Kzlar bi el atn derdime, deliyle deli oldum :(

ecemcim 1 senedir hayatımda bu beyfendi. ben 32, o 44 yaşında. haliyle cinsellik de dahil olmak üzere 2 yetişkin insanın duygusal anlamda yaşayabileceği pek çok şeyi paylaştık evet.

Buna benzer bi hikayeyi ben de kısa süre önce yaşadım :sinifsinif:
Evet zor oluyo severken arkanı dönmek, bir daha böyle birini bulamam ben derken gerçeklerle yüzleşmek gerçekten çok zor, özellikle ilk günler. Ama bir süre sonra o sevgi hafifleyip mantık ön plana çıkınca üzülmüyosun, sadece hatıra oluyo bunlar da.. Zaman boşa harcanmayacak kadar değerli yerimseniben

ecemcim 1 senedir hayatımda bu beyfendi. ben 32, o 44 yaşında. haliyle cinsellik de dahil olmak üzere 2 yetişkin insanın duygusal anlamda yaşayabileceği pek çok şeyi paylaştık evet.

arkadaşım, sevgi ayrı birşey ama inşallah o beyle birlikte oldun diye hayatını mahvetme gibi bir düşüncen olmaz.

Bazı durumlarda, bazı şeylere yaşanmış bitmiş gözüyle bakmak lazım.

Ya da rest çek adını koymazsak ben yokum de.

Ve hala cevap alamazsan, arkanı dön git

bir süre bekle canım.arayınca da oturup konuşalım, önemli dersin.olmazsa da yalnız değilsin valla ben de sevgilimden ayrıldım.zor oluyor ama bağrıma taş basıyorum.aramayacağım da.ya aklını başına alır ya da ben yokum.güçlü ol daphnecim.kimse vazgeçilmez değil.dışarda milyonlarca insan var.elbet Allah bize de bi hayırlı kulunu yazmıştır.

Canım tabii ki gelmez adam..
Kardeşine filan da laf olsun diye soruyor..
Sanki bilmiyor senin neden ayrıldığını resti çektiğini.
Bilmemezlikten geliyor..
Doğru yoldasınn..
Daha çok yeni şimdi aramaz zatenn..
Biraz zaman geçsin bırakk..
Yavaş yavaş olsun ama sağlam olsun.
Bişeyleri ona konuşarak anlatamazsın ama hareketlerinle anlatabilirsin ..

valla kızlar bu ne ilk, ne de son... Kimse ölmüyor aşktan, sadece her defasında hiç geçmeyecek sanıyor insan acısını. oysa en buyuk acı, ölüm acısı bıle 6 ayın sonunda hafifliyormuş....

En son pazar gunu aradı ve sanırım o da kabullendı artık ayrılığı. Ben onun geçmişini de baz alarak sandım ki deliye dönecek, izmire gelecek, ortalığı yakıp yıkacak. Adamın sadece lafta kaldı söyledıklerı, annemı arayıp da sarhoş kafayla aşığım ölüyorum bıtıyorum demesı boşmuş. gercekten ısteseydı neler yapardı. Hadı telefonlarına çıkmadım, barı guzel bı mesaj at dı mı... Yok, deger verdığım kadar degerım yokmuş, bunu anladım.. Tesekkur ederım kızlar..

bu tip erkekleri çok iyi tanıyorum bi tv proğramında evlilik terapisti şöyle demişti ''' eğer bi erkek size haddiden fazla iltifat ediyorsa yani sen başkasın senle iyi günler geçiriyoruz sen farklısın güzelsin seksisin her şeyin hoşuma gidiyo senden kopamıyorum vs.'''' böyle erkekler adam olmaz sadece cinselliği yaşamak için bi kadının sevgisine şevkatine ihtiyacı olduğu için seninle beraberdir geleceği düşündüğü için değil canım
dikkati ol bundan sonraki ilişkilerinde kolay lokma olma lmaz:uyanık ol

tamamına katılmakla birlikte eklemek isterim,
şimdi dönerseniz, onun koyduğu kuralları kabul etmiş olursunuz.
"sevgili değiliz, evlenmicez, böyle gidicek..."

ben sana önceden söylemiştim evlenmeyeceğimizi, der...
ikinci kez ayrıldığınızda da bu kadar üzerinize düşmez.
kendim yaşıyorum gibi hissettim yazdıklarınızı ve cidden kötü hissettim. umarım güzel sonuçlanır..

teşekkür ederim prenses.

Dün aradı beni, actım en sonunda telefonu.. bu gün de bılmem kaç kez aradı, saymayı bıraktım artık. benı çoook seviyormuş, hayatında bu yaşına kadar karsısına cıkan en duzgun kadınmışım, en bılmemneymışım, uzattı da uzattı. dedım yollarımız ayrı, uymuyoruz bak, beklentılerımız farklı. bu yasına kadar benım gıbısı çıkmamış, ben hala inat edıp dıretıyormuşum, onun bana verdığı degerı anlayamıyormuşum, illa ki sacma sapan ad koymak gıbı bışeylerın derdındeymışım, onun her seyıymışım, daha neyı olabılecekmışım....
kendısıne de söyledım, maalesef ona zaafım var ve adam ne yapsa kanıyorum...

daphne kendine yazık ediyosun yapma ya.her şeyiysen bassın nikahı, bir istediğini yapsın.kimse vazgeçilmez değil diyoruz.kimsenin b..unda boncuk yok.kararının arkasında dur ya.bu kadar değerliysen onun için en sonunda istediğin olacaktır.neden hemen yumuşuyosun?

Şimdi güzeldir,seneye de güzel olacaktır ama 5 yıl sonra da hala senin olacak mı?

Bence sizi gerçekten sevmiyor,sadece kafasını dağıtan,onu eğlendiren biri olduğunuz için

sizi bırakmıyor.

O sizi bırakmadan bence siz doğru insanı bulun

Şansınız bol olsun

BU ADAM MACERA PEŞİNDE BENCE KESİN EVLİ SENLE GÖNÜL EYLENDİRİYORlmaz:KENDİNİ GARATİYE ALDERİM ÇÜNKÜ SEDE ÇIKAN KISMETLERİ ONUN YÜZÜNDE TEPİYOSUNDUR ARTIK LİSELİ AŞKTA DEYİLSİNİZ KENDİNİ GARANTİYE AL DERİMvereliniortak

teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için. Ama en çok denilen şey "bu adam evli" Arkadaslar evli adamla evlı olmayan adamı ayırt edebılecek yaştayım, merak etmeyın. daha öncekı yorumlara da yazdım pek çok kez, erkek arkadasım evli değil, kesın kez eminim, bılıyorum :)

Şimdilik oluruna bıraktım herşeyı, kafamı da onunla meşgul etmıyorum. o bana nasıl davranıyorsa, ben de öyle davranıyorum... artık aklımı meşgul edemeyecegını bılıyor, ne de olsa arkadasız yalnızca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…