Kv'nin ameliyat sonrası bana gelme isteği

Kadın 2-3 kalıp hastaneye kontrole gider zaten. Hastaneden de evine geçer.
1 ay evden çıkmaması olası değil.
Benim dedem ve babanem 2 ay arayla by-pass ameliyati oldular. Ameliyat sonrasi 5-7 gun hastanede kaldilar yaslari ileriydi. Sonrasinda eve ciktilar. Dikis vs olmadigi icin de doktora kontrole 1 ay sonra gittiler. Eczaci gelip hergun pansumanlarini temizliklerini yapti. Oyuzden soyledim.

Yastiklari var birde surekli sariliyorlar gogus altindaki kemikleri kapansin diye. Araba yolculugu yapamaz bence. 1 kere hastaneden cikip eve girer orda kalir.

Karşı taraf kararını verirken kime sormuş peki?
Böyle konularda geline sorulmadığı kesin bu olayı ben olsam idare ederdim ki kv diyince bile içimde nefretten başka bir duygu yok karşı tarafı kesinlikle savunmuyorum ama orta yol bulunmalı isterse tüm dünya bana kötü desin umrumda değil bana kalsa kv ameliyattan çıkamasın ölsün çok iyi olur derdim ama ölmesi olayı çözmez bu seferde baba ve büyük annenin bakılması problemi çıkar yani bunlar hiç bitmez Allah rızası için bakmak gerek

Ameliyat olacağını aylar öncesinden bilen yaşlı ve 100 kilo bir insan, klozete ihtiyaç duyacağını da pekâlâ bilir. İnsan üç ayda bir klozet yaptıramaz mı evine? İki üç gün kalacağım derken de dalga geçiyor herhalde. İki günlük birşey mi kendisinin tuvalet ihtiyacı? İki gün sonra bir daha hiç tuvalete gitmeyecek mi? Tamamen sorumsuz bir kadın. İyice sinir oldum. Konuştunuz mu eşinizle?

Beni anladığınız için çok teşekkür ederim. Ben olabildiğince objektif olmaya çalışıyorum. Bana ne ilgilenmem ne hali varsa görsün demiyorum ki.
Siz neyse boşverin konuşacak mısınız eşinizle ?
Ya da illaki gelecekse de görümcenizle konuşacak mısınız sadece ben bakamam ya izin al burda sen de bak ya da bakıcı tutun burda bakılsın diye ?
Anlamazlar buradakiler boş yere uğraşmayın
Vicdanlı (!) olanlar baksınlar kaynanalarına sevapları toplasınlar
Biz vicdansızlar (!) da böyle düşünüyoruz işte ne yapalım
Sizdeki görümce delikanlı olsa aylar öncesinden belliymiş ameliyat işi annesini düşünür klozet taktırırdı ve kendi annesine de kendi bakmak isterdi
Kaynananız da iyi kaynana olsaydı durumunu önceden bildiği için o da klozeti taktırıp evinde yatardı siz de gider kaynananın evinde yardımcı olurdunuz kadına basınıza yıkılmak istiyor işte bu kadar net işte !

Yani büyük konuşmayayım da benim evimde benden habersiz hasta bakacağım diye plânlar yapılacak öyle mi? Ben eşek başı mıyım diye sorardım. Ben içimden küfrederek baktıktan sonra ne hayrı kalır ne sevabı. Tam tersi boyum kadar günaha girerim.

Sonuçta gelinin eline kalmamış, imkanları ve bakacak kimsesi olan bir kadından bahsediliyor. Bakımı 3-5 günlük değil. O kadın aylarca klozetsiz yapamaz ve bu durumda görünen o ki uzun süre kalacak. Tek başına altından kalkabileceği bir durum değil. Herkes taşın altına elini sokmalı. Vicdan diyerek gelinin üstüne yıkılmamalı bütün sorumluluk.

