Kızına kıyamadı herhalde işinden olmasın izin isteyip yorulmasın diye... aslında ben kızımın yanında daha rahat ederim ama kadın ne düşündü acabaBen o bölümü kaçırmışım. Kv nin yaptığı bana biraz gösteriş gibi geldi. Kızım hemşire amaaaa oğlum karısına söz geçiriyor; bir lafımla evlerinde kaldım demek istiyor gibi. Hele gene kızı hemşireyse... Benim hemşire kızım olacak niye sağlıktan anlamayan geline gideyim ki?
Çok doğru yazmışsınız. Kvlerin birçoğunun düşünce tarzı maalesef bu. Oğlumda oğlum. Tabii oğlu onun her şeyi ama karşısındaki de insan ve oğlunun karısı. Kız hasta işte bir tencere ne ya? Düşünmemiş olması imkansız belli kızı üzmek için yapmış.Yazdığınız bir şeye ekleme yapmak isterim. Benim arkadaşım yatak döşek hasta yatarken kv bir tencere yemekle gelip oğlum aç kalmasın dedi. Ben şahit oldum.
Böyle şeyleri duyunca da insan temkinli yaklaşıyor. Doğru veya yanlış.
Herkes kendi yaşadığını biliyor. Tek bir doğru yok.
Kv kp gelin damat evlat diye ayırmak değilde insan olarak düşünüp kendi ilişkimiz ve bünyemiz doğrultusunda karar vermek en iyisi.
Ne kadar tahammülsüz olduk biz yA? Ben hiçbir kan bağım olmayan kimsesiz hasta insanlara baktım evimde aylarca da bir gün sesimi çıkarmadım. Biz de hasta oluruz Allah düşürmesin. Kaldi ki anne bu ya, baksanız ne olur? Bir anne kolay mı bulunur? Ne zarar verir ki size? Ne eksilir ki hayatınızdan? Çok büyük sevap kazanırsınız aksine.
Ne diyeyim Allah herkesin gönlüne göre versin, hayırlı evlat ve hayırlı gelin damatlar nasip etsin.
Muhtemelen. Konu sahibi ana kuzusu değil sankiKızına kıyamadı herhalde işinden olmasın izin isteyip yorulmasın diye... aslında ben kızımın yanında daha rahat ederim ama kadın ne düşündü acaba
+1Ne kadar tahammülsüz olduk biz yA? Ben hiçbir kan bağım olmayan kimsesiz hasta insanlara baktım evimde aylarca da bir gün sesimi çıkarmadım. Biz de hasta oluruz Allah düşürmesin. Kaldi ki anne bu ya, baksanız ne olur? Bir anne kolay mı bulunur? Ne zarar verir ki size? Ne eksilir ki hayatınızdan? Çok büyük sevap kazanırsınız aksine.
Ne diyeyim Allah herkesin gönlüne göre versin, hayırlı evlat ve hayırlı gelin damatlar nasip etsin.
Yazık ne diyeyim. .Kadın 3 gün oğlunda kalmak istedi diye kadını kaynar kazana atacaklar nerdeyse sen sevap diyorsun.
Oğlunda derken adam gece 12 de 1 de geliyormuş ve evde bekar kozı hemşireymiş üstüne birde emirvaki yapması... kaynar kazana değilde mantıklı düşünmeye sevk etmek lazımKadın 3 gün oğlunda kalmak istedi diye kadını kaynar kazana atacaklar nerdeyse sen sevap diyorsun.
