Kv'nin Fikri...

Bende farklı düşünmüyorum.
Katılıyorum yazdıklarınıza.
Zaman ilaçtır ikisine! Ben 'asla' demiyorum abisi için. Kardeştir kandır.
Fakat yengesi için her konuda 'asla' der karşısında olurum.
İnsan yazarak kendini tam anlatamıyor.
Artık daha dikkatliyim.

Düğün banada çok masraflı gelir. Sanırım artık salonlar çok pahalı. O paraya on numara bi balayı yapılır. Bence düğünü geç balayı hayali kur sen. O parayı yine harca yani

Ben sade nikah istedim kvdem oyle seymi olur oglumun dugununde oynicam die butun dugun masrafini da ustumuze yikti dugunu karsiladik takilarla ve kalanla balayi yaptik. Bilezikler dersen esim kendi yapmisti zaten esyalari da biz aldigimiz icin bozdurup esya taksidi odedik. Kvdeniz keske benim kvdem olsaymis akli basinda kadinmis. Hava meraklisi deil

Valla bende düğün yaptım ama sade bir nikah gerçekten yeterli arkadasım gelen altınların seceresinin tutulup aynısının iade edilmesinin zorunlu oldugu gunumuzde nikah ve ardından bir şık yemek neden olmasın cok mantıklı hele dugunden aonra kv altınları yaptıgı masraf ocın almayı dusunuyorsa. Sen bılırsın sade nikah ardından bir seyahat daha mantıklı

Burda kv nin sözünden çok eltiye yapıldı bana niye yapılmasin seziyorum doğru mu bence öyle duygulara kapılmayın sonu gelmez çünkü gerçekten size ne mantıklı geliyorsa onu yapin.kendinizide ezilmiş eksik kalmış hissetmeyin.Bu tarz duygularımızı farkedip onların üstesinden gelip hissettiğin doğruları yapsan çok mutlu olursun emin ol kendinede saygın artar.duygularini dinle ve sonra kötü duygularsa davranışlarını o duygulara göre sekillendirme.bunu bicok deneyimden sonra yazıyorum emin ol böylesi çok iyi hem sen çok takicak birinede benzemiyosun aslında.evliliginin tadını çıkar takma kimseyi sevdenin dediği gibi sonunda bir bakmışsın sadece sen zararlı çıkmışsın

'Eltiye yapıyor bana neden yapmıyor' aklıma gelmedi.
Ama bir oğluna yapıyorsa diğerinede yapmayı düşünsün. Birden söyleyince kırıldım. Yoksa ben yıllardır masrafsız nikahı savunan kızdım:) kv böyle söyleyince artık istemiyorum sade nikah.
Makul bir yoldan hallederiz düğünü. Evin ilk kızıyım nişanlımda evin son oğlu düğünde oluversin artık :)
'Eltiye nişanda bilezik taktınız banada takın' diyebilirdim. Ki altın istemiyorum. Herkesin gücü neyse o. Bize kalacak borcu ne gerek var setlere bileziklere. Dayı teyze takar artık :))
Düğünde halledilir inşallah. Abartılmadan.

Son düzenleme:
ahh ah bende nikahh yapalım diyordum da kv illeede düğün yapalım demişti bi tanecik oğlum var vs vsss laflar borcunu eşşek gbi şimdi biz oduyoruz yani gerçekten düğüne hevesin isteğin varsa yap sırf kayınvalidene muhalefet olmak için yapma şimdi sana bunu kv söledi diye sinir olmuş olabilirsin ama sen ne istiyorsun o önemli :))

O kadar da değil.
Baktık masraf boyumuzu aşacak yapmam düğün.
Her borc çifte kalıyor. Hayırlısı.
Birde sürekli kısınca yaranılmıyor erkekleri sürekli düşündükçe ters tepiyor.

Artık hevesim isteğim var.
Gelinliğimle döne dönee oynayacağım. Severim oynamayı :)

Artık hevesim isteğim var.
Gelinliğimle döne dönee oynayacağım. Severim oynamayı :)
ee o zaman yapın düğünü ama kendine de vesvese verme kv yede hee hee de geç bu süreçlerde kırılmalar ufak tartışmalar olabiliyor hiç o olaylara girme inşallah güzel olur istediğin gbi

ee o zaman yapın düğünü ama kendine de vesvese verme kv yede hee hee de geç bu süreçlerde kırılmalar ufak tartışmalar olabiliyor hiç o olaylara girme inşallah güzel olur istediğin gbi
Amin.
Teşekkür ederiim.

Sırf zıtlık olsun diye kendi fikrinizi değiştirmeniz hiç yetişkince bir davranış değil bence. Hem kadın fikrini de mi söylemesin? Dayatmıyor bir şey yapmıyor, ayrıca sizin dediğiniz gibi oğlunun adına karar da vermiyor. Çocukluk yaptığınızı düşünüyorum.

Sırf ismı kayınvalıde dıye sızı rahatsız edıyor soyledıgı sız en ıyısı mesafe koyun her soyledıgıne boyle yapacaksınız bellıkı bosuna aranız bozulmasın
Kayınvalıde akıllı konusmus
Sırf oglu dıye davul zurna mı caldırsın
Cınsıyetcı yaklasımınız var
Cok ıstıyorsanız nıkahtan sonra organızasyon ıkı davul 3 tef ıle bı eglence yapsın 10 dk lık evlere dagılırken ılla cümbüş istıyorsanız
Yada kına gecesı yapın eglenın yanı

Yani sırf kayinvalide de aynı fikirde oldu diye neden inat yapıp düğün istiyorsunuz ki bence çok mantıklı bir şey söylemiş elimde olsa bende evimi döşer düğün filan yapmam oraya giden para çok boş geliyor bana üç saatlik düğün salonlarına 8 bin 10 bin az para değil. Bence siz yine de bir düşünün

Ben de düğünü gereksiz görüyorum

Ama misafirler şehir dışından geldiği için nikah çok kısa olur dedik

Kokteyl yaptık kır düğünü modunda misafirler de oturup konuştu birbirleri ile

Şimdi de düğün gereksiz geliyor hala

Tek oğlum büyüyünce de görüşüm bu olacak ay tek oğlum kesin düğün yapmalıyım deyip özümü mü inkar edeyim

neden dert edilecek degil diyorsun bak içine bile etki etniş. ne karısıyor her kız gelinlik giymek ister düğünde isteyebilir. simdiden susma yoksa cok seyler içine takılır.

Görürsünüz gibi :)
Yok dönmedi.
Şimdi başkası deyince insan sinir olup inada mı bindiriyor nedir?
Sade nikah istiyordum ben yıllarcaa :) ama artık istemiyorum sadelik.
konusmaya basla yoksa içinde kalır . her gelin düğün ister bisanlımla biz konusur karar verirriz dersin gülerek susup kalır

İnsan hayatında bir kez evleniyor bu yüzden düğün olmalı. Sonuçta evlenecek olan sizsiniz.. bu arada nişanlınız ne diyor bu duruma ?

birazda haklı. ben dügün istemedim eşim cok istedi. sonrada pişman oldu

Kv inat yap düğün girin borcun altına, nasıl olsa borç yiğidin kamçısı. Oooh çatır çatır yaptır düğünü.
Yazın yenilen hurmalar kışın .. tırmalar

Mutluluklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…