Kv ameliyat olacağını aylar aylar önceainden biliyordu ani bir durum değil.
Yazmayı gerçekten istemedim fakat ben kv'ye gösterdiğim hürmeti kendi anneme göstermiyorum. Sık sık da görüşüyoruz zaten. Unutamadığım şeyler yaptılar ama ben genede tavır almadım.
Ben ilgilenmem de demiyorum hep dedim. Fakat kendi evinde kendisine özel yatağı odası var. Hijyeni daha sağlıklı olur. Ben gider gene ilgilenirim. Yani kendi evi varken bende kalmak niye ve sadece kendisi de olmaz aile boyu olur. Görümce, kp, anneanne.
2-3 gün 10 gün,2 hafta sorun olmaz ama eminin aylar sürer. Bademcik ameliyatı değil bu.
Vicdansız değilim tam tersi fazla vicdanlı olduğum için tepeme çıkılıyor gibi hissediyorum.
İşte başka hesaplar yapılıyor bana danışılmadan fikrim alınmadan. Kendisini bana baktırmak istiyorsa bi sor bakabilir miyim diye. Eşim izin alamaz aşırı yoğun evde de hep çalışıyor. Görümcem evet çalışıyor ama izin alsın olmadı maddi durumu gayet iyi bakıcı tutsun. Burada neden taşın altına sadece benim elimi sokmam bekleniyor. Çocuk mu kandırıyorlar iki gün klozet için kalıp evime gideceğim diye. Herkes soksun o taşın altına elini.Kalp ameliyati olup 3 gunlukken yolculuk yapamaz yani. Sana gelip 1 ay kalir. Zaten kizi calisiyomus, sana baktiracak kendini.
Kadın 2-3 kalıp hastaneye kontrole gider zaten. Hastaneden de evine geçer.Kalp ameliyati olup 3 gunlukken yolculuk yapamaz yani. Sana gelip 1 ay kalir. Zaten kizi calisiyomus, sana baktiracak kendini.
Kv açık kalp ameliyatı olacak çok ciddi bir ameliyat. İki gün sonra nasıl hastaneye gider bizim eve 50 kmKadın 2-3 kalıp hastaneye kontrole gider zaten. Hastaneden de evine geçer.
1 ay evden çıkmaması olası değil.
Kv açık kalp ameliyatı olacak çok ciddi bir ameliyat. İki gün sonra nasıl hastaneye gider bizim eve 50 km
evde küçük bebek varmış.Bebeğe durumu anlatmak çok zor.Yapma desen bile yapar.Üzerine zıplayabilir, bir şey fırlatabilir, hem bebeği sürekli kontrol altında tutmak hemde psikolojik olarak her an diken üstünde olmak, üstüne birde gördüğüm kadarıyla bakımı zor bir ameliyatmış bu bakımı yapmak sizin için olası görünmüyor.Kaldı ki kızı var piyango neden size vuruyor onu da anlamadım doğrusu.Artı fikriniz bile sorulmamış.Ben ne yapardım bilmiyorum çünkü birde vicdansız mısın sen gibi belaltı oynama durumları çıkıyor.Gerçi benim kv doğum sonrası yapmadığını bırakmadı, halada bir şey yapmadığını normal olması gerekenin olduğunu savunuyor, ben kendi adıma bu sorumluluğun altına giremezdim.çocuklu ev zarar gelir kadına ben bu sorumluluğu alamam deyin.İşte başka hesaplar yapılıyor bana danışılmadan fikrim alınmadan. Kendisini bana baktırmak istiyorsa bi sor bakabilir miyim diye. Eşim izin alamaz aşırı yoğun evde de hep çalışıyor. Görümcem evet çalışıyor ama izin alsın olmadı maddi durumu gayet iyi bakıcı tutsun. Burada neden taşın altına sadece benim elimi sokmam bekleniyor. Çocuk mu kandırıyorlar iki gün klozet için kalıp evime gideceğim diye. Herkes soksun o taşın altına elini.
Yüz kilo kadına bu kadın nasıl baksın, bak diyenleri anlayamıyorum.istese de bakamaz zaten.onu nasıl kaldırıp yatıracak.kocası zaten işte.kendi annesi olsa tabi bir çözüm bulmaya çalışacak, sonuçta kendisi çalışıyor kocası çalışmıyor bile olsa bak diyebilir mi? Hadi annesini geçtim kadın diyelim, babama bak bile diyemez.kadın olunca hasta bakıcı muamesi neden? Kaldı ki zor durumda bile değil bir sürü bakacak kişisi ve maddi imkanı varmış.
