- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
nerden biliyorsun benim kadar hastanwelerle içli dışlı oldun mu?
Şu anlayış beni bitiriyor. Kendi anneniz olsa bakmazmıydınız" diyorsunuz ya! Evet bakarım ben bakarım eşim değil. izin alsın eşi gelsin baksın annesine, gelin hangi birini yapsın? Bebek, yemek kv daha başka? Full otomatik geliniz ya yaparız
tamam ulaş ozaman bir oku metni bilgilenip bizide bilgilendir sağlık çalışanıymıssınben olmuşumdur naçizane
hasta hakları metnine ulaşmak zor değil
ozaman neden kendi isteğimle çıkıyorum dişye kağıt imzalatıyorlar
hayır alakası yok...o kağıdı hasta tedaviyi reddettiğinde imzalatıyolar, atıyorum doktor diyor ki çıkamazsın düşük tehdidin var, ama hasta tedaviyi reddetme hakkını kullanıyo, bu bir haktır mesela, ve kağıt imzalayarak çıkıyo, bu doktorun kendini korumak adına yaptığı birşey, hastaya durumu anlattık çıkmak istedi ahada imzası diyolar
tedavim bitmiştir diye çıkarken imzalatıyorlar söylesin bakacak kimsesi olmadığını kimse onu hadi git demezhayır alakası yok...
tamam ulaş ozaman bir oku metni bilgilenip bizide bilgilendir sağlık çalışanıymıssın
hayır alakası yok...
tedavim bitmiştir diye çıkarken imzalatıyorlar söylesin bakacak kimsesi olmadığını kimse onu hadi git demez
hastanelerle yıllardır yatıyorum kalıyıorum kardeş çıkarken bişr kağıt verecekler imzalamasınalakası var yanlış biliyor ve hala ısrar ediyorsun devam edemicem daha fazla
ya sen birde çalışanmışsın iyi öğren burda takılacağına hastalara bak yılladır kalıp çıkıyorum ok.sen bilgilen yeter, başkalarının öyle bir iddası olacağını sanmıyorum, genel bir bilgisizlik değil bu ortaya metin atayım
hastanelerle yıllardır yatıyorum kalıyıorum kardeş çıkarken bişr kağıt verecekler imzalamasın
birde duumu izah etsin bakacak kimsem yok diye
sen bana taktın iyi takip ediyorsun et takip aferino dediğin huzurevi oluyo hastane değil tövbe yarabbim, hukuki bir konuda daha bunu yaptın üstelik jessey e, bir avukata, hala aynı huydasın tamam haklısın diyorum, sen biliyosun doğrusunu
valla metin diye adam olacak kız dedi bacım ben yaşadağımı söyledim o atsın bir zahmetşu metni biriniz atsanız şuraya merak ettim
şu metni biriniz atsanız şuraya merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?