Kv'nin ameliyat sonrası bana gelme isteği

Bol keseden konuşmak ne kolay bazı insanlara . Kendi başlarına gelse iki günde kıyametleri koparırlar. Kızı,annesi kendi evi varken sizin başınıza atmaları aşırı can sıkıcı. Benim de bi yakınım hastayken evine klozet yaptırdılar. Hastanın sürekli kontrole gitmesi özel diyet uygulaması belli özel bakımları olacak. Sağlıkçı kızı var istese hastabakıcılar bile geliyor artık evlere. Sizin küçük bebeğiniz var tek başınıza baş edemezsiniz eşinizle uygun bir şekilde tartışmaya girmeden bunun bikaç günle bitmeyeceğini kontroller vs. ile en az bir ay süreceğini anlatın bence.

Eşimle mantıklı bi şekilde konuştum. Bana hak verdi ben konuşurum dedi.
Az önce ablasını aradı. Annem hastaneden çıkmadan klozet taktıralım bundan sonra hep lazım olur dedi.
Birkaç dk sonra kv aradı. Hemen duygusallığa bağladı klozet istemedi. Benim mi size gelmem sorun falan filan duygu sömürüsü yaptı eşime.
Eşimle aram gerildi.
Yani artık iyi niyet aramıyorum ben. Gayet güzel eşim anlattı etti onlar için klozet taktırayım dedi. Ama kv üste çıktı.

Eşine şunu sor; çocuğumuz oyun oynarken kazara dikiş yerine bir şey fırlatsa ne olur? Ben korkuyorum de.

Sanırım ilk mesajda dediğiniz gibi istekleri sizin eve kapağı atmakmış...

Valla bak demiyorlar anladığım kadarıyla zaten. Benim babam ameliyat olduğunda eşim hastanede yardımcı olmuştu. Gelse bizim evde kalsa yine yardım ederdi.
Konu sahibinin evinde kalacakmış kv, eşide çalışıyormuş, doğal olarak kendi kendine bakamayacağına kadının bakıma ihtiyacı olduğuna göre bakacak olan konu sahibi.ondan başkası yok ki evde başka kim bakacak? yani bak diyorlar.eşiniz sadece hastanede yardımcı olmuş, eve gelse de sadece yardımcı olurdu en fazla.ama kadın sabahtan akşama kadar bakacak bu yardımın ötesinde.birde ben genel toplum algısından bahsettim.kimsenin aklına damat bana tam gün baksın algısı oluşmaz ama gelin bakmak zorundadır.sorulmaya bile ihtiyaç duyulmuyor.Kaldı ki kv'nin biraz aklı varsa kalmaz zaten.kadın bu yükün altından bir başına kalkamayacağı için onun sağlığıda kötü etkilenir.

E klozet de değilmiş mesele demek ortaya çıkmış niyeti. Aynı şehirde evi var. Bakacak tonla insan var ki kızı sağlıkçı. İlla ki gelin bakacak kafasından çıkamıyorlar. Gelin alınca kv ve kp ye hizmet edecek sormaya fikir almaya lüzum yok kafası niye değişmiyor acaba. Oğlunun evinde farklı birşey mi olacak sanıyorlar

Ayy esinde kanepede yatmayiversin. Kadin hasta. Ameliyat da olacak. Kendi kendi annemiz olsa demeyiz kardesim var babam var yanında, beni kullaniyorlar vs.. hemen yanıma alirim valla ayni sokakta bile otursak. Esinin annesi sonuçta. Abartmamak lazim.

kalp ameliyatinda dA almiyacaksaniz ne zaman alacaksiniz
Kızları kalp amelıyatında annelerıne bakmayacaklar da ne zaman bakacaklar. Gelinler mecbur degıl. Kimse olmaz, baş üstüne. Ama cocuklu kadına hasta yıkma denır yapılana. Onlar orda utanmayacaklar mı , analarını gelinlerıne baktırırken.

Mide bu
bu kafa mide bulndırıyor artık. İlla kendılerınden nefret ettırecekler. Kendı kızlarının basına boyle bısey gelse, ayaga kalkarlar. Ama orda kızı kocası evi duracak. Bu hanım kalkıp cocuklu ve kendı kanınfan olmayan kişiye baktıracak kendını. Ya cıdden şu hacı hocalar cıkıp gelinlerın kocaöarından baska mecburıyetlerınkn olmadıgını soylesınler. ben amelıyat oldum, kayınvalkde " cabuk kalk , yoksa ıkıncıyı alırım ogluma " dedi. Sonra zaman gectı, kızları küs dıye bana gelmeye kalktı. Neymıs bır tas corba verenı olmalıymıs, artık bi iş yapamaz olmus. O amelıyatımda ınsan gıbı davranaaydı verırdım o bı tas corbayı elıne- ama bana el kızı muamelesı yapana , ben de el derim. Offf sınırlerım hıpladı

