Kzlar dnde taklan altnlar ne yaptnz?

canım valla bende koydum ama pişman gibiyim bilmiyorum bizim bankacıda sorun sanırsam koyduğuma pişman oldum istediğim zaman alamıyorum adama zorla iş yaptırıyoruz giderken sinirle gidiyorum şimdi gelme sonra gel şimdi kalabalık bilmem ne kaç kere kavga ettim adamla sanki babasının hayrına tutuyo yaptığı bişeyde yok bi imza attırıyo genelde güvenlik görevlisiyle yolluyo o imzayı attırmak bile zor geliyo adama ama napalım koydum bikere ama yine ev hiç güvenl deil Allah korusun kasada diyi insanın içi rahat oluyo hiç deilse

mutnojmet

canım teşekkür ediyorum internetten falan da araştırdım karar verdim bende koycam... ya az bile olsa kafam rahat olur hiç olmazsa dimi ama... hırsıza giderse allah korusun hepsi gitcek hem altın öle bişi ki bir senelik kirasını zaten kendi karından çıkarır. yılda baya bi amortisi var aldığımız zaman göre..

katılıyorum canım. bende öyle yapıcam en kısa zamanda.seninki hangi banka ki fazla ilgilenmiyolar?

nişanlıyım ve bana takı kalacanı hiç sanmıyorum şimdiden kayınvalidem takılar üstünde plan yapıyor... borç ödüyeceğiz tabii.... ama ben kararlıyım araba alcak kendime dedim nişanlıma kabul etti.. düğün borcunu da nişanlım ödesin, şimdi böyle diyorum ama yarın öbür gün sıkıntıya düşücek kıyamıcam vercem verilen tüm sözler de çöppeeee

Hepsini biz aldık, çoğunu bozdurduk, bir kısmıyla borçlarımızı ödedik ve kalanı bankaya vadeli hesaba yatırdık. Evde tutmamak gerekiyor, çok riskli..

işsiz kaldığımız dönemde gitti, o ara evi de tasıdık masraf arttı şimdi gr gr yerine koyuyorum
bizde öyle aileye altın verme yok ben versem esim sorar surat eder ketumuz biz

çoook eski bir konuymuş. Benim altınlarımın hepsini daha düğündeyken aldılar. Kala kala 6 tane bilezik kaldı. Gittiğim günlerde ev hanımlarının kollarını şıkır şıkır görünce hep aklıma geliyor yaptıkları... Gece gece efkar bastı:) :)

bwnim durumumda seninkinden farklı değil..ahh bu iddaa varyaa benim aptal kocamda elimizde hiç bişey yokken o oynu oynaya oynaya bi süürü borç bıraktı gelde zevk al bu hayattan (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…