Kv'nin ameliyat sonrası bana gelme isteği

Kızına kıyamadı herhalde işinden olmasın izin isteyip yorulmasın diye... aslında ben kızımın yanında daha rahat ederim ama kadın ne düşündü acaba

Çok doğru yazmışsınız. Kvlerin birçoğunun düşünce tarzı maalesef bu. Oğlumda oğlum. Tabii oğlu onun her şeyi ama karşısındaki de insan ve oğlunun karısı. Kız hasta işte bir tencere ne ya? Düşünmemiş olması imkansız belli kızı üzmek için yapmış.

Kadın 3 gün oğlunda kalmak istedi diye kadını kaynar kazana atacaklar nerdeyse sen sevap diyorsun.

Kızına kıyamadı herhalde işinden olmasın izin isteyip yorulmasın diye... aslında ben kızımın yanında daha rahat ederim ama kadın ne düşündü acaba
Muhtemelen. Konu sahibi ana kuzusu değil sanki Aynen. Büyük konuşmak istemiyorum ama böyle bir durumda kızımda kalmaktan başka bir seçenek dahi aklıma gelmezdi. Kaldı ki evde Bebek var. Ağlayacak, bağıracak...nasıl rahat edecek? Konu sahibi gece kalkacak belki uykusu bölünecek. İnsan bunları düşünür ya

+1

Görümce hemşire miymiş birde??????? Şok üstüne şok
Evet. Aylar öncesinden bilinen ve ev ahalisi tarafından umursanmayan bir durummuş. Üç gün bakamayacak mısın vicdansız gelin moduna dönüştürenlerden konu anlaşılamadı pek. Hastane avrupa yakasında ve kendi evinde özel odası herşeyi var. Eş de gelin de kendileri altından kalkamayacaklarını bildikleri için paralı bakıcı tutmak istemişler buradan nasıl vicdansız olunuyor ben bunu anlamadım. Aynı şehirde olmasa ;evi ,bakacak sağlıkçı bilgili kızı eşi olmasa evet ama sırf saldıranlar var konu sahibine

Konu çok dallanıp budaklanmış. Ben ilk mesaja göre yazdım sonra detaylar ortaya çıktıkça şaşırmaya devam ettim ve hala da devam ediyorum. Yanlış okumadıysam görümce bekarmış birde.

Şüphesiz bilerek yaptı. Bazı erkek annelerinin zihnine perde iniyor. Düşünemiyorlar blokeler malesef.
Ben doğumdan hemen sonra bir konuyla ilgili küçük çapta bir kriz geçirirken kv eşime dönüp oğlum sen sakın üzülme demişti. Nice zaman sonrada ekleme yaptı ben fenalık geçirirken kendine birşey olur diye de korkmuş.

Oğlunda derken adam gece 12 de 1 de geliyormuş ve evde bekar kozı hemşireymiş üstüne birde emirvaki yapması... kaynar kazana değilde mantıklı düşünmeye sevk etmek lazım

Nolmus gece 12 de geliyorsa oğlunun evi değil mi?
Hemşire kızı varsa ne olmuş, belki izin alamiyordur, o da annesinin bakimini geline yikmak istiyordur ne de olsa görümce. Kaynana da mantıksız...

Her şeyi geçtim, bir kadin sevdiği adamın annesine ameliyattan sonra 3 gün baksa ne olur? Dünyası mi yıkılır?

Yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhdemek istiyorum müsaadenle.

Bir de görümce bekar mıymış???????
Aaayy bekarmış canım bide gelin hanım tüp bebekle anne olmuş bende tüp bebekle hamile kaldım kızıyla o bağını anlıyorum o durumda kadın kendiyle eviyle ilgilenemezki kaldıki ağır ameliyatlı kadına baksın... bidr bu durumda kendi annesi olsa ona bile sağlıklı bakamaz yani

Konu sahibi istersen ilk sayfayı editle bence. Sanki daha sağlıklı olacak.
Zorlu bir süreç tüp bebek süreci. Buradaki konulardan biliyorum.

Sorularınızın hepsine ayrı ayrı cevap veririm lakin uzatmaya gerek yok çevrenizde bu ameliyatı olan kimse yok anladığım kadarıyla...3 gün diye birşey yok bu hastalarda bunu bilin dünyası başına tabiki yıkılmaz sevdiği adaman annesi mantıksız görümcesi sorumluluklarını üstüne yıkmak istiyorsa gelin bu durumda iyi kalpli bir peri kızı olmak zorunda mıdır? Unutmayın onlar içinde nede olsa GELİN dir

bazı yorumlardan sonra insanlık adına bir kez daha merhamet diledim.
şurda biri gelip bekaretle ilgili konu açılsa sayfa sayfa ayet yazacak kişiler bi ara ana baba hakkını da okusun.
Haklısınız ana baba hakkı konusunda ancak işin içine oğlanın kızın işi bahane edip gelinin üstüne yıkmak istemeleri girince birde emir vaki yapılınca gelinin sorumluluk almak istememesi daha hafif kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…