Kzlar bi el atn derdime, deliyle deli oldum :(

Öyle kıymet mi olur canım benim.
Elbet bilir. Herkes herşeyin kıymetini kayebttikten sonra anlayabilir.
Önemli olan yanındayken anlaması.
Tabi iş bence birazda kadınlarda burda.
Başlangıçta ilişkiden beklentilerini söyleyecek..
Adamın işine geliyorsa tamam der.
Ama yok ben ciddi bi ilişki düşünmüyorum diyen adam zaten yol alır.

Bence kadınlar duygusal oldukları için kaybediyorlar.
Bir erkek bir kadının duygularından nasıl emin olabiliyor anlamıyorum.
Sanırım biz kadınlar kolay teslim oluyoruz.
Erkek de nasıl olsa seviyor diyecek..

Evet sonuç: Ne yaptımsa aşkımdan yaptım helal olsun bana...
yerimseniben

tatlım bence o geleceğe dair konuşmuyosa bile sen konuşabilirsin. De ki benim gelecekten beklentilerim şöle, kariyerime dair şunları istiyorum, hayallerim bunlar. Bi ailem olsun istiyorm er geç de, şu an olmasada evlenmek istiyorum de.. sen ne istiyosun de, hayatınla ilgili neler planlıyosun de.. Belki diycekki ben artık evlenmek istemiyorm, çoluk çocuk istemiyorm.. o zaman sizde buna göre belki bir karar vermeniz gerekir.. ama böyle gidermi bu ilişki canım CADIARZU

yapılan hafiyeliğide hiç anlamıyorum eski mesajlara bakıp eski konuları bulup

bakkk buda senin mesajın all bak işte diye şırannnk diye surata çarpmak.. :umursamaz:

kız bu sorunun cevabını bekliyor buna göre cevap yazılır yazılıcaksa
bari GBTsini özgeçmişini alalım da ona göre cevap verelim hayret bişey

alkisalkisalkis

canım giden senden gidiyor.....

böyle üzerine sorumluluk almak istemeyip yiyip içip gezmenin sonu yok....

belliki adam seninle gönül eğlendiriyor ve gelecekle ilgili sana hiç vaat vermeyip ümit vermiyor....

sen geleceğine bak ve boş şeylerin peşinden sürüklenme.....

Bence bu beyefendi sorumluluk almadan uzun süredir cinsellikte dahil olmak üzere güzel bir ilişki yaşıyor ne diye rahatını bozup sevgili konumuna girsin ki biliyor ki arkasından evlilik muhabbeti açılacak...Kadın yada kız farketmez ilişkinin başında karşı tarafa ne istediğini ve neye evet neye hayır diyeceğini hissettirmesi gerekiyor....Aksi takdirde işte böyle tabiri caizse kullanılabiliyorlar.....Hemen bir saniye bile beklemeden yalvarmalarına kanmayıp arkanızı dönüp kendinize yeni bir yol belirlemenizi tavsiye ederim....

teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için. Zaten bır kaç gundur aramızdaki bağı da tamamen koparmış durumdayım. ona guzel bır mail gönderdim, onu ne kadar sevdığımı ve deger verdıgımı anlatan, ama artık bu şekılde devam edemeyecegımızı de belırten. böyle şeyleri yüz yüze konuşmak gerek tabi, öyle telefonla e-postayla olmaz... Ama sözüm uçup gıdıyor dıye dusunup, maıl yazdım işte. en azından dönüp dönüp okur..
Bılmıyorum kızlar ne olacak böyle.. yıne 1 gun aramasa, ertesı gun baslıyor delı gıbı aramaya. kardesımle konuşmuş, ablan bıtırdı, gurursuz muyum artık peşinden koşayım dıye.. ınanabiliyor musunuz koca adam bı de facebooktan sılmış benı, yolun açık olsun dıye de mesaj atmış..
Çarşamba gunu doğum gunum, gecen doğum gunumde hoş bır surprız yapmıştı. Carsamba artık dananın kuyrugu kopacak sanırım. Ya karsıma cıkacak, adam akıllı konuşup anlasacagız, ya da yerınden bıle kıpırdamayacak ve ben de anlayacagım kı artık bıttı.

Ay evet çok iyi yapmışsın..muallakta bir ilişki ne kötü..hiç olmazsa önünü görürsün..

Bence de kesin tavrını koy.
Boşuna oyalamasın seni. Sen de kendi yolunu çizersin.
Evliliğe yanaşmıyorsa bir daha asla sözlerine veya tavırlarına kanma.lmaz:

Canım tebrikler.. Dilerim sonuna kadar kararlı olursunn.
Çarşamba günü için umutlanma derim ben çünkü belliki kabullenmiş bile o.
Çünkü işin ucunda kabul edemeyeceği bi gerçek var o da ciddi bir ilişki.
Gerçekten de yolun açık olsunn.
Hiç üzme kendini.
Üzülen o olsun.
Pişman olan o olsun..
Olacak da sen yoluna bak..

