pimrel haklısın canım, aynı şeyi ben de düşünüyorum. insan aşık olsa değil evlilik sevgililik hesabı yapmayı, hiç bir seyı gözu görmez.. Ben de bekledım 1 yıl boyunca, isteyen adam çoktan yapardı birseyler ki benden önce onu terk eden kız arkadasına evlenelım dıye aglayarak yalvardıgını da bılıyorum.
bugun ben acmayınca telefonları, annemı aradı yıne. bana aşıkmış, çok kötuymuş, perişanmış vs vs... Ama bır taraftan da hayatını etkılemek ıstemıyorum, inşallah mutlu olur bundan sonra diyor.
Doğum gunum için tesekkur ederım kızlar, çarşamba gunu doğum gunum...
bir de adamın geçti benden cümlesi bahane yani açıkça ortada.60-70 yaşında evlenen var.bunun yaşı olduğuna inanmıyorum ben.bence onun güzel bir reste ihtiyacı var.öyle bir rest çekeceksin ki kaybettim diyecek.bitti artık kaybettim onu diyecek.çünkü kaybetmekten korkmuyor.sen ona çok güven vermişsin.bu lafı diyecek cesareti ona sen vermişsin aslında.bu lafa rağmen onu bırakmayacağını düşünüyor.restini çek bence.ve kararında kesin dur.arama, aradığında da cvp verme.tam 1,5 ay bunu yap.arkadaş gibi de davranma.hiç muhattap olma.d.günümde jest yapar, yumuşama, o yokmuş hiç olmamış gibi davran.hayatına devam et.hatta birini bile bulabilirsin bu arada.sonunda gerçekten seviyorsa dönecek, dönmediyse sevmemiş demektir.bu hep böyle olur.her halükarda kazanan sen olacaksın.dönerse seni seviyordur ve aklını başına devşirmişdir, seninle bir gelecek planlamaya başlar.dönmezse sevmemiştir.bağrına taş basarsın, yıllarca üzülceğine 1 ay üzülürsün unutulur gider.boşuna zamanını kaybetmemiş olursun.yeni aşklara yelken açarsın.çivi çiviyi söker her zaman.isteyen en kral adamı unutur.boş verirsin.hayat kısa, delilerle uğraşamayacak kadar kısa.bu tavsiyeme kulak ver defneeeee ben bu tavsiyeyle hep doğru karar verdim....:)))her şey gönlünce olsun
bir de adamın geçti benden cümlesi bahane yani açıkça ortada.60-70 yaşında evlenen var.bunun yaşı olduğuna inanmıyorum ben.bence onun güzel bir reste ihtiyacı var.öyle bir rest çekeceksin ki kaybettim diyecek.bitti artık kaybettim onu diyecek.çünkü kaybetmekten korkmuyor.sen ona çok güven vermişsin.bu lafı diyecek cesareti ona sen vermişsin aslında.bu lafa rağmen onu bırakmayacağını düşünüyor.restini çek bence.ve kararında kesin dur.arama, aradığında da cvp verme.tam 1,5 ay bunu yap.arkadaş gibi de davranma.hiç muhattap olma.d.günümde jest yapar, yumuşama, o yokmuş hiç olmamış gibi davran.hayatına devam et.hatta birini bile bulabilirsin bu arada.sonunda gerçekten seviyorsa dönecek, dönmediyse sevmemiş demektir.bu hep böyle olur.her halükarda kazanan sen olacaksın.dönerse seni seviyordur ve aklını başına devşirmişdir, seninle bir gelecek planlamaya başlar.dönmezse sevmemiştir.bağrına taş basarsın, yıllarca üzülceğine 1 ay üzülürsün unutulur gider.boşuna zamanını kaybetmemiş olursun.yeni aşklara yelken açarsın.çivi çiviyi söker her zaman.isteyen en kral adamı unutur.boş verirsin.hayat kısa, delilerle uğraşamayacak kadar kısa.bu tavsiyeme kulak ver defneeeee ben bu tavsiyeyle hep doğru karar verdim....:)))her şey gönlünce olsun
bence asıl derdi sevgililik filan değil, evlenmekten korkuyo!
adam evlenmeyi düşünmüyorum diyosa bence orda biraz sorun var, yani kimse zaten sevgilisinin yakasından tutupta evlenicez demez ama zamanla olabilecek birşeyin önünü kesiyo adam, size direk ümitlenme sakın diyo. benim kafam buna takıldı açıkçası, bir iki sene sonra sıkılınca bırakma olasılığı çok yüksek bu adamın ...
adam 44 yaşında
ne bekliyorsun k sen bundan
ne evlenmeye niyeti var ne seninle arasında bir bağ olduğunu kabullenmeye
korkudan değil adam özgür olmak istiyor
seni arar sorar ama senden uzakta birkaç kadını daha idare eder
bu tip biri için zamanını harcamaya ne gerek var
ileriki zamanlarda "ben sana sevgili olmadığımızı söylemiştim,sadece gönül eğlendirdim"der çeker giderrrr
benden söylemesi akannehir
berkesel yok canım, evli mevli değil bu adam, kesin biliyorum, merak etme :)
kızlar koskoca doğum günüm geçti ve adam bırakın kalkıp gelmeyi, bir telefon bile etmedi... Ben bugunu bekliyordum uzun zamandır, bakalım ne yapacak diye... içten içe de kalkıp izmire gelecek ya da hoş bi surprız yapacak falan diye bekliyordum açıkcası... Sadece beni arkadaş listesinden sildiği facede kuru bir mesaj atmış, "nice güzel günlerin olsun" diye.. bir de kardeşimle azıcık yazışmış.. yıne "ablan beni terk ettı, bıraktı" vs vs diye.
Bugün de böyle geçti ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?