Kv'nin ameliyat sonrası bana gelme isteği

bak bu doğru,eşi de izin alıp ikisi bakabilir,sonra da görümce izin alıp k.pederle birlikte bakılabilir.zaten bazı durumlarda erkek kuvveti gerekiyor hastayı yatır kaldır wc ye götür gibi.

ozaman neden kendi isteğimle çıkıyorum dişye kağıt imzalatıyorlar

o kağıdı hasta tedaviyi reddettiğinde imzalatıyolar, atıyorum doktor diyor ki çıkamazsın düşük tehdidin var, ama hasta tedaviyi reddetme hakkını kullanıyo, bu bir haktır mesela, ve kağıt imzalayarak çıkıyo, bu doktorun kendini korumak adına yaptığı birşey, hastaya durumu anlattık çıkmak istedi ahada imzası diyolar

hayır alakası yok...

hastanelerle yıllardır yatıyorum kalıyıorum kardeş çıkarken bişr kağıt verecekler imzalamasın
birde duumu izah etsin bakacak kimsem yok diye

o dediğin huzurevi oluyo hastane değil tövbe yarabbim, hukuki bir konuda daha bunu yaptın üstelik jessey e, bir avukata, hala aynı huydasın tamam haklısın diyorum, sen biliyosun doğrusunu

Konunuzu baştan beridir takip ediyorum.. Bütün yorumları da hemen hemen okudum.. Yerinize kendimi koydum.. Ben sizin yerinizde olsam ne yapardım diye, kendi kendime sordum.. Ben kayınvalideme elimden gelen desteği vermeye çalışırdım...
Ben kayınvalidemi sevmem, oda beni pek sevmez.. Ama hastalık durumu, muhtaçlık durumu çok farklı.. O kişi eşinin annesi, çocuğunun babannesi. Senden bir şey istemiş.Ki bu anne için de çok zor bir durumdur.. geline muhtaç olma durumu.. Ben sırf eşimin hatırı için, elimden geleni yapardım..

Ayrıca bazı yorumları çok acımasızca buldum.. Bizler de kaynana adaylarıyız.. Yarın bir gün bizler de yaşlanacağız.. Kalbinizi bu kadar da karartmayın.. Herkese de, biraz merhamet diliyorum..

konu sahibi ben de konu sahibinin istememesinden çok daha anlamadan dinlemeden gelen yorumlara takıldım. Çoğu insan yaşlanacağını unutuyor galiba. Kaldı ki kızı işinden izin alamıyor olabilir ya da hayırsız bir evlat olup bakmıyor olabilir. Ne olacak ortada mı kalacak kadın?

Yazmıştım başka bir mesajda önüne sadece çorba ver ekmek doğrasın yesin demiş ya. Nasıl bir vicdan bu aklım almıyor.

şu metni biriniz atsanız şuraya merak ettim

hasta haklarını mı diyosun?
herhangi bir siteden açıp bakabilirsin, sağlık müdürlüklerinde hastane sitelerinde falan detaylıca yazıyo, gerek yok konu uzamasın ama kimse yanlış bilgilenmesin hastaneden çıkmayı reddetme diye bir durum bir hak yok, o hak tedaviyi reddetme hakkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…