off kızlar, doğru söylüyorsunuz. periprensesinin de dediği gibi bu durumda olan o kadar çok kadın var ki, üstelik bu kadınların çoğu da iyi eğitim almış, kariyer yapmış, kendi ayaklarının üstünde durabilen kadınlar. Ama sanırım bazı insanlar, özellikle de kadınlar yeri geldiğinde duygusal zekalarını kullanamıyor ya da bu zekayı adamın bir sözünü işlerine geldiği gibi anlamak için kullanıyor.
böyle bir durumda kadın ya her şeyi göze alıp, salağı oynayıp adamın yanında herşeye rağmen göğüs gerip duracak, sonunda da "aşkımdan yaptım, helal olsun bana, ne yürekliymişim" diyecek... ki şimdi yazarken bile saçma geliyor..
Ya da "hadi arkadaşım eyvallah, ben senin oyalanacağın liman değilim" diyerek çekip gidecek. işte o zaman belki adamın kafasına dank eder, kıymet anlar...
gerçekten çıkamadım ben işin içinden...
teşekkürler kızlar yorumlarınız için. adam evli değil tabi ki, kesin eminim bundan, yoksa beni ne çevresiyle tanıştırabilirdi, ne anası-babasıyla telefonda konuşturabilirdi, ne de ben evinde 1 ay kalabilirdim rahat rahat.
Flamingo'cum, sevgili olanlardan farkımız; insan sevgilisiyle ortak bir gelecek planlarmış, hesap kitap yaparmış, evliliğe gidermiş bu iş falan filan... Ama bu adam öyle manyak ki, biz sevgili değil, flört ediyormuşuz, 1 yıldır onun sevgili adayıymışım ama sevgili değilmişiz! Her sabah kalkar kalkmaz beni arıyor, uyandım bitanem diye, gün içinde bir sürü arama, her gece uyumadan önce yine ben aranıyorum uyuyacagım az sonra diye, her sıkıntı-her dert-her sevinç benimle paylaşılıyor, 2-3gün telefonlarına çıkmayınca anneme telefon açılıp kahroluyorum diyor, biz sevgiliyiz nasıl bunu yapar diyor, elin adamlarından kıskanıyor... vs vs...
Ben de bunları anlayamadığım için paylaştım ya sizlerle...
yapılan hafiyeliğide hiç anlamıyorum eski mesajlara bakıp eski konuları bulup
bakkk buda senin mesajın all bak işte diye şırannnk diye surata çarpmak.. :umursamaz:
kız bu sorunun cevabını bekliyor buna göre cevap yazılır yazılıcaksa
bari GBTsini özgeçmişini alalım da ona göre cevap verelim hayret bişey
teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için. Zaten bır kaç gundur aramızdaki bağı da tamamen koparmış durumdayım. ona guzel bır mail gönderdim, onu ne kadar sevdığımı ve deger verdıgımı anlatan, ama artık bu şekılde devam edemeyecegımızı de belırten. böyle şeyleri yüz yüze konuşmak gerek tabi, öyle telefonla e-postayla olmaz... Ama sözüm uçup gıdıyor dıye dusunup, maıl yazdım işte. en azından dönüp dönüp okur..
Bılmıyorum kızlar ne olacak böyle.. yıne 1 gun aramasa, ertesı gun baslıyor delı gıbı aramaya. kardesımle konuşmuş, ablan bıtırdı, gurursuz muyum artık peşinden koşayım dıye.. İnanabiliyor musunuz koca adam bı de facebooktan sılmış benı, yolun açık olsun dıye de mesaj atmış..
Çarşamba gunu doğum gunum, gecen doğum gunumde hoş bır surprız yapmıştı. Carsamba artık dananın kuyrugu kopacak sanırım. Ya karsıma cıkacak, adam akıllı konuşup anlasacagız, ya da yerınden bıle kıpırdamayacak ve ben de anlayacagım kı artık bıttı.
teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için. Zaten bır kaç gundur aramızdaki bağı da tamamen koparmış durumdayım. ona guzel bır mail gönderdim, onu ne kadar sevdığımı ve deger verdıgımı anlatan, ama artık bu şekılde devam edemeyecegımızı de belırten. böyle şeyleri yüz yüze konuşmak gerek tabi, öyle telefonla e-postayla olmaz... Ama sözüm uçup gıdıyor dıye dusunup, maıl yazdım işte. en azından dönüp dönüp okur..
Bılmıyorum kızlar ne olacak böyle.. yıne 1 gun aramasa, ertesı gun baslıyor delı gıbı aramaya. kardesımle konuşmuş, ablan bıtırdı, gurursuz muyum artık peşinden koşayım dıye.. İnanabiliyor musunuz koca adam bı de facebooktan sılmış benı, yolun açık olsun dıye de mesaj atmış..
Çarşamba gunu doğum gunum, gecen doğum gunumde hoş bır surprız yapmıştı. Carsamba artık dananın kuyrugu kopacak sanırım. Ya karsıma cıkacak, adam akıllı konuşup anlasacagız, ya da yerınden bıle kıpırdamayacak ve ben de anlayacagım kı artık bıttı.
kova burcu canım, yükseleni de yay burcu. sonuçta ıkısı de benzıyor zaten bırbırıne, hava grubu işte, akıl bı karış havada...
kızlar ben bıtırmış ve kararlı gıbı duruyorum ama acıkcası aklım hala onda. dedım ya 2 gun aramasa, üç gun arıyor dıye, kendımı kandırıyorum belkı ama için için kalkıp buralara gelmesını beklıyorum sanırım ben. hanı hakketen o da bıtırse ve gercekten arayıp sormayı kesse ne yaparım bılmıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?