İleride daha ne kırıcı laflar duyacaksınız:)3oldu söylüyor bu cümleyi: "Bana kalırsa sade nikah yapın. Masraflarınızı düğüne değil eve harcayın."
Diretmiyor. Gayet güler yüzle söylüyor. Ama insan bozuluyor. Tamamen iyi niyetli diye düşünüyorum.
Fakat erkek annesi daha hevesli olmaz mı böyle düğün dernek işlerinde. 2 oğlundan başka çocuğu yok. Büyük oğluna yapsaymış madem sade nikah.
Kendi kendime kurup durduk yere cephe de almak istemiyorum kv.ye.
Cazgır kv değil. Ama bu fikri hoşuma gitmiyor .
zamanında Sen kendine yapsaydın anne sade nikah dedim gülerek.
Ben de dügün dernek karşıydım, gereksiz masraf. Ama kv böyle deyince "sade nikah yapın" erkek annesisin bu fikri kırıcı bence. Ve neden düğün yapmıyormuşumki dedim. Benim yıllarca savunduğum sade nikah fikrini kv altüst etti. Düğün hayali kuruyorum :))
Kv böyle bir şey demeseydi içimde ukte olarak kalmazdı nikah. Ama dediği için ve ben nikah yaparsam içimde ukte kalır. Hayır yani neden karar veriyor oğlunun adına.
Çok dert edilecek şey değil evet ama aklıma geldikçe canımı sıkıyor.
Bir defa evleneceğiz düğün yapalım tabi ki diyor.İnsan hayatında bir kez evleniyor bu yüzden düğün olmalı. Sonuçta evlenecek olan sizsiniz.. bu arada nişanlınız ne diyor bu duruma ?
Yapsin düğününü... ne o oyle bana masraf cikarmayin der gibi... sen ne istersen o... benimkide bana zamaninda kaynimin oglunun sunnetiyle dugunu bir yapalim maddi gucum yok demisti. Sanki dugunu de sunneti de kendisi yapacakmis gibi... ogullari adina konustu da hic sallamamistik onu3oldu söylüyor bu cümleyi: "Bana kalırsa sade nikah yapın. Masraflarınızı düğüne değil eve harcayın."
Diretmiyor. Gayet güler yüzle söylüyor. Ama insan bozuluyor. Tamamen iyi niyetli diye düşünüyorum.
Fakat erkek annesi daha hevesli olmaz mı böyle düğün dernek işlerinde. 2 oğlundan başka çocuğu yok. Büyük oğluna yapsaymış madem sade nikah.
Ben de dügün dernek karşıydım, gereksiz masraf. Ama kv böyle deyince "sade nikah yapın" erkek annesisin bu fikri kırıcı bence. Ve neden düğün yapmıyormuşumki dedim. Benim yıllarca savunduğum sade nikah fikrini kv altüst etti. Düğün hayali kuruyorum :))
Kv böyle bir şey demeseydi içimde ukte olarak kalmazdı nikah. Ama dediği için ve ben nikah yaparsam içimde ukte kalır. Hayır yani neden karar veriyor oğlunun adına.
Nisanlin ne diyo oyle aval aval annesini mi dinliyo ya nisanljni ikna et yada nisan at anneci erkek cok sıkıntı3oldu söylüyor bu cümleyi: "Bana kalırsa sade nikah yapın. Masraflarınızı düğüne değil eve harcayın."
Nişanlım da düğün istiyor. Düğün yapacağız.Nisanlin ne diyo oyle aval aval annesini mi dinliyo ya nisanljni ikna et yada nisan at anneci erkek cok sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?