Kv'nin ameliyat sonrası bana gelme isteği

Bakmak zorunda deyilsiniz kesinlikle.evi var kocasi var kizi var niye size geliyor.kv nin gelmesi birkere cok sacma insan kendi evinde rahat eder ya oglu da olsa gelin sonucta kv niz anormal.benim annem olsa hayatta gitmez hic kimsye.maddi imkani da var niye siz.benim de kizim var 2 yasinda cok hareketli ben evimde bir hasta dusunemiyorum yani.ustelik 100 kilo ve kalp ameliyati sonrasi sizin ona tek basina bakmaniz zaten imkansiz.birsuru insanla ugras dur ev evlikten cikar kp size tasinir.
Hayir anlamadigim kp ve diger kizi
Demiyolarmi anne evine gel biz variz ben anlamadim gelin kv ye bskmak zorunda deyil tabi gidecek yeri olmaz maddiyati yoktur amenna.ama bu resmen sacmslik tan baska bisey degil.asla kabul etmeyin siz oraya gider arada bakarsiniz ama evinize gelmesini kabul etmeyin.o cok bilmis lerde burdan ahkam kesmesinler.bakin ne olacak ki siz bakin hadi gorelim kolaydi tabi.m

37 sayfa okuyamadim ama bana cok miz miz göründünüz. 5 kisi bi kadina bakamiyor musunuz? Oglu izin alsin, kizi izin alsin. Sizde annesiniz yarin obur gun elin oglu kiziniza ameliyatli annen eve gelmesin dese ne hissedersiniz?

ben amelıyat oldum, kayınvalkde " cabuk kalk , yoksa ıkıncıyı alırım ogluma "

E bu da iyiymiş. Alaydı üçüncüyü beşinciyi paşa oğluna. İnşallah gerçekten kimse bir bardak su vermemiştir. Terbiyesiz kadın.

Konu sahibi, kayınvalideniz istenmediğini anlamış, yine de gelecek mi acaba? Hemen yarın sabah bile tesisatçı çağrılıp yaptırılabilir klozet. Yani anlamıyorum ki nedir bu ısrar? Dinen de yanlış, kızı var, eşi var, siz kel alâka bir insansınız şu durumda. Bakmakla yükümlü değilsiniz.

37 sayfa okuyamadim ama bana cok miz miz göründünüz. 5 kisi bi kadina bakamiyor musunuz? Oglu izin alsin, kizi izin alsin. Sizde annesiniz yarin obur gun elin oglu kiziniza ameliyatli annen eve gelmesin dese ne hissedersiniz?
Konuyu okudugumdan berı sınırlerım al
E bu da iyiymiş. Alaydı üçüncüyü beşinciyi paşa oğluna. İnşallah gerçekten kimse bir bardak su vermemiştir. Terbiyesiz kadın.
konuyu okudugumdan beri perişanım. Uyku tutmuyor. Öfke seytandan dıyorlat ama elimde değil. Asla unutamam yasatılanları

Konuyu okudugumdan berı sınırlerım al

konuyu okudugumdan beri perişanım. Uyku tutmuyor. Öfke seytandan dıyorlat ama elimde değil. Asla unutamam yasatılanları

Bu konu benim de çok canımı sıktı, takip ediyorum o yüzden. O terbiyesiz, hadsiz kayınvalideniz şu an ne durumda? Allah sorsun yaptıklarını.

Kadinin derdi klozetmis güya

Ben hala ayni dusuncedeyim. Arayip klozet taktiralim diyince tabi ki kadin istenmedigini anlayacak. Duygusala da baglar. Kotu niyet mi simdi bu. Onun yerine samimi olsaydiniz daha iyiydi. Gorumcenle konusup yardim istedeydin, anlatsaydin iste basimin ustunde yeri var ama tek basina nasil kldircam nasil tuvalete goturcem falan filan. Size klozet taktiralim demek su durumda, gelme demek.

Eşinle konuşup seni onaylamasına ama kayınvalidenin beni istemiyormusunuz demesine şaşırmadım.Böyle bir durumda herkes hassas olur .Büyük bir ameliyat geçirecek kadın.Zaten canı sıkkınken ,ölecekmiyim kalacakmıyım nasıl geçecek diye düşünürken, oğlundan gelininden başımın üstünde yerin var anne demesini beklemiştir.Bu durumda bile 2-3 gün misafir etmiyorlar diye üzülmüştür.

