Kzlar bi el atn derdime, deliyle deli oldum :(

off offf insanlar cidden anlaşılmaz varlıklar
adam seni aldatacam diyor sen cinsel açıdan kendini tatmin et sonra bunu konuşuruz de
sonra kendine yeni ciciler al
neymiş adamın başını döndürecekmiş
ölme eşşeğim ölme
bi insan kendini bu kadar ayaklar altına alır
bide saygın kültürlü insanlarız diyorsunuz
saygınlık bi iki üniversite bitirmekle olmuyor
bu adamda bu ilişkide adam diilki yola gelsin
allah size doğru dürüst düşünme yetisi versinde
tez vakitte karar verin ne diyim daha......

Ğ ile başlayan bir kelime mi varmış Türkçe'DEeeeeeeeeee ??????
o yorum yaptıgınız bayan üniversıte mezunu, siz ne mezunusunuz pardon ? neyse ben hemen öğreteyim Ğ ile başlayan bi kelime yok Türkçe'de.... haberiniz olsun.

konu hakkında da size katılmıyorum, tekstilci güzel yazmış bu konu için.

Canım bu belrisizlik içinden bu ilişkiyi yaşamak kendine yaptığın saygısızlık olur.
yle evlilik geçti filan gibi laflarla geçiştirmiş.
Belli ki gerçekten evlenmeyi istemiyor.

Bence düzgün bir şekilde konuş.
Ya bana adam gibi açıklama yap de yada beni bir daha bulamazsın numaramı değiştiririm facebookumu kapatırım filan de. Beni oyalama de.

Ne demek harcamak. Kim kimi harcıyor canım bi baksana.

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

Pardon ya..Ninom arkadaşın alıntı yaptığı yazıyı okumamıştım.
Canım saplantı olmuş sende.
Bence zoru başarmalısın.
O da bu adamı unutmak...

Yaa peki 90yaşında da böyle gezip tozcak mısınız yine
Adı üstünde deliyle uğraşılmaz salla gitsin...

sevğili kolonya ,motorala,nadya bana türkçe dersi vermeyemi kalkıyorsun

kızlar teşekkür ederim yorumlarınız için, tek başıma cıkamadım işin içinden, en azından fikirlerinizi alıyorum böylelikle. nadya'cım ıyı nıyetın için sana da tesekkur ederım ayrıca..

Arkadaş geçmiş konunuzu bulmuş,okudum ve şaşırdım.
Adam sizi aldatabilirim dediğinde,bir kadın seni tahrik ediyorsa onunla yat istediğini yap derseniz,evlilik gibi bir olaya bulaşmaz tabi sizinle.
Neden evlensin ?
Siz nasıl olsa duygusal yönden tatmin ediyorsunuz,cinsel açıdan da fırsat bulduğu kadınlarla beraber olur zaten yaş olmuş 44,kendi keyfine bakar haliyle.

32 yaşına gelmiş bir bayansınız,sadece duygusal açıdan yaklaşmamalısınız olaya hiç mi mantığınızı kullanmak istemiyorsunuz ?
Yeri geldiğinde defol git ne halin varsa gör diyen bir adam bu,sevgili değiliz ama takılıyoruz diyebilen..
Buna rağmen birdaha böylesi karşıma çıkar mı diye de düşünmekten kendinizi alamadığınızı belirtmişsiniz.

Erkeklere her türlü imkanı her istediğini yapma fırsatını vermenin amacını anlamıyorum ben bir türlü.
Tabi yeter ki bırakıp gitmesinler,bayanlar kul köle de olur hiç sorun değil..

dafneciğim bu adam evlilik geçirmiş biri mi? Geçirmediyse eğer bu yaşına kadar herşeyin tadını tuzunu almış biri olmalı, kaldı ki yaşı gereği artık bir yuva kurmanın vakti geldi demesi gerekirken sana böyle şeyler söyleyip, neyi neden devam ettirmek istiyor, Önünde bir engeli söz konusu değilse seni neden oyalıyor amacsız amacsız nereye gidebilir ki bu iş iyi düşünmelisin, duygularına hakim olman şart unutma duygular insanı yenilgiye götürür bu konuda

sevgili olmak ne demektir o zaman? sevdiğini söylüyor, arıyor sürekli berabersiniz. Sevgili olanlardan eksiğiniz neymiş bunu ona lütfen sorar mısınız..

O yaştaki bi insanın çok daha olgun davranması gerekir bence. İnsan sevgili olmaktan niye korkar ki sonra? Sevgili olup evlenmeyen milyon tane çift var yani..

