- 14 Ağustos 2016
- 4.557
- 21.554
- 238
birde bişey söyleyeceğim kk klübünde sen ayrımcılık yapıyorsun herşeyde bir yasaklama köpek konusu vardı geçen sevmiyoruz dedik diğerleri gaddar gözüyle baktı hemen beni yasakladın bu konuda özeleştri yapmanın vakti geldi
ha benden memnun değilsin atarsın olur biter burasıda demokratik olmayan biryer olarak kalır gözümde...sevgili mune herkes aynı düşünmek zorunda herkes uymak zorunda herkes beyazımı sevmek zorunda siyahı sevenlerde var...benim bir konum vardı herkes bana saldırdı sen yine beni yasakladın saçma
Kazen ortaya çıkardı ya.Başka üyelikle de konu açmış,sahteydi konuları.
Kv ise şuan bende :) Ameliyatı ertelenmiş bir üç sene. Bize geldi hastaneden çıkınca. Enfeksiyon çıkmış. Ameliyat yerine başka bir işlem yapılacakmış. Ve sonrasında bizde kalacak çünkü bakımı ameliyat gibi zor birşey değil.
Evet ben hiçbir mesajımda görümcem ilgisiz demedim. Bilakis oldukça ilgili ama malum iş. O kadar izin alamaz. Eşim ise hiç alamaz.
Kv'yi de severim yani bir sorunumuz yok. İyi biridir. Beni sever.Ufak tefek şeyleri görmem ben. Aslında konumda duygusal şeyler yazmak istememiştim.
Benim tüm paniğimin sebebi benim fikrimin alınmaması, bilgim olmadan emrivaki yapılması, benim eşim ve görümcem olmadan bu kadar büyük bir sorumluluğu alamayacak olmam, şartlarımın uygun olmaması, klozet var mantığı ile üç gün diye gelinip aylarca kalkamayacağını bilmem, paniklemem, neden ben demem, ayrıca evi de olması falan filan.
Eşim de sorumsuz değil. Çünkü kv'yi duygusallık değil iyi bakım, iyi şartlar, profesyonelce bakım iyileştirecekti. Çünkü buradan hastanın günde dedalarca yürütülmesi gerektiğini ve kaldırış şeklinin bile çok önemli olduğunu öğrendim.
Sanmıyorum ,sorulan soruya cevap verdik.bahsettiğim o değil.evet iki üyeliği vardı biliyorum ama bence konuları sahte değildi.çıkış noktaları ve yaşadıkları gerçekti.sonradan olaylar katıyordu konularına.yani ilgi çekme çabası vardı bence.
konu dışından banlanmayız değil mi şu an?
Kv ise şuan bende :) Ameliyatı ertelenmiş bir üç sene. Bize geldi hastaneden çıkınca. Enfeksiyon çıkmış. Ameliyat yerine başka bir işlem yapılacakmış. Ve sonrasında bizde kalacak çünkü bakımı ameliyat gibi zor birşey değil.
Evet ben hiçbir mesajımda görümcem ilgisiz demedim. Bilakis oldukça ilgili ama malum iş. O kadar izin alamaz. Eşim ise hiç alamaz.
Kv'yi de severim yani bir sorunumuz yok. İyi biridir. Beni sever.Ufak tefek şeyleri görmem ben. Aslında konumda duygusal şeyler yazmak istememiştim.
Benim tüm paniğimin sebebi benim fikrimin alınmaması, bilgim olmadan emrivaki yapılması, benim eşim ve görümcem olmadan bu kadar büyük bir sorumluluğu alamayacak olmam, şartlarımın uygun olmaması, klozet var mantığı ile üç gün diye gelinip aylarca kalkamayacağını bilmem, paniklemem, neden ben demem, ayrıca evi de olması falan filan.
Eşim de sorumsuz değil. Çünkü kv'yi duygusallık değil iyi bakım, iyi şartlar, profesyonelce bakım iyileştirecekti. Çünkü buradan hastanın günde dedalarca yürütülmesi gerektiğini ve kaldırış şeklinin bile çok önemli olduğunu öğrendim.
İnsanın aklına soru işaretleri geliyor değil mi?yani şu an sadece bakımı dert eden gelin oldun ben şoktayım, baştaki 3 5 mesajını ve son mesajlarını alıntı yapıp aradaki 7 farkı bulun demek istiyorum...
ameliyat olmasa da gene de bir operasyon geçirecek, ki ameliyat olacağı aylar önceden belli denmişti, bu ciddi ve acil bir ameliyatı akla getiriyo şimdi ise 3 sene ertelendi diyosun, kansızlık astım şeker tansiyon hali hazırda hala var, hala evinde ölmesi ihtimali var, gerçi sağlıklı zannedilen herkes için o ihtimal var...izlemedeyim bakalım daha neler gelecek
İnsanın aklına soru işaretleri geliyor değil mi?
Sanki konu sahibine yüklenildi diye yazılmış mesaj gibi geliyor.
Konu sahibi eğer o yüzden yazdıysan da.Bakamasan da kv nin gönlünü al.Bakmak isterim ama küçük çocukla zorlanırım,kendi evimin işini bitiremiyorum ,annemizsin ,büyüğümüzsün sana saygısızlık etmek istemem ama zorlanırım yapamam deyin.
valla öyle gibi.İnsanın aklına soru işaretleri geliyor değil mi?
