Bilmiyorum inan.Son durum ne
ben amelıyat oldum, kayınvalkde " cabuk kalk , yoksa ıkıncıyı alırım ogluma "
Konuyu okudugumdan berı sınırlerım al37 sayfa okuyamadim ama bana cok miz miz göründünüz. 5 kisi bi kadina bakamiyor musunuz? Oglu izin alsin, kizi izin alsin. Sizde annesiniz yarin obur gun elin oglu kiziniza ameliyatli annen eve gelmesin dese ne hissedersiniz?
konuyu okudugumdan beri perişanım. Uyku tutmuyor. Öfke seytandan dıyorlat ama elimde değil. Asla unutamam yasatılanlarıE bu da iyiymiş. Alaydı üçüncüyü beşinciyi paşa oğluna. İnşallah gerçekten kimse bir bardak su vermemiştir. Terbiyesiz kadın.
Konuyu okudugumdan berı sınırlerım al
konuyu okudugumdan beri perişanım. Uyku tutmuyor. Öfke seytandan dıyorlat ama elimde değil. Asla unutamam yasatılanları
Kadinin derdi klozetmis güyaBu kadar duygusal düşünemiyorum işte ben. Dediğim gibi ben kızım nedeniyle çoğu zaman yemek bile yapamayan biriyim. Halen benimle birlikte yatıyor. Eşim oturma odasında kanepede. Onu da düşündüm kv gelse bizim yatağı versem kızım başka yerde uyumuyor. Oturma odasında kanepede de olmaz. E kv gelince hepsi bana doluşacak kp, görümce, anneanne. Bu kadın kendi evinde mis gibi yatağında yatsa onun için çok daha rahat ve sağlıklı.
Eşimle mantıklı bi şekilde konuştum. Bana hak verdi ben konuşurum dedi.
Az önce ablasını aradı. Annem hastaneden çıkmadan klozet taktıralım bundan sonra hep lazım olur dedi.
Birkaç dk sonra kv aradı. Hemen duygusallığa bağladı klozet istemedi. Benim mi size gelmem sorun falan filan duygu sömürüsü yaptı eşime.
Eşimle aram gerildi.
Yani artık iyi niyet aramıyorum ben. Gayet güzel eşim anlattı etti onlar için klozet taktırayım dedi. Ama kv üste çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?