Kv'nin ameliyat sonrası bana gelme isteği


Konunun başında yazıyo bu hafta içi diye bir daha bak istersen, yorumlara göre şekil değiştiren konuları sevmiyorum
 
Bu hafta perşembe ya da cuma olacak ameliyatı. Ameliyat olacağını en az üç ay önceden biliyorlardı ama hiçbir hazırlık yapmadılar. Dün akşam telde bana geleceğini öğrendim.
Ayrıca ben durumumdan bahsediyorum şartlarımdan. Bahane gibi algılanıyorsa birşey yapamam.
 
2 hafta işini kim ortaya attı aradım bulamadım, konu başında yazıyor yaw bu hafta içi diye, yani çarşamba perşembe ya da cuma diye anlıyorum ben, başka anlamı varsa siz yazın
 

Sen sordun mi peki,nasıl olacak ne düşünüyorsunuz diye,nasılsın iyi misin nasıl oldun ya da eşinle nasıl yapacağız diye?
 
Ayrıca vicdansız değilim çünkü dün kv ameliyattayken annesi bari bende kalır kp ile kalmak istemez diye aramıştım. Hani vicdansızım ya ben..Neyse... Bunun üzerine kv bana "aaa iyi olur bende zaten ameliyattan sonra iki gün size gelip kalacağım" dedi.
 
önümüzdeki ay annem ameliyat olacak, 40 tane gelini olsa birine baktırmam annem o benim, kızı dururken neden sizden bakmanız bekleniyor anlamıyorum, kızının nasıl içi rahat edecek mesela, garip... tek sebep tuvaletse tuvalete her türlü çözüm bulunurdu.
 
kızında iş yok kadının zaten , bide hemşire olacak . iyi bir bakıcı hemşire bulabilir yanına kendisi çalışıyorsada , ama işte hep allahıma hamilelikten öncede dua ediyorum şimdide hayırlı kıymet bilen evladım olsun allahım kızda olsa erkekte olsa , bana baksın diye büyütmüyoruz tabiki öyle bir ahlakı olacakki değil sadece annesine kendisine kötülük yapmş olsada hasta yataga düştüğünde kayınvalidesinede yada kim olursa olsun bakacak , düşene bir tekmede o hiçbirzaman vurmayacak , yaptıgı herşeyi insanlar takdir etsin , kocasıyla arası bozulmasın diye değil, allah görüyor allahın hatrına yapıyorum diyecek.. Amin.
 
2 hafta işini kim ortaya attı aradım bulamadım, konu başında yazıyor yaw bu hafta içi diye, yani çarşamba perşembe ya da cuma diye anlıyorum ben, başka anlamı varsa siz yazın
2 hafta işini ben de bir yorumda gördüm konu sahibi aradaki mesajlarda yazdı diye düşündüm. Değilmiş ama 3 ay önceden belli imiş , tabi tuvalet yaptırmak için artık çok geç ama yapılmak istense 3 ayda zilyon kere yapılırmış
 
Tüm kardeşler para toplasınlar aralarında insan yükü ağırdır; "bir hasta bakıcı ve temizlik,yemek için yardımcı kadın" tutsunlar.
Eşiniz ve görümcenize söyleyin sizde kaldığı süre boyunca izin alıp yardımcı olsunlarkendi annelerine bakımında destek olmak zorundalar hiç size yıkılmasınlar
 
Doğum da olduğu için bebek de vardı ikimize yetemezdi ve ailelerin yanına gittik eşim memur belli bir süre izin alabildi sadece zaten
Zaten en doğrusunu yapmışsınız, tek bir kişi ile olacak iş değil. Çok geçmiş olsun, Allah bir daha o acı günleri göstermesin İnşallah.
 
Zaten en doğrusunu yapmışsınız, tek bir kişi ile olacak iş değil. Çok geçmiş olsun, Allah bir daha o acı günleri göstermesin İnşallah.
Amin amin .zor bir dönem psikolojik olarak da yani o dönem sevdiğim kişileri yanımda görmek istiyordum sadece moral bulacağım
 
Evet kocam benim için çok değerli. Bakıyorum da üzerime geliniyor. Bakmam arkadaşım. Emrivaki yapan, bakacak başka birisi olan , kendi annem bile olmayan bir kadına çocuklu halimle neden bakayım. Yani konu sahibinin yerinde olsam... Bana konu sahibini kullanmaya çalışıyor gibi geldi. Ayrıca konu sahibi bakamaz kadına. Kendi istese bile bakamaz. Kolay mi yahu koca kadının bakımı. Kocasının annesi madem kocası tutsun bir bakıcı baktirsin. Bu kadın bakmak zorunda mı yani. Hiç de bakmak zorunda değil.
 
Oğlum 7 aylıktı kaynanam safra kesesinden ameliyat oldu gel bende kal dedim gelmedi.. ki çok kötü şeyler yaşamıştık. kızı geldi yanında kaldı 1 hafta ama sadece kaldı.. ben 3 tencere yemek yapıp taşıdım 1 hafta boyunca.. kahvaltı bulaşıklarına bile dokunmazdı görümce.. yedir içir doyur yıka temizle gebermiştim.. 7 aylık çocuk zaten durmuyo. O 1 haftada 3 4 kilo vermiştim.. üstüne bi de laf söylediler.. eşim de kızdı bırak ne halleri varsa görsünler dedi.

Oğlum 2 yaşındayken de sol kolundan ameliyat oldu.. 1 hafta bende kaldı bebek gibi yatırdım.. üstünü değiştirdim.. banyosunu yaptırdım.. kayınpederim de bendeydi.. ama naptı evimden gider gitmez kocama yavşayan bi kadın vardı kaynanamın komşusuydu bu kadın.. onunla görüşmüş hemen.. bende öğrendim bunu.. yuvamın huzurunu kaçıran kadınla ne işin var senin napmaya çalışıyosun dedim diye bi sürü laf söyleyip hakaret edip hep birlikte küsmüşlerdi bana :))

Ben insanlığımı yaparım o da kendine yakışanı yapar.. özünde ne varsa dışına o vurur derim ben.. şimdi yine bi şey olsa yine bakarım.. siz de idare edin bi süreliğine ve görümcenizden eşinizden yardım istersiniz.. zaten yardımcı olucaklardır diye düşünüyorum.. olmadı bi yardımcı ayarlasın yanınıza eşiniz siz de daha rahat idare edersiniz
 
Yuhhhhh kere yuhhh yazıklar olsun nankör insanlara. Ama üzülme balık bilmezse Halik bilir :) Allah kabul etsin.
 
Ameliyatlı birisi için klozet ciddi bir sorun.demekki sizin yanınızda daha iyi hissedecek.bence buna canınızı sıkmayın.cocugunuz çokta küçük değil çalışmıyormuşsunuz da.icinizi sıkmayın
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…