- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.045
- 208
- Konu Sahibi SusmayanKalem
-
Aman tadımız bozulmasın Ali Rıza bey mod unda gezdim biraz. Ben onlar gibi değilim. Bir gün önce ana avrat kavga edip sonra dost oluyorlar. Ben yapamam. Bir de yanlış anlaşılmasın okul çok küçük toplasan 300 kişi zor çıkar. Ve tek lisans benim sınıfım ön lisanslar çok farklı. Kafalarında zaten seye varım sonra yokum düşüncesi var. Anneme kalsa Allah'a bırakayım hani onlarda uzakta destekçimiz değil ama damarıma bu sefer çok bastı. En azından uyarı cezası aldıracak şekilde şikayet etmek istiyorumBiraz kendinizi ezdiriyorsunuz gibime geldi. Ben olsam değiştirirdim odamı. Önemli olan benim huzurum kimsenin gitmesini beklemez muhatap bile olmazdım. Ve tabikide çok sert bir dille uyarımı yapardım anlamıyorlarsa anlayacağı dillerden cevap verirdim
Allah'a da havale edinde kulda boş durmasın. Böyle insanlarla aynı havayı solumak yaşam kalitenizi düşürür. Sünirler harap olur okul hayatınızı bile etkiler huzursuzluk. Annenizi dinlemeyin odanızı değiştirtin. Eminimki koca yurtta boş bi yer vardırAman tadımız bozulmasın Ali Rıza bey mod unda gezdim biraz. Ben onlar gibi değilim. Bir gün önce ana avrat kavga edip sonra dost oluyorlar. Ben yapamam. Bir de yanlış anlaşılmasın okul çok küçük toplasan 300 kişi zor çıkar. Ve tek lisans benim sınıfım ön lisanslar çok farklı. Kafalarında zaten seye varım sonra yokum düşüncesi var. Anneme kalsa Allah'a bırakayım hani onlarda uzakta destekçimiz değil ama damarıma bu sefer çok bastı. En azından uyarı cezası aldıracak şekilde şikayet etmek istiyorum
Tek bir odaya dahi alabilir çok sıkıntı değil benim için. Bu gün konuşacağımAllah'a da havale edinde kulda boş durmasın. Böyle insanlarla aynı havayı solumak yaşam kalitenizi düşürür. Sünirler harap olur okul hayatınızı bile etkiler huzursuzluk. Annenizi dinlemeyin odanızı değiştirtin. Eminimki koca yurtta boş bi yer vardır
Odayı tuvaleti temizliyorum. Ayakkabıyla geziyoruz dairede. Onlarda ayakkabıyla giriyor. Geneli böyle . Zaten banyoyu pis bıraksak kat görevlisi şikayet eder.merhaba, acaba gerçekten horlamanız çok şiddetli olabilir mi. Ben kyd’da kalırken odamıza sonradan gelen bir kız hastalığından dolayı ayaklarının koktuğunu söylemişti aynı şekilde biz de duş jeliyle yıkarsın ayakkabını da dışarda bırakırsın sorun olmaz demiştik ama 15 gün zor dayandık o kokuya. Memura gittiğimizde bize ne kadar kokabilir ki diyen kadın odamıza geldiği an anlamıştı ve o gün yurttan çıkışını vermişti kızın.
Demem o ki horlamanız ciddi düzeydeyse diğerlerini rahatsız etmeye hakkınız yok ve uyku kaliteleri düştüğü için size her gün daha çok kinleniyor olabilirler.
Yatağa ayak basarkenki fotoğrafı işe yaramaz, küfürlü konuşması da kimseyi ilgilendirmez kimse kimsenin ahlak bekçisi değil.
Çamurlu ayakkabılarla tuvalete girme olayına takıldım ben, yazık kocaman kızlarsınız orayı temizleyen kadını hiç mi düşünmüyorsunuz.