Ben hiç çözemedim ve gayet saçma buldum onun bu davranışını. Sevgili lafından bile korkuyosa bu yaşta.. böle hiç bir şey yokmuş gibi devam etmeyin bence ya sorun ona ne saçmalıyosun sen derdin ne ne istiyosun diyin.. ki madem sevgiliniz diilmiş, o orda hayatınızda kalabilir sizde sevgili edinebilirsiniz kendinize.. diyemezki aldatıyosun bile..

bence siz bundan çok daha iyisini bulabilirsiniz, kendinize daha ço kdeğer verin lfnn.

teşekkürler kızlar yorumlarınız için. adam evli değil tabi ki, kesin eminim bundan, yoksa beni ne çevresiyle tanıştırabilirdi, ne anası-babasıyla telefonda konuşturabilirdi, ne de ben evinde 1 ay kalabilirdim rahat rahat.
Flamingo'cum, sevgili olanlardan farkımız; insan sevgilisiyle ortak bir gelecek planlarmış, hesap kitap yaparmış, evliliğe gidermiş bu iş falan filan... Ama bu adam öyle manyak ki, biz sevgili değil, flört ediyormuşuz, 1 yıldır onun sevgili adayıymışım ama sevgili değilmişiz! Her sabah kalkar kalkmaz beni arıyor, uyandım bitanem diye, gün içinde bir sürü arama, her gece uyumadan önce yine ben aranıyorum uyuyacagım az sonra diye, her sıkıntı-her dert-her sevinç benimle paylaşılıyor, 2-3gün telefonlarına çıkmayınca anneme telefon açılıp kahroluyorum diyor, biz sevgiliyiz nasıl bunu yapar diyor, elin adamlarından kıskanıyor... vs vs...
Ben de bunları anlayamadığım için paylaştım ya sizlerle...

tatlım bence senınkı normal bı evlılıkten kaçan erkek sendromu,
yanı sevgılılıgı bıle kabul etmıyor kı evlılıge yaklasmıs olmayasınız yoksa neden tum gun arayıp aşkını ılan edıp dursun kı ıstemıyor olsaydı...

evlenmemek ıcın baahanesı yok ne askerlık ne para ne baska bır seyı öne surebılıyor bunu bulmus.
evlılıgı onun ıstemesını saglamalısın.

Bence de kesinlikle evlilikten korkuyor.
Tabi normal o kadar iyi bir adamsa eğer, bu yaşına kadar neden evlenmemiş bu spru da çok önemli.
Eğer istemediği için evlenmemeişse bu adam gerçekten evlenmeyi düşünmüyor ve bunu kimse de istetemez ona. Boşuna kürek çekmiş olursun. O bekarlığa yalnızlığa öyle alışmışki..
Bilmiyorum canım. Bence işin zor. Uğraşmaya değecek olsa sonunda derim ki uğraş ama ben bi ışık bi gelecek göremiyorum. Allah hakkında hayırlısını versin tabi. ma kaçırmak istemiyorum diyebileceğin bir erkek tipi göremedim ben. ış kariyer görgü filan kolay bulunuru. Asıl olan sadakat bence.Asıl olan seni gerçekten isteyip istemediği. ıyi düşün canım.

Bence yaptıklarına katlandığın için sana böyle prensesler gibi davranıyor. bir çeşit sus payı. çünkü normalde onu terkedebilirsin ama aklına hemen şu geliyor "ama bana prensesler gibi davranıyor el üstünde tutuyor onun gibisini bulamam". böyle düşününce de ayrılık fikri hoop yokoluveriyor.

kızlar, bu durumdan muzdarip olan baska arkadaslar da var...
hepimiz mantıken bu durumun devam etmemesini söylüyoruz adamı evlilige ikna etmesini yada ayrılmasını istiyoruz. ama bunun nasıl yapılacagını, nasıl konusulması gerektigini de anlatsanız... kendi hayatınız somut ornekler verseniz daha faydalı olacagı kanaatindeyim.

Valla bunun bir yöntemi yoktur.
Adam kadının doğru kadın olduğunu düşünmelidir.
Ve gerçekten seven insan ister evlenmeyi.
Ve bu beyfendi de eğer gerçekten seviyorsa arkadaşımız onu ya evlilik yada ben yokum gibi bişey söylediği zaman belli olur.
Bu da uygun bir yöntem değil tabi.
Bu daha da itici gelebilir adama.
Kimse olsa gelir. Dayatma oluyor.
Ama yrni başlamış bir ilişki değil bu, ki yeni başlıyo olsa konuşulur bak ben ciddi bir ilişki düşünürüm diye.
Oysa neler yaşamışlra kaç zaman geçmiş adam sevgili adayımsın flörtümsün diyor.
Bu çok terbiyesizce.
Seven taraf için çok zor ama yaş da var tabi bu iknanın içinde.
44 yaşındaki adam neden evlenmemiş.
Ve seviyorum ulenn diyip gözü kapalı atlayacak yaşı da geçmiş.
Kararını vermiş..

off kızlar, doğru söylüyorsunuz. periprensesinin de dediği gibi bu durumda olan o kadar çok kadın var ki, üstelik bu kadınların çoğu da iyi eğitim almış, kariyer yapmış, kendi ayaklarının üstünde durabilen kadınlar. Ama sanırım bazı insanlar, özellikle de kadınlar yeri geldiğinde duygusal zekalarını kullanamıyor ya da bu zekayı adamın bir sözünü işlerine geldiği gibi anlamak için kullanıyor.

böyle bir durumda kadın ya her şeyi göze alıp, salağı oynayıp adamın yanında herşeye rağmen göğüs gerip duracak, sonunda da "aşkımdan yaptım, helal olsun bana, ne yürekliymişim" diyecek... ki şimdi yazarken bile saçma geliyor..
Ya da "hadi arkadaşım eyvallah, ben senin oyalanacağın liman değilim" diyerek çekip gidecek. işte o zaman belki adamın kafasına dank eder, kıymet anlar...
gerçekten çıkamadım ben işin içinden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…