İyiym çok şükür. Evet çok zor bi dönem.3-6 ay diyorsunuz. Bir de siz gençmişsiniz. Konu sahibinin kayınvalidesi hem yaşlı, hem çok kilolu, hem de şeker hastası. Allah kolaylık versin.
Bu arada, umarım şimdi çok iyisinizdir.
Evet lütfen yazınBen artık birşey yazmak açıklamak istemiyorum. Sadece ameliyattan sonra son durumu yazacağım merak edenler için.
Bu ameliyati sadece maddi durumu iyi olanlar mi oluyor?cunku bakiciyi sadece durumu musait olanlar tutabilir.yapmayin Allah askina.esimin halasida oldu 74 yasinda kilolu tansiyon hastasi ayni zamanda.bir hafta hastanede kaldi.eve ciktigin da da yatalak degildi.neleri nasil yapmaniz gerektigini zaten dr u anlatiyor.Çok teşekkür ederim desteğiniz için.
Yani bana vicdansız diyenlere de birşey diyemiyorum. Açsın biraz araştırsınlar ameliyatı ve ameliyat sonrasını ondan sonra beni suçlasınlar. Halen üç gün oğlunun evinde kalamıyor gibi yorumlar. Takıldıkları şey çok ilginç.
Bakıcı sadece pansuman yapacak sanıyorlar. Oysa o hastanın hergün belli aralıklarla ayağa kaldırılması gerekecek. Buradan öğrendiğim kadarıyla tutuş, kaldırılış şekli bile çok önemli. Ve ben bunları düşünüp sırf evimde üç gün bakmadığım için vicdansızım.
vicdansız filan değilsin ya.Çok teşekkür ederim desteğiniz için.
Yani bana vicdansız diyenlere de birşey diyemiyorum. Açsın biraz araştırsınlar ameliyatı ve ameliyat sonrasını ondan sonra beni suçlasınlar. Halen üç gün oğlunun evinde kalamıyor gibi yorumlar. Takıldıkları şey çok ilginç.
Bakıcı sadece pansuman yapacak sanıyorlar. Oysa o hastanın hergün belli aralıklarla ayağa kaldırılması gerekecek. Buradan öğrendiğim kadarıyla tutuş, kaldırılış şekli bile çok önemli. Ve ben bunları düşünüp sırf evimde üç gün bakmadığım için vicdansızım.
+1Konu sahibi başından beri seni savundum. O yüzden kaç tane eleştiri aldım. Vicdansizlikla suçlandım. Hala seni savunuyorum.
Burda bu ameliyati akrabasindan biri yaptirmisti da 5 ay bakıma muhtaç olduğunu yazmıştı. 2-3 günlük bir mevzu kesinlikle değil. Kaldı ki bu kv bir çok hastalığa sahip. Belki enfeksiyon kapacak başka bir şey olacak belki de bu yüzden aylarca kalkamayacak yataktan. Konu sahibi bakamaz arkadaşlar. Çocukla çok zor. Kaldı ki dediğim gibi bakmak zorunda değil. Evet iyilik yapılır ama zoraki yapılmaz. Isteyen yapar. Istemeyene zorla iyilik yap denmez.
Konu sahibinin annesi hastalansa yazmissiniz. Hic bir bağlantı kuramadim. Çünkü annesi hasta olsa bu kadın seve seve bakar çünkü kendi annesi. Haaa deseydiniz ki annesi hasta olsa damat bakar mıydı orda haklısınız. Konu sahibinin annesi hasta olsaydı damat bakmazdi. Peki neden kan bağı bulunmayan bu kadın kv.ye bakmak zorunda tutuluyor.
Hem dee klozet taktiralim denince herkes karşı çıkıyor. Hani kv klozet için geliyordu. Yalan.... Herkes planı yapmış kendi kızı kocası bile bakmamak için geline yüklenmisler. Kendi ailesinin bakmak istemediği birine neden baksın.. başından beri diyorum bu kadın kullanılacak. Sonra da bakamadin denecek.
Hala beni vicdansizlikla suçlayan olacaktır. Benim kv doğum yapacağım zaman yanımda tam 30 gün kaldı. Çok rahat ettim. O günden beridir de kv nin yaşadığı yere taşınalim diye eşime baskı yapıyorum. Çünkü kv rahatsız belki bir faydam dokunur diyorum. Kadın meleklerden bile daha üstündür o kadar iyi biri.
