Bende farklı düşünmüyorum.Eminim abisine sorsak, o da tüm bunların kaynağı diye sizi gösterir, çünkü sorunlar zincirinin en başında payınız var. Daha ilk günden yüzgöz oldunuz bile.
Onlar abi kardeş. Bugün kavga ederler, yarın barışırlar. Et-tırnak. Ne demişler, kardeş kardeşi bıçaklamış, sonra dönmüş yine kucaklamış. Onlara bir şey olmaz. Olan size olur. Dışarıda kalan siz olursunuz. O yüzden, kimseyle sorun yaşayıp küslük çıkarmayın diyorum. Yarın eşiniz " ama o benim kardeşim" der, aralarında her şey yoluna girer, ama sizin kimseyle öyle bir bağınız olmadığı için yine dışlanır, hor görülürsünüz o ailede, bu da önemli ölçüde evliliğinize yansır. Abisi konusunda kraldan çok kralcı olmamanız hayrınıza olur.
Valla bende düğün yaptım ama sade bir nikah gerçekten yeterli arkadasım gelen altınların seceresinin tutulup aynısının iade edilmesinin zorunlu oldugu gunumuzde nikah ve ardından bir şık yemek neden olmasın cok mantıklı hele dugunden aonra kv altınları yaptıgı masraf ocın almayı dusunuyorsa. Sen bılırsın sade nikah ardından bir seyahat daha mantıklı3oldu söylüyor bu cümleyi: "Bana kalırsa sade nikah yapın. Masraflarınızı düğüne değil eve harcayın."
Diretmiyor. Gayet güler yüzle söylüyor. Ama insan bozuluyor. Tamamen iyi niyetli diye düşünüyorum.
Fakat erkek annesi daha hevesli olmaz mı böyle düğün dernek işlerinde. 2 oğlundan başka çocuğu yok. Büyük oğluna yapsaymış madem sade nikah.
Kendi kendime kurup durduk yere cephe de almak istemiyorum kv.ye.
Cazgır kv değil. Ama bu fikri hoşuma gitmiyor .
zamanında Sen kendine yapsaydın anne sade nikah dedim gülerek.
Ben de dügün dernek karşıydım, gereksiz masraf. Ama kv böyle deyince "sade nikah yapın" erkek annesisin bu fikri kırıcı bence. Ve neden düğün yapmıyormuşumki dedim. Benim yıllarca savunduğum sade nikah fikrini kv altüst etti. Düğün hayali kuruyorum :))
Kv böyle bir şey demeseydi içimde ukte olarak kalmazdı nikah. Ama dediği için ve ben nikah yaparsam içimde ukte kalır. Hayır yani neden karar veriyor oğlunun adına.
Çok dert edilecek şey değil evet ama aklıma geldikçe canımı sıkıyor.
'Eltiye yapıyor bana neden yapmıyor' aklıma gelmedi.Burda kv nin sözünden çok eltiye yapıldı bana niye yapılmasin seziyorum doğru mubence öyle duygulara kapılmayın sonu gelmez çünkü gerçekten size ne mantıklı geliyorsa onu yapin.kendinizide ezilmiş eksik kalmış hissetmeyin.Bu tarz duygularımızı farkedip onların üstesinden gelip hissettiğin doğruları yapsan çok mutlu olursun emin ol kendinede saygın artar.duygularini dinle ve sonra kötü duygularsa davranışlarını o duygulara göre sekillendirme.bunu bicok deneyimden sonra yazıyorum emin ol böylesi çok iyi hem sen çok takicak birinede benzemiyosun aslında.evliliginin tadını çıkar takma kimseyi sevdenin dediği gibi sonunda bir bakmışsın sadece sen zararlı çıkmışsın
O kadar da değil.Ben sade nikah istedim kvdem oyle seymi olur oglumun dugununde oynicam die butun dugun masrafini da ustumuze yikti dugunu karsiladik takilarla ve kalanla balayi yaptik. Bilezikler dersen esim kendi yapmisti zaten esyalari da biz aldigimiz icin bozdurup esya taksidi odedik. Kvdeniz keske benim kvdem olsaymis akli basinda kadinmis. Hava meraklisi deil
Artık hevesim isteğim var.ahh ah bende nikahh yapalım diyordum da kv illeede düğün yapalım demişti bi tanecik oğlum var vs vsss laflar borcunu eşşek gbi şimdi biz oduyoruz yani gerçekten düğüne hevesin isteğin varsa yap sırf kayınvalidene muhalefet olmak için yapma şimdi sana bunu kv söledi diye sinir olmuş olabilirsin ama sen ne istiyorsun o önemli :))
ee o zaman yapın düğünü ama kendine de vesvese verme kv yede hee hee de geç bu süreçlerde kırılmalar ufak tartışmalar olabiliyor hiç o olaylara girme inşallah güzel olur istediğin gbiArtık hevesim isteğim var.
Gelinliğimle döne dönee oynayacağım. Severim oynamayı :)
Amin.ee o zaman yapın düğünü ama kendine de vesvese verme kv yede hee hee de geç bu süreçlerde kırılmalar ufak tartışmalar olabiliyor hiç o olaylara girme inşallah güzel olur istediğin gbi
neden dert edilecek degil diyorsun bak içine bile etki etniş. ne karısıyor her kız gelinlik giymek ister düğünde isteyebilir. simdiden susma yoksa cok seyler içine takılır.3oldu söylüyor bu cümleyi: "Bana kalırsa sade nikah yapın. Masraflarınızı düğüne değil eve harcayın."
Diretmiyor. Gayet güler yüzle söylüyor. Ama insan bozuluyor. Tamamen iyi niyetli diye düşünüyorum.
Fakat erkek annesi daha hevesli olmaz mı böyle düğün dernek işlerinde. 2 oğlundan başka çocuğu yok. Büyük oğluna yapsaymış madem sade nikah.
Ben de dügün dernek karşıydım, gereksiz masraf. Ama kv böyle deyince "sade nikah yapın" erkek annesisin bu fikri kırıcı bence. Ve neden düğün yapmıyormuşumki dedim. Benim yıllarca savunduğum sade nikah fikrini kv altüst etti. Düğün hayali kuruyorum :))
Kv böyle bir şey demeseydi içimde ukte olarak kalmazdı nikah. Ama dediği için ve ben nikah yaparsam içimde ukte kalır. Hayır yani neden karar veriyor oğlunun adına.
konusmaya basla yoksa içinde kalır . her gelin düğün ister bisanlımla biz konusur karar verirriz dersin gülerek susup kalırGörürsünüz gibi :)
Yok dönmedi.
Şimdi başkası deyince insan sinir olup inada mı bindiriyor nedir?
Sade nikah istiyordum ben yıllarcaa :) ama artık istemiyorum sadelik.
birazda haklı. ben dügün istemedim eşim cok istedi. sonrada pişman oldu3oldu söylüyor bu cümleyi: "Bana kalırsa sade nikah yapın. Masraflarınızı düğüne değil eve harcayın."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?