Okuyunca anladım ki anlayan birine çok ihtiyacım varmışBende bu yıl üniversiteye başladım iki kişilik bir odada kalıyordum. Gerçekten oda arkadaşı ile anlaşmak çok çok çok önemli benimde onunla o kadar çok kavgam oldu ki sürekli beni şikayet etmeye başladı üstelik bizim blokta 8 kişiyiz ve 7 kişi ondan şikâyetçi o kadar iğrenç bir kızdı ki. sabaha kadar onu kullanıp atan sevgilisine yalvarıyordu bende bunlara sahit oluyordum tabi tırnaklarını kesip yere atmalar banyoda saç telleri bırakmalar eşya calmalar iftiralar ve daha neler neler bunları onun yüzüne vurduktan sonra başladı kavgalarımız en sonunda babamı arayıp sevgilim olduğunu söylemiş babam kızmadı ama aramız biraz soğudu tabi yaptığım yanlış biliyorum ama bende onu bekaretini verip terkedildigini babasına söylemek ile tehdit ettim o gündem sonra sürekli beni şikayet etti falan hatta ona cevap vermiyorum diye şikayet etmisligi bile var tüm yurt haklı olduğumu biliyordu sorumlulularda tabi sonra odamı değiştirdim tek kişilik bir odaya geçtim seni en iyi ben anlarım ailen değiştirmeni istemezse bile değiştirmek için elinden geleni yap. Kimseyle sonuna kadar iyi anlaşmak gibi bir durumumuz olmuyor maalesef
Bende bu yıl üniversiteye başladım iki kişilik bir odada kalıyordum. Gerçekten oda arkadaşı ile anlaşmak çok çok çok önemli benimde onunla o kadar çok kavgam oldu ki sürekli beni şikayet etmeye başladı üstelik bizim blokta 8 kişiyiz ve 7 kişi ondan şikâyetçi o kadar iğrenç bir kızdı ki. sabaha kadar onu kullanıp atan sevgilisine yalvarıyordu bende bunlara sahit oluyordum tabi tırnaklarını kesip yere atmalar banyoda saç telleri bırakmalar eşya calmalar iftiralar ve daha neler neler bunları onun yüzüne vurduktan sonra başladı kavgalarımız en sonunda babamı arayıp sevgilim olduğunu söylemiş babam kızmadı ama aramız biraz soğudu tabi yaptığım yanlış biliyorum ama bende onu bekaretini verip terkedildigini babasına söylemek ile tehdit ettim o gündem sonra sürekli beni şikayet etti falan hatta ona cevap vermiyorum diye şikayet etmisligi bile var tüm yurt haklı olduğumu biliyordu sorumlulularda tabi sonra odamı değiştirdim tek kişilik bir odaya geçtim seni en iyi ben anlarım ailen değiştirmeni istemezse bile değiştirmek için elinden geleni yap. Kimseyle sonuna kadar iyi anlaşmak gibi bir durumumuz olmuyor maalesef
Arkadaş grubun farklı odadaysa onların yanına da geçebilirsin tabi boş yer varsa eminim benden önce düşünmüşsündür.Okuyunca anladım ki anlayan birine çok ihtiyacım varmış
Yanlış mesajı alıntı yaptın galiba arkadaşım❤Küfür mevzusunda geçen arkadaşıma o salak susmayankalem nerede diye . Ahlak bekçisi olmam benim onu çekeceğim anlamına gelmez. Beni müdüre ye odaya ayakkabıyla giriyor diye şikayet etmesine misilleme ayakkabı olayı
Ayy evet kusura bakma lütfen telefondan olunca karışmış :)Yanlış mesajı alıntı yaptın galiba arkadaşım❤
Benim babam DSI de çalışıyor ve DSI sube içinde calisanlarin yakınlarına özel yurt acmislar 270 liea ödüyoeum aylik yemek falan bize ait mutfak var zaten çok kolay oluyor boş odalar vardı kolayca geçebildim artık çok fazla talep yok zaten sende basvurabilirsinAyy evet kusura bakma lütfen telefondan olunca karışmış :)
Peki tek kişilik odada nasıl kaldın. Boş oda var ama normalde 3 kişilik odada kabul ederlerse tek kişi kalabilirim
Benim okulum ilçede bir çok sıkıntımın sebebi de buBenim babam DSI de çalışıyor ve DSI sube içinde calisanlarin yakınlarına özel yurt acmislar 270 liea ödüyoeum aylik yemek falan bize ait mutfak var zaten çok kolay oluyor boş odalar vardı kolayca geçebildim artık çok fazla talep yok zaten sende basvurabilirsin
O zaman odanı değiştirmek için elinden geleni yap ❤Benim okulum ilçede bir çok sıkıntımın sebebi de bu
Dilekçe vereceğim yanımda arkadaşımda var. Şahitlik yapar :)Ses kaydı al, dilekçe ver. Ezdirme kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?