra kendi isteğiyle gider zaten. Kimseye de hesap verme. Ben çocuğa bakmaktan yetişemiyorum kv ye bakmaya de olsun bitsin.
Haa ailesi de gelirse evden cik git. Durma evde. Her seferinde sağlam bahaneler bul.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?