Kv'nin ameliyat sonrası bana gelme isteği

Emrivaki olduğu için mi istemiyorsunuz?Belki eşinizle görüşmüşlerdir ,eşiniz teklif etmiştir .3 gün sıkın dişinizi.Evde annesi ,eşi ,kızı varmış zaten ,uzun süre kalamaz ki.Kimbilir kv niz ne kadar kafa yordu,ameliyat olursam nasıl yaparım diye.3 günün sonunda belki kızı da izin alacak annesi için.Sadece sizin için demiyorum ama Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

Kadın ameliyat olacağını biliyor yazmışsın acaba dedim ben mi kaçırdım bişey, konuyu kişiselleştirmiş olabilir misin biraz

Alt temizlenecek bir durum yok yaw bismillah, o nerden çıktı klozet o nedenle tercih ediliyo zaten
hayır arkadaş yazmış da ben kayınvaldemın altını tezmızledım ddıye
hani sanki basit bir şey gibi ne var bunda olarak yazmış gibi geldi bana
bu basit değil sen yapmışsın ama herkes bunu yapamaz dedim
yani alt temizlemek istemeyen biri bana göre vicdansız değil yapamayan yapamaz işte

babam aynı amelıyatı oldu ılk on gun kadar maskeyle dolastı evde yanına bıle yaklaşmıyorduk enfeksıyon kapmasın dıye odası yatagı tabagı canagı ayrıydı ıyuılesme surecınde....
dogrulupo kalkması zor oluyor cunku goguste boydan boya dıkıs oluyor.. oksurunce falan canı cok yanıyordu... ve sureklı yapması gereken bır nefes egzersızı vardı onu yaparken falan canı yanıyordu halıyle o evrede ekstra bakıma ıhtıyacları oluyıor...
sızın evde cocuk var zaten yapma etme desende anlamayabılır ıstemeden dıkıslerıne vs zarar verebılır...
kendı evıne gıtmesı ve gorumcenızın ızın alıp bır hafta en azından annesı ıle yakından ılgılenmesı daha dogru olur bence....
ordan oraya bu sogukta suruklenmesı enfeksıyon kapmasına neden olabılır kı mazallah enfeksıyon durumu olupta yenıden hastaneye yatan cok hasta gordum ve ne yazıkkı acık kalp amelıyatından sonra bagısıklık dustugu ıcın enfeksıyona ve hastalıklara cok acık oluyorlar.. ıyı bakılmasına ragmen babam amelıyattan kısa bır sure sonra verem gecırdı ...

damadın ben evimde istemem deme hakkı yok. gelinin de ben kvyi evimde istemem deme hakkı yok. ev ortak isteyen hastalık durumunda ailesine bakabilir. ama hastalık durumunda eşe baktırmak gibi bir durum olamaz. evladın kendisi baksın, 2 tane öz evlat var, geline mi kalmış hasta bakımı?

Elbette herkes yapamaz, yapılacak ya da yapılmayacak şeyler konuşulur zaten, iletişimdir bu, iyiniyettir, gelsin ama görüyorsun halimi, şu şu nasıl olacak nasıl yapalım nasıl bir yol izleyelim denir, baştan kızım kucağından inmiyor kocam kanepede yatıyor diyince işin rengi degisiyo, emrivaki demiş konu sahibi ama kadın kalabilir miyim kızım da dese gene aynı hissiyatta olacaktı

Kadın ameliyat olacağını biliyor yazmışsın acaba dedim ben mi kaçırdım bişey, konuyu kişiselleştirmiş olabilir misin biraz
olabilir son zamanlarda sinirlerim bozuk oldugu için...
ama bak buraya bu deneyımı yaşayanlar yazmış , cok ciddi bir bakıma ihtiyac oluyor diye
hadi klozet olayı için gelsin kalsın, hadi konu sahibinin çocugu falan da olmasa bile , bu ciddi bakımı niye sadece gelin üstlensin ?
kadının kızı varmış olmasa kendi anası da varmış sapasağlam, ya da o da olmasa kendi kocası varmış .
klozet bahanesine gelip , kayınpeder evinde görümce işinde , niye sadece bir kişiye yıkılıyor bu '' görev''
tamam başta fevri konuştum dediğin gibi şimdi bu karışıklıkta kolzet taktırmasın iyi gelsin
ama görümce izin alıp anasına baksın !