Sanki konu sahibine yüklenildi diye yazılmış mesaj gibi geliyor.
Konu sahibi eğer o yüzden yazdıysan da.Bakamasan da kv nin gönlünü al.Bakmak isterim ama küçük çocukla zorlanırım,kendi evimin işini bitiremiyorum ,annemizsin ,büyüğümüzsün sana saygısızlık etmek istemem ama zorlanırım yapamam deyin.
Belki bıkmıştırvalla öyle gibi.
açıkcası kv evine geldi.
görümce iyi oldu.
kv yi sever oldu.
ben kendisine destek çıktım en başından ama bizi
yanılttığı noktalar oldu.
bu mesajı da zaten bir garipti.
Ne sacma bir soruMerhaba hanımlar. Hemen ön bilgi verip sorunuma geçeyim.
Ben İstanbul'da yaşıyorum. 28 aylık bana sın derece düşkün ve tüm zamanımı alan bir kızım var. O nedenle halen işe dönüş bile yapamıyorum.
Kv de İstanbul'da yaşıyor. O, Avrupa yakasında; ben ise Asya. Evde annesi (sağlığı gayet yerinde), emekli kocası ve kızı ile birlikte. Görümcemde çalışıyor.
Kv'nin bu hafta içi açık kalp ameliyatı ile kalp kapakçığı değişecek. Ayrıca kendisinin ileri derece astım, kansızlık, şeker, tansiyon sorunu var ve en az 100 kilo.
Bugün telde bana ameliyattan sonra bana gelip iki üç gün bende kalacağını, sonra evine geçeceğini söyledi. Sebebi ise bizim evde klozet var onlarda yok. Moralini bozmak için birşey demedim ama sonradan canım sıkıldı. O kadar ciddi ve sağlık sorunları olan bir kişinin bende iki gün kalıp eve geçeceğini söylemesini aklım mantığım almadı. Kaldı ki görümcem sağlıkçı.siz olsanız kabul eder miydiniz?
Konu sahibi kayınvalidesine bakamaz. Çünkü 100 kg ağırlığında, kendi başına yürüyemeyecek birini yürütemez. Yürütmek için kendini zorlarsa kendi sakatlanır, muhtemelen bel fıtığı veya zorlamaya bağlı başka bir şey olur.
Kayınvalide oğlunun evine gelse, kayınvalideye gelini bakmaya çalışır. Oğlu maksimum 1 hafta izin alır. 3-5 ay izin alıp bakamaz. Konu sahibi bunları öngörüp çözüm bulmaya çalışıyor. Kimse konu sahibinin eşinin annesi iyileşene kadar 3 ay izin alıp annesine bakacağına inanıyor olamaz. Adamın kendisi bile inanmıyor ki başka çözüm bulmaya çalışıyor.
Konu sahibi çocuğu kreşe başlayınca çalışmaya başlasa, birkaç ay sonra Allah korusun eşinin çalıştığı işyeri kapansa, eşi işsiz kalsa, bir süre sonra Allah korusun konu sahibinin babası açık kalp ameliyatı geçirecek olsa, adamın evde karısı ve oğlu olsa ama o kızının evine klozet sebebiyle gelmek istese, yani gündüzleri konu sahibinin kocası bir yandan çocukla ilgilenip, temizlik yapıp, çamaşır katlayıp, yemek yaparken bir yandan da kayınbabasına bakmak zorunda bırakılsa, ve bu rica bile edilmese, sadece tebliğ edilse ve o bu durumun klozet sebebiyle 2-3 gün değil en az birkaç ay süreceğini bilse, o da karısına "babanların evine klozet taktıralım, hep lazım olur, steril ortam da lazım, bakıcı tutalım" vs derdi. En kibar bunu derdi. Bir de, en kibarı bile hafta sonları bakmaya gideyim demezdi. Bunları anlatıp dert yandığı hiçbir hemcinsi onu topa tutmazdı, baksan ne olacak vicdansız demezdi. Hem de adam güçlü kuvvetli olduğu halde.
Ama bunları bir kadın deyince, üstüne hafta sonları bakarım da dediği halde hemcinslerinden böyle tepki alabiliyor. Neden? Çünkü Türkiye, çünkü ataerkil, çünkü haksızlık, çünkü adaletsizlik.
şu yazınız şurada dursun.görümce bakmıyormuş,diye kendini paralayanlara kapak olarak.
size gelince,kv.nin acil ameliyatından,3 senelik ertelemeye nasıl gelindi,inanın anlayamıyorum.enfeksiyon varsa,iyileşene kadar ertelenir,sonrasında ameliyatını olur.gelen yorumlardan dolayı,bir geri dönüş seziyorum ama neyse.
başta yazılan konuya,gelen yorumlara göre,sonradan ama şöyleydi de,böyleydi de diye açıklama yapılınca,konu inandırıcılıktan uzaklaşıyor.
Senaryo çakozladıkalp kapağı değişikliği öyle 3 sene sallanacak bir operasyon değil bildiğim kadarıyla
Senaryo çakozladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?