Kv'nin ameliyat sonrası bana gelme isteği

başlarına gelse çıngar cıkarırlar eminim :))
Benim başıma geldi valla hiç de cınga çıkartmadım abimin karısına 13 gün baktım kendi anneme yıllardır bakıyorum . Ki kardeşlerime birazda siz bakın diyebilirim istersem ama eşleri eminim ki bakmazlar teklif bile etmiyorum.

tebrik ederım ama bu herkesin yapabileceği bir şey değil
kendınızde dıyorsunuz diğer kardeşler bakmaz diye teklif bile etmiyorum

tebrik ederım ama bu herkesin yapabileceği bir şey değil
kendınızde dıyorsunuz diğer kardeşler bakmaz diye teklif bile etmiyorum

Rica ederim evet bakmazlar çünkü beyin kanaması geçirip o hale geldi bir kere nasılsın demediler bana o kadar vicdansız insanlara ben teklif etmem gerek yok. Ama ben yaparım tamamen vicdanla alakalı bir durum bu. Sadece 1 hafta bakılacak kaldı ki klozet ne kadar önemli birşey . Ben şuan yeni taşınacağım ildeki evde ilk bakacağım şey evde kesinlikle klozet olmalı, asansör olmalı. Bunlar basit nedenler değil onu anlatmaya çalışıyorum

Son düzenleme:
Herkes bir iki gün kalsın ne olacakki diyor ama açık kalp ameliyatı olan kişinin bakımının nasıl olacağını bilmiyorlar sanırım teyzem açık kalp ameliyatı olmuştu başka şehirden geldi oğluyla kalıyordu biraz şaşkın bi gelinimiz var evdede iki küçük çocuğu annem göndermeyip ben bakarım deri 1,5 ay bizde kalmıştı teyzem,benim yatağımı vermiştik öyle kanepede yatılacak bişey değil bu kendi başına eğilip doğrulamıyorsun bile bi müddet sonra bazanın alt demirine ip bağlamıştık oradan güç alıp doğruluyordu kişisel bakımıda ona göre ilk zamanlar duş olayı yoktu annem vücudunu nemli bezle siliyordu saçınıda evimizin karşısındaki kuaförde yıkattırıyorduk kolay olduğu için annem 1,5 ay bebekler gibi baktı ama evine dönmek istedi torunlarını özlemişti Takdiri İlahi ama bir hafta geçmeden ölüm haberi geldi yataktan kendi başına kalkmaya çalışırken düşmüş ve ameliyat yeri zarar görmüştü annem çok dert etti kendine keşke göndermeseydim diye öyle bakımı kolay bişi değil yani

Ben hastalıkta geline iş düştüğünü bunun görev olduğunu düşünmüyorum, içinden gelir sen istersin o ayrı. Ama senin üstüne düşen bişey yok. Evlerinde klozet yoksa alaturkayı klozete çevirmek 2 günlük iş. Yaşları da ileriyse hep lazım olacak çevirtsinler klozete. 100 kg kadın nasıl oturup kalkıyor alaturkaya zaten.

Eşin işten izin alıp bakacaksa kalsın. Değilse sen istemiyorsan "sana düşen bir görev" değil kv bakımı.

Neden her şeyi zorlaştıran bir yapınız var? Kanepede yatıramam, yatağımda kızımiz uyuyor olmaz. Bence bir orta yol bulunur. Kadin zor bir ameliyat geçiriyor. Ne var 1 hafta gelse baksanız ölmezsiniz ya. Hem belki bu sayede kızınızın size bu yapışık hali de değişmeye başlar, bağımsız olmaya başlar belki.

aynen
kadın biliyor ameliyat olacagını
klozet taktırmak çok kolay bir şey
ayrıca evinde kocası anası kızı var ona bakacak kimsesiz de değil
bence konu sahibi eşine desin işten izin alıp da bakacaksan gelsin ama yoksa ben tek başına burda bakamam desin
bazıları görümce de gelir yardım eder demiş eger görümce işten izin alıp bakabilecekse zaten kadın kendı evine gitsin sırf tuvalet için ne gerek var
taktırsınlar klozek gayet kolay bir şey

Bu kadar mı vicdansız oldu gerçekten insanlar ne zararı var size? aranızda belli bir sorunda yok ve eften püften değil ciddi bir ameliyat kadının o ameliyattan sağ salim çıkacağı bile belli değil yani. Ne var birkaç gün baksanız hatta 1 hafta 10 gün sizde kalsa kızınız 2 yaşını geçmiş çok ufak değil. Kendi anneniz olsa geri çevirir miydiniz? Hiç sanmam. Haklı kalp ameliyatı olanlar dikişlerden dolayı eğilemez klozet lazım, başka şehirde de değil aynı şehirdesiniz ve oğlu varken neden evde o kadar tadilat yaptırıp klozet taktırsın hala durumu savunuyorsunuz. Benim teyzemin eşi bypass oldu bayram üstüydü kalabalık olur ev diye gelinin de kaldı gelini seve seve kabul etti koltuğunu açtı, ona uygun yemekler yaptı. Oğlunun evi yani senden onay mı alması gerekiyor böyle acil bir durumda? gerçekten inanmakta zorluk çekiyorum ileride inşallah aynı duruma düşmezsiniz.