Önce son sorunu cevaplayayim ben olsam asla hayır diyemezdim.istemesem de istesem de ameliyat olacak birine hayır diyemem.onun dışında klozet için kalıyor demişsin eğer öyleyse ne yapabilir ki evinde yoksa mecburen sizde kalacak.hayir dersen evinde alaturka tuvalete nasıl oturacak.dedigin gibi 2 günle kalmaz o iş biraz daha uzar ama 2-3 haftadan fazla kalmaz heralde ondan fazla kalırsa sana da zor olur tabi.simdi zor olsa da bir şekilde mecburen katlanacaksun artık.

Manyıklı konusma o zaman. Dırek de! Klozet takılaın ve hatta ben evladımla zor ılgılenıyorum bakamıycam de. İzin alıp evde durup annesıyle 7/ 24 ılgılenecekse gelsin ( gercı o zaman da her iş sana bakacak ) ama boylr de. Yoksa kIzı kocası dururken benım bakmam uygun degıl. Hatta ayıbınız olur de. Sınır oldum kayınvalıdene

Sabah yaptığım yorumda size kızmıştım ama evine klozet takılıyor olmasına rağmen geleceğim diye tutturup bir de böyle su yüzüne çıkmasına sinir oldum.
İyi niyet görmüyorum artık...
Kusura bakmayın sabah ki yorumum için....

Tabi ki kabul ederdim.Bende başlığı görünce kadın sizde aylarca kalacak sandım alt tarafı 2-3 gün "Oğlunun" evinde kalacak.

Konunun bir başını bir sonunu okudum ... Son dk gelişmesi olarakta eşinin arayıp klozet takma teklifini ..

Şimdi bir dip notla yorum yazayım ... Kv mi sevmem . Insan olarak sevmem ... Anne olarak sevmem ...

Bu dip notu veriyorum çünkü yorumum kv sevdalısı gelin olarak algılanmasın :)

Aynı olayı aynı şartlarda yaşasam ... hayır demezdim . Seve seve mi başım üstüne derdim hayır . Ama bazen bazı şeylere mecburuzdur .
Klozet değişikliğine karşılık siz beni istemiyorsunuz kısmıda tuhaf gelmedi bana ... sadece ben olsam evet beni istemediklerini anlar ama bunu dillendirmeden "iyi düşünmüşsün oğlum,gelin takın da bende evimde kalayım " derdim .

Sonuç olarak onu istememe sebebin evdeki düzeninin bozulması ise sadece ... bu çokta makul değil . Bir yandan da korkun var anlıyorum ... 3 gün 13 olur diye ...
Ama .. aması var işte .

Bir de konundan yarı bağımsız ... 28 aylık kızının artık yatağını da , odasını da ayır . Çocuk gelişimi için sağlıklı değil ... baba modeli kanepede , anne kız yatak odasında.

Muhtemelen uzun kalacak ve onu her gun gormeye gelen misafirleriniz olacak . Esinizle konusun uygun bir dille ifade etsin siz gidip kalmayi teklif edin

Sizin cocugunuz var ,ona bakacaksiniz ,kv mi ,gelene gidene mi ,
Siz simdi boyle dusunuyorsun ,
Benim annemde gecen sene zor bir ameliyat gecirdi ,izin aldim 15 gun hastanede kaldim ,eve geciunce gunduz parasiyla refekatci biri geldi yaninda kalsin diye ,
Ne kardesim ne esi zerre yardimci olmadi,hatta pazar gunleri ben annemi yikayip istedigi yemekleri yapip,ev temizlerken dalga gecer gibi arayip napiyorsunuz bizde dinleniyoruz tv seyrediyoruz ,dediler ,aramizda 5 sokak var ,
Bu sene yenge hanim hamile dogumuna 1 ay var ,ne yemege aldim ,ne destek oldum,ne dogurunca bakicam ,ustelik kendisi asansorsuz 6 katta oturuyor nasil iner cikar,kim bakar umrumda degil ,
Yarin oburgun ihtiyaciniz olunca sizde ayni tepkiyi gorursunuz ,
Cozum odakli olmanizi tavsiye ederim ,guzelce bizim evde ekstra bir yatak yok kanepede rahat edemezsiniz ,bende cocukla iyi ilgilenemem sizinle ,tum ilgim onda evde yemek bile yapamiyorum ,tibbi bilgim yok ,biz size gelip kalalim ,duzeniniz bozulmasin ,hem klozet size yaptiralim hep lazim , bir yardimci tutalim teklifini yapmaliydiniz,
Olumlu cozum her daim idealidir ,onlar olumsuz olursa suc onlarin olur ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…