Evet. Aylar öncesinden bilinen ve ev ahalisi tarafından umursanmayan bir durummuş. Üç gün bakamayacak mısın vicdansız gelin moduna dönüştürenlerden konu anlaşılamadı pek. Hastane avrupa yakasında ve kendi evinde özel odası herşeyi var. Eş de gelin de kendileri altından kalkamayacaklarını bildikleri için paralı bakıcı tutmak istemişler buradan nasıl vicdansız olunuyor ben bunu anlamadım. Aynı şehirde olmasa ;evi ,bakacak sağlıkçı bilgili kızı eşi olmasa evet ama sırf saldıranlar var konu sahibineGörümce hemşire miymiş birde???????Şok üstüne şok
Bir de görümce bekar mıymış???????Oğlunda derken adam gece 12 de 1 de geliyormuş ve evde bekar kozı hemşireymiş üstüne birde emirvaki yapması... kaynar kazana değilde mantıklı düşünmeye sevk etmek lazım
Konu çok dallanıp budaklanmış. Ben ilk mesaja göre yazdım sonra detaylar ortaya çıktıkça şaşırmaya devam ettim ve hala da devam ediyorum. Yanlış okumadıysam görümce bekarmış birde.Evet. Aylar öncesinden bilinen ve ev ahalisi tarafından umursanmayan bir durummuş. Üç gün bakamayacak mısın vicdansız gelin moduna dönüştürenlerden konu anlaşılamadı pek. Hastane avrupa yakasında ve kendi evinde özel odası herşeyi var. Eş de gelin de kendileri altından kalkamayacaklarını bildikleri için paralı bakıcı tutmak istemişler buradan nasıl vicdansız olunuyor ben bunu anlamadım. Aynı şehirde olmasa ;evi ,bakacak sağlıkçı bilgili kızı eşi olmasa evet ama sırf saldıranlar var konu sahibine
Şüphesiz bilerek yaptı. Bazı erkek annelerinin zihnine perde iniyor. Düşünemiyorlar blokeler malesef.Çok doğru yazmışsınız. Kvlerin birçoğunun düşünce tarzı maalesef bu. Oğlumda oğlum. Tabii oğlu onun her şeyi ama karşısındaki de insan ve oğlunun karısı. Kız hasta işte bir tencere ne ya? Düşünmemiş olması imkansız belli kızı üzmek için yapmış.
Oğlunda derken adam gece 12 de 1 de geliyormuş ve evde bekar kozı hemşireymiş üstüne birde emirvaki yapması... kaynar kazana değilde mantıklı düşünmeye sevk etmek lazım
YuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhŞüphesiz bilerek yaptı. Bazı erkek annelerinin zihnine perde iniyor. Düşünemiyorlar blokeler malesef.
Ben doğumdan hemen sonra bir konuyla ilgili küçük çapta bir kriz geçirirken kv eşime dönüp oğlum sen sakın üzülme demişti. Nice zaman sonrada ekleme yaptı ben fenalık geçirirken kendine birşey olur diye de korkmuş.
Aaayy bekarmış canım bide gelin hanım tüp bebekle anne olmuş bende tüp bebekle hamile kaldım kızıyla o bağını anlıyorum o durumda kadın kendiyle eviyle ilgilenemezki kaldıki ağır ameliyatlı kadına baksın... bidr bu durumda kendi annesi olsa ona bile sağlıklı bakamaz yaniBir de görümce bekar mıymış???????
Zorlu bir süreç tüp bebek süreci. Buradaki konulardan biliyorum.Aaayy bekarmış canım bide gelin hanım tüp bebekle anne olmuş bende tüp bebekle hamile kaldım kızıyla o bağını anlıyorum o durumda kadın kendiyle eviyle ilgilenemezki kaldıki ağır ameliyatlı kadına baksın... bidr bu durumda kendi annesi olsa ona bile sağlıklı bakamaz yani
Sorularınızın hepsine ayrı ayrı cevap veririm lakin uzatmaya gerek yok çevrenizde bu ameliyatı olan kimse yok anladığım kadarıyla...3 gün diye birşey yok bu hastalarda bunu bilin dünyası başına tabiki yıkılmaz sevdiği adaman annesi mantıksız görümcesi sorumluluklarını üstüne yıkmak istiyorsa gelin bu durumda iyi kalpli bir peri kızı olmak zorunda mıdır? Unutmayın onlar içinde nede olsa GELİN dirNolmus gece 12 de geliyorsa oğlunun evi değil mi?
Hemşire kızı varsa ne olmuş, belki izin alamiyordur, o da annesinin bakimini geline yikmak istiyordur ne de olsa görümce. Kaynana da mantıksız...
Her şeyi geçtim, bir kadin sevdiği adamın annesine ameliyattan sonra 3 gün baksa ne olur? Dünyası mi yıkılır?
Valla yorumlarinizdan dolayı bravo dyorum size kesinlikle her konuda katiliyorumGeleceğin en kazançlı sektörü yaşlı bakım sektörü olacak heralde, Allah elden ayaktan düşürmesin 3 gün yatak 4.gün toprak diyelim diyecek bişey yok
Haklısınız ana baba hakkı konusunda ancak işin içine oğlanın kızın işi bahane edip gelinin üstüne yıkmak istemeleri girince birde emir vaki yapılınca gelinin sorumluluk almak istememesi daha hafif kalıyorbazı yorumlardan sonra insanlık adına bir kez daha merhamet diledim.
şurda biri gelip bekaretle ilgili konu açılsa sayfa sayfa ayet yazacak kişiler bi ara ana baba hakkını da okusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?