ben de tam bir şeyler yazacaktım ama konuyu bağlamışsın:) yine de yazacağım yazmazsam çatlarım:))
bana göre senin hayattan beklentinin ne olduğuna bağlı bu ilişkinin yürüyüp yürümemesi.yani senin hayattaki amacın evlilik, yuva, çoluk çocuğa karışma olarak görüyorsan bu adam bunu sana vermeyeceğini açık açık söylüyor (bunun nedenini sordun mu çok merak ettim.neden evlenmek istemiyor)ama sen ayaklarını yerden kesecek bir ilişki yaşamak istiyorsan hayatının geri kalanında - ki hayatının geri kalanında bu kişinin yanında olacağının garantisi yok- sürdürürsün.benim de böyle biri oldu hayatımda aşırı ilgili süper bir adamdı ama beklentilerime cvp vermediği için bitirdim.çünkü hayattaki amacım ve beklentim belli.aksi takdirde elinde sadece mutlu geçirilmiş bir zaman kalıyor.belli bir yaştan sonra da bilmiyorum şahsen ben bunlara artık değer veremiyorum.bu kişi yay burcu mu acaba çok merak ettim:))

kova burcu canım, yükseleni de yay burcu. sonuçta ıkısı de benzıyor zaten bırbırıne, hava grubu işte, akıl bı karış havada...
kızlar ben bıtırmış ve kararlı gıbı duruyorum ama acıkcası aklım hala onda. dedım ya 2 gun aramasa, üç gun arıyor dıye, kendımı kandırıyorum belkı ama için için kalkıp buralara gelmesını beklıyorum sanırım ben. hanı hakketen o da bıtırse ve gercekten arayıp sormayı kesse ne yaparım bılmıyorum...

canım benn. Çok normal böyle olmasıı.
Bekleme lütfen ve kararının arkasında dur..
O kafasında seni bitirmiş ve bir daha gelmeyecek...
Buna inandır kendini.
Bişey olursa bırak süpriz olsunn...

ya evlenmeyi neden istemiyor ben de bunu anlamadım.ne var işte ne güzel anlaşıyorsunuz evlenin gitsin :) benim sevgilim de kova ama hiç böyle şeyler yapmaz bana:)) ahh canım benim kolay değil tabi böyle ilgili adam pat diye biterse boşlukda kalırsın..allah sonunuzu hayır etsin.evli mevli olmasın bu kişi dikkatli ol zaman kötü yani:)))

yok canım evli degıl, kesın bılıyorum. neden evlenmek ıstemedıgını de bılmıyorum, yapışır gıbı adama, sorulmaz kı öyle de neden ıstemıyorsun dıye... ama benden önce yasadığı 2 ılışkısının de evlılığe kadar gıdıp de son raddede bıttıgını bılıyorum. sanırım guvensızlık ve sorumluluk alma korkusu.. yaş ılerleyınce daha da zor tabı böyle seyler.
telefonumun sesı kısık, 4 kere aramış az önce

Doğum gününde aradımı canım:uhm:
Doğum günün kutlu olsun bu arada iyiki doğmuşsun mutlu yıllar herşeyin hayırlısı we güzeli senin olsun a.s.

bugün daha yeni "500 days of summer " diye bir film izledim..filmde olaylar tersineydi..erkek ilk görüşte aşka inanan bir romantik..kız erkeğe başta ciddi bir ilişki istemediğini aşka inanmadığını sadece hoşlandığı bir insanla iyi vakit geçirip hayatın tadını çıkarmak istediğini söyler..erkekte nasılsa ilerde fikri değişir deyip ilişkiye devam eder ama 1 yıl sonra kız yavaş yavaş erkekten soğumaya başlar ve ayrılmak istediğini söyler..tabiki kahraman yıkılır depresyon geçirir falan...ayrıldıktan bikaç ay sonra bir partide kızın parmağında yüzüğü görünce deliye döner..sorularına cevap ister fakat aldığı tek cevap..senle hiçbir zaman emin olamadım ama nişanlımla herşey farklıydı onun benim için yaratıldığını ilk günden anladım sen haklıymışsın aşk varmış der...neyse bence gerçekten aşıksan sadece birlikte olmak yetmez hep daha fazlasını istersin..sen istersin o istemezse sana aşık değildir..günlerini o insanla heba eder sen aşık olursun ama o sana olmaz...sonra dabirgün gider başkasıyla tanışır bikaç ay sonra da evlenirse başını yerden yere vurursun...

pimrel haklısın canım, aynı şeyi ben de düşünüyorum. insan aşık olsa değil evlilik sevgililik hesabı yapmayı, hiç bir seyı gözu görmez.. Ben de bekledım 1 yıl boyunca, isteyen adam çoktan yapardı birseyler ki benden önce onu terk eden kız arkadasına evlenelım dıye aglayarak yalvardıgını da bılıyorum.
bugun ben acmayınca telefonları, annemı aradı yıne. bana aşıkmış, çok kötuymuş, perişanmış vs vs... Ama bır taraftan da hayatını etkılemek ıstemıyorum, inşallah mutlu olur bundan sonra diyor.
Doğum gunum için tesekkur ederım kızlar, çarşamba gunu doğum gunum...

Sen kalbini koymuşsun,o adını koyamamış...
biz adını koymadık diyorsa,adı konmamış bir çok kişiyle bir çok muhabbeti oluyor diye düşünme hakkın doğabilir.
ne yaşadığını bilmeyen bir insandan ayrılın ve reel yani gerçek hayatta ve aynı şehirde bir sevgili edinin bence.
onaylamadığınız bir konuma,yine kaldığınız yerden devam etmeye bile gerek yok.
unutmayın sizin yıllarınız kıymetli. ne yaşadığını bilenlere harcanmalı o yıllar.

Yazdığınız kadarı ile pek normal olmadığı zaten belli de bu beyfendi 7 aydan sonraki 5 ayda evrim mi geçirdi ben en çok onu merak ettim.

İlk konunuzda bahsettiğiniz kazma, olmuş relax takılmak isteyen aşk delisi.

Bence bu adamdan zaten koca olmaz. Katil eder insanı.
Evlendiniz hadi diyelim.
Bir gün telefon açıp canım seni aldtmak üzereyim, en acelesinden boşanma davası aç bana diyebilir. CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…