- 27 Nisan 2012
- 15.839
- 19.115
- 498
yuhhhhhhh diyorum şöyle en okkalısından...Beni de tğmörun oldugu yer sebebıyle( yurume yetımı kaybedıcektım) acıl anelıyata aldılar. Kv amelıyat sınrası ben yarı narkozluyken " cabuk kalk ıkıncıyı alıcaz" ve " şimdi Amanımıydı ramazanda yemeksız kaldı oglum" dedi.
hımm sanki kızı vücut geliştirme şampiyonu.sen nasıl kaldırırsın,çevirirsin diyenler.80 yaşında ki annesi,yapsın,kızı yapsın diyebiliyorlar.ve aynı hemcinsleri ataerkil bir bakış açısıyla sen bakma sana ne, kızı dururken sana mı düşer oğluna mı düşer diyebiliyor değil mi?
evet çok acı.
kalp kapağı değişikliği öyle 3 sene sallanacak bir operasyon değil bildiğim kadarıyla
Kızlar ben hiçbir şeyi kıvırmıyorum. Ben en sonuna kadar ameliyat biliyordum yani benim bildiğim de buydu. Ben buraya bildiğimi yazdım. Kv bana ve herkese hep ameliyat olacağını söyledi. Fakat şimdi daha önceden iki deda baloncuk işlemi yapıldığı için tekrar yapalım 60 yaşını geç denilmiş. Bir süre baloncuk idare eder denilmiş.
hımm sanki kızı vücut geliştirme şampiyonu.sen nasıl kaldırırsın,çevirirsin diyenler.80 yaşında ki annesi,yapsın,kızı yapsın diyebiliyorlar.
EvetSiz avukatsınız değil mi?
Kv ise şuan bende :) Ameliyatı ertelenmiş bir üç sene. Bize geldi hastaneden çıkınca. Enfeksiyon çıkmış. Ameliyat yerine başka bir işlem yapılacakmış. Ve sonrasında bizde kalacak çünkü bakımı ameliyat gibi zor birşey değil.
Evet ben hiçbir mesajımda görümcem ilgisiz demedim. Bilakis oldukça ilgili ama malum iş. O kadar izin alamaz. Eşim ise hiç alamaz.
Kv'yi de severim yani bir sorunumuz yok. İyi biridir. Beni sever.Ufak tefek şeyleri görmem ben. Aslında konumda duygusal şeyler yazmak istememiştim.
Benim tüm paniğimin sebebi benim fikrimin alınmaması, bilgim olmadan emrivaki yapılması, benim eşim ve görümcem olmadan bu kadar büyük bir sorumluluğu alamayacak olmam, şartlarımın uygun olmaması, klozet var mantığı ile üç gün diye gelinip aylarca kalkamayacağını bilmem, paniklemem, neden ben demem, ayrıca evi de olması falan filan.
Eşim de sorumsuz değil. Çünkü kv'yi duygusallık değil iyi bakım, iyi şartlar, profesyonelce bakım iyileştirecekti. Çünkü buradan hastanın günde dedalarca yürütülmesi gerektiğini ve kaldırış şeklinin bile çok önemli olduğunu öğrendim.
tamam da bizleri çok yanılttın yazdıklarınla.Kızlar ben hiçbir şeyi kıvırmıyorum. Ben en sonuna kadar ameliyat biliyordum yani benim bildiğim de buydu. Ben buraya bildiğimi yazdım. Kv bana ve herkese hep ameliyat olacağını söyledi. Fakat şimdi daha önceden iki deda baloncuk işlemi yapıldığı için tekrar yapalım 60 yaşını geç denilmiş. Bir süre baloncuk idare eder denilmiş.
Sizi nasıl inandırabilirdim çok ciddiyim varsa bi yolu söyleyin lütfenaylardır günü belli olan ameliyat mı siz buraya konu açar açmaz 3 yıl ertelendi? ah ahh atıyosunuz da bari destekli atın
Evet panikledim çünkü ben son dakikaya kadar ameliyat olacağını biliyordum bana denilen buydu. Kendi evinde kalacak diye biliyordum bana sizde kalacağım denilene kadar bir iki gün öncesinde. Konuşma konusunu izah ettim diğer mesajımda. Zaten konulara fırsat buldukça okuyup yazmaya çalışıyorum. İhmalim olduysa özür dilerim.tamam da bizleri çok yanılttın yazdıklarınla.
görümceye o kadar laf edildi neden bikaç cümleyle durumu izah etmedin?
madem hepiniz iyisiniz vs de neden aranızda oturup konuşamadınız?
niye panikledin bu kadar da eşini filan arattın?
bu kadının ameliyat olup olmayacağı nasıl bilinmiyor aile içinde?
Kızlar ben hiçbir şeyi kıvırmıyorum. Ben en sonuna kadar ameliyat biliyordum yani benim bildiğim de buydu. Ben buraya bildiğimi yazdım. Kv bana ve herkese hep ameliyat olacağını söyledi. Fakat şimdi daha önceden iki deda baloncuk işlemi yapıldığı için tekrar yapalım 60 yaşını geç denilmiş. Bir süre baloncuk idare eder denilmiş.
özürlük bir durum değil.aEvet panikledim çünkü ben son dakikaya kadar ameliyat olacağını biliyordum bana denilen buydu. Kendi evinde kalacak diye biliyordum bana sizde kalacağım denilene kadar bir iki gün öncesinde. Konuşma konusunu izah ettim diğer mesajımda. Zaten konulara fırsat buldukça okuyup yazmaya çalışıyorum. İhmalim olduysa özür dilerim.
Evet panikledim çünkü ben son dakikaya kadar ameliyat olacağını biliyordum bana denilen buydu. Kendi evinde kalacak diye biliyordum bana sizde kalacağım denilene kadar bir iki gün öncesinde. Konuşma konusunu izah ettim diğer mesajımda. Zaten konulara fırsat buldukça okuyup yazmaya çalışıyorum. İhmalim olduysa özür dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?