Kv'nin ameliyat sonrası bana gelme isteği

Klozetten çok hijyeni bakımı önemli. Klozet sorunu nedir ki çözülür. Şimdi isteseler bile iki günde taktırabilirler ama yok onlar bana güveniyor.
 

Daha önce de yazdım. Tuvaletlerini klozetliye çevittirin. "Bizde kalacağın birkaç günden sonra kendi evinde de rahat etmeni istedik" dersiniz.

Bir de bir arkadaş yazmış, çok fazla bakım gerekiyormuş. Evde bakacak kişisi yoksa kayınvalidenize yürürken vs. destek olabilecek güçlü kuvvetli bir bakıcı veya hemşire tutulması gerekir.
 
Son düzenleme:
Kalp ameliyati olup 3 gunlukken yolculuk yapamaz yani. Sana gelip 1 ay kalir. Zaten kizi calisiyomus, sana baktiracak kendini.
İşte başka hesaplar yapılıyor bana danışılmadan fikrim alınmadan. Kendisini bana baktırmak istiyorsa bi sor bakabilir miyim diye. Eşim izin alamaz aşırı yoğun evde de hep çalışıyor. Görümcem evet çalışıyor ama izin alsın olmadı maddi durumu gayet iyi bakıcı tutsun. Burada neden taşın altına sadece benim elimi sokmam bekleniyor. Çocuk mu kandırıyorlar iki gün klozet için kalıp evime gideceğim diye. Herkes soksun o taşın altına elini.
 
Kalp ameliyati olup 3 gunlukken yolculuk yapamaz yani. Sana gelip 1 ay kalir. Zaten kizi calisiyomus, sana baktiracak kendini.
Kadın 2-3 kalıp hastaneye kontrole gider zaten. Hastaneden de evine geçer.
1 ay evden çıkmaması olası değil.
 
Cok katisiniz kusura bakmayin. Kendi anneniz olsa böyle dusunmezsiniz. Ben kvmi anlayissiz bulurum ama söz konusu saglik olursa basimin ustunde yeri var,yeterki beni cagirmasin gelsin benim evimde iyilesene kadar kalsin diye dusunurum. Kizinizin sizin yataginiz disinda bir yerde uyumamasi,esinizin salonda uyumasi zaten normal degil ki bunlari bahane etmeyin bence.Belki kadincagiz kaldiginda buna da cozum bulunur
 
evde küçük bebek varmış.Bebeğe durumu anlatmak çok zor.Yapma desen bile yapar.Üzerine zıplayabilir, bir şey fırlatabilir, hem bebeği sürekli kontrol altında tutmak hemde psikolojik olarak her an diken üstünde olmak, üstüne birde gördüğüm kadarıyla bakımı zor bir ameliyatmış bu bakımı yapmak sizin için olası görünmüyor.Kaldı ki kızı var piyango neden size vuruyor onu da anlamadım doğrusu.Artı fikriniz bile sorulmamış.Ben ne yapardım bilmiyorum çünkü birde vicdansız mısın sen gibi belaltı oynama durumları çıkıyor.Gerçi benim kv doğum sonrası yapmadığını bırakmadı, halada bir şey yapmadığını normal olması gerekenin olduğunu savunuyor, ben kendi adıma bu sorumluluğun altına giremezdim.çocuklu ev zarar gelir kadına ben bu sorumluluğu alamam deyin.
 
Yüz kilo kadına bu kadın nasıl baksın, bak diyenleri anlayamıyorum.istese de bakamaz zaten.onu nasıl kaldırıp yatıracak.kocası zaten işte.kendi annesi olsa tabi bir çözüm bulmaya çalışacak, sonuçta kendisi çalışıyor kocası çalışmıyor bile olsa bak diyebilir mi? Hadi annesini geçtim kadın diyelim, babama bak bile diyemez.kadın olunca hasta bakıcı muamesi neden? Kaldı ki zor durumda bile değil bir sürü bakacak kişisi ve maddi imkanı varmış.
 

100 kg olup ameliyat olan hastalara kimler bakıyor bu memlekette merak ediyorum.

Bebekli evlerde yaşayanların anne babaları hiç ameliyat olmuyor mu acaba?
 
Beni anladığınız için çok teşekkür ederim. Ben olabildiğince objektif olmaya çalışıyorum. Bana ne ilgilenmem ne hali varsa görsün demiyorum ki.
 
100 kg olup ameliyat olan hastalara kimler bakıyor bu memlekette merak ediyorum.

Bebekli evlerde yaşayanların anne babaları hiç ameliyat olmuyor mu acaba?
Şöyle söyleyeyim ben kendim ağır ameliyat gördüm, nasıl olduğunu biliyorum.Eski eşimin midesi alınmıştı boydan boya demir dikişleri vardı, bebekte değildi oğlum sekiz yaşlarındaydı ama unutup gidip sarılmak istediğinde sürekli müdahale etmem gerekiyordu.öyle kilolu filanda olmamasına rağmen yardım etmekte zorlanıyordum ki bende kırk kilo bir insanım.yardımcı tutmak zorunda kaldım çünkü hem çocuğun kirlettiği şeyleri temizleyip etrafı steril hale koymak, hem çocukla yemekle ilgilenmek hem hasta bakmak hiç mümkünü olan bir şey değil.tek başına bir çocukla konu sahibi hakkından gelemez bence.
 
Bakın bu durum size göre normal olmayabilir fakat eşimle benim bu durumdan bir şikayetimiz yok.Bahane de değil evin durumu bu.
 
Üç farklı kutup var bir grup bakma görümcen baksın diyor diğeri çocuğu bahane etme bakman gerek diyor bir diğer grup da Allah rızası için bak diyor
Ben olsam Allah rızası için bakabildiğim kadarıyla bakmaya çalışırdım çünkü karşı taraf kararını çoktan vermiş kv size gelecek o yüzden stres yapmanın bir faydası yok zaten ciddi bir ameliyat yine söylüyorum sağ çıkamayabilir elinden geleni yaparsın zaten olmazsa o zaman bir çaresine bakılır
 
Bır kac gun kalsın ne olcak kı derdim fakat sinir bozucu. Normald ilişkiniz nasıldır?
 
Bakın bu durum size göre normal olmayabilir fakat eşimle benim bu durumdan bir şikayetimiz yok.Bahane de değil evin durumu bu.
Böyle bir konunun laf arasında söylenmesi çok garip. O konuda haklısınız. Ama merak ettiğim bir şey var. Hiç tatile falan gitmiyor musunuz?? Çocuğunuz nasıl sizin yatağınızdan başka yerde yatmıyor?
 
100 kg olup ameliyat olan hastalara kimler bakıyor bu memlekette merak ediyorum.

Bebekli evlerde yaşayanların anne babaları hiç ameliyat olmuyor mu acaba?
Açık kalp ameliyatı sonrası bakım sürecini biliyor musunuz? Bunu bilerek mı bu yorumu yaptınız merak ettim.
 


Karşı taraf kararını verirken kime sormuş peki?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…