Daha düğündeyken zarflarda toplanan parayı kayınpederim aldı.Eşim üstümüzdeki paralardan fotoğrafçı ve kameraman parasını ödedi.Evimize geldik 2 gün sonra hediye bilezikler ve küçük altınlar bozdurulup mobilya takstlerini ödedik.İlerleyen günlerde eşimin akılsızlığı yüzünden diğer kalan bileziklerim de gitti.Neyse dedim en azından setim künyelerim var.Sonra yine eşimin iddaa merakı yüzünden borçlandık ve alyansım hariç herşeyim gitti.Bu arada daha 9 aylık evliyim.Eşimin ailesinin oturduğu şehre taşındık eşim hepsine yalan söyledi altınlar bankada kasada diye.ve her sefrinde bana soruyolar neden takmıyosun bankadan alın da takın diye.Aslında altın takmayı çok severim ama hepsine takmayı sevmiyorum diyorum.Ve bu kadar altınım gitmesine rağmen 20 milyar borcumuz var.Ailesi bunların hiçbirini bilmiyor.Düğün oluyo ben bişey takmadan gidiyorum herkes ilk kolllarıma bakıyo.Artık bıktım yalan söylemekten benim suçum değil ki.göya eşim temmuza kadar 200 gram altın alacakmış bana ama pek inanmıyorum önce borçlarımız ödensin altın olmasa da olur.Evlendiğimden beri sürekli altın sorunu yaşıyoruz.Ama keşke biraz akıllı davransaydım da vermeseydim şimdi çok zor zamanlar geçiriyoruz ama alyansımdan başka hiç bişey yok yani kötü gün için de bişey bırakmadı kenarda...