Ben senin son konunda o kadar etkilendim ki yazdım mi bilmiyorum ama içim ürperdi,office ve ben auralı migren hastasıyız, görme kaybı ile teşhis edilmişti benimki de,can o kadar tatlı ki, bir uzvunun görevini yapamaması onu kaybetme olasılığı, bu hepimiz için geçerli, üzülmüştüm
Gene kötü oldum bak, Allahım parayla pulla sına sağlıkla sınama
Kendi annemize niye ayni seyi dusunucez kv kendi kizi gibi gorurmu gelini benim kv gormuyo ust katimda oturuyor lohusayken bakima ihtiyacim varken beni birakip kizinin yanina keyfi gezmeye gitti cocugum cok sıkıntili buyuyor annem evini birakip gelip bende kaliyor yardim icin annem varken sevgili kv zahmet edip bi kat assagi inip 2 dk torun seviyor gostermelik annem gidince 3-4 gun kapimi calmadigi oluyor bu kadin zorda olunca nasil benden yardim bekler ve ben buyuk konusmayim ama esimede soyledim hasta falan olursa sakin benden yardim beklemesinInsAllah siz ileride sizin gibi bir gelin ile karsilasmazsiniz. Kendi anneniz olsa da ayni seyi dusunur muydunuz?
Empati kurun sizin anneniz olsa esiniz boyle dusunse?Merhaba hanımlar. Hemen ön bilgi verip sorunuma geçeyim.
Ben İstanbul'da yaşıyorum. 28 aylık bana sın derece düşkün ve tüm zamanımı alan bir kızım var. O nedenle halen işe dönüş bile yapamıyorum.
Kv de İstanbul'da yaşıyor. O, Avrupa yakasında; ben ise Asya. Evde annesi (sağlığı gayet yerinde), emekli kocası ve kızı ile birlikte. Görümcemde çalışıyor.
Kv'nin bu hafta içi açık kalp ameliyatı ile kalp kapakçığı değişecek. Ayrıca kendisinin ileri derece astım, kansızlık, şeker, tansiyon sorunu var ve en az 100 kilo.
Bugün telde bana ameliyattan sonra bana gelip iki üç gün bende kalacağını, sonra evine geçeceğini söyledi. Sebebi ise bizim evde klozet var onlarda yok. Moralini bozmak için birşey demedim ama sonradan canım sıkıldı. Bu isteği bana saçma geldi ve bana sorulmadan alınan bir karar. O kadar ciddi ve sağlık sorunları olan bir kişinin bende iki gün kalıp eve geçeceğini söylemesini aklım mantığım almadı. Kaldı ki görümcem sağlıkçı. Kv bilmese o bilir. Amaç nedir anlamadım. siz olsanız kabul eder miydiniz?
Tüm sevginizi ve ilginizi kızınıza verdiniz sanırım başkasına kalmamış. Hadi bebeğiniz 6 aylık olur 8 aylık olur hadi 1 yaşında olur anlarım ama 2.5 yaşında bebeği sanki ikiz 3 aylık bebek muamelesi yapmayın bence 2 gün olmaz 1 hafta idare edin ne olacak yemek mi yetiştiremiyorsunuz 1 çorba yapım yeter laf mı söylüyorlar çok biliyorsan gelip de yardım etseydiniz dersiniz yarın öbürgün damadınız da sizi istemezse siz ne yapacaksınızBu kadar duygusal düşünemiyorum işte ben. Dediğim gibi ben kızım nedeniyle çoğu zaman yemek bile yapamayan biriyim. Halen benimle birlikte yatıyor. Eşim oturma odasında kanepede. Onu da düşündüm kv gelse bizim yatağı versem kızım başka yerde uyumuyor. Oturma odasında kanepede de olmaz. E kv gelince hepsi bana doluşacak kp, görümce, anneanne. Bu kadın kendi evinde mis gibi yatağında yatsa onun için çok daha rahat ve sağlıklı.
