Kv'nin ameliyat sonrası bana gelme isteği

yuhhhhhhh diyorum şöyle en okkalısından...

ve aynı hemcinsleri ataerkil bir bakış açısıyla sen bakma sana ne, kızı dururken sana mı düşer oğluna mı düşer diyebiliyor değil mi?

evet çok acı.
hımm sanki kızı vücut geliştirme şampiyonu.sen nasıl kaldırırsın,çevirirsin diyenler.80 yaşında ki annesi,yapsın,kızı yapsın diyebiliyorlar.
ama niyeyse kimse oğlu yapsın demiyor.çünkü oğlu yaparsa,gelinin evinde kalacak.bu da işlerine gelmiyor.
he birde konu sahibi,hafta sonları giderim diyordu,eşiyle beraber.yani kadın evinde de yatsa,hafta içi gitmeyecek.neden prensesinin,uyku düzeni bozuluyor.
allahım,beni affetsin.tek erkek çocuk yetiştirdim.bu kadar paşa,prens muamelesi yapmadım.gerektiği yerde kızdım,gerektiği yerde sevdim.şimdikilerin çocukları dokunulmaz.vay be.

Kızlar ben hiçbir şeyi kıvırmıyorum. Ben en sonuna kadar ameliyat biliyordum yani benim bildiğim de buydu. Ben buraya bildiğimi yazdım. Kv bana ve herkese hep ameliyat olacağını söyledi. Fakat şimdi daha önceden iki deda baloncuk işlemi yapıldığı için tekrar yapalım 60 yaşını geç denilmiş. Bir süre baloncuk idare eder denilmiş.

Siz avukatsınız değil mi?

Ayrıca benim tutumum hiç değişmedi dedektifçilik oynamayın lütfen. İki farklı konu yok ortada. Konu hızlı ilerlediği için herşeye anında yazamadım işlerim vardı. Elimden geldiğince cevap vermeye çalışıyorum. Evet kv'yi ameliyat sonrası evimde istemiyorum nedenini tekrar mı açıklayayım. İlgilenemem bakamam onun iyiliği için evi kesinlikle daha iyi. Fakat sizler öyle yazdınız ki ben kv'yi evine sığdırmayan kişi oldum.

aylardır günü belli olan ameliyat mı siz buraya konu açar açmaz 3 yıl ertelendi? ah ahh atıyosunuz da bari destekli atın

tamam da bizleri çok yanılttın yazdıklarınla.
görümceye o kadar laf edildi neden bikaç cümleyle durumu izah etmedin?
madem hepiniz iyisiniz vs de neden aranızda oturup konuşamadınız?
niye panikledin bu kadar da eşini filan arattın?
bu kadının ameliyat olup olmayacağı nasıl bilinmiyor aile içinde?

Görümce ilede ben konuşmadım annesi ile ilgili fakat eşim aile içi işlerine karışmamı istemez. Ablası da nasıl desem annesi ile ilgili dediysem çok fazla uzlaşılacak biri değil. Zaten normalde banada akıl danışmazlar aile içi meselelerinde

Evet panikledim çünkü ben son dakikaya kadar ameliyat olacağını biliyordum bana denilen buydu. Kendi evinde kalacak diye biliyordum bana sizde kalacağım denilene kadar bir iki gün öncesinde. Konuşma konusunu izah ettim diğer mesajımda. Zaten konulara fırsat buldukça okuyup yazmaya çalışıyorum. İhmalim olduysa özür dilerim.

Hanımefendi baloncuk ayrı şey, kalp kapakçığı değişmesi apayrı bir şey siz neyden bahsediyorsunuz? baloncuk damar açma yöntemidir fazla kullanılan bir yöntem değil stent takılıyor genelde zaten ama kapacakçık değişimi çok farklı. Yaa benim eniştem bypass yapılacaktı hiç bekletmediler bayramı geçirseydik bari dedi yok bekleyemeyiz dediler ve eniştem 60 yaşını geçil yaptılar. Bu hayati bir mesele. Hele ki 3 sene ertelenmesi mantık dışı yaşı ileri diyorsunuz da 3 sene sonra daha yaşlı olacak o zaman nasıl yapılacak. Buradaki yorumlardan sonra niye döndünüz onu merak ettim.

özürlük bir durum değil.a
ama konunda hepimizi yanlış yönlendirdin.
eksik yazdın.
görümcen iyi oldu kv iyi oldu.
keşke böyle u dönüşleri yapmadan devam etseydin konuna.
bu akdar ciddi bir ameliyatın 3 yıl ertelenmesi mevzusu ise inandırıcı da durmuyor.
demek ki sen ve eşin kv nin bu ameliyatı ile iglili veya tedavisinin gidişatı ile ilgili hiçbirşey bilmiyormuşssunuz.
bu kadar kopukmuşssunuz demek ki.
bir de eşini arattırdın klozet için.
cidden bu kadar panikleyene kadar kadının durumu nedir ne değildir bir görümcenle bari konuşssaydın.

Baloncuk ile kapak genişletiliyormuş galiba bilmiyorum. Nete yazınca da çıkıyor bu yöntem.
Bize kv tarafından herkes tarafından söylenen hep ameliyat olacağıydı.

yani sadece ameliyat mıydı mesele, insanların evine doluşması, kızının sana bağımlılığı falan, şimdi ameliyat olmadan sende kalması sıkıntı değil mi onu anlamadım ben

başta neden kızı eşi annesi varken bende kalıyo benim kızım küçük evim şöyle böyle bana doluşacaklar demiştin

bu kadın bu kadar hastaydı da,hiç mi beraber doktora gitmediniz,hadi siz gitmediniz,eşiniz de hiç mi annesinin doktoruyla konuşmadı?tek söylediğiniz,kayınvalide bize öyle söyledi.bu kadın,hastaneye tek başına gidip mi,doktoruyla görüşüyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…