Önceden konuşulup planlar yapılsaydı böyle olmazdı.Son dakika bir istekte bulunmuş ondada hayır cevabını almış.

Ama işte bunlara gerek yokmuş.Ne demeye millete ağız eğiyorsun.Evin var ocağın var başkasının evinde kalma planları yapıyorsun.

Ameliyat olacağını biliyorsun ver parasını klozetini taktır ,bakıcını ayarla.Olmadı kızına söyle işten izin alsın.Oğlun izin alsın gelsin baksın.Akılsızlığının cezası.Kimseye güvenmeyeceksin.Kendi işini kendin halledeceksin.

Son düzenleme:
Şu durumda en güzeli kocanın kardeşiyle ve babasıyla konuşması.Evde çocuk var aniden üstüne çıkar ters bir şey yapar korkuyoruz.Annem dikişli olacak bakımı özen istiyor. Bir yardımcı hemşire tutalım bende izin alıp geleyim demesi.

Kardeşi ne yapacak onu merak ettim izin almayı düşünmüyormuymuş ?

Valla canm Allah yardımcın olsun.. ne 2-3 günü benim dedem açık kalp ameliyatı oldu tam 5 ay sürdü annem baktı 4 ay herşey sorun çok zor İnan ki... gecen gündüzün olmayacak hele ilk zamanlar hem hasta için hemde bakan için cehennem gibi ve şeker tansiyon var demişsin.. bu yüzden iyileşme süreci daha uzun sürüyor bilgine riskli olduğu için iyileşme süreci uzadıkça uzuyor şeker hastalarının yaraları kolay kolay kapanmaz.. kapansa da geri açılıyor çevremde gördüm bence kesinlikle bu yükün altına girme derim yapamazsın ağır gelir

tabiki siz haklısınız neden kv emrivaki yaptığı için
görümce hanıma zahmetçik vermek istemiyordur
eşinizle konuştuuz mu bu durumu
kardeşi ve eşiniz izin alıp baksın bence

kendi anneniz olsa da aynı şeyleri mi düşüncektiniz acaba? düşünmezdiniz.
ama konunun devamını biraz okuyunca, klozet takalım mevzusundan sonra size hak vermeye başladım...

sevgili konu sahibi zaman çoook ama çoook acımasız malesef ki dünyanın bir sonu var ve her geçen gün yaprak dökümüne doğru hızlıca koşuyoruz,Rabbim size uzun ömürler versin yaşlılığınızı göreceğinizi varsayıyorum ,ciddi bir rahatsızlık geçirdiğinizi ameliyat olduğunuzu evinizde oturmalı tuvalet olmadığından ve evladınızın desteğini istediğinizden bir süre evladınıza geçmek isteyişinizi görüyorum ,ve medikal tuvalet yok mu neden geliyor ki diye canı sıkılan bir damat.
Mümkünse bir cevap alabilir miyim ?

Sizin evdeki uygun şartlardan ötürü gelebilir Allah için.Bebeğiniz en önemli sorumluluğunuz zaten. Yapayalnız değilde yaninda bir yardimciyla gelebilir.Bütün sorumluluk size kalmamalı diye düşünüyorum. Yanında birlikte geleceği yardimcisi ya da yakini var mi?

Son mesajinizi okudum. Kadın çok hassas durumda şu anda haklı olarak alınır gücenir ...O bir anne. Dua edin Allah evladina bağışlasın. Evladıda anne acısı yaşamasın.Bu kritik süreçte ve sonrasında anlayışlı tutum sergilemezseniz ,ameliyat başarısız geçerse, sizin bu zaman içerisinde sergilediğiniz tutumu eşiniz bir ömür boyu değerlendirir.

Sikintili bi durum cidden. Cocugunuz krese filan gidiyo olsaydi siz de calismaya baslamis olurdunuz coktan ve kv de size gelemezdi. Kendi kizi izin alsin madem saglikci dicem ama belki is yerinden dolayi alamiyo ki alsa bile kac hafta alabilirki? Kv ye hemsire tutulmasi bence en mantiklisi. Bence siz de kizinizi okul veya kres fikrine alistirin,okul yasi geldiginde de hemenn ise geri donun. Anne baba konulari hassastir ne diyim allah sabir versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…