- 9 Şubat 2017
- 314
- 897
- 103
Amin inşallah aynı dilekler size de benden gelsinAllah kurtarmış sizi o zaman. Allah akıllı başlı, iyi niyetli, vicdanlı insanlarla karşılaştırsın ne diyelim.
Eşine şunu sor; çocuğumuz oyun oynarken kazara dikiş yerine bir şey fırlatsa ne olur? Ben korkuyorum de.Eşimle mantıklı bi şekilde konuştum. Bana hak verdi ben konuşurum dedi.
Az önce ablasını aradı. Annem hastaneden çıkmadan klozet taktıralım bundan sonra hep lazım olur dedi.
Birkaç dk sonra kv aradı. Hemen duygusallığa bağladı klozet istemedi. Benim mi size gelmem sorun falan filan duygu sömürüsü yaptı eşime.
Eşimle aram gerildi.
Yani artık iyi niyet aramıyorum ben. Gayet güzel eşim anlattı etti onlar için klozet taktırayım dedi. Ama kv üste çıktı.
Konu sahibinin evinde kalacakmış kv, eşide çalışıyormuş, doğal olarak kendi kendine bakamayacağına kadının bakıma ihtiyacı olduğuna göre bakacak olan konu sahibi.ondan başkası yok ki evde başka kim bakacak? yani bak diyorlar.eşiniz sadece hastanede yardımcı olmuş, eve gelse de sadece yardımcı olurdu en fazla.ama kadın sabahtan akşama kadar bakacak bu yardımın ötesinde.birde ben genel toplum algısından bahsettim.kimsenin aklına damat bana tam gün baksın algısı oluşmaz ama gelin bakmak zorundadır.sorulmaya bile ihtiyaç duyulmuyor.Kaldı ki kv'nin biraz aklı varsa kalmaz zaten.kadın bu yükün altından bir başına kalkamayacağı için onun sağlığıda kötü etkilenir.Valla bak demiyorlar anladığım kadarıyla zaten. Benim babam ameliyat olduğunda eşim hastanede yardımcı olmuştu. Gelse bizim evde kalsa yine yardım ederdi.
E klozet de değilmiş mesele demek ortaya çıkmış niyeti. Aynı şehirde evi var. Bakacak tonla insan var ki kızı sağlıkçı. İlla ki gelin bakacak kafasından çıkamıyorlar. Gelin alınca kv ve kp ye hizmet edecek sormaya fikir almaya lüzum yok kafası niye değişmiyor acaba. Oğlunun evinde farklı birşey mi olacak sanıyorlarEşimle mantıklı bi şekilde konuştum. Bana hak verdi ben konuşurum dedi.
Az önce ablasını aradı. Annem hastaneden çıkmadan klozet taktıralım bundan sonra hep lazım olur dedi.
Birkaç dk sonra kv aradı. Hemen duygusallığa bağladı klozet istemedi. Benim mi size gelmem sorun falan filan duygu sömürüsü yaptı eşime.
Eşimle aram gerildi.
Yani artık iyi niyet aramıyorum ben. Gayet güzel eşim anlattı etti onlar için klozet taktırayım dedi. Ama kv üste çıktı.
Kızları kalp amelıyatında annelerıne bakmayacaklar da ne zaman bakacaklar. Gelinler mecbur degıl. Kimse olmaz, baş üstüne. Ama cocuklu kadına hasta yıkma denır yapılana. Onlar orda utanmayacaklar mı , analarını gelinlerıne baktırırken.kalp ameliyatinda dA almiyacaksaniz ne zaman alacaksiniz
bu kafa mide bulndırıyor artık. İlla kendılerınden nefret ettırecekler. Kendı kızlarının basına boyle bısey gelse, ayaga kalkarlar. Ama orda kızı kocası evi duracak. Bu hanım kalkıp cocuklu ve kendı kanınfan olmayan kişiye baktıracak kendını. Ya cıdden şu hacı hocalar cıkıp gelinlerın kocaöarından baska mecburıyetlerınkn olmadıgını soylesınler. ben amelıyat oldum, kayınvalkde " cabuk kalk , yoksa ıkıncıyı alırım ogluma " dedi. Sonra zaman gectı, kızları küs dıye bana gelmeye kalktı. Neymıs bır tas corba verenı olmalıymıs, artık bi iş yapamaz olmus. O amelıyatımda ınsan gıbı davranaaydı verırdım o bı tas corbayı elıne- ama bana el kızı muamelesı yapana , ben de el derim. Offf sınırlerım hıpladıE klozet de değilmiş mesele demek ortaya çıkmış niyeti. Aynı şehirde evi var. Bakacak tonla insan var ki kızı sağlıkçı. İlla ki gelin bakacak kafasından çıkamıyorlar. Gelin alınca kv ve kp ye hizmet edecek sormaya fikir almaya lüzum yok kafası niye değişmiyor acaba. Oğlunun evinde farklı birşey mi olacak sanıyorlar
Manyıklı konusma o zaman. Dırek de! Klozet takılaın ve hatta ben evladımla zor ılgılenıyorum bakamıycam de. İzin alıp evde durup annesıyle 7/ 24 ılgılenecekse gelsin ( gercı o zaman da her iş sana bakacak ) ama boylr de. Yoksa kIzı kocası dururken benım bakmam uygun degıl. Hatta ayıbınız olur de. Sınır oldum kayınvalıdeneEşimle mantıklı bi şekilde konuştum. Bana hak verdi ben konuşurum dedi.
Eşimle aram gerildi.
Sabah yaptığım yorumda size kızmıştım ama evine klozet takılıyor olmasına rağmen geleceğim diye tutturup bir de böyle su yüzüne çıkmasına sinir oldum.Eşimle mantıklı bi şekilde konuştum. Bana hak verdi ben konuşurum dedi.
Eşimle aram gerildi.
Amin inşallah.. o lafı düstur edindim kendime yoksa eşimin ailesiyle geçinmeme imkan yok.. :))Yuhhhhh kere yuhhh yazıklar olsun nankör insanlara. Ama üzülme balık bilmezse Halik bilir :) Allah kabul etsin.
Bu kadar nankörlük olmaz. Bu ne yahuuuuu demek istiyorum!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?