Kv'nin ameliyat sonrası bana gelme isteği

ben de dogumun ertesi gunu kalbimden rahatsizlandim.nabzim 2.5 saat boyunca 185 attu.kv hastaneye geldi oglumu niye uzuyorsun dedi :)

Ahh konu sahibi .. benim kaynana da keşke 3 gün sende kalicam deseydi .."ev oğlumun evi ağzına si...a si...a gelecegim b.k kahyasi olma " bile dedi haline sükret bence

Annemi kaybettikten bir ay sonra arkadaşım kanser teşhisi ile hastaneye yattı. O adar saldırgan bir kanser turuydu ki tedaviye baslayamadilar bile. Arkadaşımın eşi ve iki küçük çocuğundan başka kimsesi yoktu. Tüm acıma rağmen ona baktım. Daha doğrusu baktık. Hiç bir akrabalık bağı olmayan 3_4 arkadaş sırayla gece gündüz vefat edene kadar baktik. Bilinç yarı kapalıydı. Agdasından vücut temizliğine kadar her şeyi yaptık.
Şimdi tüm bunları okuyunca şaşırıyorum.

Allah sizede bakanlar bulunsun vayy be dedirttin

Ben artık birşey yazmak açıklamak istemiyorum. Sadece ameliyattan sonra son durumu yazacağım merak edenler için.
Son durum nedir pekizorlu bir ameliyat ve ilk haftalar zor geçecektir sanırım. Bu durumu iki kişide yaşamış biri olarak söylüyorum en doğrusu kendi evinde sürekli ilgilenebilecek bir kişi tarafından hastaneye yakın bir yerde bakılması.

tam ümidimi kesmişken,sizin gibi insanlar çıkıp,yeniden ümit veriyorlar bana,insanlık adına.eminim mükafatını göreceksiniz.arkadaşınıza da allah rahmet etsin.

Konu almış başını yürümüş. Yorum yapan herkese teşekkürler. Tek tek alıntı yapamıyorum. Öncelikle daha önce ameliyat olanlara geçmiş olsun diyorum.
Yani konuyu açarken yazdığım ilk mesajım acele ile o anki duygularımla yazıldı. Ortaya daha sonra başka nedenlerin çıkmasının nedeni ise benimde sonradan durumun ciddiyetine daha çok varmamdı. Özellikle yazılan bazı cevaplar çok aydınlatıcı oldu.
Hıı kızıma geleyim. Kızım yatağınızda başka yerde yatamıyorsa tatile nasıl gittiniz denilmiş. Tatile gittik tabiki iki defa. İlkinde ufaktı birşey anlamadı. İkincisinde o zamanlar emdiği için çok sorun olmadı emerek uyudu. Son birkaç aydır da evet yatağımızdan başka bir yerde uyumak istemiyor ağlıyor sık sık uyanıyor. Mesela memleketime gittim uzun zaman sonra ama iki gün sonra yatak sorunu nedeniyle geri döndüm.

bakmaya bakilir da. isin obur tarafini dusunuyorum bu durumlarda. evde kizin varken gelinden talep niye? bana bak demek niye?

Arkadaslar kv grip olmusda ona bakicak zannediyorlar

Kv ise şuan bende :) Ameliyatı ertelenmiş bir üç sene. Bize geldi hastaneden çıkınca. Enfeksiyon çıkmış. Ameliyat yerine başka bir işlem yapılacakmış. Ve sonrasında bizde kalacak çünkü bakımı ameliyat gibi zor birşey değil.
Evet ben hiçbir mesajımda görümcem ilgisiz demedim. Bilakis oldukça ilgili ama malum iş. O kadar izin alamaz. Eşim ise hiç alamaz.
Kv'yi de severim yani bir sorunumuz yok. İyi biridir. Beni sever.Ufak tefek şeyleri görmem ben. Aslında konumda duygusal şeyler yazmak istememiştim.
Benim tüm paniğimin sebebi benim fikrimin alınmaması, bilgim olmadan emrivaki yapılması, benim eşim ve görümcem olmadan bu kadar büyük bir sorumluluğu alamayacak olmam, şartlarımın uygun olmaması, klozet var mantığı ile üç gün diye gelinip aylarca kalkamayacağını bilmem, paniklemem, neden ben demem, ayrıca evi de olması falan filan.
Eşim de sorumsuz değil. Çünkü kv'yi duygusallık değil iyi bakım, iyi şartlar, profesyonelce bakım iyileştirecekti. Çünkü buradan hastanın günde dedalarca yürütülmesi gerektiğini ve kaldırış şeklinin bile çok önemli olduğunu öğrendim.

Bir türlü anlatamadık burada vicdansızlıkla itham eden arkadaşlara... ben sadece tek bi konuya takıldım görümceniz yeterli ilgiyi göstermediğini düşünüyorum anne kız ilişkisi çok farklı yeterince izin alamayabilir ama illaki bir süre alabilirdi bu teklif bile edilmemiş gerçi hiç bişey danışılmamış size ya neyse... annem gizli kalp krizi geçirmiş, geçirmiş diyorum çünkü kendisi bile farketmemiş daha sonra ortaya çıktı öğrendiğimde üzerinden baya geçmişti bana söylememiş bile... nasıl gittim yanına inan hatırlamıyorum(farklı şehirlerdeyiz) orda aldım soluğu... izin olayı bana saçma geldi yinede herşeyin yolunda olmadına sevindim
Not: acilen klozet yaptırın

biz de durumu ağır sanmıştık.
3 yıl ertelenebildiğine göre acil değilmiş ameliyatı.
görümcenle ilgili pek çok şey sorduk.
keşke daha önceden açıklamada bulunsaydın.
biraz bizi yanıltmış oldun.
madem çok ilgili birisi neden karşılıklı oturup konuşma yoluna gitmediniz?
neden sen buna ön ayak olmadın da eşine kv yi aratıp klozet taktıralım dedin.
sen dediğin gibi çok paniğe kapıldın biraz da anlamadan ve konuşmadan sanırım.
açıkcası şu yazdıklarından sonra seni de hatalı gördüm izlediğin tutumla ilgili.
neyse konu kapanmış senin açından bir şekilde.
geçmiş olsun

Bu zeynepgüven olayı palavereydi değil mi?

o konuda çeşitli söylentiler var

bence konu ve kadın gerçekti yani yaşadıkları gerçekti tıpkı bu konu sahibi gibi.ancak konusu ilgi gördükçe zeynep de daha da ilgi görebilmek için yalan dolan kattı.konu da patladı.bu konu ise normal ilerliyor şu an.

ve bence mügehatun da öyle.daha önce konusunda da demiştim.

Kazen ortaya çıkardı ya.Başka üyelikle de konu açmış,sahteydi konuları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…