Bu kadar nankörlük olmaz. Bu ne yahuuuuu demek istiyorum!!!!

ayrıca tekrar sorayım konu sahibinin babası hastalansa, bakacak evde karısı, annesi ve kızı olsa, konu sahibinin kocası çalışmıyor olsa, kalkıp babama bak diyebilir mi? Bunu normal karşılar mıyız?

Valla bak demiyorlar anladığım kadarıyla zaten. Benim babam ameliyat olduğunda eşim hastanede yardımcı olmuştu. Gelse bizim evde kalsa yine yardım ederdi.

cok hakli bir gerekce kalp ameliyatinda zorlanmamasi lazim ayrica onun yaninda kizi da gelsin ve ilgilensin

Sizin gibi hasta ve hasta yakınlarıyla muhatap olmak zorunda kaldığımız için eyvah dediyseniz, üzülmeyin, alıştık
Keşke benim gibi hasta ve hasta yakını ile tanışabilirsiniz..
Okuduğunuzu anlamada problem çektiğiniz içindi bu söylemim.
Neyse polemiğe çekmek istiyorsunuz sanırım, oysa ben size sadece basit bir soru sormuştum

Valla ben yaşadıklarımdan ders aldım şımarık ex kv m yüzünden üç aylık bebeğimle bir anda sokakta buldum kendimi ve şeytan kadının öyle açık kalp ameliyatlık bir durumu da yoktu gelip evime yerleşti şeker hastasıydı istediği zaman insulinini yapıp bir şey yemiyordu şekerini düşürüyordu istedigi zaman da insulinini yapmayıp şekerini yükseltiyordu ve daha neler neler ben bu şeytan kadınla birlikte yaşamak zorunda kaldım gene nefretim depreşti neyse konu sahibinin evine temelli yerlesilmedigi müddetçe bence çok fazla sorun etmesin beterin beteri var kendine yazık eder zaten ameliyat sonrası bu işin böyle olmayacağını hepsi anlayacak inşallah ve bir daha da böyle bir sey yapmadan önce en azından oturulup konuşulması gerektiğini farkederler umarım

Valla bak demiyorlar anladığım kadarıyla zaten. Benim babam ameliyat olduğunda eşim hastanede yardımcı olmuştu. Gelse bizim evde kalsa yine yardım ederdi.

Allah korusun öyle bir şey olmasında oldu diyelim, benim eşimde aynı şekilde babama bakar. Tek yemekten temizlikten anlamaz onada bir kadın lazım gerekirdi yine.

hem ölsün gebersin deyip hem Allah rızasından bahsetmeniz enteresan olmuş

Benim kv mde astım hastası ilaçlarını kullanmadı ve kötü leşti dolayısıyla 3.5 gün hastanede yattı buhar almak için.
Sonra beni evime değil size götürün dedi.
İki üç gün kalır sonra evime gcerim dedi.
Ve tam 2 buçuk ay kaldı 2 günde iyileşmesine rağmen hala toparlanamadım dedi durdu.
Sonra babanız evde tekmi kalsın diye kp de getirtti.
2.buçuk ay sonunda kavga grültü gitti.
Bir kaç gün iyiydi madem iyisn seni ewe bırakalm dediğimzde fenalaşıyordu sen düşün canm

Allah kurtarmış sizi o zaman. Allah akıllı başlı, iyi niyetli, vicdanlı insanlarla karşılaştırsın ne diyelim.

hem ölsün gebersin deyip hem Allah rızasından bahsetmeniz enteresan olmuş
Aa evet bence de enteresan yaa ben hiç farketmiştim vay be çok şaşırdım
Siz de durumlar nedir bilmiyorum ama benim içimde bir nefis var nefsime uysam ölsün beter olsun derim ama dediğim gibi ölüm çözüm değil orta yol bulunmalı diyorum karşı taraf gelinin yaptığı iyilikleri de çoğu zaman görmez görmek istemez bu durum için de Allah rızası için yapsın konu sahibi dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…