Kzlar bi el atn derdime, deliyle deli oldum :(

canım bence şu anda tatlı diline falan hiç kanma...bigün uyanıp bu ilişkinin bitmesini isteyebilir..evlenmek istese de sen istediğin, ondan ayrılmak istediğin için kabul etmiş gibi olacak..ikinizin beklentileri çok farklı...karşına biri çıkar bu mutlak istekleri seninle aynı olan tamamiyle mutlu olduğun..olmaz deme kesin olur...hayat kısa..zor kararı ver ilerde çok mutlu olursun

adam açık açık söylemiş niyetini. geçti benden demiş. adamın bir ilişkiden beklentisi güzel keyifli zaman geçirmek. bunu söylemiş. eğer sizin de beklentileriniz aynı yönde ise devam edin. ama değilse nederse desin kanmayın. evlilii ciddi bir ilişkiyi düşünüyorsanız koyu kapının önüne. yavlarmalarına da sakın kanmayın. bırakın sürünsün. başka güzel vakit geçirecek birini daha bulur zaten

bir de adamın geçti benden cümlesi bahane yani açıkça ortada.60-70 yaşında evlenen var.bunun yaşı olduğuna inanmıyorum ben.bence onun güzel bir reste ihtiyacı var.öyle bir rest çekeceksin ki kaybettim diyecek.bitti artık kaybettim onu diyecek.çünkü kaybetmekten korkmuyor.sen ona çok güven vermişsin.bu lafı diyecek cesareti ona sen vermişsin aslında.bu lafa rağmen onu bırakmayacağını düşünüyor.restini çek bence.ve kararında kesin dur.arama, aradığında da cvp verme.tam 1,5 ay bunu yap.arkadaş gibi de davranma.hiç muhattap olma.d.günümde jest yapar, yumuşama, o yokmuş hiç olmamış gibi davran.hayatına devam et.hatta birini bile bulabilirsin bu arada.sonunda gerçekten seviyorsa dönecek, dönmediyse sevmemiş demektir.bu hep böyle olur.her halükarda kazanan sen olacaksın.dönerse seni seviyordur ve aklını başına devşirmişdir, seninle bir gelecek planlamaya başlar.dönmezse sevmemiştir.bağrına taş basarsın, yıllarca üzülceğine 1 ay üzülürsün unutulur gider.boşuna zamanını kaybetmemiş olursun.yeni aşklara yelken açarsın.çivi çiviyi söker her zaman.isteyen en kral adamı unutur.boş verirsin.hayat kısa, delilerle uğraşamayacak kadar kısa.bu tavsiyeme kulak ver defneeeee ben bu tavsiyeyle hep doğru karar verdim....:)))her şey gönlünce olsun

bunları uygula a.s
ve hiç korkma kimse vazgeçilmez değildir :hulya:

kızlar teşekkür ederim yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için. şimdilik ben de restimi çektim zaten ve ona son bir şans verdim aslında. pişman olup da dönerse ve kendini aklayabilirse bende ne ala, ama baktım o da bırakıyor ipin ucunu, bende hepten bitti zaten.. bakalım ne olacak bu işin sonu :)

Canım tebriklerrr alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Çok güzelyazmışsınnn.. Ben de unutmaya çalışan birisi olarak bu söylediklerini dikkate alıyorum.. :enbuyukkk:

arkadaslar hakli. simdi öncelikle kendini tart… ne istedigini bir düsün. sen evlilik vs. vs. istiyormusun??? Adam cok dürüst. davranmis. sana acik acik söylemis evlilik istemedigini. Seni kandirmadi adam. simdi ikinci olarak sen ona en son kararini soracan. evlilik istiyormu istemiyormu diye. senin evlilik istedigini söyle. Istemesse kesinlikle ayrilman lazim. Bir insani degistirmek yada yola getirmek kolay degil… yani bence imkansiz. ancak kendi istegile degisir.

Canım bir de daha önceden yazmışsın ya senden önceki sevdiği kıza evlenelim diye yalvarmış ağlamışşş..
Seni bahsettiğin gibi gerçekten sevmiş olsaydıı yalvarmasına gerek yok tek sözü yeterdii..
Burdan anlaman lazım en basitt canımm.. Bu arada doğumgünün kutlu olsun nice yıllara...
Bence aramasını bekleme... Bugünün tadını çıkar.

cnm sayfaların hepsini tam okuyamadım ama bu adamı çok yakından tanıyormusun ? yoksa evli felan olmasın bu. evli oldugu ıcın senle evlılık düşünemez heralde ama sana bu kadar baglıkı bırakmakta istemıyor

berkesel yok canım, evli mevli değil bu adam, kesin biliyorum, merak etme :)

kızlar koskoca doğum günüm geçti ve adam bırakın kalkıp gelmeyi, bir telefon bile etmedi... Ben bugunu bekliyordum uzun zamandır, bakalım ne yapacak diye... içten içe de kalkıp izmire gelecek ya da hoş bi surprız yapacak falan diye bekliyordum açıkcası... Sadece beni arkadaş listesinden sildiği facede kuru bir mesaj atmış, "nice güzel günlerin olsun" diye.. bir de kardeşimle azıcık yazışmış.. yıne "ablan beni terk ettı, bıraktı" vs vs diye.

Bugün de böyle geçti ...

ya bu erkeklerin 25 yaşıda aynı 30 uda 45 ide 50 side bir tanesi mantıklı davranmaz mı?