Amaaa konu sahibinin durumu çok çok farklı. Eşime bu konuyu okudum. Ben olsam bakmam dedim. Yazdığım yorumları okudum. Kadın bakmam zorunda değil dedi eşim. Bir erkek bunu söylüyorsa ne diyeyim. (Eşim annesine çok düşkün. Ama konu sahibinin durumu farklı)
Aynı durum annenizin başına gelmiş olsaydı düşünceniz aynımı olurdu ?
Bu bahsettiğiniz durumun daha zor şartlarını bir yıl anneme bakarak yaşadım ve kaybettim.Kayınvalide değil herhangi biride olsa vicdanen yardımcı olmak isterim her zaman.
Üstelik bu ameliyatta gerçekten alaturka tuvaletler kullanılamaz çok zor oda bu nedenle bunu istemiş olmalı ve haklı üstelik çocuklarının evi. Görümcenizde yardımcı olurdu birlikte hallederdiniz bu sorunu.
Bugün karşılaştığımız bu imtihanlar yıllar sonra bizim yaşayıp karşılık göreceğimiz olaylar buna böyle bakın.
Allah bu iyilik için sizi seçmişse bunun mükafatıda sizin için seçilmiştir.
Pozitif olun herzaman
kesinlikle katılıyorum.Konu sahibi başından beri seni savundum. O yüzden kaç tane eleştiri aldım. Vicdansizlikla suçlandım. Hala seni savunuyorum.
Burda bu ameliyati akrabasindan biri yaptirmisti da 5 ay bakıma muhtaç olduğunu yazmıştı. 2-3 günlük bir mevzu kesinlikle değil. Kaldı ki bu kv bir çok hastalığa sahip. Belki enfeksiyon kapacak başka bir şey olacak belki de bu yüzden aylarca kalkamayacak yataktan. Konu sahibi bakamaz arkadaşlar. Çocukla çok zor. Kaldı ki dediğim gibi bakmak zorunda değil. Evet iyilik yapılır ama zoraki yapılmaz. Isteyen yapar. Istemeyene zorla iyilik yap denmez.
Konu sahibinin annesi hastalansa yazmissiniz. Hic bir bağlantı kuramadim. Çünkü annesi hasta olsa bu kadın seve seve bakar çünkü kendi annesi. Haaa deseydiniz ki annesi hasta olsa damat bakar mıydı orda haklısınız. Konu sahibinin annesi hasta olsaydı damat bakmazdi. Peki neden kan bağı bulunmayan bu kadın kv.ye bakmak zorunda tutuluyor.
Hem dee klozet taktiralim denince herkes karşı çıkıyor. Hani kv klozet için geliyordu. Yalan.... Herkes planı yapmış kendi kızı kocası bile bakmamak için geline yüklenmisler. Kendi ailesinin bakmak istemediği birine neden baksın.. başından beri diyorum bu kadın kullanılacak. Sonra da bakamadin denecek.
Hala beni vicdansizlikla suçlayan olacaktır. Benim kv doğum yapacağım zaman yanımda tam 30 gün kaldı. Çok rahat ettim. O günden beridir de kv nin yaşadığı yere taşınalim diye eşime baskı yapıyorum. Çünkü kv rahatsız belki bir faydam dokunur diyorum. Kadın meleklerden bile daha üstündür o kadar iyi biri.
Amaaa konu sahibinin durumu çok çok farklı. Eşime bu konuyu okudum. Ben olsam bakmam dedim. Yazdığım yorumları okudum. Kadın bakmam zorunda değil dedi eşim. Bir erkek bunu söylüyorsa ne diyeyim. (Eşim annesine çok düşkün. Ama konu sahibinin durumu farklı)
Eniştenizin ne gibi rahatsızlıkları var ?Aynen çok abartılmış bakımı zor olurmuş hatta evimde ölürse ne yaparım falan bile konuşuldu yani. Öncelikle zaten teknoloji gelişti ameliyatlar o kadar ağır olmuyor. Benim eniştem bypass oldu 3 damarı komple değişti. Bayram üzeriydi evinde rahat edemez gelen giden çok olur diye karşı dairede oturan gelinine dedi ki sizde kalayım tamam dedi kız da hatta çok memnun oldu. Oturma odasındaki koltuğu hazırladı ona. Klozetli ve nromal iki tuvalet var klozetli olanı güzel dezenfekte etti sadece eniştem kullandı. Zaten hastaneden çıktığında iyiydi. Yattı sadece bir de pansumanı yapıldı evde. Yemekte hafif şeyler yapıldı. Kaldı ki görümce hemşireymiş zaten hastanede kalmak için izin alacaktır hem eve de gelir bırakmaz ki annesini yardım eder. Ben konu sahibi neyse de eşine kızdım haklısın bakıcı tutalım ne demek. Çok yazık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?