Kv'nin ameliyat sonrası bana gelme isteği

Kalsın ne var yedi mi seni? Cidden çok sinirlendim biraz insaf ya

Bence idare edin biraz. Zor bisey hasta bakimi illaki kendi annen gibi olmaz ama anneniz ayni seyi dese ve esiniz hayir annen bizde kalamaz dese nasil hissederdiniz kendinizi. Sayili gun cabuk gecermis Allah rizasi icin yardimci olun. Sende klozet var dedigine gore altini sana temizletmeyecek sonucta. Her gun zaten yemek pisiriyorsun bir tabak da kadina verirsin ilaclarini falan zaten genelde yatar veya oturur bir kosede bence idare edilebilir Allah kolaylik versin.

Ya o sizin anneniz olsaydı birde böyle düşünün.biraz idare edin bence bu sebepten eşinizle huzurunuzu bozmamalı bence.çünkü hassas bi dönem eşiniz için annesi önemli bi ameliyat gecirecek hasta ve eşi istemiyor önemsemiyor.bence aranız açılır

kendi evi ve kendı kızı varken size gelmesi saçma
2-3 gunle bıtecek iş olmaz bu
en az 1 ay kalır

düşüncesizlik yani
hadi kimsesı olmasa okey ama, bu durum baska

Herkesin görüşü farklı tabi
Bence paylaşmak zorundalar, gayette görevidir aile içinde

Zor bir ameliyat sonuçta. Evet önceliğimiz her ne kadar çocuğumuz ve eşimiz olsada hayat onlardan ibaret değil. Annelerimize böyle zamanda destek olup bskmayacaksak ne zaman bakacağız. Kızı çalışıyormuş anneside yaşlıdır tabi. Bi hamilelikte doğumda destek olmasa topa koyarız kayınvalideleri ama iş onlara bakmaya gelince yük görürüz. Kimsenin hatırı yoksa eşinizin hatırına kabul etmelisiniz bence.

Benim kayinvalidem ameliyat olucam dedi,ayri sehirlerdeyiz ama isten hemen iznimi aldim gittim yanina 1 hafta kaldim,görümcemde kendisine yakin oturuyor ve calismiyordu,ama görümcem gelmedi hic türlü bahaneler buldu gelmemek icin.Ama umursamadim,kayinvalidelerimizin bizi kızları gibi görmelerini oyle davranmalarini istiyoruz hep,e bununda zaman zaman bi karsiligi olacak elbet,bizim de onlara kendi annemiz gibi davranmamiz gerekir.Hastalık bu baska seye benzemez,sabredin ama bu icinizden gelmiyorsa da kendinize eziyet etmeyin yapacak bisey yok

Benim çocuğum yok, Rabbim biliyor ya iyi ki yok
İnsanın çok kalbi kırılır ya düşünemiyorum bile
Biz gidene kadar özel bakım evleri biraz daha gelişir umarım
20 yaşındayken ötenazi isteyenleri okumuştum bir dergide, ya insan nasıl ister demiştim
Böyle böyle isteniyormuş demek, çok üzücü ya

Evi varken sırf tuvalet için sizde kalması saçma.Medikalden alabilirler artı ameliyatlı kadının oradan oraya taşınması ne kadar doğru.Karşıdan size gelecek sizden oraya gidecek v.s zor.

Geldimi bir süre sizde kalması gerekir.O gelince diğerleride gelecek otomatikman.

Son düzenleme:

hemde nasıl attraente, üstelik kadıncağızın dilinden diğer kızları da düşmüyor.. yattığı yerde sürekli onları sayıklıyor ama kızlar kesinlikle uğramıyorlar bile.. ben anlamıyorum bu kadar kötülüğü, cidden kafam almıyor.. ama bunları görünce beklenti içine girmemeyi de öğrendim, demek böyle de olabiliyor.. o yüzden bakım evleri cidden iyi bir seçenek, üstelik biz gidene kadar iyice otel gibi de olurlar zaten. allahım hiçbir evlada muhtaç etmesin..

Bizim sokakta özel bir tane var, akşamları tombala oynuyorlar, baya eğlenceli görünüyor dışarıdan.

Ben muhtaçlığı ilk hastanede gördüm anneme bakarken
Oraya getirip atılan yaşlılar gördüm, meğer bırakanlar çocuklarıymış
Altlarını da temizledim, banyo da yaptırdım, yemek de yedirdim, ellerine sarılan bir yaşlının mutluluğunu değişemem hiç bir şeye, çocuk gibiler kıyamam asla ama dediğin gibi Allah kimseye muhtaç etmesin çok çok zor

Birde görümce çalışıyor dediniz.Evde birtek dede kalacak.Yaşlı bir amcadır muhtemelen.Kadının bakımını ,yemeğini, geleni gideni o halledemez gibi düşünmüş olabilirler.

Bu durumda başlarında genç bir kadın olsa iyi olur.Ya görümce izin alacak annesine bakacak, ya da siz ilgilenmelisiniz.İkiniz ortaklaşa ilgilenseniz daha iyi.Biraz o izin alsa biraz siz baksanız.

Ben olsam bunu sorun haline getirmem sonuç olarak 3 yada 5 gün değil de 3 .5 ay olsa nolur ama siz kayınvaldeden çok hoşlanmıyorsunuz gibi bir izlenim yarattınız bende yada kızı baksın ben niye bakıyorum diye düşünüyorsunuz yahu nolur bir kaç gün ay herneyse allah rızası için idare edilebilir. Benim asıl takıldığım 28 aylık sanırım kızınız ile neden hala aynı yatakta yatıyorsunuz ve eşinizin kanepede yatması kusura bakmayın ama çok saçma geldi bana.

kalp ameliyatının oturamamaya sebep olacağını zannetmiyorum.
bence ses etmeyin gelsin kalsın. 3-5-7 ne kadar isterse. ama daha sonrası için evlerine klozet yaptırmaları erektiğini söyleyin, yaşlı insanlar şimdi olmasa bile öbür gün bacakları eğilip doğrulurkan rahatsız edecektir

Ben zaten gerçekten sağlığını düşünüyorum. Benim evimde o inkanlar kendi evi gibi olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…