Kv'nin ameliyat sonrası bana gelme isteği

Açık kalp ameliyatı çok çok ciddi bir ameliyat kaldı ki kv yaşlı tansiyon şeker ne ararsan var bence şimdiden ortaya çıkıp ben istemiyorum deme çünkü kv nin ameliyattan sağ çıkamama ihtimali var ölürse hem sen vicdan yaparsın hem de etraftakiler zaten istemiyordu öldü kadın da kurtuldu derler ömrün boyunca da duyarsın bu lafları ben olsam idare ederdim sonuçta ömür boyu yanında kalmayacak elbet gider bence idare et

Ortada gelebilir miyim yok öncelikle, ameliyattan sonra sizde kalacağım var bu emrivaki dur bana göre rica değildir. oda sorunu var ki konu sahibi mecbur kendi yatağımı vereceğim diyor.
Herkes bakamayabilir. Bende olsam çok ama çok korkarım hele ki çocuğum varsa. Eş zaten gece yarılarına kadar işte.

aha da aradığım vicdan sahibi insan ...
siz kayınvaldenizle problemleriniz olmuş, ama bana ihtiyacı olsa allah rızası için bakarım diyorsunuz
burda kaynanan iyi mi kötü mü anlatmamışsın ki ona göre yorum yapardık diyenler var

Çok geçmiş olsun

Allah elden ayaktan dusurmesin, merde namerde muhtac etmesin. Insan oglunun evine de binbir izinle gelecekse.. ameliyat olucam lutfen sizin evde kalabilir miyim falan diye rica etmesi mi gerekiyor. Bu durumda emri vaki yapiyor denmez ki. Herkesin seferber olmasi lazim. Cocuk, ev isi yemek bu konularda yardim istersiniz olur biter. Gorumcen yemek getirir. Aksamlari zaten destek olurlar. Bu kadar abartmayin ya, biz de yaslancaz, kim bilir ne hallerde olcaz.

espiri anlayışımız farklı

Aynı durumda olsam işten izin alırım.Evede klozet taktırırım ya da medikalden birşeyler almaya çalışırım.Annemi yolda yorduğuma değmez.
Bende buna benzer şey yazdim o ameliyatı olan insan okadar yolu nasil cekecek ki normal doğum yaptım dikislerim vardi hastane arabayla bes dklik uzaklıkta olmasına rağmen o yol uzadida uzadi tumseklerde geciyo acı cekiyosun oturamiyosun bide bu kadin yaşı var ameliyat ağır yani o yollarda perişan ettirmezdim gorumcenin işine gelmis ugrasmak istemiyo asil vicdansız kendi kızı

Durumunu bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim.İzinmi alamıyor

Y a da konu sahibi bir yerde demişti ben daha çok ilgileniyorum gibi.

Eğer gelinlerinden o sıcaklığı gördülerse, nasılsa hazır klozette var orada kalırım demiş olabilirler.

Ameliyatlı kadının 2-3 günlüğüne gidip gelmesi bile sıkıntı bence.Yollarda perişan olduğuna değmez.

Nerede uzun kalacaksa oraya gitse ve gitmeden ona göre hazırlık yapılsa daha mantıklı.

Son düzenleme:
Cocuk sahibi olmak da hayattan el etek cekmek degil. Cocugum var cocugum var diyip durunca iste cocuklar boyle yapisik oluyor. Zor bir cocugunuz olabilir ama insan bu durumda ne olcak idare eder, cocuk da kucuk degilmis, babannesiyle ilgilenir, resim yapar ne biliyim bi su verir, yaslilara merhameti ogrenir, hastalara yardimi ogrenir.

abla benim hayat tecrübem herkez kadar çok değil lakin kimseyi küstürmeden hallet işini ben sana bakmaya geliyim dersin
olmadı (istemiyorum demede) eşine deki bi tane daha büyük yatak alalım çocuk başka yerde uyumuyor onlar gelse sen nerde yatıcaksın gibisinden onunda düşünmesini sağla ama dikkatli ol ne onu küstür ne bunu bi kaç günde çocuk uyumuyor gibisinden bahane bul bi günde olsa kocanı uyandır çocuk durmuyor ben çok yorgunum gibisinden umarım eşin anlayışlıdır biraz düşünse kendide fark eder yada sor annenin tedavi süreci ne kadar sürecek gibi konu aç düşünceliyse dikkate alır