Bu amca beye bir sorunuz bakalim, sevgili olmakla arkadas olmak arasindaki fark neymis?
Olur ya hani sevgili - arkadaslik iliskileri onun dünyasinda farklidir belki..

benzer durumda olan bi arkadasim var, 10 yas falan aralari var galiba, sanırım 7-8 senedir suruyor iliskileri, arkadasim 30 yasina geldi ama hala bekliyor...Neler yapmadi ki rest mi cekmedi, tatli dil mi neler neler, adam asla evliligin lafini bile aklindan gecirmiyor. Bi ara arkadasim rest cekip ayni senin gibi hayatindan cikarmisti ama alismis kudurmustan beter, tekrar geri dondu. Bigun kendisiyle konustum, aci cekersin ama 1 yil sonra unutursun, hafifler bi cesaret edip ayrilsan da yasini da cok gecirmeden hayatini kursan dedim. Bana dedigi cok alistim, hem denedim ama yalniz hissettim kendimi zaten baska kimse de cikmiyor...

Ister boyle surup gidiyor yani, bence yalniz kalmak daha iyi en azindan belki biri cikar da yuva kurarim diye beklentin olur, o umitle yasarsin.

Hem esas anlamadigim seni aldatmis birini hala nasil boyle sevebiliyorsun? Evlensen de evlenince de aldatilmaya razi misin? Ki kesinlikle soyluyorum bu tipler ne yaparsan yap evlenmezler...

ayyy adam delimi ne ailece tanıdıgın bi insanmı bu adam yani bilemiyorum evlilikten kaçması çok saçma bu yaşta ya bu adam evli olmasın günümüzde çok karşılaşılşan bi olay ve erkek genelde evli oldugu için evlilikten kaçıyordur foyası ortaya çıkmasın diyemi acaba gene siz bilirsiniz

arkadaşım , adam herşeyi söylemiş ama sen anlamamakta direniyorsun.

Evlenmek istemiyoruz diyor bunu geçtüm sevgili bile değiliz diyor. Sen hala arasa, gelse derdindesin.

O söylemiş ama sen anlamıyorsun ne diyeyim, çocukta değilsin ki.

Ha amacın, bu kadar emek verdim yeni ilişki ile vakit kaybetmeyeyim , görüşmem derim üstüme düşer o arada evlenirizse bilemem tabi

Valla Dafne Allah sana akıl fikir vermiş. Kararları ve seçim yapmayı da sana bırakmış. Ailemi yanına çekti diyorsun. Ailen biliyor muki bu adamın seninle evlenmem dediğini. Bence %99 bilmiyorlardır. Bilmeyince de ümit besliyorlardır. Sen bu yaşa gelmişsin hiç OYALAMAK diye bir kavram duymadın mı canım? Annemin de böyle bir arkadaşı vardı iyi bir işi evi arabası vardı kızın. Ama kendine bir gram değer vermeyen ve yıllarca oyalayan adamların elinde oyuncak oldu. Zamanında yaşıtı niyeti ciddi düzgün insanlarla karşılaşabilecekken böyle ilişkilerle oyalandı durdu ve UZUN YILLARINI harcadı. Şimdi ne mi oldu?40 yaşında ve bekar. Onu oyalayanların biri başkasıyla evlendi öteki bekar hayatında mutlu. Peki sence 40 yaşında ciddi evlenecek birini bulma şansı 32 yaşına göre daha az değil mi? ışte bu duruma OYALAMAK deniyor canım. Biraz ağır olacak ama kendine gel. Ailene adamın evlenme niyetini olmadığını söylediğin zaman tepkileri ne olacak bir gör bakalım. Böyle adamlarla hayali ilişkiler yaşarken çıkabilecek fırsatları da kaçırırsın ve yıllar sonra da kafanı duvarlara vurarsın benden söylemesi.

Son düzenleme:
Bir de işin komik tarafı ben seninle evlenmem biz seninle sevgili bile değiliz diye yüzüne söyleyen adamı hergün telefonla arıyor diye istemen.Sokaktan geçen her adam seni telefonla arasa canım cicim dese ama hiçbir gelecek vaadetmese onun da peşine takılıp yıllarca bekleyecek misin? Özgüven eksikliğinden ve erkekleri tanımamaktan kaynaklanıyor bütün bunlar bence. Bak canım sana hayatın gerçekleri. Seninle evlenmeyi düşünmüyorum diyen adam istediği kadar tersini iddia etsin sana değer vermiyor demektir. Sana değer vermeyen adamla görüşmeye devam edersen sen de kendine değer vermiyorsun demektir.

Teşekkür ederim seloşcum yorumların için. Dediğin her şeyin ben de farkındayım ve tamamen aptal duygusal kadın konumundayım şu an. O da benım bu zaafımı bılıyor ve cok da guzel kullanıyor.

Buraya yazma amacım sizlerin yorumlarıyla aptallığımı biraz da karşıdan görebılmektı aslında, tesekkur ederım hepinize:)

izmire gelip hoş bir sürpriz yapsa ne olacaktı? yumuşayıp dönecektin değil mi? kızzzzzzzzzzzzzz sen adamı öldürürsün...

Ama çok özledım hypacım, yumuşayıp dönmek ne kelime, bağrıma basacaktım adamı :)

yok şaka bi tarafa, oturup ciddi ciddi yüz yüze konuşalım isterdım bu mevzuları. bu sefer çok açık olayım, nıyetımı hıç dolandırmadan uzatmadan söyleyeyım istiyordum. o da adam gıbı fıkrını söylesın, ya el sıkışıp yolları ayıralım ya da olacagına bakalım... istiyordum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…