neden oğlunuz hastalık durumunda sizinle ilgilenecek kabiliyete sahip değil mi? oğlunuz da ilgilenebilir, kıza ihtiyaç yok zira bakım kadın görevi değil
oğlanların da göbek bağlarını tekrar bağlayın, bağımlı yapalım kendimize(ay tövbe )
oh valla bohçaları, nişan-düğün takılarını gömerken hiç k.valideye düşmez demiyorsunuz hanımlar.. iş 2 gün kalmaya gelince mi geline düşmüyor :) neyse karma diye bir şey var, 20 yıl sonra gelin beni eve sokmuyor diye sallarsınız.. aaa pardon siz mikemmel k.valideler olacaksınız, ayaklarınıza kapanacak gelinler
konu sahibi altı üstü 1 hafta olsun, kalsın.. zaten kadının doktor kontrolleri olacak yatalak değil yani, 1 hafta sonra çıkacak bir şekilde.. ayrıca bol hareket etmesi gerekecek, o kiloyla tahta gibi yatırmaz doktorlar zaten..
onlarda klozet yokmuş o yüzden gelin de kalmak istiyor kvÖyleyse anne ben sana geleyim,sende kalalım kendi yatağında yatar, daha rahat edersin de. Ben sana gelip bakarım dersen,kimsenin kalbi kırılmamış olur..
neden oğlunuz hastalık durumunda sizinle ilgilenecek kabiliyete sahip değil mi? oğlunuz da ilgilenebilir, kıza ihtiyaç yok zira bakım kadın görevi değil
evet son konumda ben ne yazılırsa yazılsın fikrim değişmediBen senin son konunda o kadar etkilendim ki yazdım mi bilmiyorum ama içim ürperdi,office ve ben auralı migren hastasıyız, görme kaybı ile teşhis edilmişti benimki de,can o kadar tatlı ki, bir uzvunun görevini yapamaması onu kaybetme olasılığı, bu hepimiz için geçerli, üzülmüştüm
Gene kötü oldum bak, Allahım parayla pulla sına sağlıkla sınama
çok basitinden söyleyeyim, k.validem 3 kere ameliyat oldu.. eşimle ben kaldık yanında ve k.validemin her 2 lafından biri ofişim iyi ki buradasın dedi.. en basitinden kadına ped verilecek ya da saçları taranacak, üstü değiştirilecek, iç çamaşırı düzeltilecek yani bir kadının elinin değmesi gereken ihtiyaçları olacak.. bir erkeğin "olsa da olur olmasa da" diyeceği bir çok şeyi "olmalı" diye ben hallettim.. bugün (allah korusun) bir sıkıntısı olsa beni arıyor çünkü ben anlıyorum.. bu görev değil, ben görev olarak yapmadım o benim ailem.. tabi ki oğlu da ilgilenebilir, mesela gidip 1 ay annesiyle kalabilir peki konu sahibi bunu onaylar mı? hiç sanmıyorum.. ben hayatın destekle yürüdüğüne inananlardanım, o senin görevin- bu benim görevim dendiğinde sürünüyor işte..
benim de dedem alzheimer hastasıydı 5 ay kaldı annemde, 2 ay babam izin aldı (tabi yemekti yataktı üst baştı yine annem yaptı babam izin alıp bakmaya kaldığında bile) sonra sıra diğer kardeşlere geldi ve dedemi bakımevine yatırdılar. kızı ve diğer oğlu. kız yapayım diye de düşünmeyin, kızın da garantisi yok. insan alt temizliği öyle kolay bir iş değil. Allah hepimize sağlık sıhhat afiyet versin, kimseye muhtaç etmesin. sizde yine bir ihtimal bakacak oğul var bende o da yok , yaşlılıkta kendime güzel bir bakımevi seçerim artık
benim de dedem alzheimer hastasıydı 5 ay kaldı annemde, 2 ay babam izin aldı (tabi yemekti yataktı üst baştı yine annem yaptı babam izin alıp bakmaya kaldığında bile) sonra sıra diğer kardeşlere geldi ve dedemi bakımevine yatırdılar. kızı ve diğer oğlu. kız yapayım diye de düşünmeyin, kızın da garantisi yok. insan alt temizliği öyle kolay bir iş değil. Allah hepimize sağlık sıhhat afiyet versin, kimseye muhtaç etmesin. sizde yine bir ihtimal bakacak oğul var bende o da yok , yaşlılıkta kendime güzel bir bakımevi seçerim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?