Ne demişler, kasaba minnet edeceğime .................
Çıngar çıkarır diyenlere bir cevapda benden gelsin. Kayınvalidemin altını bile (eşim yapma dediği halde) temizledim, bezledim. Hiç erinmedim, gücenmedim seve isteye yaptım. Hayatta olsa gene yaparım. Hastalık bu herkesin başına gelir.
Allah kula muhtaç etmesin.

kendi annesi gelse eşinden izin alıp bakmasını istese sorun çıkarsın eşi, ama evde kalmasına sorun çıkarma hakkı yok. kvde de kalsın, oğlu işten izin alsın gelip baksın ama. kızı var eşi var oğlu var bu kadının, geline emrivaki hiç masum değil

Yorumlara inanamadım ya
Yok klozet taktırsın, yok kızı baksın, emri vaki bilmem ne
Ailesiniz siz, o kadın eşinizi doğuran kadın
Sizde evlat yetiştiriyorsunuz, bakıma ihtiyacınız olan bir zamanda damat ben istemem evimde derse ne yapacaksınız
Ne zaman bu kadar vurdumduymaz, bu kadar ailelerden bağımsız olduk bilemiyorum
Allahtan çocuğum yok, oğlumun evine hastalık için bile gidemesem kahrımdan ölürdüm her halde

Biliyo diyosun da ne zamandır biliyo, 3 ay önceden ya da 1 ay önceden mi biliyo, konu sahibinin öyle bir ifadesi yok, bize dediği bu haftaici ameliyat olacak...belki acile gitti orda sıkıntısı ortaya çıktı ve açık ameliyat dendi,canıyla uğraşırken tuvalet kırdırıp klozet mi yaptırsın inşaat pisliği mi çeksin

Haklısın hiç masum değil, kadın açık kalp ameliyatı olacak hazir bu firsat ele geçmişken kaynanalik yapayım da geline cektireyim diye düşünüyordur. Hatta hepsi bahane sirf gelin hizmet etsin diye ameliyat oluyordur. Şaka gibi yorumlar...

bunu yaptıgınız için gercekten sizi tebrik ederim ama bu herkesin yapabileceği bir şey değil
siz yapmışsınız ama ben açıkcası başkasının altını temizleyemem
yanı ben eşim yapma dediği halde yaptım diyorsunuz ama yapamayan yapamaz yani bu da bir gerçek
siz yaptınız diye ne var bunda herkes yapar dıye küçümsenecek bir şey değil
yaptıgınız gerçekten çok çok büyük bir şey bana kalırsa
helal olsun size diyorum ama yapamayan yapamaz işte

Artık aile değiller mi? Hastalık bu keyfiyet değil ki.
Eşi izin alabilirse alsın tabiki alamıyorsa akşam gelince yardım edebilir bunlar ayrıntı, konuşup hallolabilecek meseleler.
Ki bakmak gelinin görevi diye değil vicdani bir şey açısından yazdım ben. Bakmak zorunda değil tabiki.

Alt temizlenecek bir durum yok yaw bismillah, o nerden çıktı klozet o nedenle tercih ediliyo zaten

orasını bilemyorum acık kalp ameliyatı geçiren kimse olmadı cevremde
ama kadın 100 kılo olduguna gore bu sart yanı olmalı zaten klozetı
hadı yok madem sende kalacagım falan çok itici bana göre
muhtemelen bu olay zaten oğluşuyla da konuşulmuştur
tama hadı eyvallah öle olsun klozet sebebıyle gelsın, ama ben olsam kesinlikle ve kesinlikle görümceye işten izin aldırırım
kendım kadınla bütün gün evde indir kaldır yemegi misafiri falan hepsiyle ben ilgilenmezdim
konu sahibinin bunları düşünmesi çok doğal bence
madem aman da çok ciddi ameliyat , sadece benim evime getirip herkes işine gitmesin

Kendi annesine babasına bakmak bile görev değil ki, bakmayanı polis alıp götürmüyo yani, bazı şeyler mecbur olunduğu için yapılmaz, konu sahibinin eşi annem gelsin sen bak biz hiçbir şeye el sürmeyelim mi demiş gelinin görevi falan diye baskı mi yapmış ben yorumları anlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…