kendi annesi olsa aynı şeyi düşünmez tabiki bakarInsAllah siz ileride sizin gibi bir gelin ile karsilasmazsiniz. Kendi anneniz olsa da ayni seyi dusunur muydunuz?
Benim başıma geldi valla hiç de cınga çıkartmadım abimin karısına 13 gün baktım kendi anneme yıllardır bakıyorum . Ki kardeşlerime birazda siz bakın diyebilirim istersem ama eşleri eminim ki bakmazlar teklif bile etmiyorum.başlarına gelse çıngar cıkarırlar eminim :))
Benim başıma geldi valla hiç de cınga çıkartmadım abimin karısına 13 gün baktım kendi anneme yıllardır bakıyorum . Ki kardeşlerime birazda siz bakın diyebilirim istersem ama işleri eminim ki bakmazlar teklif bile etmiyorum.
tebrik ederım ama bu herkesin yapabileceği bir şey değil
kendınızde dıyorsunuz diğer kardeşler bakmaz diye teklif bile etmiyorum
aynenBen hastalıkta geline iş düştüğünü bunun görev olduğunu düşünmüyorum, içinden gelir sen istersin o ayrı. Ama senin üstüne düşen bişey yok. Evlerinde klozet yoksa alaturkayı klozete çevirmek 2 günlük iş. Yaşları da ileriyse hep lazım olacak çevirtsinler klozete. 100 kg kadın nasıl oturup kalkıyor alaturkaya zaten.
Eşin işten izin alıp bakacaksa kalsın. Değilse sen istemiyorsan "sana düşen bir görev" değil kv bakımı.
kendi annesi gelse eşinden izin alıp bakmasını istese sorun çıkarsın eşi, ama evde kalmasına sorun çıkarma hakkı yok. kvde de kalsın, oğlu işten izin alsın gelip baksın ama. kızı var eşi var oğlu var bu kadının, geline emrivaki hiç masum değilBir iki hafta bence bakılabilir. Açık kalp ameliyatı zordur ve kocasının ve kızının iyi bakacağına güvenemiyor belki de? Eşinizin annesi sonuçta.
Kendi anneniz ameliyat olsa ve size gelmek istese eşiniz sorun çıkarsa üzülmez misiniz?
Ayrıca aylarca gitmez demişsiniz daha önce gelip aylarca kaldığı oldugu için mi tedirginsiniz?
aynen
kadın biliyor ameliyat olacagını
klozet taktırmak çok kolay bir şey
ayrıca evinde kocası anası kızı var ona bakacak kimsesiz de değil
bence konu sahibi eşine desin işten izin alıp da bakacaksan gelsin ama yoksa ben tek başına burda bakamam desin
bazıları görümce de gelir yardım eder demiş eger görümce işten izin alıp bakabilecekse zaten kadın kendı evine gitsin sırf tuvalet için ne gerek var
taktırsınlar klozek gayet kolay bir şey
kendi annesi gelse eşinden izin alıp bakmasını istese sorun çıkarsın eşi, ama evde kalmasına sorun çıkarma hakkı yok. kvde de kalsın, oğlu işten izin alsın gelip baksın ama. kızı var eşi var oğlu var bu kadının, geline emrivaki hiç masum değil
bunu yaptıgınız için gercekten sizi tebrik ederim ama bu herkesin yapabileceği bir şey değilNe demişler, kasaba minnet edeceğime .................
Çıngar çıkarır diyenlere bir cevapda benden gelsin. Kayınvalidemin altını bile (eşim yapma dediği halde) temizledim, bezledim. Hiç erinmedim, gücenmedim seve isteye yaptım. Hayatta olsa gene yaparım. Hastalık bu herkesin başına gelir.
Allah kula muhtaç etmesin.
Artık aile değiller mi? Hastalık bu keyfiyet değil ki.kendi annesi gelse eşinden izin alıp bakmasını istese sorun çıkarsın eşi, ama evde kalmasına sorun çıkarma hakkı yok. kvde de kalsın, oğlu işten izin alsın gelip baksın ama. kızı var eşi var oğlu var bu kadının, geline emrivaki hiç masum değil
bunu yaptıgınız için gercekten sizi tebrik ederim ama bu herkesin yapabileceği bir şey değil
siz yapmışsınız ama ben açıkcası başkasının altını temizleyemem
yanı ben eşim yapma dediği halde yaptım diyorsunuz ama yapamayan yapamaz yani bu da bir gerçek
siz yaptınız diye ne var bunda herkes yapar dıye küçümsenecek bir şey değil
yaptıgınız gerçekten çok çok büyük bir şey bana kalırsa
helal olsun size diyorum ama yapamayan yapamaz işte
orasını bilemyorum acık kalp ameliyatı geçiren kimse olmadı cevremdeBiliyo diyosun da ne zamandır biliyo, 3 ay önceden ya da 1 ay önceden mi biliyo, konu sahibinin öyle bir ifadesi yok, bize dediği bu haftaici ameliyat olacak...belki acile gitti orda sıkıntısı ortaya çıktı ve açık ameliyat dendi,canıyla uğraşırken tuvalet kırdırıp klozet mi yaptırsın inşaat pisliği mi çeksin
Artık aile değiller mi? Hastalık bu keyfiyet değil ki.
Eşi izin alabilirse alsın tabiki alamıyorsa akşam gelince yardım edebilir bunlar ayrıntı, konuşup hallolabilecek meseleler.
Ki bakmak gelinin görevi diye değil vicdani bir şey açısından yazdım ben. Bakmak zorunda değil tabiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?