Görürsünüz gibi :)Daha nişanlısınız bu kadar sorunlar ve takıntılar var evliliğiniz de sizi burda daha sık göreceğe benzer
Ha burada kv ümreden döndü mü
Sade nikaha gelince gayet mantıklı
İlkte tecrübesizdi belliki
Keske benim kayinvalidede sizinki gibi düsünseydide 3 gün dügün yapmasaydi bize. Bütün masraflarin borcu esime kaldi, hala cok sinir olurum. Dügün yapilmali bence maddi durum el veriyorsa ama abartiya kacmadan. Sonucta hepsi masraf.
Çocuğu erkek olan anne.
Erkek annesi diye düğünleri sevmek zorunda mı?
Aklı başında bir çok insanın düşündüğü gibi düğünün gereksiz masraf olduğunu düşünüyor belli ki.
Siz de sırf kayınvalidenin düşüncesine zıtlık olsun diye fikrinizi değiştirmişsiniz. Bravo. Daha çok sorun yaşarsınız çoook...
kv nin cimriliği tutmuş
Doğru diyorsunuz.kayınvalide deDiğinde batan bişey haklısınız. Başkası 10 kere dese batmaz hatta sade nikah yaparsınız.
Erkek tarafı bu konularda hiç fikir beyan etmicek makul ölçülerde kızın istediğini yapacak bana göre
Eminim ilk oğlndan tecrübe etmiştir gereksiz masraf görmüştür. Bende öyle düşünüyorum ama şimdiki aklımla ozaman biri düğün yapmasa dese cırlardım :)
Takma hiç ben yapıcam düğünü hevesim var de geç
+1Erkek annesi diye düğünleri sevmek zorunda mı?
Aklı başında bir çok insanın düşündüğü gibi düğünün gereksiz masraf olduğunu düşünüyor belli ki.
Siz de sırf kayınvalidenin düşüncesine zıtlık olsun diye fikrinizi değiştirmişsiniz. Bravo. Daha çok sorun yaşarsınız çoook...
Kv ya neden oğlunun adına düşünüyor.
Demek ki batıyormuş laflar:)
Artık sıcak bakmıyorum sade nikaha.
Neden gelinle damat eğlenmiyor mu?Oğlunun adına düşğnmüyor, öneri sunuyor.
Oğlunun adına düşünüyor olsa düğün yapmıyoruz sade nikahla evleneceksiniz derdi.
Aman yapmayın sade nikah. Sade nikah da neyse. Saçın paranızı elalemi eğlendirmek için. En güzeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?