evlendikten sonra bana takılan altınları istediler yüzsüzce nymişş geri götüreceklermiş yerlerine ne gerek varmış bizde kalmasnmış borçmuş onlar
eltimden de istemişmiş eltim vermemiş de set almış lüzumsuzmuş bir sürü masraf olmuş eltim falan diye daha 3 günlük gelinken başımın etini yediler ben de verdim alsınlar da başlarına çalsınlar dedim eşime pinti senin ailen dedim o da biliyorum boşver onları uğraşmayalım ver gitsin dedi verdik.
bileziklerimi taılarımı da aldığı kuyumcuya koydurdu zorla kayınbbam neymiş kuyumcu bize karını verecekmi,ş işletip biz sahip çıkamazmışız bi sene sonra onlara hiç söylemeden gittim kuyumcuya takılarımı her şeyimi aldım oradan bankaya koydum kuyumcu da hiç kar vermedi
evlendikten 2 sene sonra bir gün kayınvalidem aradı neymiş altınları verecekmişim ben de kaynıma dükkan alacaklarmış oğlunun kendine ait dükkanı olsunmuş çok kira ödüyormuş eşim de dedi onlar benim değil hoyaya sormalıyım dedi bana da sakın verme dedi abim onlarla altlı üstlü yaşasın yeme içme elektrik su vs.. her şeyini babam ödesin o kazandığını biriktirsin ben de onu dükkan kirasından mı kutarayım yazıklar olsun onlara n<sıl utanmadan istiyorlar dedi
tabii ki vermedim bozdurup bankaya attım arada soruyorlar size ne benim paramdan diye şakayla karışık söyleyip geçiyorum