kendi kızı niye bakmıyor arkadaşım o zaman? geline gelene kadar 2 tane çocuğu var bunun? bir iki gün diye emrivaki yapılmış, açık kalp ameliyatından bahsediyoruz. 1-2 gün kalıcam demesi ne kadar masum olabilir? belli yani 2 aydan önce evden çıkmayacağı. saf yerine koymaya çalışmasınlar , gelin yoğun bakım hemşireliği yapmış , bilmiyor olma ihtimali var mı bakımının ne kadar uzun süreceğini? kloezet bahaneyse yapılması 2 günlük iş ilgileniversin kızı. inşaat pisliği mi çeksin diyenler kv için, gelin 2-3 ay boyunca kv bakımı çekecek ama onu düşünen yok

Allah affetsin ama ben de bakamam. Sırf klozet için gelecekse gelsin demek istiyorum ama ameliyat sonrası bebek gibi ilgilenmek gerekecekse başka çözümler öneririm benim başıma gelse.

Geline pek ala düşer, neden düşmüyor, alınacak verilecek, yapılacak bir şey olduğu zaman eşimin ailesi yapsın,alsın, koşsun bakılacak olduğu zaman geline düşmez öyle mi ? Hoş hiç bir şey yapmasalarda yine düşer, bal gibi de düşer, ha tabi ki yardımlaşma usulü olur, her şey birinin üzerine yıkılmaz o konuda hem fikirim, ama evlatları var ben bakmam çok vicdansız bir düşünce şekli. Neden aile olunuyor o zaman, bir gelin bir aile büyüğünün hiç mi elinden tutmayacak, olur mu öyle şey

Gelin hizmet etmek zorunda degilmismis. Biz ona öyle demiyoruz vicdan diyoruz. Söz konusu eşinin annesi, sokaktaki insan değil. Ameliyattan sonra oğluna gelmek istiyor, böyle bir şeyi reddedip eşinin yüzüne nasıl bakar insan? Küçük çocuğu var diye zorlanıyorsa yine bir orta yol bulunur. Görümce yardımcı olur, oğlu yardımcı olur.

Bu kadar abartilabilirdi.
Diyorum ya hep kayinvalidenin suçu niye ameliyat oluyorsun, oldun oğlunda 3 gün neden kalmak istiyorsun. Hain kadın...

tamam ben de aynı şeyi söylüyorum zaten. bu görev değil. içinden gelir yapar ayrı. ama en az 3 aylık bakım söz konusu iken 1-2 gün kalayım gibi komik bir cümle, kızı var oğlu var ama geline söyleniyor. oğlu izin alsın bakabileceği sürede baksın annesine. sonra toparlayınca evine geçer kızı izin alır bir müddet de o ilgilenir. Allah göstermesin annem açık kalp ameliyatı olacak olsa geline sormam bile ya sende de kalsın mı diye! kv kp hastalanacak olursa kızı yok, diğer oğlu yurt dışında, onlar söylemeden ben teklif ederim zaten gelsin kalsın diye. başka seçenekleri yok zaten. ama emrivaki yapıp dalga geçer gibi 3 aylık süreyi 3 gün göstermeye çalışsalar eşime derim izin al madem sen bak diye. burda kızdığım yapılacak işin küçümsenmesi ve sanki gelinin zorunlu olduğu bir göreve dönüştürülmesi. konu sahibi bile ben üstüme düşeni yaparım diyor, ben de diyorum ki üstüne düşen bişey yok. içinden gelirse yaparsın istemiyorsan tek bir gün bile bakma görevin yok

Canim tabiki ihtiyacı olana yardim etmek sevaptir bikac gun olur bir ay olur ama sende zordasin cocugundan dolayi bu konuda esin yardimci olucak ve tek sorun klozetse bikac gun kalsin o arada evine klozet taktirsinlar sonradan taktiran cok insan var gelincede yataginizi vermeyin musait bir odada yada salonda yatak yapin