ya zamanında bana çok şeyler yaptılar şuan mesafeliyim , çok gidip gelmem öyle arayınca konuşurum ancak. ama dediğim gibi hasta olsa ( ki benim kv kızı yok 3 oğlu var ) koşa koşa eşim söylemeesede , kv beni aramasada gider bakarım yada evimde yapabileceğim ne varsa ortam yoksa bile oluştururum , maddi imkanım yoksa paylaşırım çocuklarıyla şöyle yapalım diye yinede bırakmam iyileşene kadar. kimseyi yargılayamayız tabiki burda konu sahibi bakmak istemiyorsa oda doğal hakkı allah bile zorlamamış istemezse bakmayabilir gelin yada damat . bize laf düşmez , ama diyorum ya allah rızası için yaparsak bazı şeyleri allahta bize acır farklı bir yerden mükafatını verir. konu sahibine tek kızdığım nokta bahanelerle burda ben aslında bakmak isterim ayağı yapması , kusura bakmayın bakmak isteyen insan hertürlü koşulu oluşturur, kendi oluşturamıyorsa etrafındakilerden yardım alır. hee bakmak istemiyorsamda bunu açıkça söylerim , ama bahaneler bana çok çirkin geliyor...

Istemiyorum dese bu kez de kocasıyla kavga edecek...

Sesinizi çıkarmayın bence. Kv'nizin geçireceği ameliyat basit bir ameliyat değil. Birçok sağlık problemi de var. Şeker hastası olduğu için yaraları çabuk iyilesmez. Yaraları kapanana kadar dikkat etmek gerekir. Evde yaşayan kişilerin çok fazla temas etmemesi, gribal bir enfeksiyonu varsa yanına yaklaşmaması lazım. Sizin evde de küçük bir çocuk olduğu için kendi rahat edemeyip birkaç gün sonra kendi gitmek isteyecek. İnsan hastayken ve belli bir yaşa geldiğinde, torun dahi olsa seslerine tahammül edemiyorlar.

bence kv isteği çok ama çok mantıksız neden dersen birincisi sadece yeni ameliyat oldu diye değil yaşlı insanlar için klozet şart yahu bunu yaptırmak zor da değil. 2 güne hallolur gerekiyorsa klozet yapılana kadar ameliyattan önce sizde kalsınlar ve klozet yapılsın evlerine.

ikincisi bu kadın açık kalp ameliyatını bademcik ameliyatı mı zannediyor ki her ameliyat risklidir. 2,5 yaşındaki çocuğa güven olur mu yatarken üzerine çıkar sarılır ya da oyuncak vs fırlar elinden ani bir hareket yapsa dikişleri için sıkıntı.

üçüncüsü kendi kendine hareket edemeyeceği için yanında ya kızı ya eşi yada 2si birden gelmek zorunda kalacak siz 100 kg bir insanı kaldıramazsınız bu açık ve net. ayrıca hastane uzak demişsiniz yine kv kendini ve sağlığını düşünüyorsa yollarda kendini heba etmemeli.

cidden bunları kendi düşünemiyorsa bile hemşire olan kızının söyleyip planlaması gerekirdi. bana çok garip geldi durumunuz. inşallah sağlığına kavuşur...

bir de lütfen herkes için konuşuyorum kilonuza sağlığınıza dikkat edin hasta olmak ayrı zor muhtaç kalmak ayrı zor... düşünüyorum da benim kızım var ve ben diyelim 60 -70 yaşında hastalanıp başına kaldım eee kızımın tam hareketli bir hayatının olacağı dönem yeminle ona rahatsızlık vermek istemem... mali açıdan müsaitsem bakıcı tutmayı tercih ederim. vicdanla fln ilgisi yok bunun. ben kendim rahat edemem. bize baksın diye de doğurmadım... Allah cc elden ayağa düşürmesi hiç kimseyi.

Açıkçası orayı ben de anlsyamadım. Hemşireymiş üstelik. Demiyor mu annemin özel bakıma ihtiyacı var? Kv bunca garipliğin arasında telef olmasa bari.

Ben acımam. Kalacak yeri var. Kocası kızı var neden gelinin evinde kalıp huzurunu bozacak. Haa ben açıksozlulukle söylerdim istemiyorum diye. Ama böyle. Kalacak yeri olmasa yardıma muhtaç olsa en önce ben teklif ederim. Ama burda bi mecburiyet yok.

Açıkçası orayı ben de anlsyamadım. Hemşireymiş üstelik. Demiyor mu annemin özel bakıma ihtiyacı var? Kv bunca garipliğin arasında telef olmasa bari.

Ben de o kısmı herhalde akşamları gelir diye düşündüm gelir bence annesi sonuçta belkide yanında yerde biryerde da yatar . Yatmasada kesin gelir bence iş çıkışı zaten hemşireler 3 gün çalışıyor 4 gün çalışmıyor onların öyle değişik birşeyleri var arada gece gidiyorlar arada gündüz. kalan vakitlerde annesiyle ilgilenir muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…