- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
Ama ameliyat olacağını 2-3 ay önceden bilyormuş herkes.
Kafam karıştı valla, yorumlardan öyle gördüm sanki. Bu haftaiçi ise daha acil.
Yani kendi doğumumu annemlerde yaptım ben, doğumdan önce hasta bakım planı yaptık resmen:) annem bana bakacak, kardeşim yemek yapacak, misafirlere şu bu alınacak ikramlık.
Konu sahibi ise sadece telefonla konuşmuş gibi anladım ben. Eşinin ve görümcenin izin alamasalar bile daha çok plana dahil olmaları gerekir.
Bu hafta perşembe ya da cuma olacak ameliyatı. Ameliyat olacağını en az üç ay önceden biliyorlardı ama hiçbir hazırlık yapmadılar. Dün akşam telde bana geleceğini öğrendim.
Ayrıca ben durumumdan bahsediyorum şartlarımdan. Bahane gibi algılanıyorsa birşey yapamam.
Evet pazar akşamı konuşuldu hatta sözüm ona odasını tülleri vs temizlemişlerdi.Sen sordun mi peki,nasıl olacak ne düşünüyorsunuz diye,nasılsın iyi misin nasıl oldun ya da eşinle nasıl yapacağız diye?
Evet pazar akşamı konuşuldu hatta sözüm ona odasını tülleri vs temizlemişlerdi.
kızında iş yok kadının zaten , bide hemşire olacak . iyi bir bakıcı hemşire bulabilir yanına kendisi çalışıyorsada , ama işte hep allahıma hamilelikten öncede dua ediyorum şimdide hayırlı kıymet bilen evladım olsun allahım kızda olsa erkekte olsa , bana baksın diye büyütmüyoruz tabiki öyle bir ahlakı olacakki değil sadece annesine kendisine kötülük yapmş olsada hasta yataga düştüğünde kayınvalidesinede yada kim olursa olsun bakacak , düşene bir tekmede o hiçbirzaman vurmayacak , yaptıgı herşeyi insanlar takdir etsin , kocasıyla arası bozulmasın diye değil, allah görüyor allahın hatrına yapıyorum diyecek.. Amin.önümüzdeki ay annem ameliyat olacak, 40 tane gelini olsa birine baktırmam annem o benim, kızı dururken neden sizden bakmanız bekleniyor anlamıyorum, kızının nasıl içi rahat edecek mesela, garip... tek sebep tuvaletse tuvalete her türlü çözüm bulunurdu.
2 hafta işini ben de bir yorumda gördüm konu sahibi aradaki mesajlarda yazdı diye düşündüm. Değilmiş ama 3 ay önceden belli imiş , tabi tuvalet yaptırmak için artık çok geç ama yapılmak istense 3 ayda zilyon kere yapılırmış2 hafta işini kim ortaya attı aradım bulamadım, konu başında yazıyor yaw bu hafta içi diye, yani çarşamba perşembe ya da cuma diye anlıyorum ben, başka anlamı varsa siz yazın
Doğum da olduğu için bebek de vardı ikimize yetemezdi ve ailelerin yanına gittik eşim memur belli bir süre izin alabildi sadece zatenNeden sadece eşin bakmadı canım?
Zaten en doğrusunu yapmışsınız, tek bir kişi ile olacak iş değil. Çok geçmiş olsun, Allah bir daha o acı günleri göstermesin İnşallah.Doğum da olduğu için bebek de vardı ikimize yetemezdi ve ailelerin yanına gittik eşim memur belli bir süre izin alabildi sadece zaten
+12-3 günse ses etmezdim. Eşinizin annesi, çocuğun babannesi sonuçta. Gelsin kalsın ne olacak.
Lakin haklısınız şeker astım kalp yazmışsınız, evimde ölür mü acaba diye korkardım.
Amin amin .zor bir dönem psikolojik olarak da yani o dönem sevdiğim kişileri yanımda görmek istiyordum sadece moral bulacağımZaten en doğrusunu yapmışsınız, tek bir kişi ile olacak iş değil. Çok geçmiş olsun, Allah bir daha o acı günleri göstermesin İnşallah.
Evet kocam benim için çok değerli. Bakıyorum da üzerime geliniyor. Bakmam arkadaşım. Emrivaki yapan, bakacak başka birisi olan , kendi annem bile olmayan bir kadına çocuklu halimle neden bakayım. Yani konu sahibinin yerinde olsam... Bana konu sahibini kullanmaya çalışıyor gibi geldi. Ayrıca konu sahibi bakamaz kadına. Kendi istese bile bakamaz. Kolay mi yahu koca kadının bakımı. Kocasının annesi madem kocası tutsun bir bakıcı baktirsin. Bu kadın bakmak zorunda mı yani. Hiç de bakmak zorunda değil.Senin için dünyadaki en önemli şey kocayla kavga etmemek herhalde. Kvmi hiç sevmem baya sorunlar yaşadık, yüzünü görmeye bile sinir olurum, cok saygılı ve sevgili olduğumda söylenemez ona karşı, kendisini aramam bile, ama ağır hasta olup bi şekilde elime kalırsa, hasta kadına zulum etcek kadar insanlıktan çıkamam hiçbişey için. Böyle yapacak olan hiç yapmasın, yarın kimin ne olacağı belli değil döner bulur.
Yuhhhhh kere yuhhh yazıklar olsun nankör insanlara. Ama üzülme balık bilmezse Halik bilir :) Allah kabul etsin.Oğlum 7 aylıktı kaynanam safra kesesinden ameliyat oldu gel bende kal dedim gelmedi.. ki çok kötü şeyler yaşamıştık. kızı geldi yanında kaldı 1 hafta ama sadece kaldı.. ben 3 tencere yemek yapıp taşıdım 1 hafta boyunca.. kahvaltı bulaşıklarına bile dokunmazdı görümce.. yedir içir doyur yıka temizle gebermiştim.. 7 aylık çocuk zaten durmuyo. O 1 haftada 3 4 kilo vermiştim.. üstüne bi de laf söylediler.. eşim de kızdı bırak ne halleri varsa görsünler dedi.
Oğlum 2 yaşındayken de sol kolundan ameliyat oldu.. 1 hafta bende kaldı bebek gibi yatırdım.. üstünü değiştirdim.. banyosunu yaptırdım.. kayınpederim de bendeydi.. ama naptı evimden gider gitmez kocama yavşayan bi kadın vardı kaynanamın komşusuydu bu kadın.. onunla görüşmüş hemen.. bende öğrendim bunu.. yuvamın huzurunu kaçıran kadınla ne işin var senin napmaya çalışıyosun dedim diye bi sürü laf söyleyip hakaret edip hep birlikte küsmüşlerdi bana :))
Ben insanlığımı yaparım o da kendine yakışanı yapar.. özünde ne varsa dışına o vurur derim ben.. şimdi yine bi şey olsa yine bakarım.. siz de idare edin bi süreliğine ve görümcenizden eşinizden yardım istersiniz.. zaten yardımcı olucaklardır diye düşünüyorum.. olmadı bi yardımcı ayarlasın yanınıza eşiniz siz de daha rahat idare edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?