Kv'nin ameliyat sonrası bana gelme isteği

mune nin bende bazen bana karşı haksızlık yaptığını düşünüyorum hatta iki kere çok gereksiz yere ceza aldığımı kendisine de belirttim ancak burada haksızlık yapıyorsun admine.

çünkü o köpek konusunda da tıpkı bu k.valide konusundaki gibi çok acımazsız yorumlar yazan ender kişilerden biriydin.insanları çok güzel tahrik ettin resmen acımasız ve keskin yorumların var.

bence uyarı almanın sebebi de bunlar.

Kazen ortaya çıkardı ya.Başka üyelikle de konu açmış,sahteydi konuları.

bahsettiğim o değil.evet iki üyeliği vardı biliyorum ama bence konuları sahte değildi.çıkış noktaları ve yaşadıkları gerçekti.sonradan olaylar katıyordu konularına.yani ilgi çekme çabası vardı bence.

konu dışından banlanmayız değil mi şu an?

kv siz de olunca kp görümce kv nin annesi falan gene size doluşmayacak mı, konunun başında bunu da yazmıştın, ama konu ilerledikçe istemiyo değil de bakamamaktan endişeli bir geline dönüştün, baştan 2 paragraf daha yazıp gerçek düşüncelerini yazsaydın daha samimi yorumlar alırdın, ama sen vicdansız dendi diye konuyu şekillendirmeye başladın

Sanmıyorum ,sorulan soruya cevap verdik.
Bu kv konularında çoğu üye kendinden birşeyler buluyor.O yüzden rağbet görüyor.
Konu sahibi kv nin ameliyatı ertelenmiş ,kendini ifade etmiş(her ihtimal konuyla ilgili yorum yapayım)

Kv ye geçmiş olsun

Önümüz yaz evde 3 yaşlı var o eve acilinden klozet yaptırsınlar

Yaşlılar önce biz onu sevmiyoruz kullanamayız vs der ama zorunlu olunca öğrenir

Annemlerin klozeti kimse kullanmazdı şimdi öbürünü kimse kullanmıyor

konu sahibi burada millet görümceni ve k.valideni astı kesti insanlar hakkında neler neler söyledi keşke şu açıklamaları baştan yapsaydın.

yani şu an sadece bakımı dert eden gelin oldun ben şoktayım, baştaki 3 5 mesajını ve son mesajlarını alıntı yapıp aradaki 7 farkı bulun demek istiyorum...

ameliyat olmasa da gene de bir operasyon geçirecek, ki ameliyat olacağı aylar önceden belli denmişti, bu ciddi ve acil bir ameliyatı akla getiriyo şimdi ise 3 sene ertelendi diyosun, kansızlık astım şeker tansiyon hali hazırda hala var, hala evinde ölmesi ihtimali var, gerçi sağlıklı zannedilen herkes için o ihtimal var...izlemedeyim bakalım daha neler gelecek

28 aylık sana aşırı düşkün bu sebeple işe bile başlayamadığın bir kızın hala var, ne değişti, ameliyat için kalmasın ama başka operayon için kalsın mı, kv şu an bende :) bu ifadeden sonundaki gülücüğü baz alarak onayın dahilinde olduğunu varsayıyorum, gene o kadına yemek falan yapılacak gene yatacak yer verilecek, senin kızın kadının hastalıkları hala var...

İnsanın aklına soru işaretleri geliyor değil mi?
Sanki konu sahibine yüklenildi diye yazılmış mesaj gibi geliyor.
Konu sahibi eğer o yüzden yazdıysan da.Bakamasan da kv nin gönlünü al.Bakmak isterim ama küçük çocukla zorlanırım,kendi evimin işini bitiremiyorum ,annemizsin ,büyüğümüzsün sana saygısızlık etmek istemem ama zorlanırım yapamam deyin.

konu baştan, kv bana gelmek istiyo ama nasıl bakacağım nasıl olacak şeklinde olsa bendeniz sakin ol görümceden de eşinden de yardım iste hallolur geçmiş olsun falan yazardım mesela, 2 ayrı konu oldu resmen

Ben bakamam açıkçası, annem de olsa tek bakamam, korkarım. Bakımını üstlenecek sağlıkçı bir yardımcı tutarım ancak öyle.

valla öyle gibi.
açıkcası kv evine geldi.
görümce iyi oldu.
kv yi sever oldu.
ben kendisine destek çıktım en başından ama bizi
yanılttığı noktalar oldu.
bu mesajı da zaten bir garipti.

Ameliyatın ertelenmesi hem kv için hem sizin için iyi oluş. Bu süreçte kv belki zayıflar siz de herhangi bi hastalık durumunda ya da ameliyat durumunda,karşınızdaki insanlar ne kadar düşüncesiz olursa olsun planı programı hemen yaparsınız.Hayır tabiki sizin göreviniz değil plan yapmak lakin gelinlere imza attığı gün gelen organizatörlük ve kendinden başka herkesi düşünme görevi yükleniyo,"yapıvee garii ne olçek" koduyla. Umarım bundan sonra çakallık yapmaya çalışmazlar.

Ne sacma bir soru

ve aynı hemcinsleri ataerkil bir bakış açısıyla sen bakma sana ne, kızı dururken sana mı düşer oğluna mı düşer diyebiliyor değil mi?

evet çok acı.

şu yazınız şurada dursun.görümce bakmıyormuş,diye kendini paralayanlara kapak olarak.

size gelince,kv.nin acil ameliyatından,3 senelik ertelemeye nasıl gelindi,inanın anlayamıyorum.enfeksiyon varsa,iyileşene kadar ertelenir,sonrasında ameliyatını olur.gelen yorumlardan dolayı,bir geri dönüş seziyorum ama neyse.

başta yazılan konuya,gelen yorumlara göre,sonradan ama şöyleydi de,böyleydi de diye açıklama yapılınca,konu inandırıcılıktan uzaklaşıyor.

kalp kapağı değişikliği öyle 3 sene sallanacak bir operasyon değil bildiğim kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…