Şimdi bak konu havada, bilgiler eksik, bildiğimiz nedir kadın haftaici ciddi bir ameliyat olacak evinde klozet yok ve 2 3 gün kalıcam demiş, bildiğimiz bu, hastalık arasında tuvalet kırdırmayı falan rica ederim geçelim oluru yok onun, en azından şimdilik

Bilmediğimiz konular, konu sahibinin eşi görümcesi kp i ve kaynanasının annesine tavrı...ne düşündüler ne planladılar, acaba yemek işini onlar mı halledecek, ya da ozbakim meselesini, çünkü onlar da evde küçük çocuk olduğunu biliyo, şimdi biz bu konuları bilmeden sanki konu sahibine bakacaksın nihahahaaa denmiş gibi yorum yaparsak hakka gireriz,ben korkarım o haktan, kadın ölür kalır neler dedik yaw derim

cnmmmm seninle tekrar burada buluşmak ne güzeeel kayınvaliden ile aran nasıldır genel itibariyle? yani şimdi bilemedim ki alaturkada o kiloda ameliyatlı kadın zorlanabilir belki. 2-3 gün idare edilebilir gibi geldi. görümcen kv annesi falan da belki gelirler yardıma sana. sevabına kalsın boşver.

oh valla bohçaları, nişan-düğün takılarını gömerken hiç k.valideye düşmez demiyorsunuz hanımlar.. iş 2 gün kalmaya gelince mi geline düşmüyor :) neyse karma diye bir şey var, 20 yıl sonra gelin beni eve sokmuyor diye sallarsınız.. aaa pardon siz mikemmel k.valideler olacaksınız, ayaklarınıza kapanacak gelinler

konu sahibi altı üstü 1 hafta olsun, kalsın.. zaten kadının doktor kontrolleri olacak yatalak değil yani, 1 hafta sonra çıkacak bir şekilde.. ayrıca bol hareket etmesi gerekecek, o kiloyla tahta gibi yatırmaz doktorlar zaten..

doğru diyorsun tabi burda anlatıldığı üzere yorum yapılıyor
tamam sen deyince ben o düşüncemi geri çektim zaten şimdi bu karışıklıkta eve klozet taktırmasın tabi
ama işte bilmiyorum ya acıkcası ben kaynananın da yerınde olsam kendı kızım varken ben gelının evinde kalmam
konu da açık olmayan yerler olabilir ama çok acık bir şey var bu 2-3 gün sürmeyecek !
ve bu bence kayınvalde ve gorumce tarafından da bal gibi de biliniyor
ve şüpheliyim bu konu oğluşu ile konusuldu
yani kızı olana nimet bence insan kendi kızı varken yapmamalı gönül rızası ile bakılmayacağını bile bile...
bu da hak

Ben senin son konunda o kadar etkilendim ki yazdım mi bilmiyorum ama içim ürperdi, office ve ben auralı migren hastasıyız, görme kaybı ile teşhis edilmişti benimki de,can o kadar tatlı ki, bir uzvunun görevini yapamaması onu kaybetme olasılığı, bu hepimiz için geçerli, üzülmüştüm

Gene kötü oldum bak, Allahım parayla pulla sına sağlıkla sınama

Sorun özbakım meselesi değil mi zaten, ben mi yanlış anlıyorum, gelip kalıcam demiş, kocamla gelicez dememiş. Gerçekten bu işi meslek olarak yapmayanlar için çok büyük bir fedakarlık isteniyor, bunu ben yaparım diyen ne güzel söyler elbette, ama yapamam diyene de laf etmemek gerekir, çünkü çok çok zor geliyor kulağa.

eşimin ailesi yapsın koşsun beklentisinde olanlar baksın madem, ben olması gerekenden bahsediyorum. aile bişey yapmak zorunda değil, gelin kv kp e bakmak zorunda değil. hele kendi kızı oğlu dururken hiç mi hiç zorunda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…