Kv'nin ameliyat sonrası bana gelme isteği

Istemiyorum dese bu kez de kocasıyla kavga edecek...
Uygun bir dille anlatabilir.Evleri 2+1 galiba.

Hayatım anneme bakmayı bende isterim ama hem çocuk ,hem annen ,hem gelen giden olacak çok zorlanırım. Kaldı ki annen çok ağır nasıl kaldıracağım, baban desen o da yaşlı.Sen çok geç geleceksin.Bana bir faydan olmayacak.

Annene yatağımızı vermemiz gerekecek, bu durumda o kadar kişi nasıl nerde kalacağız diyebilir.

2-3 olsa gün olsa anlıyorumda uzun süre sıkıntı olur.Bunu kardeşinlede konuşalım başka bir çözüm bulalım diyebilir.

Klozeti yaptırırırsak normal zamanda da annene kolaylık olur .Bizim evden ziyade kardeşin izin alsın .Annen kendi odasında kendi yatağında daha rahat eder.Hem hijyenik olur.

Bende arada onlarda kalırım destek olurum arada gider gelirim desin.

kız evlat olsada herkes aynı vicdanda aynı sevgide değil kızlar , annesini sevmeyen yada vurdumduymaz biçok kız çocuğu tanıyorum..

Allah aşkına gelip kalsın ya .yakın zamanda açık kalp ameliyatı ile kapakcigim değişti! İlk 2 hafta değil alaturka tuvalete oturmak koltuğa oturup yada klozete otursam şükür agridan ! Pantolonumu iç camasirimi kaldırmak bile meseleydi ilk zamanlar ki iyileşme süreci en az 2 ay psikolojik açıdan ise daha zor .ve bana da eşimin ailesi ile kendi ailem baktı biraz anlamaya çalışın kadını gelip kalmak istemesi son derece doğal ve hatta siz getirin evinize basit bir ameliyat değil o sırada komplikasyon bile gelişebilir bende oldu .kadının zaten şeker hastalığı varmış ne olacağı belli degil

geçmiş olsun

Istemiyorum dese bu kez de kocasıyla kavga edecek...

Senin için dünyadaki en önemli şey kocayla kavga etmemek herhalde. Kvmi hiç sevmem baya sorunlar yaşadık, yüzünü görmeye bile sinir olurum, cok saygılı ve sevgili olduğumda söylenemez ona karşı, kendisini aramam bile, ama ağır hasta olup bi şekilde elime kalırsa, hasta kadına zulum etcek kadar insanlıktan çıkamam hiçbişey için. Böyle yapacak olan hiç yapmasın, yarın kimin ne olacağı belli değil döner bulur.

Neden sadece eşin bakmadı canım?

Kızımlada gidip kalamam eve gidelim diye ağlıyor nereye gitsek. Ancak arada gidebilirim. Gerçekten zor bir kızım var.
herseye malesef bir bahaneniz var. 2 3 gün kalmaz kvdeniz daha uzun durcak orasi kesin. kalp ameliyati olan insan 2 3 günde toparlanmaz. Ama ne olursa olsun sonuct ciddi bir ameliyat geciriyor ne olmus baksaniz?! kimse sirtinda tasimami beklemiyor. elinden geldigi kadar bak. görümce sizin üzerinize niye yikmak istiyor? ne alaka cok ark niyetlisiniz belki kvdenizin fikriydi? millet 5 cocukla kvdeyle yasayip isini üstününede derdini cekiYorlar. siz 1 hafta bile idara edemicekmisiniz bir cocugunuz var üstelik. cok ayip ediyorsunuz. kendi anneniz olsa aynisinimi yapardiniz? cevabiniz evetse ozaman gercekten hayirli bir evlet degilsiniz

valla ne diyeyim yorum yapamıyorum gerçekten

katılıyorum sırf kocayla aram bozulmasın diye ikiyüzlülükle hevessiz bakacaksa ( burda yemek verme önüne çorba at diyenler bile varken ) hiç almayın evinize , sizi kötü bilsin herkes yeterki o hasta yatagındaki kadın istenmediğini , zorla bakıldığını hissetmesin bu bir insan için çok ağır..

Konudaki neredeyse tüm mesajları okudum, 100 kilo bir insanı yerinden bile kaldıramayacaksa kınu sahibi, istemeyince neden vicdansız oluyor arkadaşlar?
Daha ameliyata 2 hafta varsa bunun üzerine ciddi bir plan yapılması gerekmez mi? Öyle telefonda laf arasında kararlaştırılacak bir şey mi bu?
Konu sahibi bakacaksa bile, şimdiden yatağının odasının ayarlanması gerekiyor anlaşılan, bakım malzemesinin de ayarlanması gerek. 85 yaşında anne yardımcı olamaz, belki yemek yapabilir, o şekilde yardımı olur. Kp ile birlikte mi bakacak konu sahibi? Eğer kp de soğukkanlı biri değilse eşi veya görümcesi muhakkak izin almalı.
Konu sahibi hadi vicdanlı olsun, tamam deyip kapatsın konuyu, eeee? Bakamaz ki tek başına yine de.

Ben de konu başında çocuğu bahane ediyor sanki diye düşündüm. Ama 100 kilo deyince yatalak hasta gibi olur diye düşünerek ben bakamam diye yorum yazdım. Ama arkadaşlar kendilerinden örnek verdiler, hasta bakımı üzerine, konu sahibinin tek başına üstünden gelebileceği bir şey değil.

Ayrıca hasta ve yaşlıların evleri de ona göre düzenlenmeli, dedem 90 yaşına kadar yaşadoı, klozetini lavobosunu dayım tam onun boyuna göre ayarladı.

valla ne diyeyim yorum yapamıyorum gerçekten

Yapma karmaya inan

Bu hafta içi demiş 2 hafta nerden çıktı

Bu hafta içi demiş 2 hafta nerden çıktı

Kafam karıştı valla, yorumlardan öyle gördüm sanki. Bu haftaiçi ise daha acil.
Yani kendi doğumumu annemlerde yaptım ben, doğumdan önce hasta bakım planı yaptık resmen:) annem bana bakacak, kardeşim yemek yapacak, misafirlere şu bu alınacak ikramlık.
Konu sahibi ise sadece telefonla konuşmuş gibi anladım ben. Eşinin ve görümcenin izin alamasalar bile daha çok plana dahil olmaları gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…