Kv'nin ameliyat sonrası bana gelme isteği

ooo bu ne sert bir mesaj böyle.

önce sakin olun sonra benimle iletişime geçin olur mu?
Gayet sakinim ben. Sert ve ağır eleştirel mesajlar konu başından beri sadece sizin tüm yorumlarınızda var. Konuyu okuyorum ve şahsi fikrimi belirttim ben

Son düzenleme:
peki kayınvaldeniz sizde kalırken gerçekten de oğluşu mu baktı siz mi baktınız?

peki kayınvaldeniz sizde kalırken gerçekten de oğluşu mu baktı siz mi baktınız?
Açıkçası bakıma fazla ihtiyacı yoktu.Soğuk algınlığı idi.Aşırı halsiz düşmüştü iştahsızlıktan,birkaç gün yattı.Benim yaptığım sadece yemeğini hazırlamak,önüne getirmekti.Fakat tanıdık çok olduğu için bakmaya gelen çok oldu ,daha çok Onlara hizmet etmek yorduEşim işte olduğu için fazla ilgilenemedi tabii ama akşamları ilgilendi annesiyle.Kızkardeşini çağırdı,eşimden sakınabilir,gel banyosunu yaptır diye.

hastayla kim ilgileniyorsa butun sorumluluk onda ama oglan eve annesini getiriyor kendi bakmıyorki karısı bakıyor haliyle kadında istemeyebilir sorumluluk ona yukleniyor tam tersi durumda ben annemi veya babamı eve getirsem bakıcam diye sonra esime sen bakıcaksın desem kabul etmek zorunda degil ama evde ben ilgilendigim surece rahatsızlık duymaz ama birine bir sorumlulugu istemedigi halde yuklemeye calısmak haksızlık..

bunlar güzel şeyler, bunları yaptıgınız için sevabı da vardır
ama hani şu görüş varya kayınvaldenız de demiş '' yok kızıma gitmem sonra millet oğlu bakmadı der'' diye
bu beni aşırı şekilde soğutuyor ve hatta nefret ettiriyor
bu bir mecburiyet sanki hükmetme gibi geliyor bana
sırf bu laf için sanırım ben nefsimi yenemezdim ve kayınvaldemi evime çağırmazdım , hani sizin gibi altlı üstlü falan otursam da evine iner cıkar yardımcı olurdum heralde ama biizm eve gel deyip çagırmazdım
kayınvaldem bu sekılde etrafa karsı nasılda kendıme baktırıyorum yapar gibi geliyor bana
bu görüşten nefret ediyorum ve nefsime yenik düşüp bakıp da sevap alacagım varsa da yapmazdım heralde
dediğim gibi nefsimi yenemememden kaynaklanırdı , kötü bu düşüncem belki ama öle

can derdine düşmemiş demek ki o kv, ne demek elalem oğlu bakmadı der,bu şekilde bir buyurganlık kabul edilemez bence de

Gayet sakinim ben. Sert ve ağır eleştirel mesajlar konu başından beri sadece sizin tüm yorumlarınızda var. Konuyu okuyorum ve şahsi fikrimi belirttim ben

tüm yorumlarımın arkasındayım.ve haklı olduğumun da farkındayım şu vicdan muhasebeniz bile bunun göstergesi aslında :)

öfkenizi yansıtacağınız kişi ben değilim.

Son düzenleme:
Tabii ki o söz insana itici geliyor.
İlk zaman ben gittim evine ama küçük çocuğum var zorlandım .Ya çıkmak istemedi,ya beklemek istemedi,ya kahvaltı saatinde uyuyordu.Ben evde yemeğimi yerken vicdanıma yediremedim,ya karnı açsa diye.Ben de özellikle ilk yıllarda kv den çok çektiğim olmuştur.Önceki yıllar gururuma yediremiyordum ,O bana bunları yaptı,söyledi diye gurur yapıyordum.Ama yaş ilerledikçe daha da yumuşadım galiba.İnanın kv ile ne kadar sorun yaşarsanız ,eş ile aranıza da yansıyor bu durum.

tabıkı yansıyor zaten bunu da çok iyi bildikleri için ordan oynuyorlar
yumuşamak değilde pişmek heralde bu,
inşallah allah bana da nasip eder gerçekten nefsimi yenemiyorum
benim de sorunlarım oldu ama evime çağırdım baktım diyorsunuz bu nefsi yenmek işte
ben olsam çağıramam haa çağırmayıp ben de ama rahat edemem ben de sizin gibi aç mı kaldı tok mu diye içimi yer ben de yediremem vicdanıma ama Allah bilsin deyip çağıramam
Allah mecbur etmesin diyorum sadece benı bununla ımtıhan etmesın

k.valideyi de tanımıyoruz ama buradaki çok sevgili gelinler ay tek derdi tuvaletmiş miş evet evet kesin öyledir gibi yargılamalar da bulunabiliyor.
Evet onda da haklısınız. Ama bunda hep kişinin geçmiş yaşantılarının etkisi var. Zaten öyle değildir diye bakılıyor.
Özellikle yeni doğum yapmış anneler konularında annem veya kv yardım etmiyor dediğinde çoğu üye saldırıyor size yardım etmek zorunda değil şöyle değil böyle değil. Yardımcı tutun diye öneriler veriliyor.
Burda da kv yardım bekliyor.
Demekki insan insana lazım. Zaten ailemiz zor günümüzde yanımızda olmaz ise kim olacak?
En çok görümcenin tavrı beni rahatsız etti.
Konu sahibinin her dediğine katılmıyorum ama gene de çok yüklenildiği kanısındayım.

Şu anlayış beni bitiriyor. Kendi anneniz olsa bakmazmıydınız" diyorsunuz ya! Evet bakarım ben bakarım eşim değil. izin alsın eşi gelsin baksın annesine, gelin hangi birini yapsın? Bebek, yemek kv daha başka? Full otomatik geliniz ya yaparız

konu sahibinin dışında öyle çirkin yorumlar yapılıyor ki sanki yardım bekleyen eşinin annesi değil de bir taş bir duvar tepkim ona aslında.

bırak hastanede kalsın,bırak yardım etme,sana ne kızı baksın,senin çocuğun var boş ver vs vs

bu kadın da bir zamanlar küçük çocuğu olan tıpkı konu sahibi gibi bir anneydi, kocasının annesi bunu nasıl unutur insanlar?

görümce bakamam mı demiş orasını bilmiyorum niye bakamıyor orasını da okumadım ama kendi içinde vicdan karmaşası yaşayan kadınların konu sahibine boş ver mesajları çok nahoş.

görümce kızı konu sahibinin kocası da oğlu.biri diğerinden daha çok bakmakla yükümlü değil.

hasta haklarında çıkmak istemiyorum dediği tktirde çıkaramazlar

ben sağlık çalışanıyım hiç duymadım öyle birşey öyle olsa panik atak hastalarını hastaneden çıkaramazsınız, hastalık hastalarını düşünemiyorum, hasta iyileşir hayati tehlikeyi atlatır servise çıkar akabinde taburcu edilir

ozaman neden kendi isteğimle çıkıyorum dişye kağıt imzalatıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…