- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
Uygun bir dille anlatabilir.Evleri 2+1 galiba.Istemiyorum dese bu kez de kocasıyla kavga edecek...
kız evlat olsada herkes aynı vicdanda aynı sevgide değil kızlar , annesini sevmeyen yada vurdumduymaz biçok kız çocuğu tanıyorum..Ben de o kısmı herhalde akşamları gelir diye düşündüm gelir bence annesi sonuçta belkide yanında yerde biryerde da yatar . Yatmasada kesin gelir bence iş çıkışı zaten hemşireler 3 gün çalışıyor 4 gün çalışmıyor onların öyle değişik birşeyleri var arada gece gidiyorlar arada gündüz. kalan vakitlerde annesiyle ilgilenir muhakkak
kız güldüm ya böyle ciddi bir konuda yazdığına allah iyiliğini versin :)
Telef falan dediysen aklıma fake zeynep geldiAçıkçası orayı ben de anlsyamadım. Hemşireymiş üstelik. Demiyor mu annemin özel bakıma ihtiyacı var? Kv bunca garipliğin arasında telef olmasa bari.
Telef falan dediysen aklıma fake zeynep geldi
geçmiş olsunAllah aşkına gelip kalsın ya .yakın zamanda açık kalp ameliyatı ile kapakcigim değişti! İlk 2 hafta değil alaturka tuvalete oturmak koltuğa oturup yada klozete otursam şükür agridan ! Pantolonumu iç camasirimi kaldırmak bile meseleydi ilk zamanlar ki iyileşme süreci en az 2 ay psikolojik açıdan ise daha zor .ve bana da eşimin ailesi ile kendi ailem baktı biraz anlamaya çalışın kadını gelip kalmak istemesi son derece doğal ve hatta siz getirin evinize basit bir ameliyat değil o sırada komplikasyon bile gelişebilir bende oldu .kadının zaten şeker hastalığı varmış ne olacağı belli degil
Evet evet o :)O kimdi kanepe yandı falan diyen mi
Istemiyorum dese bu kez de kocasıyla kavga edecek...
Teşekkür ederimgeçmiş olsun
Evet evet o :)
Neden sadece eşin bakmadı canım?Allah aşkına gelip kalsın ya .yakın zamanda açık kalp ameliyatı ile kapakcigim değişti! İlk 2 hafta değil alaturka tuvalete oturmak koltuğa oturup yada klozete otursam şükür agridan ! Pantolonumu iç camasirimi kaldırmak bile meseleydi ilk zamanlar ki iyileşme süreci en az 2 ay psikolojik açıdan ise daha zor .ve bana da eşimin ailesi ile kendi ailem baktı biraz anlamaya çalışın kadını gelip kalmak istemesi son derece doğal ve hatta siz getirin evinize basit bir ameliyat değil o sırada komplikasyon bile gelişebilir bende oldu .kadının zaten şeker hastalığı varmış ne olacağı belli degil
Aaa fake miymiş o konu?..nasıl yani resmen üzülmüştüm günlerce..O kimdi kanepe yandı falan diyen mi
herseye malesef bir bahaneniz var. 2 3 gün kalmaz kvdeniz daha uzun durcak orasi kesin. kalp ameliyati olan insan 2 3 günde toparlanmaz. Ama ne olursa olsun sonuct ciddi bir ameliyat geciriyor ne olmus baksaniz?! kimse sirtinda tasimami beklemiyor. elinden geldigi kadar bak. görümce sizin üzerinize niye yikmak istiyor? ne alaka cok ark niyetlisiniz belki kvdenizin fikriydi? millet 5 cocukla kvdeyle yasayip isini üstününede derdini cekiYorlar. siz 1 hafta bile idara edemicekmisiniz bir cocugunuz var üstelik. cok ayip ediyorsunuz. kendi anneniz olsa aynisinimi yapardiniz? cevabiniz evetse ozaman gercekten hayirli bir evlet degilsinizKızımlada gidip kalamam eve gidelim diye ağlıyor nereye gitsek. Ancak arada gidebilirim. Gerçekten zor bir kızım var.
Ben acımam. Kalacak yeri var. Kocası kızı var neden gelinin evinde kalıp huzurunu bozacak. Haa ben açıksozlulukle söylerdim istemiyorum diye. Ama böyle. Kalacak yeri olmasa yardıma muhtaç olsa en önce ben teklif ederim. Ama burda bi mecburiyet yok.
katılıyorum sırf kocayla aram bozulmasın diye ikiyüzlülükle hevessiz bakacaksa ( burda yemek verme önüne çorba at diyenler bile varken ) hiç almayın evinize , sizi kötü bilsin herkes yeterki o hasta yatagındaki kadın istenmediğini , zorla bakıldığını hissetmesin bu bir insan için çok ağır..Senin için dünyadaki en önemli şey kocayla kavga etmemek herhalde. Kvmi hiç sevmem baya sorunlar yaşadık, yüzünü görmeye bile sinir olurum, cok saygılı ve sevgili olduğumda söylenemez ona karşı, kendisini aramam bile, ama ağır hasta olup bi şekilde elime kalırsa, hasta kadına zulum etcek kadar insanlıktan çıkamam hiçbişey için. Böyle yapacak olan hiç yapmasın, yarın kimin ne olacağı belli değil döner bulur.
valla ne diyeyim yorum yapamıyorum gerçekten
Konudaki neredeyse tüm mesajları okudum, 100 kilo bir insanı yerinden bile kaldıramayacaksa kınu sahibi, istemeyince neden vicdansız oluyor arkadaşlar?
Daha ameliyata 2 hafta varsa bunun üzerine ciddi bir plan yapılması gerekmez mi? Öyle telefonda laf arasında kararlaştırılacak bir şey mi bu?
Konu sahibi bakacaksa bile, şimdiden yatağının odasının ayarlanması gerekiyor anlaşılan, bakım malzemesinin de ayarlanması gerek. 85 yaşında anne yardımcı olamaz, belki yemek yapabilir, o şekilde yardımı olur. Kp ile birlikte mi bakacak konu sahibi? Eğer kp de soğukkanlı biri değilse eşi veya görümcesi muhakkak izin almalı.
Konu sahibi hadi vicdanlı olsun, tamam deyip kapatsın konuyu, eeee? Bakamaz ki tek başına yine de.
Ben de konu başında çocuğu bahane ediyor sanki diye düşündüm. Ama 100 kilo deyince yatalak hasta gibi olur diye düşünerek ben bakamam diye yorum yazdım. Ama arkadaşlar kendilerinden örnek verdiler, hasta bakımı üzerine, konu sahibinin tek başına üstünden gelebileceği bir şey değil.
Ayrıca hasta ve yaşlıların evleri de ona göre düzenlenmeli, dedem 90 yaşına kadar yaşadoı, klozetini lavobosunu dayım tam onun boyuna göre ayarladı.
Ama ameliyat olacağını 2-3 ay önceden bilyormuş herkes.Bu hafta içi demiş 2 hafta nerden çıktı
Bu hafta içi demiş 2 hafta nerden çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?