Beni anladığınız için çok teşekkür ederim. Ben olabildiğince objektif olmaya çalışıyorum. Bana ne ilgilenmem ne hali varsa görsün demiyorum ki.Yüz kilo kadına bu kadın nasıl baksın, bak diyenleri anlayamıyorum.istese de bakamaz zaten.onu nasıl kaldırıp yatıracak.kocası zaten işte.kendi annesi olsa tabi bir çözüm bulmaya çalışacak, sonuçta kendisi çalışıyor kocası çalışmıyor bile olsa bak diyebilir mi? Hadi annesini geçtim kadın diyelim, babama bak bile diyemez.kadın olunca hasta bakıcı muamesi neden? Kaldı ki zor durumda bile değil bir sürü bakacak kişisi ve maddi imkanı varmış.
Şöyle söyleyeyim ben kendim ağır ameliyat gördüm, nasıl olduğunu biliyorum.Eski eşimin midesi alınmıştı boydan boya demir dikişleri vardı, bebekte değildi oğlum sekiz yaşlarındaydı ama unutup gidip sarılmak istediğinde sürekli müdahale etmem gerekiyordu.öyle kilolu filanda olmamasına rağmen yardım etmekte zorlanıyordum ki bende kırk kilo bir insanım.yardımcı tutmak zorunda kaldım çünkü hem çocuğun kirlettiği şeyleri temizleyip etrafı steril hale koymak, hem çocukla yemekle ilgilenmek hem hasta bakmak hiç mümkünü olan bir şey değil.tek başına bir çocukla konu sahibi hakkından gelemez bence.100 kg olup ameliyat olan hastalara kimler bakıyor bu memlekette merak ediyorum.
Bebekli evlerde yaşayanların anne babaları hiç ameliyat olmuyor mu acaba?
Bakın bu durum size göre normal olmayabilir fakat eşimle benim bu durumdan bir şikayetimiz yok.Bahane de değil evin durumu bu.Cok katisiniz kusura bakmayin. Kendi anneniz olsa böyle dusunmezsiniz. Ben kvmi anlayissiz bulurum ama söz konusu saglik olursa basimin ustunde yeri var,yeterki beni cagirmasin gelsin benim evimde iyilesene kadar kalsin diye dusunurum. Kizinizin sizin yataginiz disinda bir yerde uyumamasi,esinizin salonda uyumasi zaten normal degil ki bunlari bahane etmeyin bence.Belki kadincagiz kaldiginda buna da cozum bulunur
Bır kac gun kalsın ne olcak kı derdim fakat sinir bozucu. Normald ilişkiniz nasıldır?Merhaba hanımlar. Hemen ön bilgi verip sorunuma geçeyim.
Ben İstanbul'da yaşıyorum. 28 aylık bana sın derece düşkün ve tüm zamanımı alan bir kızım var. O nedenle halen işe dönüş bile yapamıyorum.
Kv de İstanbul'da yaşıyor. O, Avrupa yakasında; ben ise Asya. Evde annesi (sağlığı gayet yerinde), emekli kocası ve kızı ile birlikte. Görümcemde çalışıyor.
Kv'nin bu hafta içi açık kalp ameliyatı ile kalp kapakçığı değişecek. Ayrıca kendisinin ileri derece astım, kansızlık, şeker, tansiyon sorunu var ve en az 100 kilo.
Bugün telde bana ameliyattan sonra bana gelip iki üç gün bende kalacağını, sonra evine geçeceğini söyledi. Sebebi ise bizim evde klozet var onlarda yok. Moralini bozmak için birşey demedim ama sonradan canım sıkıldı. Bu isteği bana saçma geldi ve bana sorulmadan alınan bir karar. O kadar ciddi ve sağlık sorunları olan bir kişinin bende iki gün kalıp eve geçeceğini söylemesini aklım mantığım almadı. Kaldı ki görümcem sağlıkçı. Kv bilmese o bilir. Amaç nedir anlamadım. siz olsanız kabul eder miydiniz?
Böyle bir konunun laf arasında söylenmesi çok garip. O konuda haklısınız. Ama merak ettiğim bir şey var. Hiç tatile falan gitmiyor musunuz?? Çocuğunuz nasıl sizin yatağınızdan başka yerde yatmıyor?Bakın bu durum size göre normal olmayabilir fakat eşimle benim bu durumdan bir şikayetimiz yok.Bahane de değil evin durumu bu.
Açık kalp ameliyatı sonrası bakım sürecini biliyor musunuz? Bunu bilerek mı bu yorumu yaptınız merak ettim.100 kg olup ameliyat olan hastalara kimler bakıyor bu memlekette merak ediyorum.
Bebekli evlerde yaşayanların anne babaları hiç ameliyat olmuyor mu acaba?
Üç farklı kutup var bir grup bakma görümcen baksın diyor diğeri çocuğu bahane etme bakman gerek diyor bir diğer grup da Allah rızası için bak diyor
Ben olsam Allah rızası için bakabildiğim kadarıyla bakmaya çalışırdım çünkü karşı taraf kararını çoktan vermiş kv size gelecek o yüzden stres yapmanın bir faydası yok zaten ciddi bir ameliyat yine söylüyorum sağ çıkamayabilir elinden geleni yaparsın zaten olmazsa o zaman bir çaresine bakılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?