Ya çok kolay oluyordu kredi kartıyla.Ben kızım için ödüyoum ama ziraat bankasının atm sinden ödüyorum.. öyle intenetten ödemedim hiç.. maalesef.. sistemsel olabilir..açılır belki..
hayır kartsız işlemlerden yapılıyor .. çok kolay .. kimlik no'yu giriyorsunuz oradan yönlendiriyor zaten..çok basit..Ya çok kolay oluyordu kredi kartıyla.
Teşekkür ederim, en kötü ihtimal hafta sonu bankamatikden deneyeceğim ama Ziraat bankası hesabınız, ATM kartınız olması gerekiyor mu? Bu ay ödediniz mi? Netten bakıyordum da, ATM den de ödeyemedim diye yazanlar var.
Çok teşekkürler, bunu bilmek iyi oldu.hayır kartsız işlemlerden yapılıyor .. çok kolay .. kimlik no'yu giriyorsunuz oradan yönlendiriyor zaten..çok basit..
İşte ay başında o seçenek çıkıyordu online işlemlerde, defalarca denedim, hep işlemin son raddedesinde hata verdi, alıp almadığı da muamma yani. Şimdi yurt ücreti ödeme seçeneğini bile bulamıyorum. Haklısınız, ay sonu yaklaşıyor diye panikledim biraz. Siz de bu ay netten hala ödeyemediniz di mi? Benim yanlış yaptığım birşey yok yani?Sıkıntı yapmaya gerek yok, genel bir problem vardır, bazen oluyor öyle. Benim de başıma gelmişti, ben de hep internetten oderim, birkaç ay önce genel bir sorundan dolayı ülke çapında kimse ödeyemedi, ayın sonuna doğru düzelmişti. Bu ay da benzer sorun yaşandı, birkaç gün yine demedik ama odeyemedik falan. düzelir.
Yok ben ödedim ayın 10u gibi, bende sıkıntı çıkmadı ama 5-6 ocak gibi arkadaşım denemişti ve odeyememişti fakat kısa sure sonra düzeldi. Düzelir bu da eğer başkaları da odeyemiyorsa.Çok teşekkürler, bunu bilmek iyi oldu.
İşte ay başında o seçenek çıkıyordu online işlemlerde, defalarca denedim, hep işlemin son raddedesinde hata verdi, alıp almadığı da muamma yani. Şimdi yurt ücreti ödeme seçeneğini bile bulamıyorum. Haklısınız, ay sonu yaklaşıyor diye panikledim biraz. Siz de bu ay netten hala ödeyemediniz di mi? Benim yanlış yaptığım birşey yok yani?
Atm'de kartsız işlemden ödeniyor olması gerekiyor emin olmamakla birlikte.Ya çok kolay oluyordu kredi kartıyla.
Teşekkür ederim, en kötü ihtimal hafta sonu bankamatikden deneyeceğim ama Ziraat bankası hesabınız, ATM kartınız olması gerekiyor mu? Bu ay ödediniz mi? Netten bakıyordum da, ATM den de ödeyemedim diye yazanlar var.
Teşekkür ederim. Her gün bakıyorum, olmadı hafta sonu ATM yollarıYok ben ödedim ayın 10u gibi, bende sıkıntı çıkmadı ama 5-6 ocak gibi arkadaşım denemişti ve odeyememişti fakat kısa sure sonra düzeldi. Düzelir bu da eğer başkaları da odeyemiyorsa.
Evet öyle oluyormuş. Hayır belli bir hesap numarası olsa direkt havale yapsak herhangi bir bankadan , ne lüzumsuz işler.Atm'de kartsız işlemden ödeniyor olması gerekiyor emin olmamakla birlikte.
Evet canım ya, ben de bu linkten ödüyordum, ama ay başında farklı kartlarla denememe rağmen sürekli hata verdi, şimdi ise siteyi açınca yurt ödemesi seçeneği yok. Hayır sen de görmüyorsun di mi? Sorun ben de değil
Evet öyle oluyormuş. Hayır belli bir hesap numarası olsa direkt havale yapsak herhangi bir bankadan , ne lüzumsuz işler.
Evet canım ya, ben de bu linkten ödüyordum, ama ay başında farklı kartlarla denememe rağmen sürekli hata verdi, şimdi ise siteyi açınca yurt ödemesi seçeneği yok. Hayır sen de görmüyorsun di mi? Sorun ben de değil
Amaç hayatı zorlaştırmak sanki :)
Böyle bir ekran çıkıyor. Aslında ödemişti dayım geçen ay netten ödedim diyordu. Çok saçma netten ödenmesi lazım mutlaka. ATM ye mi gidilecek illa.
Yok canım malesef. Zaten baştan belli olsaydı bu yurt işi, bir seneyi toplu ödeyene %20 indirim varmış.Ziraat bankası internet bankacılığı ile ödemiştim ben kuzenimin geçen sene. ziraat bankasının var mı Ziraat kartın öyle dene bide :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?